Jump to content

vasicristo

Members
  • Δημοσιεύσεις

    329
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by vasicristo

  1. Μπορώ να κάνω εκκαθάριση στη Cache με άλλο τρόπο χωρίς να μπω στο recovery??? Αν όχι η διαδικασία που προτείνεις αφού μπεις πια είναι? Θεωρείς ότι κερδίζεις κάτι? Υπάρχει περίπτωση να πάει κάτι στραβά και να δημιουργήσει πρόβλημα κάπου?
  2. Καμία διαφορά δεν είδα ουσιαστική. Το μόνο που διαφέρει και αυτό είναι αρνητικό, επειδή χρησιμοποιώ 2 sim, πλέον και στα μηνυματα και στις κλήσεις δεν εμφανίζονται ταυτόχρονα οι δύο επιλογές για να επιλέξεις από ποια κάρτα θες να κάνεις άμεσα την ενέργεια. Στις κλήσεις αφού πατήσεις το εικονίδιο να πάρει τότε εμφανίζει ερώτηση από ποια κάρτα θες. Στα δε SMS σε πάει κατευθείαν σε ότι έχεις προεπιλεξει. Πριν και στις δύο περιπτώσεις υπήρχαν διαθέσιμα δύο εικονίδια sim και επέλεγε άμεσα.
  3. Μόλις κατεβάζω one ui 3.1 (android 11)
  4. Στον ίδιο ακριβως χώρο , στο σπίτι μου, εγώ με Α71 έχω με διαφορά το χειρότερο σήμα λήψης και στο δίκτυο τηλεφωνίας αλλά και στο wifi. Τα άλλα δυο τηλ ειναι realme 7 pro kai honor 9x. Δυστυχώς δεν υπάρχει πολυ καλο σημα γενικοτερα , αλλα με το Α71 σε σχεση με τα αλλα 2 , σχεδον δεν εχω τηλεφωνο. εχει παρατηρηθει κατι τετοιο απο καποιον αλλο? Εχω δοκιμασει και τις καρτες sim στο δικό μου υποθετοντας αρχικά οτι μπορει να ηταν προβλημα στην καρτα αλλα δεν.....
  5. Κατά ένα περίεργο τρόπο αρκετά καλώδια δεν είναι συμβατά με τον φορτιστή του Α71. Όταν λέω συμβατά δεν εννοώ την ταχυφόρτιση ,αλλα δεν παίρνουν ρεύμα καν. Έπειτα από 2 αποτυχημένες προσπάθειες αυτή https://www.e-shop.gr/4smarts-usb-a-usb-c-to-usb-c-cable-combocord-5a-1m-black-p-TEL.055532 και ενός άλλου εντελώς απλού no name.. τελικά πηρα αυτό https://www.e-shop.gr/baseus-cable-water-drop-shaped-lamp-type-c-pd20-60w-flash-charge-data-cable-20v-3a-1m-black-p-TEL.071304 τι οποίο είναι ΑΨΟΓΟΤΑΤΟ. Το γράφω για να μην ταλαιπωρηθεί και κανεις άλλος αν μείνει από καλώδιο. Το ποιο ασφαλές ειναι ο φορτιστής μαζί σας και επιτόπου δοκιμή στο κατάστημα πριν την αγορά.
  6. Δεν είναι type c με type c αυτο.
  7. Το ίδιο καλώδιο πήραμε. Δοκίμασες κάτι αλλο? ----- προσθήκη μηνύματος 72 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το ίδιο καλώδιο πήραμε. Δοκίμασες κάτι αλλο?
  8. Γεια σας. Κόπηκε το καλώδιο φόρτισης και αγόρασα αυτό https://www.e-shop.gr/4smarts-usb-a-usb-c-to-usb-c-cable-combocord-5a-1m-black-p-TEL.055532 . Ενώ σε αλλους φορτιστές λειτουργεί κανονικά στον γνήσιο του τηλεφώνου όταν συνδεερσι με το type c , δεν λειτουργεί. Σκέφτηκα μήπως ο φορτιστής χάλασε και αυτος, αλλά τον δοκίμασα με το καλώδιο ενός συναδέλφου που έχουμε το ίδιο ,και ειναι εντάξει. Θέλει κάποιο ειδικό καλωδιο? Ψάχνοντας ειδα οτι το γνησιο καλωδιο ειναι USB-PD 3.0.. Ειναι δυνατόν να μην δίνει ρεύμα σε άλλο καλωδιο???
  9. τις τελευταίες ημερες η μπαταρία τελειώνει γρηγορα χωρίς κάποια διαφορετικη χρήση και χωρίς να εχω εγκαταστήσει κάποια άλλη εφαρμογή. Δεν ξερω τι μπορεί να συμβαίνει , αλλά κάπου κάπου ακούγετε στιγμιαία ενα φωνητικο που δεν μπορω να καταλαβω τι. Εχω ενεργοποιησει καποιο φωνητικό βοηθό ? Αν ναι που το ελέγχω??
  10. καλημέρα . με σύρσιμο από τις κάτω γωνίες προς τα πιάνω ανοίγει Google assistant. αυτό πως μπορεί να καταργηθεί??? να μην γινείτε καμία ενέργεια ή να ανοίγει κατι που θέλω να επιλέξω εγω.
  11. Αυτό ήταν φιλε μου. Ευχαριστώ.
  12. Γειά σε όλους. Μόλις χτες έκανα μετάβαση από A70 σε A71. Ενώ στο A70 με αναγνώριση προσώπου το τηλ άνοιγε κατευθείαν, τώρα αναγνωρίζει ξεκλειδώνει αλλά πρέπει να σείρω προς τα επάνω για άνοιγμα. Έχω ενεργοποιησει την αφύπνιση με το σήκωμα, αλλά δεν ξέρω τι δεν μπορώ να βρω. Ξέρει κάποιος?
  13. Υπάρχει η δυνατότητα να έχω δόνηση αντί για ήχο στο πληκτρολόγιο κατά τη κλήση αριθμού?
  14. Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημενος από το κινητό γιατί εξ αρχής γνώριζα τις δυνατότητές του οπότε ήξερα σχεδόν τι ακριβως αγόραζα. Αυτό που δεν υπολόγισα και το διαπίστωσα μετά την αγορά ειναι ότι ενώ έχει μια υπέροχη οθόνη , σε ανοιχτό χώρο και με ήλιο πάσχει. Προσπαθείς να δεις και το καταφερνεις με δυσκολία. Εννοείτε ότι η φωτεινότητα ειναι ρυθμισμένη στο τέρμα.
  15. το ιδιο ακριβως ειναι. αν και καπου διαβασα οτι σε αυτοματη φωτεινοτητα υπάρχει καλυτερο αποτελεσμα στο max. Δεν στεκει όμως αυτό λογικά. Βαζοντας το χειροκίνητα στο μεγιστο,λογικά ειναι το μέγιστο που μπορεί η συσκευή να δώσει. Πρακτικά αυτο συμβαίνει σε μένα.
  16. καλησπέρα σε όλους. Αυτη την στιγμή έχω το Α70. Μπορώ να πω ότι είμαι ικανοποιημενος από το κινητό γιατί εξ αρχής γνώριζα τις δυνατότητές του οπότε ήξερα σχεδόν τι ακριβως αγόραζα. Αυτό που δεν υπολόγισα και το διαπίστωσα μετά την αγορά ειναι ότι ενώ έχει μια υπέροχη οθόνη , σε ανοιχτό χώρο και με ήλιο πάσχει. Προσπαθείς να δεις και το καταφερνεις με δυσκολία. Εννοείτε ότι η φωτεινότητα ειναι ρυθμισμένη στο τέρμα. Προσπάθησα να βρω σε σχετικά sides για την φωτεινότητα σε nits αλλά δεν βρήκα κάτι. αυτό που θέλω να ρωτήσω επειδή σκεφτομαι την μετάβαση σε Α71. αν καποιος είχε και τα δυο και γνωρίζει αν η οθόνη του Α71 έχει καλύτερη απόδοση σε εξωτερικούς χώρους .
  17. Για ποιο λόγο θα πρέπει να γίνει το παραπάνω???
  18. factory reset για clean install θα ήθελα να το αποφύγω. Νομίζετε ότι πρέπει να γίνει? Θα υπάρξει διαφορά αν δεν γίνει?
  19. Εχω πάει εκεί.Είναι στην δεξιά πλευρά αλλά όχι ενεργοποιημενο.
  20. Μπορεί να διορθωθεί αυτό με κάποια ρυθμιση??Γιατί συμβαινει?
  21. Δεν ήρθε σε μένα το μήνυμα από το 112. Στις οδηγίες για Samsung αναφέρει ότι από τις ρυθμίσεις, εφαρμογές, μηνύματα, ειδοποιήσεις, ειδοποίηση έκτακτης ανάγκης, το ενεργοποιούμε. Πήγα και η επιλογή είναι απενεργοποιημενη αλλά δεν ενεργοποιείτε. Συμβαίνει και σε εσάς?
  22. Γειά σας. Έχω αναφερθεί και πριν από λίγο καιρό σχετικά με ένα θέμα που παρουσιάστηκε στην συσκευή κατα την λήψη της αναβάθμισης Ιανουαρίου. Συγκεκριμένα αμέσως μετά την ανά βαθμιση η συσκευή ανέβασε θερμοκρασία, η φωτεινοτητα της οθόνης έπεσα στο μισό και κυριολεκτικά σερνόταν. Έκανα 2 με 3 επανεκινησεις και σιγά σιγά άρχισε να στρώνει. Μετά από αρκετές ώρες επανήλθε μόνη υης σε φυσιολογικά επίπεδα. Αυτό τότε. Χτες από το πουθενά και ενώ η συσκευή βρισκόταν σε αναμονή χρειάστηκε να κάνω ένα τηλεφώνημα. Μόλις έπιασα το τηλέφωνο διαπίστωσα ότι στο πίσω μέρος είχε αυξημένη θερμοκρασία, αλλά το χειρότερο ήταν μόλις το άνοιξα. Στο κάτω αριστερό μέρος της οθόνης ένα τρίγωνο μεγάλο μαύρο. Δεν μπορούσα να καταλάβω τι έγινε. Ούτε έπεσε ποτε κάτω ούτε χτυπήθηκε από κάπου. Επίσης φωτεινότητα πεσμένη όπως την πρώτη φορά. Κλείνω αμέσως την συσκευή και την άνοιξα μετά από ώρα. Αφού πλέον πίσω δεν είχε θερμοκρασία. Εξαφανίστηκε το μαύρο κομμάτι, δεν ανέβασε θερμοκρασία πάρα μόνο η φωτεινότητα της οθόνης σταδιακά αυξανόταν και σε 10 με 15 λεπτά ήρθε στην ρύθμιση που είχα. Να σας πω εδώ ότι από εφαρμογές μόνο τις βασικές, εννοείτε καμία εφαρμογή εκτός playstore και εννοείτε καμία περίεργη. Από παιχνίδια τίποτα και από χρήση γενικότερα θα έλεγα ελαφριά έως πολύ ελαφριά. ΑΝΕΞΉΓΗΤΟ. Ευτυχώς επανήλθε αλλά φοβάμαι να το κοιτάξω από τότε και μετά. Μπορώ να καταλάβω ως ένα βαθμό, ότι για κάποιο λόγο ανεβάζει θερμοκρασία με αποτέλεσμα να κατάβάζει την φωτεινότητα. Με τίποτα όμως δεν μπορώ να εξηγήσω πως ένα κομμάτι οθόνης (τρίγωνο με 0.5cm περίπου πλευρά) την μια στιγμή να εινα καμένο και μαύρο και μετά από επανεκκίνηση να μην είναι. Είχα xiaomi παιδιά τόσα χρόνια τέτοια κουφά δεν είδα.
  23. Γειά σας. Παρατήρησα κάτι πολύ σπαστικό που συμβαίνει στην συσκευή μου. Όταν εκουω ιντερνετικο ραδιόφωνο μετά από 10 λεπτά περίπου κλείνει. Πρέπει να ξυπνήσω την συσκευή και να ξαναπατήσω Play. Στην αρχή υπέθεσα ότι μπορεί να κάνει τη διακοπή ο σταθμός. Δοκίμασα με διαφορετικούς σταθμους και γίνεται το ίδιο. Συμβαίνει και με WiFi και με δεδομένα χωρίς να έχω πρόβλημα σήματος. Μια άλλη δοκιμή που έκανα πριν από λίγο ήταν να βάλω τον ίδιο σταθμό από το ίδιο WiFi ταυτόχρονο και στο Laptop και στο κινητό. Ξανά το ίδιο. Στο κινητό έκλεινε στο Laptop όχι. Σαν κάτι να σκοτώνει την εφαρμογή στο παρασκήνιο μετά από λίγη ώρα. Τι μπορώ να ελέγξω?
  24. με αυτη τη σειρα εγω δεν βρισκω κατι. μετα το "βιομετρικά δεδομένα και ασφάλεια" δεν υπαρχει στ μενου ""ρυθμίσεις δαχτυλικου αποτυπωματος" > εφέ ξεκλειδωματος."
×
×
  • Create New...