Jump to content

KLEO67

Members
  • Δημοσιεύσεις

    297
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by KLEO67

  1. Καλησπέρα. Ξέρετε μήπως πως μπορεί να βγει screenshot που να καλύπτει ολόκληρη ιστοσελίδα και όχι μόνο αυτό το μέρος της που φαίνεται στην οθόνη; Κάποια τεχνική που έχω διαβάσει σε site, δεν μου δουλεύει. Άκυρο. Είδα ότι γίνεται μόνο στο safari.
  2. Μα δεν μίλησα γενικά για πίεση και παλμούς. Στο τρέξιμο δεν είχα κι εγώ κανένα πρόβλημα με τους παλμους. Επειδή όμως κάνω συστηματικά κολύμβηση εκεί προφανώς υπάρχει κάποιο προβλημα με τον αλγοριθμο που χρησιμοποιείται, δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει. Εδειχνα στους συναθλητές τα αποτελέσματα και μου έδιναν τα δικά τους watches κάτι Xiaomi φτηνά που παρουσίαζαν εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα όπως και με το χέρι μέτρηση βέβαια. Άλλαξα το 5 και πήγα στο 4 classic και πάλι το ίδιο. Επαναλαμβάνω το πρόβλημα ήταν μόνο στην κολύμβηση σε πισινα. Τι να πω. Όσο για τις πληρωμές οι αρκετές φορές με πρόβλημα με έκαναν να μην μπορώ να κυκλοφορήσω χωρίς το κινητό. Είμαι περίεργος αν το pixel watch που τρέχει επίσης wear os έχει παρόμοιο πρόβλημα.
  3. Η αναξιοπιστία του ρολογιού είναι το 80% της αιτίας που με έκανε να ξαναγυρίσω σε iPhone. Με το Apple Watch ούτε μια φορά δεν έχω κρεμαστεί σε πληρωμές. Από τα 15 εκ. πάνω από το pos έχει πιάσει. Με το Watch 4 και το Watch 5 δεν τολμούσα να πάω να ψωνίσω χωρίς το κινητό. Επίσης επειδή κάνω κολύμβηση σε πισίνα, για 1 χλμ κολύμβηση τα Galaxy watches μου έδειχναν μονίμως μέσο όρο σφυγμων 170-180 και max 200-220. Με έστειλαν στον καρδιολόγο ο οποίος γελούσε και μου έλεγε ότι με αυτούς τους σφυγμούς θα είχα πεθάνει. Ευτυχώς μετά από κάποιο σημείο τους μετρούσα με το χέρι και μου έδειχνε αυτό που παίρνω από το Apple Watch. Μέσο όρο 90-110 και max 130-140. Επίσης η απόσταση συνδεσιμότητας του Watch με το κινητό μέσω Bluetooth. Παρακολουθώ στα forum τις συγκεκριμένες συσκευές να δω μηπως έχουν αφήσει πίσω τα προβλήματα για να επανέλθω στην οθονάρα των ultra. Αλλά δυστυχώς βλέπω ότι τα συγκεκριμένα προβλήματα συνεχίζονται. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί η Samsung δείχνει τέτοια αναξιοπιστία στο Watch. Θα το παρακολουθώ στις επόμενες εκδόσεις μήπως υπάρξει βελτίωση.
  4. KLEO67

    iPhone 14

    Χρησιμοποιώ για email client το outlook. Ξέρει κανείς πως μπορώ να μπλοκάρω αποστολέα; Δυστυχώς ο αποκλεισμός αποστολέα που έχει στην ανεπιθύμητη αλληλογραφία σε δεν λειτουργεί.
  5. Καλημέρα. Εκτός από την μαμισια εφαρμογή της μουσικής, εφαρμογές ραδιοφώνου εγκατεστημένες στο iPhone δεν γίνονται mirroring στο watch; Δηλαδή όταν παίζει η μουσική δεν φαίνεται στο ρολόι;
  6. Τελικά η ποιότητα του σήματος σε μέρη που δεν δικαιολογείται, τα προβλήματα με κάποιες εφαρμογές, το περίμενε να φτιάξει στην επόμενη ενημέρωση, η προβληματική για τη δίκη μου συσκευή αναβαθμιση στο τελευταίο UI και το αναξιόπιστο Galaxy watch, με έκαναν να το αφήσω. Άφησα μια πολύ καλύτερη οθόνη και συσκευή για μια πιο αξιόπιστη και για ένα καλύτερο λογισμικό και επέστρεψα σε iphone και Apple watch. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους από εδώ που βοήθησαν στις απορίες μου και να ευχηθώ καλές γιορτές σε όλους.
  7. Αυτό είναι το παράξενο. Πώς γίνεται σε κάποιες συσκευές να λειτουργεί απροβληματιστα και σε καποιες άλλες καταστροφικά;
  8. Πάντως πηγαίνοντας στις αξιολογήσεις της εφαρμογής viber στο playstore, είναι γεμάτη σχόλια από κατόχους s22 ultra για τα κρασαρίσματα που δημιουργεί η εφαρμογή μετά το τελευταίο UI update. Οι άλλοι αρχίζουν και την πλάκα λέγοντας να αλλάξουμε συσκευή. Και όντως, όσο κουραστικό κι αν ακούγεται, όταν έχεις δώσει ένα σκασμό χρήματα και μια εφαρμογή σου κρασαρει τη συσκευή (μόνο το δικό σου μοντελο), όλοι σου φταίνε. Και επειδή μετά την τελευταία μεγάλη αναβάθμιση μου έχουν δημιουργηθεί προβλήματα στη συσκευή που πριν δεν είχα, σίγουρα, μέσα στην ασχετοσυνη μου, μου φταίει και η Samsung.
  9. Συγνώμη, ποιες είναι οι ρουτίνες με κάποιο παράδειγμα. Και αν βρεθεί ποια καταναλώνει μπαταρία, τι ακριβώς κάνουμε? Sorry για την ασχετοσύνη.
  10. Καλημέρα και καλό ΣΚ. Είχα ένα απροβλημάτιστο κινητό στα χέρια μου με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας (με τη δίκη μου χρήση, μιάμιση μέρα). Από τότε που πέρασα την μεγάλη αναβάθμιση του λογισμικού πριν κάποιο καιρό, όχι μόνο έχασα πάνω από τις μισές επαφές μου, που ήταν συγχρονισμένες στο google, αλλά μειώθηκε πολύ και η απόδοση της μπαταρίας (πλέον μια μέρα). Ξέρω ότι οι περισσότεροι έχουν θετικές η ουδέτερες επιπτώσεις από την αναβάθμιση. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν κάποιοι που αμέσως μετά διαπίστωσαν προβλήματα που δεν είχαν, ή είμαι ο μόνος γκαντέμης.
  11. Ένα την τελευταία ρημαδοενημέρωση και έχασα τις μισές επαφές. Το περίεργο είναι ότι ενώ τις συγχρονιζω στο google account, δεν μου τις φέρνει.
  12. Ισχύει, σε κάποιες συναλλαγές το κάνει και αυτό. Χάνει τη συναλλαγή χωρίς να ζητάει pin. Πρέπει να το φέρω στην αρχική οθόνη, να ξαναμπώ στην εφαρμογή και τελικά να δουλέψει.
  13. Σήμερα έκανα το τελευταίο update, για να δούμε. Φοβάμαι να κυκλοφορήσω χωρίς το κινητό αν είναι να κάνω πληρωμή. Σε κάτι τέτοιες καταστάσεις και για την απόσταση σύνδεσης Bluetooth με το κινητό, νοσταλγώ το Apple Watch, πιστεύω όμως ότι θα φτιάξει.
  14. Μπα εμένα το πρόβλημα μου το κάνει σε πολύ κάτω των 50 ευρώ. Το watch 5 το απλό έχω.
  15. Για την πληρωμή με google pay, τις μισές φορές δεν το επιτυγχάνει και ζητάει pin, τις άλλες μισές με την εμφάνιση της κάρτας στην οθόνη του ρολογιού, πληρώνει κανονικά. Ότι θυμάται χαίρεται.
  16. Προσπαθώ να κάνω κλήση από το watch 5 και λαμβάνω το μήνυμα ότι πρέπει να ενεργοποιήσω από τις ρυθμίσεις Bluetooth του κινητού τη δυνατότητα κλήσεων μέσω του watch. Το ενεργοποιώ όντως μέσω Bluetooth κινητού και σε μερικά δευτερόλεπτα απενεργοποιείται από μόνο του. Μπορει να βοηθήσει κάποιος, μου φαίνεται κουφό.
  17. Ναι τις συνδέσεις, wifi, Bluetooth, αν έχεις watch. Τα στήνεις από την αρχή. Αν όμως έχεις πρόβλημα με κλήσεις μην το σκέφτεσαι.
  18. Ρυθμίσεις - Γενική διαχείριση - Επαναφορά - Ρυθμίσεων δικτύου
  19. Για όσους έχουν προβλήματα με χαμένες κλήσεις όπως είχα κι εγώ με wind πάροχο, άμεσα επαναφορά ρυθμίσεων δικτύου. Εμένα που μου το πρότειναν φίλοι από εδώ μέσα, σώθηκα. Όσον αφορά τη συσκευή μετά από χρήση μηνών είμαι πολύ ευχαριστημένος. Σε σχέση με το iphone 13 που είχα υστερεί σαφώς σε κύλιση οθόνης, κάποια λαγκαρίσματα, εναλλαγή εφαρμογών, αλλά αυτα είναι θέματα λειτουργικού. Όσον αφορά τη συσκευή δεν υπάρχει σύγκριση. S22 ultra με κλειστά μάτια. Κινητάρα!
  20. Το πρόβλημα λύθηκε με την εκκαθάριση cache, είχες δίκιο. Τώρα το μόνο πρόβλημα είναι αυτό των διαφημίσεων😜
  21. Ήταν η πρώτη μου επιλογή. Το έβαλα αλλά μου έδειχνε μονίμως κολλημένο σήμα νέου μηνύματος ενώ τα είχα διαβάσει όλα. Από ότι είδα σε σχόλια είναι bug της εφαρμογής. Όμως κάτι τέτοια με ενοχλούν και το απεγκαταστησα.
  22. Είχες δίκιο. Δεν είχα δώσει όλα τα δικαιώματα.
×
×
  • Create New...