zerv_5800 Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Odin και εγκατασταση χωρις καρτα σιμ μεσα... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Ποιας χώρας ρομ να διαλέξω σαν ποιο καλή και σταθερή? Αγγλική BTU, Γερμανική, ελληνική, κάποια άλλη ?? ;) Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 8, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 8, 2020 Το ιδιο ειναι ολες... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 9, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2020 (edited) Έβαλα τελικά την τελευταία αγγλική ρομ του Δεκεμβρίου BTU μπαμ μπαμ.. Και όλα μια χαρά δεν ξέρω γιατί είχε κολλήσει.. ;) Edited January 9, 2020 by zerv_5800 Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggouras90 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 καλησπέρα παιδιά έχω πρόβλημα με την συσκευή και μάλλον τελικά οφείλεται στην rom της vodafone πολλες φορές όταν το βάζω για φόρτιση μου βγάζει γραμμές πάνω πάνω όχι πάντα και επίσης κάποιες φορές χάνω κλήσεις και έχω θέμα με το messenger μπορεί να έχω 4g και ορισμένες φορές αργεί πάνω απο λεπτό να στείλει το μήνυμα. Έχω πάει στο service έχει γίνει αλλαγή οθόνης αλλαγή μητρικής αλλαγή κονέκτορα δεν ξέρω πραγματικά προσπάθησαν να το καταστρέψουν με την τελευταία έκδοση android? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konakis Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 Εμένα είναι s8 plus από cosmote αγορασμένο. Η συσκευή είναι άπαιχτη δίχως το παραμικρό ψεγάδι- πρόβλημα. Είμαι με android 9.0 φυσικά και με το τελευταίο update Δεκέμβρη 2019. Παράθεση Konakis. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zerv_5800 Δημ. January 10, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2020 καλησπέρα παιδιά έχω πρόβλημα με την συσκευή και μάλλον τελικά οφείλεται στην rom της vodafone πολλες φορές όταν το βάζω για φόρτιση μου βγάζει γραμμές πάνω πάνω όχι πάντα και επίσης κάποιες φορές χάνω κλήσεις και έχω θέμα με το messenger μπορεί να έχω 4g και ορισμένες φορές αργεί πάνω απο λεπτό να στείλει το μήνυμα. Έχω πάει στο service έχει γίνει αλλαγή οθόνης αλλαγή μητρικής αλλαγή κονέκτορα δεν ξέρω πραγματικά προσπάθησαν να το καταστρέψουν με την τελευταία έκδοση android? Φίλε για δες μια με ποια ρομ είσαι αυτήν την στιγμή στο κινητό με ενημέρωση ασφαλείας δες και πες μας. Παράθεση Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου... Samsung Galaxy S10+ SM-G975F/DS / Galaxy S9+ ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Ρε παίδες,έτσι από περιέργεια. Ο 4 χρόνων γιός μου, βλέποντας YouTube, έκανε επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία. Ούτε καν ξέρω πώς γίνεται. Πως μπορεί να το έκανε;;;; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Κατα τυχη προφανως. Πριν 2-3 χρονια η κορη μου μου ειχε στειλει selfie στο viber. Τωρα ειναι 5 χρονων... Ειτε κρατησε παρατεταμενα το power οπου ειναι επιλογη ειτε απο τις ρυθμισεις.... Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Μαε πατημένο το κουμπί δεν έχει επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία,αλλά σκέτη επανεκκίνηση. Τέλος πάντων δεν έχει και πολύ νόημα,μην κουράζω το νήμα. Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. January 12, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 12, 2020 Αν κρατήσεις πατημένο το εικονικό κουμπί power που βγαίνει με παρατεταμένο πάτημα του φυσικού πλήκτρου, τοτε σου βγάζει επιλογή για επανεκκίνηση σε ασφαλή λειτουργία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skatzivas Δημ. January 13, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 13, 2020 Ωπ το βρήκα! Ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Σήμερα παω να βάλω τον κωδικό και μου λέει ειναι λάθος ενω δεν τον άλλαξα επίσης με το δακτυλικό δεν δουλευει λέει κωδικό πατάω τον κωδικό και λέει ειναι λάθος τι μπορώ να κανω ? Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dim2 Δημ. January 23, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2020 Σήμερα παω να βάλω τον κωδικό και μου λέει ειναι λάθος ενω δεν τον άλλαξα επίσης με το δακτυλικό δεν δουλευει λέει κωδικό πατάω τον κωδικό και λέει ειναι λάθος τι μπορώ να κανω ? Ενταξει το εκανα Παράθεση My phone: iPhone 3gs 32 giga black.. Samsung s3-s4 -note 3.. Nokia 1020...Samsung S8...New iPad ( ΔΗΜΗΤΡΗΣ ) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. January 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2020 Ενταξει το εκανα Καλησπερα,σε ολους μια ερωτηση πρεπει να κανω κατι για να δω το usb ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aras Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Μου ηρθε ενημερωση ασφαλειας Ιανουαριου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 Καλησπερα,σε ολους μια ερωτηση πρεπει να κανω κατι για να δω το usb ευχαριστω αν εννοεις να διαβασει στικακι η σκληρο δισκο , πρεπει να ειναι φορμαρισμενα σε fat32 η exfat. Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmarine Δημ. January 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2020 αν εννοεις να διαβασει στικακι η σκληρο δισκο , πρεπει να ειναι φορμαρισμενα σε fat32 η exfat. stelioz 78 Καλησπερα ναι δεν διαβαζει το στικακι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Σύντομα θα λήξει η εγγύηση των δύο ετών για το κινητό μου. Γνωρίζετε αν μπορώ μέσα στο διάστημα της εγγύησης να αλλάξω μπαταρία στο επίσημο service με μειωμένη τιμή; Η μπαταρία δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά επειδή σκέφτομαι να το κρατήσω για αλλά δύο χρόνια έλεγα μήπως είναι ευκαιρία όσο είναι ακόμα στην εγγύηση... Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Σύντομα θα λήξει η εγγύηση των δύο ετών για το κινητό μου. Γνωρίζετε αν μπορώ μέσα στο διάστημα της εγγύησης να αλλάξω μπαταρία στο επίσημο service με μειωμένη τιμή; Η μπαταρία δεν έχει κάποιο πρόβλημα αλλά επειδή σκέφτομαι να το κρατήσω για αλλά δύο χρόνια έλεγα μήπως είναι ευκαιρία όσο είναι ακόμα στην εγγύηση... Πάρε τηλ ένα επίσημο service κοντά σου και ρωτα τιμή για σίγουρα. Αλλά νομίζω είναι δωρεάν η εργασία και πληρώνεις κανα 20-25€ μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Για αντικατάσταση μπαταρίας σε επίσημο σέρβις και σε τηλέφωνο εκτός εγγύησης γνωρίζουμε τιμη; Άρχισε να μειώνεται αρκετά η αυτονομία.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Για αντικατάσταση μπαταρίας σε επίσημο σέρβις και σε τηλέφωνο εκτός εγγύησης γνωρίζουμε τιμη; Άρχισε να μειώνεται αρκετά η αυτονομία.. 40-50€ εκεί γύρω. Αλλά αυτά μπορειτε να τα μάθετε εύκολα με ένα τηλέφωνο και να ρωτήσετε αν έχουν έτοιμο ανταλλακτικο. Η smartec την αλλάζει σε μια ώρα (όπως και τις περισσότερες επισκευές που κάνει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. February 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 4, 2020 Ας έχουμε μια εικόνα πριν επισκεφτούμε το τοπικό κατάστημα της Samsung στην επαρχία.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Strofigkas Δημ. February 15, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 15, 2020 Δεν γυρνάει σε οριζόντια προβολή. Υπάρχει κάποια ρύθμιση; η κάποια επιλογή συγκεκριμένες εφαρμογές να είναι πάντα σε οριζόντια προβολή; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Galaxy Z fold 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kakos Δημ. February 16, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 16, 2020 Δεν γυρνάει σε οριζόντια προβολή. Υπάρχει κάποια ρύθμιση; η κάποια επιλογή συγκεκριμένες εφαρμογές να είναι πάντα σε οριζόντια προβολή; Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ναι ενεργοποίησε και ρύθμισε όπως σε βολεύει την αυτόματη περιστροφή. Παράθεση Samsung galaxy s8 duos. Surface Pro 4. DOD LS430W. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EGANI Δημ. February 24, 2020 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2020 Καλημέρα παιδιά. Έχω ένα θέμα με το κινητό μου. Έχει τρεις ημέρες τώρα, που μου πετάει συνέχεια διαφημίσεις, σε ολόκληρη την οθόνη ξαφνικά... Πάω να ανοίξω το κινητό, διαφήμιση, διαβάζω κάτι στο ίντερνετ, τσουπ πάλι διαφήμιση.. Εφαρμογές εδώ και ένα μήνα, δεν έβαλα καμία.. Τι πρέπει να κάνω, για να γλιτώσω τις εργοστασιακες ρυθμίσεις?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts