Jump to content

koloko

Members
  • Δημοσιεύσεις

    431
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About koloko

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

koloko's Achievements

  1. Πάντως παιζει και το γουστο του καθενος. Εμενα μου αρεσει πολυ που δείχνει τα χρώματα φυσικα και το βραδυ δεν καίγονται τα ματια στο σκοταδι. Για τους αλλους υπάρχει η επιλογή αλλαγης της ρύθμισης. Εγω το εβαλα διπλα απο ενα σ23 χθες ειχα 25% φωτεινότητα και ενεργοποιημενη την εξτρα φωτεινότητα και ηταν πιο φωτεινο απο το s23 στο 50% που το ειχε. Συμφωνησε και ο αλλος.
  2. Το rabbit το εχετε δει τι κανει?
  3. Οκ βρηκα ακρη πως μπορεσαν τα παιδια και το εβαλαν σε πληρη αδρανεια δεν ξερω χεχε
  4. Μια βοηθεια παιδια. Εφυγε το ρολόι απο την οθονη κλειδωματος και δεν μπορω να το ξαναβαλω με τιποτα. Παω να κανω επεξεργασια και λεει η οθονη ειναι πληρης και εχω μονο μπαταρια και βηματα οου δεν μπορω να τα πατησω και - για να φυγουν.Ουτε στην aοd βγανει
  5. Πως το βλέπετε?παίζει τόσο ρόλο ο χώρος της αποθήκευσης και το δείχνει πιο χαμηλά?
  6. Ρε σεις αυτή η άσπρη γραμμή μέσα στον φακό της πανω αριστερα κάμερας οπως φαίνεται είναι φυσιολογική? Κάντε ένα μικρό ζουμ παρακαλώ να μου πείτε γιατί έχω τρελαθεί αν είναι να το γυρίσω πίσω.
  7. Παιδιά δεν μπορώ να συνδεθώ με το android auto στο ολοκαίνουριο αμάξι μάρκας Skoda. Ξέρουμε κάτι?το realme 8 συνδέεται για πλάκα...
  8. Παιδια καλησπερα φτιαχνω ενα σπιτι για ενοικιαση και η εταιρία μου ειπε οτι θελει κλιματισμο σε ολα τα δωματια και τα δυο σαλόνια. Συνολο 8 ξεχωριστα. Εκει που εχω κανει την έρευνα μου και κατεληξα στα midea εχοντας μια πολυ καλη τιμη λογο των κοματιων λεω δεν παιρνω τον ψυκτικό να δει τους χώρους? Ευτυχώς γιατι στα 5 σημεια λογο σοφητας δεν μπορουν να μπουν επιτοιχια. Μου επε για δαπεδου ομως η τιμη ξεφεύγει. Εψαξα και ειδα τα φορητα και θελω την αποψη σας. Εχω την δυνατότητα να τρυπησω τον τοιχο και να βγαλω την σωληνα εξωτερικά βαζοντας και σωληνα pvc για εξτρα στήριξη με σιτα απο εξω. Μου προτειναν τα argo Kenny τα καινουργια μοντελα της argo se καλη τιμη. Αξιζει το ρισκο? Θα εχω αποδοση? Θα ειναι οι πελατες ικανοποιημένοι? Εως 15 τμ ειναι τα δωματια το ενα ειναι 18 και το σαλόνι ειναι 30 το ενα και 50 το αλλο(εκει μου ειπαν για 2 9αρια).θελω βοήθεια γιατι το μπατζετ ειναι περιορισμένο και δεν θελω να νιωσω οτι πεταξα τα λεφτα μου. Αξιζει?
  9. Εχετε αποψη γιαυτην την θηκη? https://plusmobi.net/theke-supcase-clayco-hera-yia-samsung-galaxy-s8-mayre.html?skr_prm=WyJhNTY2M2E4Ny0zOGVjLTRiM2UtYWNiYy1iNWVjY2RjZTBmNjciLDE1ODg4NTgxODA0MzYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Θελω να βρω την αυθεντικη της σαμυ που εχει το διαφανο μπροστα οπου και μπορω και σηκωνω το τηλ να δω ποιος παιρνει χωρις να ανοιγω την θηκη αλλα δεν την βρίσκω. Δεν θυμαμαι το ονομα οχι leizer cover always on cover καπως ετσι 60 ευρω την ειχα παρει. Εχει κανεις ιδέα ? Ειδα και αυτην https://www.intellizen.gr/product/thiki-sense-bookstyle-galaxy-s8-mavro/?skr_prm=WyJhNTY2M2E4Ny0zOGVjLTRiM2UtYWNiYy1iNWVjY2RjZTBmNjciLDE1ODg4NTg5MTU3MDYseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsImNwIjoiZiIsInRhZ3MiOiIifV0 Τι λετε?
  10. Εχει παρατηρήσει καποιος προβλημα στα δεδομενα μετα την τελευταια αναβαθμιση? Δεν γινεται να πασχιζει το σ8 να εχει data kai ενα μοτορολα 7ετιας να πηγαινει τερμα τα γκαζια...
  11. Πηρα τελικα ενα καλωδιακι απο jumbo με 1.99 και περασα τα αρχεια....
  12. Μαμισιο ειναι σαμσουνγκ. Το πηρα γιατι δεν ειχα ταχεια φορτιση απο το αλλο. Το θεμα ειναι δεν βγαζει στο κινητο τιε επιλογες για μεταφορα αρχειων οπως εκανε πριν 10 μερες πχ. Αλλος τροπος υπαρχει?
  13. Εχω δυο καλοδια το ενα οντως δεν δουλευει. Με το αλλο δεν εχω θεμα ειναι καινουργιο. Το θεμα ειναι οτι δεν βγαζει και στην οθονη του κινητού τις επιλογες για μεταφορα αρχειων κτλ. Αυτο γινεται χειροκινητα? Μου λεει οτι τα windows δεν αναγνωριζουν την συσκευη usb που συνδέεται. Κατεβασα drivers τα παντα. Την καμερα που εχει την κανει αυτοματα. Εκει λεει δεν εγκατασταθηκε πρόγραμμα γθατι δεν αναγνωριζεται. Θελω να βγουν οι επιλογες στην αρχικη οθονη του κινητου μπορω να το κανω?
×
×
  • Create New...