Jump to content

EGANI

Members
  • Δημοσιεύσεις

    578
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About EGANI

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 6

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

EGANI's Achievements

  1. EGANI

    Poco F3

    εντάξη φίλε ..υπέθεσα μήπως το κινητό εκανε τρέλλες.......οκέι ευχαριστώ... σωστός ευχαριστώ.......
  2. EGANI

    Poco F3

    Έχω προβλημα με το fb , το κανονικό οπότε θέλει ανοίγει , πολλές φορές μου πετάει.. ( η περίοδος σύνδεσης έληξε παρακαλώ συνδεθείτε ξανά.. πατάω το οκει και με πετάει από την αρχή το ίδιο .. στο lite fb, Δουλεύει κανονικά.. αυτό το προβλημα παρουσιάστηκε μετα το γενικό Μπλακ άουτ που έγινε πριν μερικές ημέρες..
  3. EGANI

    Poco F3

    Καλημέρα εχω χωρίσει το κινητό σε δυο μέρη Α και Β το πρώτο μέρος το ανοίγω με δακτύλικο αποτύπωμα το δευτερο με κωδικό.. πως μπορώ να τα αλλάξω εντελώς αντίθετα στο πρωτο μερος να ανοιγει με κωδικο και το δευτερο με δακτυλικο αποτύπωμα
  4. EGANI

    Poco F3

    Έχω στον πρώτο χώρο του κινητού, κωδικό ασφαλείας, μαζί με δακτυλικο αποτύπωμά. Πως μπορώ να βάλω το δακτυλικό αποτύπωμα, στον δεύτερο χώρο, και στον πρώτο να έχω ή μόνο κωδικό ασφαλείας, ή αν γίνεται καλύτερο χωρίς καθόλου κωδικό????
  5. EGANI

    Poco F3

    Έχω φτιάξει το κινητό σε δύο μέρη. Στο πρώτο ανοίγει με κωδικό, και στο δεύτερο με δακτυλικο αποτύπωμά.. Θέλω να ανοίγω το πρώτο μέρος χωρίς κανένα κωδικό ασφαλείας,, ας πούμε με δύο φορές χτύπημα στην οθόνη, και το δεύτερο, με δακτυλικο αποτύπωμα. Γίνεται αυτό. Αν ναι πως???
  6. EGANI

    Poco F3

    Ευχαριστώ πολύ φίλε. Το έκανα πολύ ωραία. Όχι δεν έχω θέμα, ευτυχώς δεν ξέρει από ίντερνετ
  7. EGANI

    Poco F3

    Το πρωί πήρα το κινητό. Μέχρι τώρα το έχω ταράξει. Δουλεύει καταπληκτικα. Να το χαρούμε όλοι μας. Μία βοήθεια θέλω από εσάς. Έκανα δύο χώρους στο κινητό. Με τα πολλά το κατάφερα... Θέλω να μου πείτε, πως από τον πρώτο χώρο πηγαίνω στο δεύτερο, και το αντίστροφο...
  8. Φίλε διάβασα όλες τις σελίδες εδώ μέσα μία μία. Βλέπω πολλά αρνητικά εδώ μέσα.. Μάλλον θα περιμένω λίγο. Σε ευχαριστώ πολύ για την ενημέρωση που μου έστειλες..
  9. Παιδιά έχω το Samsung S8 τέσσερα χρόνια Καταπληκτικό κινητό. Δουλεύει καταπληκτικα χωρίς πρόβλημα. Σκέφτομαι να αγοράσω το note 10 Pro. Επειδή δεν πήρα στα χέρια μου άλλη φορά hiaomi, τι λέτε αξίζει τον κόπο να πάω.... Πιστεύω να μην κάνω καμία πατάτα???
  10. EGANI

    Poco F3

    Σας ευχαριστώ πολύ παιδιά!!!
  11. EGANI

    Poco F3

    Παιδιά θέλω να αγοράσω το εν λόγω τηλέφωνο, αλλά βλέπω ότι δεν έχει θήρα 3,5 για ακουστικά.. Υπάρχει κάτι παρόμοιο???
  12. Εφόσον βρίσκουν πελάτες και τα πουλάνε, καλά κάνουν... Αν δεν καταλάβουμε εμείς, οι καταναλωτές, τα παιχνίδια που παίζουν, έτσι θα γίνεται συνέχεια........
  13. Σε ευχαριστώ φιλέ ..το θέμα είναι ότι το Google translate δεν μου κάνει επικόλληση της αντιγραφής του μηνύματος …την δε εφαρμογή που μου έδωσες κάνει την δουλειά της ,αλλά για δέκα μηνύματα την ημέρα μόνο….
  14. Καλημέρα. Έχω στο κινητό, το πληκτρολόγιο SwiftKey.. Όταν στέλνω σε φίλο μήνυμα το κάνω μετάφραση κανονικά από Ελληνικά σε αγγλικά!!!! Όταν μου στέλνει αυτός πως θα κάνω μετάφραση από αγγλικά, σε ελληνικά????
  15. Καλό απόγευμα παιδιά.. Η φίλη μου έχει καρτοτηλεφωνο Vodafone, και θέλει να πηγαίνει, σε καρτοτηλεφωνο, της cosmote.. Πήγε στην cosmote στην Κατερίνη, και την είπαν ότι τώρα δεν γίνεται αυτό.. Πιστεύω ότι την δούλεψαν κανονικά.. Εσείς τι λέτε!??????
×
×
  • Create New...