Jump to content

filkatsxlt

Members
  • Δημοσιεύσεις

    851
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by filkatsxlt

  1. Εμένα μου ηρθέ σήμερα μια αναβάθμιση 450mb, γενικά ευχαριστημένος με το κινητο και με τις αναβαθμίσεις. Μακάρι να συνεχίσουν να το υποστηρίζουν..
  2. Και σε εμένα τώρα το καλοκαιρι αν ανοίξω βαρια εφαρμογη οπως βιντεοκληση η gps ζεσταίνεται αρκετα. Βεβαια ποτέ δεν εχει κλείσει η καμερα η να εχω καποιο λειτουργικό θεμα.
  3. Εννοώ τον τύπο δικτύου.. Αν δεν εισαι ολη την ωρα ιντερνετ με το 2g κερδιζεις σε σημα και μπαταρια γιατι δεν ψαχνει ολη την ωρα σημα.
  4. Εμενα για να αναγνωρισει 5g επρεπε να βαλω την καρτα ενος φιλου μου που το κινητο του αναγνωριζετε απο την cosmote ως συσκευή που δινει 5g, υπαρχει σχετικη λιστα στο σαιτ της cosmote. Και μετα εστειλα το σχετικο μηνυμα για ενεργοποιηση και το ειδε κανονικα. Ολα αυτα σε sony 5 iv. Για το σημα θα σου προτεινα να το βαλεις στην επιλογή 2g θα δεις μεγαλη διαφορα.
  5. Φιλε μου νομιζω οτι ολα ξεκινανε απο την πεποιθηση που εχεις οτι αν ανοιχτει το κινητο χανει την αδιαβροχοποιηση, αυτο που πρεπει να δεις ειναι αν ισχυει αυτο που πιστευεις επιστημονικα. Εγω στην θεση σου πχ αν ειχα το οποιοδηποτε μηχανικο θεμα με το κινητο απλα θα ζητουσα επισκευη και θα περιμενα να παραλαβω ενα κινητο οπως το αγορασα τιποτα λιγοτερο.
  6. είναι μεσα στην εγγυηση?
  7. Και εγω θα συμφωνήσω με ολους οτι σαν κρατημα και σαν ποιοτητα κατασκευής ειναι εξαιρετικο, και μενα εφαγε μια τουμπα μικρη αλλα το εχω με θηκη και δεν κατάλαβε τιποτα..
  8. Εγω πρωτη φορα φετος πηρα το sony 5iv και ειμαι πολυ ευχαριστημένος απο την συσκευη, ποιοτητα κατασκευης και κρατημα στο χερι ειναι εξαιρετικο. Το εχω απο τον Νοεμβριο και μου αρεσει να το χρησιμοποιω ολη την ωρα. Οι φωτο και το βιντεο πολυ καλα αλλα pixel δεν ειναι σιγουρα ουτε ομως και κινητο 200 ευρω. Και εγω λογω τιμης πηγαινα για pixel 7 αλλα για τους λογους που ειπε το αλλο παιδι δεν προχωρησα, λενε βεβαια οτι του χρονου θα ερθουν τα pixel στην vodafone αρα αυτο ειναι πολυ καλο και για το service και για τις χαμενες κλησεις. Τωρα το μεγαλυτερο μειον για μενα ειναι η τιμη του για αυτα τα χρηματα το κινητο δεν τα αξιζει, εμενα μου βγηκε 650 ευρω γιατι το πηρα με προσφορα απο black friday και επαγγελματικο τιμολογιο και παλι ειναι πολλα τα χρηματα. Εγω στην θεση σου η θα πηγαινα σε μεταχειρισμενο απο 600 και κατω η θα περιμενα το καινουργιο pixel αλλα εννοείτε να εχουν ληθει τα θεματα με το σημα και το service, επισης και το επομενο το sony v θα ειναι πολυ δυνατο που ξερεις μπορει να αλλαξουν οικονομικη πολιτικη για να προσελκυσουν κοσμο.
  9. Μου ήρθε μια αναβάθμιση λογισμικού σήμερα, υπάρχει η δυνατότητα να ξερω τι αλλάζει η κάθε καινούργια αναβάθμιση γιατί δεν γράφει τίποτα. Γενικά εσείς με τις καινούργιες αναβαθμίσεις βλέπετε καμία διαφορά στο κινητο?
  10. Τι εννοείς σου χάλασε? Σου επεσε η ηταν κατι μηχανικο? Και αν ηταν μηχανικο ποσο θελανε για να στο επισκευασουν? Υποτίθεται παιρνουμε πιο καλα και ακριβα κινητα για να μας κρατανε χρόνια. Το τελευταιο μου κινητο oneplus εχει πανω απο 5 χρονια και συνεχιζει κανονικα. Οπως και απο αυτο το κινητο περιμενω να μου κρατησει πανω απο 5 χρόνια..
  11. σε φωτογραφια αλλα αν θες πες και γενικα
  12. Eπειδη εχεις τωρα pixel η διαφορα μεταξυ τους ειναι μεγαλη?
  13. Θεωρεις δηλαδη οτι στο auto βγαζει καλυτερες φωτο απο το basic? Τα εχεις δικιμασει και τα δυο?
  14. To κινητο το εχω εδω και δυο μηνες και ειπα να γραψω την γνωμη μου.. Ειναι απο τα ομορφοτερα κινητα που ειχα ποτε και ειδικα στο πρασινο χρωμα και για μενα ειναι πολυ βολικο στο χερι το μεγεθος του. Ποιοτητα υλικων πολυ καλη και γενικα χαίρεσαι να κρατας το κινητο στα χερια σου. Ξεκλειδομα πολυ βολικο στο πλαι και αμεσο, δεν μου αρεσε που δεν ειχε double tap να κλειδωνει αλλα βρηκα εφαρμογη στο μαρκετ. Μπαταρια μια χαρα μου κραταει, με την χρηση μου σιγουρα δυο μερες και οθονη την εχω στα 120hz και αρκετα φωτεινη, αλλα για πιο σιγουρες εκτιμησεις για την οθονη θα εχω το καλοκαιρι. Φωτογραφιες και βιντεο ικανοποιημενος αλλα δεν ξετρελαθηκα κιολας ισως επειδη δεν ειμαι και πολυ απαιτητικος, αυτο που με ενδιαφερει ειναι να μην ειναι κουνημενες γιατι εχω μικρο παιδι και μεχρι τωρα παει καλα. Δεν το ενιωσα να ζεστενετε πολυ, μονο μερικες φορες λιγο σε καποιες βιντεοκλησεις μεγαλης διαρκειας αλλα τιποτα ανησυχητικο. Δεν παιζω βαρια παιχνιδια και δεν βγαζω 4κ βιντεο και ισως για αυτο δεν συναντησα υψηλες θερμοκρασιες. Για εμενα το μεγαλυτερο λαθος της εταιριας ειναι στο οτι δινει μονο 2 μεγαλες αναβαθμισεις και η τιμη του. Θεωρω τα 1000 ευρω που κανει τωρα το κινητο, εκτος τοπου και χρονου σε σχεση με τον ανταγωνισμο. Γενικα ικανοποιημενος μεχρι τωρα και ελπιζω να το κρατησω αρκετα χρονια χωρις θεματα.
  15. Ουτε εγω με τις φωτο ειμαι 100% ικανοποιημενος, χθες εκανα ενα συγκριτικο με ενα oneplus διετιας σε πορτραιτα στην εξοχη και του oneplus ηταν λιγο πιο ζωντανα τα χρωματα. Δεν ξερω πως θα ηταν σε υπολογιστη η εκτυπομενες αλλα στην οθονη του κινητου φενονταν καλυτερες του oneplus. Δεν λεω οτι ηταν κακες του sony, για μενα που δεν κοιταω τοσο τις λεπτομεριες μια χαρα μου φανηκαν απλα για την τιμη του και το ονομα της sony στις καμερες θα μπορουσαν και καλυτερα..Βλεπω πιο γηινα χρωματα στην sony και πιο κοντα στην πραγματικοτητα αλλα ειναι και λιγο σαν μουντες..
  16. Πως σου φενετε το sony σε σχεση με το iphone? μπορεις να κανεις ενα συγκριτικο? Ολο λεω να δοκιμασω iphone αλλα λόγω τιμης και επειδη ειχα παντα android κινητο δεν το εχω δοκιμάσει ποτε.
  17. Δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί δεν εχω drone.. Κριμα πάντως να το σουταρεις γιατι ειναι καλο κινητο..
  18. Προσπάθησα να ενεργοποιήσω το wifi calling αλλα μου λεει οτι δεν ειναι συμβατή η συσκευή μου. Υπαρχει καποιος τροπος ενεργοποίησης η το ξεχνάω?
  19. Για τις φωτο χρησιμοποιείτε το basic το auto η καποιο απο τα αλλα που τα προγραμματίζεις εσυ? Εχετε να μου προτείνετε καποιον οδηγο η βιντεο για να μπορω μονος μου να κανω χειροκίνητα αλλαγες? Τελος το φλας το εχετε στο αυτόματο η απενεργοποιημένο?
  20. Τελικά κατεβασα αυτη την εφαρμογη και κανει μια χαρα την δουλεια της.. https://play.google.com/store/apps/details?id=com.jordigordillo.dtswidget&hl=el&gl=US
  21. Μετα απο λιγες μερες που το χρησιμοποιώ μπορω να πω οτι ειμαι ενθουσιασμενος με το κινητο.. Θεματα με θερμοκρασιες δεν εχω αλλα κανω μετρια χρηση, πχ βιντεο 4κ και παιχνιδια βαρια δεν παιζω.. Μπαταρια μια χαρα 2 μερες μου κραταει με την χρηση μου. Σαν συσκευή πολυ ομορφη και compact. Φωτο και βιντεο που εβγαλα ηταν πολυ ισοροπημενα δεν ειδα υπερβολες στα χρωματα. Σημα μεχρι τωρα κανενα θεμα αλλα μονιμα στο 2g και οταν θελω ιντερνετ το αλλαζω σε 4g, 5g δεν μου δειχνει αρα μαλλον πρεπει να παω cosmote να μου το ενεργοποιήσουν η να βαλω την καρτα μου σε αλλο κινητο με 5g. Εσας σας εδειξε κατευθείαν? Το δαχτυλικο αρκετα γρηγορο και βολευει η θεση του, αλλα δεν βρηκα διπλο χτυπημα στην οθονη να κλειδώνω το κινητο, εσεις το κλείνετε απο το κουμπι η εχετε κατεβασει καμιά καλη εφαρμογή? Επισης δεν βρηκα στην κουρτίνα που κατεβάζουμε να ενεργοποιώ το nfc. Πρέπει να μπαίνω στις ρυθμίσεις?
  22. Ήρθε σήμερα η 13 είδατε καμία διαφορά στην απόδοση? Προς το παρόν καλα πάει..
  23. Ήρθε και εμένα το κινητο αυτη την εβδομαδα και σημερα θα το σεταρω.. Πρωτες εντυπώσεις πολυ καλες σε σχεση με το 5t που ειχα,εχει μικροτερο μεγεθος με μεγαλυτερη οθονη και γενικα σαν κατασκευή πολυ στιβαρή.. Μόλις το σεταρω θα γραψω εντυπώσεις.. Λογικα θα εχω ερωτησεις γιατι ειναι το πρωτο sony μετα απο πολλα χρονια.
  24. Με ποια εφαρμογή μεταφέρεται φωτο εφαρμογές ιστορικο απο το παλιο κινητο στο καινούργιο? Εχει η sony καποια δικια της η κατεβάσατε καμιά καλή από play store?
  25. Aρα αν κατάλαβα καλα προτείνεις το μαλακο με τα 10 ευρώ
×
×
  • Create New...