Jump to content

koumis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    128
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by koumis

  1. To 128Gb Επίσης τώρα είδα ότι δεν το διαβάζει το coconut battery. Τουλάχιστον όχι όλες τις φορες
  2. Μηπως πρέπει να το επιστρέψς ως DOA με νοιάζει. αν είναι software θέμα του macOS δεν πειραζει
  3. Έχω ήδη κάνει. Το ερώτημα είναι γιατί το παρουσιάζει και αν είναι προβληματική η νέα συσκευή.. κατα τα αλλά φορτίζει κανονικά ακόμη και όταν δεν τη βλέπει το iTunes και να για να το κάνω ακόμη πιο μπερδεμένο στη εφαρμογή photos με όλα τα καλώδια φαίνεται και μετέφερε κανονικότατα !!
  4. Μέχρι χθες έκανα back up &updates μέσω iTunes ένα iPhone XS σε MacBook Pro late 2010 (latest iTunes version) χωρίς ποτέ κανένα πρόβλημα σύνδεσης. Το νέο iPhone 13 από τη πρώτη στιγμή που το κούμπωσα για να περάσω το τελευταίο update κατά την αρχική διαμόρφωση δεν μπορεί να το αναγνωρίσει ή αν το δει αποσυνδέεται πριν ολοκληρώσει τη διαδικασία. δοκιμασα και στις 2 θύρες USB με αυθεντικά και μη καλώδια τα οποία όλα παίζουν απροβλημάτιστα στο Xs έκανα επαγκετασταση του iTunes χωρίς να βελτιωθεί η κατάσταση. από το system menu > usb φαίνεται ότι το διαβάζει εχει συμβεί σε κάποιον κάτι παρόμοιο;
  5. όπως είπαν και τα παδια αν δεν έχει γιενι ενεργοποίηση του προνομιακού μάλλον δεν θα είναι ενεργό. Οποτε δεν ασχολήθηκα και δεν έβαλα κάρτα για να φύγει η φραγή και να μπορέσω να συνδεθώ με την εφαρμογή.
  6. υπάρχει τρόπος να καταλάβω αν έχει διατηρηθεί το προνομιακό πακέτο στον αριθμό ή όχι πριν βάλω κάρτα? γιατί αν δεν είναι προνομιακό δεν με ενδιαφέρει. έχω ήδη κανονικό whatch up
  7. είχα ένα πακέτο προνομιακού που γραφει ενεργοποίηση 25/10/19 και τώρα έβαλα την sim. δεν μπορώ να συνδεθώ με την εφαρμογή whatch up για να στείλω μετά κωδικού ςενεργποιησης κτλ. γιατί δεν μου στέλνει πίσω sms με τον κωδικό ενεργοποίησης. πρέπει να πάω πρώτα να βάλω κάρτα και μετά να ενεργοποιήσω το προνομιακό πακέτο ?
  8. Επειδή από αγγελία από χρυση ευκαιρεια δεν αμπιστευομαι υπάρχει κάποιος που να έχει διαθέσιμο προνομιακό πακέτο για αγορα Αθηνα ?
  9. Aν εξαιρέσεις το napster τα αλλα τα έχω και τώρα....(1.5GB και το sharing) Μου είχαν δώσει και 2 extra sim.... Προχωράω και εγώ σε καταγγελία μιας και έχω 24μηνο συμβόλαιο (μέχρι Σεπτέμβρη 2015) Όσο για τη προσφορα που σου έκαναν και τη τελική που αναφέρεις ακούγεται καλη περίπτωση ειδικά για τα δεδομένα της περιόδου.
  10. Ποια έξτρα χρέωση 5€ ? Έχω 2 red1 με 18.50€ έκαστο από πέρυσι τον Σεπτέμβρη και δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο.... Να το ψάξω?
  11. Ήρθε και η σειρά μου νομίζω..... Αν και είχε έρθει από το iphone! Καλή επιτυχία!
  12. δεν σχολιασα γιατι δημοσιεύτηκε (καλώς) αλλα οτι δεν πρεπει να δινουμε και πολυ βαση επειδη ειναι νωρις.
  13. Να μείνεις όπως εισαι ειναι το λιγότερο. Δεν νομιζω να δυσκολευτεις. Αν ομως ριξεις μια ματια στις προηγουμενες 2-3 σελιδες θα δεις τιμές πολυ χαμηλες για προγραμματα πουλ μεγαλυτερα απο το δικο σου. Στη θεση σου θα στοχευα ψηλοτερα απο παραμονη στο ιδιο προγραμμα με τα ιδια χρηματα. You know best.
  14. Αυτο πουλαει εξαλλου, τη διαχρονικοτητα και οτι αυτο που κανει η συσκευη την ημερα που ο αγοραζεις θα συνεχισει να το κανει και μετα απο χρονια με το ιδιο τρόπο.
  15. Και θες να παραμεινεις σε αυτη φαντάζομαι. Ο δημιουργος δεν λέει?
  16. Πολυ καλη αυτονομία ομολογουμένως. Μην ξεχναμε ομως οτι και η μπαταρια στην τελικη ειναι ενα αναλωσιμο. Οποτε δεν χρειαζεται να ειμαστε με το φορτιστη στο χερι για να ακολουθουμε τις ''οδηγιες'' για μεσγιστοποιηση της αυτονομιας με το γραμμα. Χαρειτε τις συσκυες.
  17. λογικα θα σε καλεσουν λιγο πριν λήξει το συμβόλαιο. Αλλα και να μην το κανουν μην διστασεις να οαρεις εσύ (στο τηλ εξυπηρέτησης) και να τους ρωτησεις τι προσφορα μπορουν να σου κανουν. Αν δεν σε ενδιαφερει να μεινει οπωσδηποτε στην ιδια εταιρεία, παίρνεις για προσφορα και τις άλλες και αποφασίζεις.
  18. Η επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις δεν στο σβήνει?
  19. Η διαρκεια εκτος απο τη χρηση που κανουμε (ομιλία-ιντερνετ-βίντεο-μουσικη Κα) εξαρταται κατα πολυ και απο τη καλυψη της περιοχής. Σε περιοχες με μειωμενη καλυψη ταλαιπωρειται η μπαταρια με δυσμενεις επιπτωσει στην αυτονομία
  20. απο τις επαφες ανοιγεις το μενου και καπου εκει εχει επιλογη λογικα. Να ξερεις οτι αν εχεις 2 ή παραπανω τηλεφωνα στη καθε επαφη θα στην εμφανιζει με διαφορετικες καταχωρήσεις. Τουλαχιστον αυτο κανει σε εμενα
  21. Ωραιο ρολοι. ψαχνω να αλλαξω το διικο και θελω κατι minimal σε αποχρωση λευκο-γκρι. Εχουμε τιποτα υποψιν ?
  22. Σωστά. Ειχε βγει και πριν κανα 2 εβδομάδες για ενα ΣΚ.
  23. ομαδικα παιχνιδια (ειτε σε ομαδες, ειτε μεχρι 4 άτομα) σε κατηγορια γνωσεων, (εκτος απο πες-βρες)?
  24. Μονο με διαγραφη απο το καταλογο του τηλεφωνου ?
×
×
  • Create New...