Jump to content

kakos

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.249
  • Εγγραφή

  • Days Won

    1
  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by kakos

  1. Η μπαταρία πάρα πολύ καλά. Σχετικά με το viber έχεις θέμα με το s21fe?
  2. χρόνια πολλά σε όλους και όλες. θέλω να εξυπηρετήσω ένα ηλικιωμένο φίλο. του εμφανίζει συνεχώς διαφημίσεις, ακόμη και στα καλά καθούμενα, δίχως να κάνει πλοήγηση βρήκα και έκανα το παρακάτω, δίχως όμως αποτέλεσμα. υπάρχει κάτι άλλο που μπορώ να κάνω; https://news.xiaomi-miui.gr/how-to-remove-ads-from-miui-83754-2/
  3. Γράφεις. Το γύρισα σε EUY από SEK ( εγγραφή κλήσεων) για να περάσω την αναβάθμιση (Α14) και μετά πάλι σε SEK . Τι είναι το EUY και το SEK; και από που τα γύρισες;
  4. σε άλλα σημεία πιάνεις 5g; δοκίμασε να το δουλέψεις λίγο με 4g και μετά ξαναγύρισε το σε 5g αν με αυτά δεν έχει αποτέλεσμα, πάρε τηλέφωνο την nova και πες τους να δείτε μαζί τις ρυθμίσεις της συσκευής σου. εννοώ να σου λένε τηλεφωνικά και εσύ να βλέπεις αν είναι σωστά οι ρυθμίσεις στη συσκευή σου.
  5. Πως λειτουργούμε ταυτόχρονα σε μια οθόνη, δυο εφαρμογές;
  6. το κρατώ ως έχει. πήγα ρώτησα και αλλού και μου είπαν πως αν το ανοίξουν και σπάσει η οθόνη, θα είναι δική μου ευθύνη. συμπέρασμα δεν αλλάζουμε μπαταρία, το κρατάμε όσο πάει και μετά χρήση με καλώδιο. δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο. στη microsoft που είδα για τιμή αλλαγής μπαταρίας, κοστίζει όσο και το ταμπλετ. περίπου στα 550-600 ευρώ με τα πάνε έλα.
  7. δυστυχώς δεν έγινε τίποτα μου είπε πως το πρόβλημα δημιουργήθηκε από τη θερμοκρασία του φούρνου, που μπήκε η οθόνη για να λιώσουν οι κόλες.
  8. Πήγα στον τεχνικό το tablet χθες το απόγευμα και μου είπε να του δώσω χρόνο να το δει. Ελπίζω κάτι να καταφέρει να κάνει.
  9. Καλημέρα έδωσα το surface για αντικατάσταση μπαταρίας την μπαταρία την αγόρασα εγώ μετά την αλλαγή μου παρουσιάζει ένα πρόβλημα με την οθόνη, έχει χαθεί το λευκό χρώμα και στη θέση του έχει κάτι σκιές, δειτε την εικόνα να καταλάβετε τι εννοώ. τι μπορεί να είναι;
  10. Θυμάμαι πως κάποιος είχε πρόβλημα με διπλά μηνύματα στο viber. Τώρα το έπαθα κι εγώ. Από ένα συγκεκριμένο άτομο μου έρχονται τα μηνύματα και οι φωτογραφίες διπλά, αυτό ξεκίνησε από εχθές.Στους υπολογιστές μου τα ίδια μηνύματα είναι κανονικά, μια μόνο φορά. Μόνο στο τηλέφωνο μου τα δείχνει διπλά. Γνωρίζει κάποιος γιατί το κάνει;
  11. Γνωρίζει κάποιος να μου πει. Με ποιο τρόπο μπορώ να παίρνω τα email από otenet; Όχι από browser, με κάποια εφαρμογή, είχα την my mail όμως σταμάτησε να λειτουργεί. ΑΚΥΡΟ ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΛΥΣΗ
  12. μάλλον η μπαταρία σου έκανε τη ζημιά
  13. να φανταστώ όμως δεν καταγραφεί με Bluetooth ε; είναι περιορισμός της google δεν το γνωρίζω, δεν έχω bluetooth
  14. Όπως έχω αναφέρει και παλαιότερα, η εφαρμογή true phone λειτουργεί άψογα, σε όποιες κλήσεις θέλω να γράφω η και σε όλες. Όμως παίζει ρόλο για ποια χώρα είναι κατασκευασμένο το κινητό. Η δική μου π.χ. είναι για Τσεχία, κάποια μέλη όμως από εδώ είπαν πως δεν δεν έχει σημασία, γιατί και η Τσεχία είναι στην Ευρώπη. Οπότε, πρέπει να δοκιμάσεις για να μάθεις. Μια ιδιαιτερότητα που έχει και λίγο ενοχλεί, είναι που ορισμένες κλήσεις τις ακούς μόνο αν βάλεις το ακουστικό στο αυτί, ενώ στις περισσότερες λειτουργεί κανονικά η ανοιχτή ακρόαση.
  15. σ εμένα ήρθε από χθες
  16. Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω, τι συμβαίνει και υπάρχουν τόσο διαφορετικές απόψεις. 'Ίσως κάτι να υπάρχει που δημιουργεί αυτά τα προβλήματα. Προσωπικά το έχω για κύρια φωτογραφική μηχανή και το έχω λιώσει πολλές φορές ειδικά σε ταξίδια εξωτερικού. Έχω τραβήξει συνεχόμενα δεκάδες φωτογραφίες και βίντεο και ποτέ, ποτέ όμως δε μου παρουσίασε το παραμικρό ούτε με ιδιαίτερα ψηλές θερμοκρασίες και βέβαια ποτέ δεν μου κόλλησε. Ακόμη και σε περιπτώσεις που το είχα συνδεδεμένο με το power bank, γιατί η χρήση που έκανα ήταν απαιτητική δεν είχα πρόβλημα. Σχετικά με χρήση Πλοήγησης, το έχω στον (κλειστό) αεραγωγό και δεν το βλέπει ήλιος, τουλάχιστον όχι συνεχώς. Ποτέ δεν είχα πρόβλημα, ούτε σε αποστάσεις Θεσσαλονίκη - Αθήνα, με μια η δυο στάσεις ενδιάμεσα.
  17. στα κινητά το σκρούτζ σπάνια έχει καλές τιμές. 425 ευρώ με τα μεταφορικά https://www.bestprice.gr/item/2157241730/samsung-galaxy-s21-fe-5g-6gb-128gb.html
  18. Πραγματικά εκπλήσσομαι. Έχω από την πρώτη μέρα τοποθετημένο το τζάμι προστασίας της spigen. Είναι τέλεια τοποθετημένο και δεν έχει δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα. Αξίζει να πω, ότι επειδή εργάζομαι σε συνεργείο αυτοκινήτων, έχει ταλαιπωρηθεί ιδιαίτερα και έχει αντιμετωπίσει και δύο πολύ δυνατά πεσίματα στο δρόμο, στο ένα κάνοντας κουτρουβάλες για αρκετά μέτρα. Παρόλα αυτά εξακολουθεί να είναι σε τέλεια κατάσταση. Δίχως να θέλω να θίξω κάποιον, πιστεύω πως κάτι δεν πήγε καλά στην τοποθέτηση.
  19. Τώρα την πάτησες φίλε μου. θα ακούσεις τα πάντα, πως είναι η χειρότερη και πάρα πολύ καλή. Αντικειμενικά καλύπτει περίπου 6-6,30 ώρες σε λειτουργία με ανοιχτή οθόνη Οπότε κρίνε μόνος σου αν είναι η όχι καλή.
  20. έχεις δίκιο, απλά δεν έχει ευρώ. πάντως οι εγγραφές λειτουργούν πραγματικά αψεγάδιαστα.
  21. οκ, τελικά για Τσεχία είναι φτιαγμένο, η οποία δεν είναι στην ευρωπαϊκή ένωση, και προφανώς γι αυτό λειτουργεί σε μένα. ευχάριστο αυτό βέβαια και τώρα που το ξέρω θα ψάχνω να βρίσκω παρόμοια κινητά, όταν χρειαστεί να το αλλάξω. είναι μια πολύ χρήσιμη λειτουργία.
  22. τελευταία κλήση πριν λίγα λεπτά και η εγγραφή είναι κανονική και για τις δυο μεριές. καθαρά και δυνατά. όχι δεν έχω αγοράσει καμία εφαρμογή. έχεις δίκιο την αγόρασα για χαμηλότερη τιμή από το best price και νομίζω πως είναι για Τσεχία, η Πολωνία. αλλά δε ξέρω αν αυτό φαίνεται κάπου.
  23. αυτό που γράφεις πράγματι συνέβει με πάρα πολλές εφαρμογές που έχω δοκιμάσει παλαιότερα με το s8. τώρα γράφει κανονικά την συνομιλία με καθαρή φωνή και του συνομιλητή, είτε πάρεις είτε σε πάρουν τηλέφωνο.
×
×
  • Create New...