paanos Δημ. July 9, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2019 Όχι δεν χάνεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Αν ανανεώσουμε το πακέτο πριν λήξει, μεταφέρονται λεπτά και δεδομένα στον άλλο μήνα; δεν έχω χαλάσει τίποτα. Θα γίνουν 3 γιγα δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anergos13 Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Αν ανανεώσουμε το πακέτο πριν λήξει, μεταφέρονται λεπτά και δεδομένα στον άλλο μήνα; δεν έχω χαλάσει τίποτα. Θα γίνουν 3 γιγα δηλαδή;Μόνο τα δεδομένα.... Παράθεση 🔷 Samsung S22 Ultra & Samsung tab 7🔷 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Μόνο τα δεδομένα.... Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Το πακέτο 8 γιγα 8.5€ αν το ανανεώσεις πριν λήξει μεταφέρεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. July 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2019 Ναι Στάλθηκε από το G8341 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoupas Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Υπάρχει κάποια πληροφορία πού βρίσκεις να αγοράσεις το συγκεκριμένο πακέτο? Είναι πολλές οι σελίδες για να βγάλεις επικαιροποιημένη απάντηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilovemetal Δημ. July 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2019 Υπάρχει κάποια πληροφορία πού βρίσκεις να αγοράσεις το συγκεκριμένο πακέτο? Είναι πολλές οι σελίδες για να βγάλεις επικαιροποιημένη απάντηση. Επίσημα πλέον πουθενά. Δεν διατίθεται εμπορικά. Μόνο μέσω αγγελιών, που είναι αμφιβόλου αξιοπιστίας. Παράθεση Technology, like art, is a soaring exercise of the human imagination. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasicristo Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Αν αγοράσω το πακέτο 8 γιγα 8.5€ ενώ έχω ήδη gb,απο που θα αρχίσει να καταναλωνει πρωτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. July 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2019 Από αυτό που λήγει πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tsoupri Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 Καλησπερα σε όλους. Θέλω να ρωτησω κάτι. Εχω το προνομιακό και από τα πακέτα του Ίντερνετ που εχω αυτή τη στιγμή έχουν ως εξής: Πρώτα καταναλώνονται αυτά από το πακέτο 1,5 GB Μετά από το Reload IT Και μετά από το ΠΑΡΕ-ΜΟΙΡΑΣΕ. Αν ενεργοποιήσω τώρα το πακέτο που είναι σε προσφορά με τα 8GB θα ενσωματωθεί με κάποιο από τα παραπάνω η θα είναι ξεχωριστό και θα καταναλωθεί αφού τελειώσουν όλα τα παραπάνω. Οποιος γνωρίζει ας ενημερώσει παρακαλω. Ευχαριστω εκ των προτέρων. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pn1fon1 Δημ. July 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. July 18, 2019 (edited) Καλησπερα σε όλους. Θέλω να ρωτησω κάτι. Εχω το προνομιακό και από τα πακέτα του Ίντερνετ που εχω αυτή τη στιγμή έχουν ως εξής: Πρώτα καταναλώνονται αυτά από το πακέτο 1,5 GB Μετά από το Reload IT Και μετά από το ΠΑΡΕ-ΜΟΙΡΑΣΕ. Αν ενεργοποιήσω τώρα το πακέτο που είναι σε προσφορά με τα 8GB θα ενσωματωθεί με κάποιο από τα παραπάνω η θα είναι ξεχωριστό και θα καταναλωθεί αφού τελειώσουν όλα τα παραπάνω. Οποιος γνωρίζει ας ενημερώσει παρακαλω. Ευχαριστω εκ των προτέρων. Sent from my iPhone using Tapatalk ProΔυστυχώς δε θα συμψηφιστουν με κανένα απ τα πακέτα σου. Η προσφορά συμψιφηζεται μόνο με το giga month, τα 120 mb με 3€ και τα mb των combo πακέτων ομιλίας. Αν έχεις frog συμψηφίζονται με τα πακέτα των 2 και 5 γιγα. Στην κατανάλωση προειγειτε το πακέτο που λήγει πρώτο. Ελπίζω να σε βοήθησα. Edited July 18, 2019 by pn1fon1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumis Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 είχα ένα πακέτο προνομιακού που γραφει ενεργοποίηση 25/10/19 και τώρα έβαλα την sim. δεν μπορώ να συνδεθώ με την εφαρμογή whatch up για να στείλω μετά κωδικού ςενεργποιησης κτλ. γιατί δεν μου στέλνει πίσω sms με τον κωδικό ενεργοποίησης. πρέπει να πάω πρώτα να βάλω κάρτα και μετά να ενεργοποιήσω το προνομιακό πακέτο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Αν δεν το έχεις ενεργοποιήσει μέχρι τον 2ο του 2018 πιθανότητα έχει χάσει το προνομιακό του χαρακτηριστικό, και είναι ένα απλό what's up. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Πρέπει να κάνεις μία εξερχόμενη κλήση στο 1314 για να ενεργοποιηθεί. Μετά περίμενε 5 λεπτά για να φύγει η φραγή μηνυμάτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koumis Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 υπάρχει τρόπος να καταλάβω αν έχει διατηρηθεί το προνομιακό πακέτο στον αριθμό ή όχι πριν βάλω κάρτα? γιατί αν δεν είναι προνομιακό δεν με ενδιαφέρει. έχω ήδη κανονικό whatch up Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 5, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2019 Όχι, δυστυχώς δεν υπάρχει. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ που θα μπορούσες να κάνεις, είναι ανανέωση 20€ για να σε αφήνει στη συνέχεια να κάνεις μεταφορά σε άλλο κινητό (ώστε να μην πάνε χαμένα αν δεν το θες αυτό το νούμερο), και να δεις αν σου εμφανίζει το πακέτο. Πιθανότατα δεν θα ισχύει, ωστόσο. Sent from my XT1580 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elephant Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Υπάρχει τρόπος Βάλε την εφαρμογή του what's up και αν βρεις την προσφορά μέσα τότε ισχύει Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Για να βάλεις την εφαρμογή πρέπει να βάλεις τον κωδικό που θα σου έρθει με μήνυμα. Μπορείς να το λάβεις όταν έχεις φραγή ή όταν δεν έχει ενεργοποιηθεί ο αριθμός; Νομίζω πως όχι. Sent from my SM-G970F Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2019 Για να βάλεις την εφαρμογή πρέπει να βάλεις τον κωδικό που θα σου έρθει με μήνυμα. Μπορείς να το λάβεις όταν έχεις φραγή ή όταν δεν έχει ενεργοποιηθεί ο αριθμός; Νομίζω πως όχι. Sent from my SM-G970FΌταν έχεις φραγή ναι, έρχονται μηνύματα κανονικά από την Cosmote όσο είναι ενεργή η SIM. Όταν δεν έχει ενεργοποιηθεί ο αριθμός δεν έρχεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saltofx_v Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Παρεμπιπτόντως, θυμάμαι πριν 2 χρόνια ,που ξεκίνησε να διατίθεται αυτή η προσφορά, κάποια πουλάκια έβγαιναν και έλεγαν να μην πάρουμε το πακέτο, γιατί θα καταργηθεί μετά από μερικούς μήνες.έκτοτε έχουν περάσει 2 χρόνια (έχω εξοικονομησει αρκετά λεφτά) και συνεχίζουμε! Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Παρεμπιπτόντως, θυμάμαι πριν 2 χρόνια ,που ξεκίνησε να διατίθεται αυτή η προσφορά, κάποια πουλάκια έβγαιναν και έλεγαν να μην πάρουμε το πακέτο, γιατί θα καταργηθεί μετά από μερικούς μήνες.έκτοτε έχουν περάσει 2 χρόνια (έχω εξοικονομησει αρκετά λεφτά) και συνεχίζουμε! Στάλθηκε από το ONEPLUS A6013 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Πουλακια ειναι και κελαηδουν , πουλακια ειναι και λενε...... Στην Ελλαδα ζουμε φιλε μου.... Καλο υπολοιπο καλοκαιριου... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oasisAthens Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Παιδιά μου έβγαλε η εφαρμογή να καταχωρησω εαν θέλω το νούμερο για cosmote one λόγω και σταθερού στον Οτε με κάποιες επιπλέον παροχές.... Το έχει κάνει κανείς ή θα κάνω καμιά βλακεια και θα χάσω κανένα προνομοιακο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
paanos Δημ. August 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2019 Παιδιά μου έβγαλε η εφαρμογή να καταχωρησω εαν θέλω το νούμερο για cosmote one λόγω και σταθερού στον Οτε με κάποιες επιπλέον παροχές.... Το έχει κάνει κανείς ή θα κάνω καμιά βλακεια και θα χάσω κανένα προνομοιακο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν χάνεις το προνομιακό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aenaos15 Δημ. August 12, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2019 Παιδιά μου έβγαλε η εφαρμογή να καταχωρησω εαν θέλω το νούμερο για cosmote one λόγω και σταθερού στον Οτε με κάποιες επιπλέον παροχές.... Το έχει κάνει κανείς ή θα κάνω καμιά βλακεια και θα χάσω κανένα προνομοιακο Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Να το προχωρησεις , εχεις και καποια bonus... Παράθεση iPhone 14 Pro Max iWatch 9 Airpods Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts