GMF80 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Αυτην εχω στο κινητο της γυναικας μου που χαλασε το power button και λειτουργει αψογα... Καποιες φορες βεβαια θελει να την ξανανοιξεις για να δουλεψει αλλα ισως ειναι θεμα κινητου. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiou55 Δημ. August 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2019 Gravity screen on/off Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Καλημέρα. Τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να κάνω ταχεία φόρτιση. Εννοείται έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Τι μπορεί να φταίει; Μήπως έχει χαλάσει ο φορτιστής; Έχει κανείς κάποια άλλη άποψη; Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanos1989 Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Καλημέρα. Τις τελευταίες μέρες δεν μπορώ να κάνω ταχεία φόρτιση. Εννοείται έκανα επανεκκίνηση αλλά τίποτα. Τι μπορεί να φταίει; Μήπως έχει χαλάσει ο φορτιστής; Έχει κανείς κάποια άλλη άποψη; Ευχαριστώ για οποιαδήποτε βοήθεια. Η το καλώδιο φόρτισης ή το type C του κινητού... πρέπει να πας service να το δουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Αυτό νομίζω κι εγώ. Απλά επειδή χρειάστηκε να του κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων, είπα μήπως πειραχτηκε κάποια ρύθμιση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Αυτό νομίζω κι εγώ. Απλά επειδή χρειάστηκε να του κάνω επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων, είπα μήπως πειραχτηκε κάποια ρύθμιση. Εχει επιλογή στης ρυθμίσεις της μπαταρίας αν θέλεις την γρήγορη ενσύρματη φόρτιση η όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KLEO67 Δημ. August 20, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 20, 2019 Ήταν το καλώδιο τελικά. Ευχαριστώ πολύ τους φίλους που ασχολήθηκαν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billmes1981 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Παιδια ενημερωσεις αλλες(ασφαλειας)δεν θα παρουμε?Μας ξεχασαν εμας με τα S8?:blink: Παράθεση Samsung Galaxy A54 8/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Μα αναβαθμίζεται κάθε μήνα η συσκευή όπως πριν. Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexasso Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Σε γερμανικό ήρθε η ενημέρωση με του Αυγούστου το πατς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFAdo Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 ποσο ειναι εαν επιτρεπεται.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Ήρθε και σε εμένα σε Γερμανικό με security patch Αυγούστου. 467.79 ΜB Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosSant Δημ. August 22, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2019 Παιδια θελω μια βοηθεια οταν πηγαινω στα notifications του κινητου και παταω android system. Μου εμφανιζει αυτη την εφαρμογη https://i.imgur.com/xxvuzNh.jpg Το θεμα μου ειναι πως παω στις εφαρμογες να την σβησω και δεν υπαρχει πουθενα, ειναι εφαρμογη συστηματος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Παιδια θελω μια βοηθεια οταν πηγαινω στα notifications του κινητου και παταω android system. Μου εμφανιζει αυτη την εφαρμογη https://i.imgur.com/xxvuzNh.jpg Το θεμα μου ειναι πως παω στις εφαρμογες να την σβησω και δεν υπαρχει πουθενα, ειναι εφαρμογη συστηματος? λογικα αυτο ειναι :https://www.addictivetips.com/android/dodol-launcher-for-android-review/ Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gnikolop Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Δυστυχώς μετά από την αναβάθμιση του Αυγούστου το wifi απέκτησε Πολλά προβλήματα αργεί αφάνταστα να συνδεθεί και μεγαλύτερη κατανάλωση μπαταρίας. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Ρε παιδια απο εχθες μου εβγαλε μηνυμα οτι γεμισε ο χωρος αποθήκευσης. Εφαρμογες φωτο και βιντεο ειναι με το ζορι 18 γιγα και γραφει αλλο 45 γιγα και δεν μπορω να καταλαβω τι είναι. Του εχει τυχει κανενος αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Κανε μια εκκαθαριση της μνημης cache... Καλυτερα απο το recovery. Κλεισε τη συσκευη και κρατησε πατημενα power + volume down μεχρι να φυγει το σημα της Samsung.Εκει θα μπεις recovery. Wipe cache... Reboot και εισαι ΟΚ. Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 (edited) ρε συ δεν μου μπαινει στο recovery με τιποτα! μονο αυτος ειναι ο τροπος καπως αλλων το εκανα και με το bixby κουμπι. τωρα απλα κανει restart synexomena ok το βρηκα!αλλα δεν αλλαξε κατι μου δειχνει στο αλλο 48 giga. Edited August 23, 2019 by koloko Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GMF80 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Περιεργο. Εχεις δει τι παιζει με καποιον file manager. Τι δεσμευει το χωρο; Στάλθηκε από το SM-G970F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. August 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2019 Κατέβασε το DiskUsage από playstore και θα σου δείξει τι σου πιάνει χώρο και που. Ακριβώς αυτό χρειάζεσαι! Sent from my SM-N960F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StavrosSant Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 λογικα αυτο ειναι :https://www.addictivetips.com/android/dodol-launcher-for-android-review/ Δεν εχω ιδεα δεν μπορω να το βρω πουθενα, στις εφαρμογες δεν μου εμφανιζει τιποτα μονο εκει περα στην φωτογραφια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Σας ευχαριστω θα το κατεβασω και θα σας ενηνερωσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Ευχαριστώ και παλι. Τελικα ηταν τα σκουπιδια δεν ειχαν διαγραφει και ηταν 31 γιγα εκεί μέσα. Ειχα ξεχασει οτι δεν διαγράφονται οπως παλια! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Για ποια σκουπίδια μιλάς; Σε ποιον φάκελο παραμένουν αυτά και πιάνουν τόσο χώρο στη συσκευή; Τι εννοείς λέγοντας ότι "δεν διαγράφονται όπως παλιά"; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venejo Δημ. August 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2019 Στο S8 και στο S9 η εκκαθάριση που κάνει στην αποθήκευση η Φροντίδα συσκευής, στο μενού των ρυθμίσεων, είναι πολύ τυπική. Κάνοντας ένα καθαρισμό και πηγαίνοντας μετά στις ιδιότητες κάθε εφαρμογής και στην αποθήκευση θα δείτε ότι π.χ η cache του instagram (καλά κρατεί) είναι ακόμα εκεί από πολλά μέγα έως γίγα. Κοινώς δεν την πειράζει/αδειάζει. Το ίδιο ισχύει και για όλες τις άλλες εφαρμογές, Facebook, Messenger, Twitter κ.α Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts