Jump to content

StavrosSant

Members
  • Δημοσιεύσεις

    76
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About StavrosSant

  • Ημ. Γέννησης 06/02/1995

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

StavrosSant's Achievements

  1. Εχει φτιαξει κατα πολυ απο τοτε ο σενσορας θελει προσπαθεια σε εμενα για να κολλησει. Τσεκαρε και το realme gt neo 2 που εχει ιδια σπεκς με poco f3 κ εχει κ καλυτερη καμερα.
  2. Τον σενσορα τον δοκιμασες με θηκη η χωρις; Παιζει ρολο αυτο. Καμερα λογικα το realme εχει καλυτερη. Γενικα εισαι ευχαριστημενος με τον επεξεργαστη του realme, γιατι ακουγονται διαφορα για θερμοτητα.
  3. Ναι ισχυει γενικα φωτογραφικη δεν εχει πολυ καλη. Με gcam παλεύεται Η selfie παντως ειδικα με gcam ειναι εξαιρετικη, δεν την περιμενα τοσο καλη. Τι θεμα εχει με το brightness, εγω που εχω παρει την 13 μια χαρα ειμαι.
  4. Και εγω προσωπικα ειμαι τρομερα ευχαριστημενος, υπηρχαν καποια μικροπροβληματα αρχικα οπως ο αισθητηρας εγγυτητας κ η οθονη που εβγαζε κατι σε χαμηλη φωτεινοτητα αλλα πλεον ολα λειτουργουν αριστα. Προερχομενος απο κινητα samsung η εμπειρια μου ειναι πολυ καλυτερη σιγουρα για εμενα ειναι το καλυτερο κινητο που εχω αγορασει.
  5. Ειμαι και εγω στην τελευταια εκδοση miui. Αυτο που προσεξα ειναι πως οταν το γυρισα το κινητο στα 60 hz μου φαινεται αρκετα πιο smooth στα animations συγκριτικα με την 12, πλεον ανα διαστηματα το γυρναω και στα 60 hz.
  6. Το επαθα και εγω μου το εκανε σε καποια φαση 4-5 restart συνεχομενα. Εκανα εκκαθάριση cache κ ενα γενικο scanarisma σε ολα απο το security και εστρωσε.
  7. Εμενα μεχρι στιγμης μια χαρα λειτουργει 9 στις 10 φορες, θεωρω με το επομενο update θα διορθωθει πληρως, σιγουρα δεν βρισκετε στο χαλι του προηγουμενου update που ητανε 50 50 ποτε θα λειτουργησει.
  8. Με το τελευταιο update προσεξα πως εχει διορθωθει εξολοκληρου το θεμα που ειχε οταν ηταν πληρως φορτισμενα και εβγαζε κοκκινο λαμπακι καποιες φορες η θηκη. Γενικα η εντυπωσεις σας πως ειναι απο αποψη αξιοπιστιας; Μου εχει κανει τρομερη εντυπωση πως με καθημερινη χρηση, πολλες φορες και τρεις ωρες την ημερα λειτουργουν απροβληματιστα σαν την πρωτη μερα δεν περιμενα να λειτουργουν τοσο καλα μετα απο τοσο μεγαλο χρονικο διαστημα.
  9. Μετα το τελευταιο update ο αισθητηρας εγγυτητας δουλευει σχεδον αψογα, με το προηγουμενο update ειχε μια μικρη βελτιωση εδω περα μου φαινεται ακομα μεγαλυτερη η διαφορα. Το μονο μεγαλο θεμα που εχει η συσκευη πλεον και δεν ξερω γιατι δεν το εχουνε φτιαξει ακομα ειναι με το display mode και τα hz. Ενω εχω βαλει σχεδιο χρωματος προτοτυπο, οποτε θελει μου το αλλαζει μαζι με το ρυθμο ανανεωσης κ πρεπει να πηγαινω συνεχεια στις ρυθμισεις να τα ξαναεπιλεγω.
  10. Οσοι εχετε θεμα με την πλοηγηση, δοκιμαστε και το here maps που εχει κ την επιλογη να κατεβασεις τους χαρτες τοπικα εγω αυτο χρησιμοποιω και δεν εχω θεμα. Εγω παντως περα απο το proximity που οφειλω να ομολογησω πως με το τελευταιο update εχει βελτιωθει κατα πολυ, εχω θεματα με το γυροσκοπιο πολλες φορες στην πλοηγηση με δειχνει με οτι ναναι κατευθυνση.
  11. Ρε παιδια στο τευλευταιο update μου βγαζει συνεχως πανω στην status bar ενα τετραγωνακι, ξερετε πως μπορω να το απενεργοποιησω? Το εμφανιζει για κανα δυο δευτερα και εξαφανιζεται απο μονο του, λογικα πρεπει να κανει καποιο scan απλα με το προηγουμενο update δεν το εμφανιζε.
  12. Επιβεβαιωνω και εγω πως εχω το ιδιο θεμα με το youtube vanced. Προσωπικα απλα εβαλα την εφαργογη και το microg να μην λειτουργουν καθολου στο background, λογικα θα εχει το ιδιο αποτελεσμα και δεν χρειαζεται και να την σβησω.
  13. Google play store/help and feedback/ και πατάς τα μπλε γράμματα tap to application settings.
  14. Έκανα και disable κάποιες bloatware εφαρμογές ευτυχώς δεν είχε πολλές. Λέτε ναχω κάνα θέμα με το Google app και τον assistant?
  15. Και εγω παρατηρω ισως λιγο καλυτερο scrolling πιο πριν ακομα και στα 120 hz στο σκρολαρισμα μπορει ν κανε ενα πολυ διακριτικο stutter για καποια κλασματα. Και κατι αλλο πολυ θετικο, με αφηνει να κανω delete τον mi browser ενω πριν το update δεν μαφηνε να τον κανω καν disable.
×
×
  • Create New...