pektis7 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Το εχουν ολες.Διαβασα απειρα ξενα forums και συσκευες οπως sony, samsung κλπ, παρουσιαζουν προβληματα με το ξυπνητηρι τους.σε μερικες περιπτωσεις δεν χτυπαει καν.Ειναι θεμα android και συγχρονισμου με την ωρα και τις τοσες λειτουργιες android που χρησιμοποιουν βελτιστοποιηση μπαταριας και καποια απ αυτες δημιουργει το προβλημα. Εκανα επαναφορα οπως ειπα αρχικα αλλα δεν αλλαξε τιποτα.Φίλε σε όσες συσκευές είχα και όσες εφαρμογές ξυπνητηριού χρησιμοποίησα, ποτέ δεν είχα τέτοιο πρόβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Το εχουν ολες.Διαβασα απειρα ξενα forums και συσκευες οπως sony, samsung κλπ, παρουσιαζουν προβληματα με το ξυπνητηρι τους.σε μερικες περιπτωσεις δεν χτυπαει καν.Ειναι θεμα android και συγχρονισμου με την ωρα και τις τοσες λειτουργιες android που χρησιμοποιουν βελτιστοποιηση μπαταριας και καποια απ αυτες δημιουργει το προβλημα. Εκανα επαναφορα οπως ειπα αρχικα αλλα δεν αλλαξε τιποτα. Λάθος κάνεις,δεν το έχουν όλες οι συσκευές android .Αν ήταν έτσι ζήτω που καήκαμε!!:lol: Εγώ πολλές φορές χρησιμοποιώ και δευτερο ξυπνητήρι στο κινητό ,εκτός απο την στάνταρ ωρα που σηκώνομαι το πρωί,γιατί μπορεί να έχω δρομολόγιο πιο νωρίς. Ακόμα και με κλειστή συσκευή θα χτυπήσει το ξυπνητηρι.Ισως να μην χτυπάει με το που γυρίσει το λεπτό ακριβώς αλλά μέσα στο λεπτό θα χτυπήσει,αυτό μόνο όταν είναι κλειστό το κινητό.Ανοιχτό πάντα στην ώρα του. Μετά την επαναφορά πέρασες πάλι τις ίδιες εφαρμογές που είχες;Μήπως κάποια απο αυτες σου δημιουργεί το πρόβλημα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolis_nok3 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 (edited) Λάθος κάνεις,δεν το έχουν όλες οι συσκευές android .Αν ήταν έτσι ζήτω που καήκαμε!!:lol: Εγώ πολλές φορές χρησιμοποιώ και δευτερο ξυπνητήρι στο κινητό ,εκτός απο την στάνταρ ωρα που σηκώνομαι το πρωί,γιατί μπορεί να έχω δρομολόγιο πιο νωρίς. Ακόμα και με κλειστή συσκευή θα χτυπήσει το ξυπνητηρι.Ισως να μην χτυπάει με το που γυρίσει το λεπτό ακριβώς αλλά μέσα στο λεπτό θα χτυπήσει,αυτό μόνο όταν είναι κλειστό το κινητό.Ανοιχτό πάντα στην ώρα του. Μετά την επαναφορά πέρασες πάλι τις ίδιες εφαρμογές που είχες;Μήπως κάποια απο αυτες σου δημιουργεί το πρόβλημα; Sorry παιδια...οταν λεω ολες οι συσκευες ΕΝΝΟΩ ολες οι εταιρειες εχουν προβλημα με τη λειτουργικοτητα android στη καθυστερηση στο ξυπνητηρι, οχι ολες οι συσκευες που κυκλοφορουν στο πλανητη αλλα καποια μοντελα απο ολες τις εταιρειες απο οτι διαβασα εχουν το συγκεκριμενο προβλημα. Λοιπον εκανα μια σημαντικη ανακαλυψη μολις τωρα, αφου τα εχω δοκιμασει ολα. Αφησα την οθονη ανοιχτη χωρις να μπει σε sleep mode και εβαλα 10 ξυπνητηρια ανα 5λεπτο και χτυπησαν ολα κανονικα.Μολις μπει η οθονη σε sleep mode δημιουργειται αυτη η καθηστερηση. Αρα καποιο υποπρογραμα που λειτουργει σε κατασταση αδρανειας του κινητου δημιουργει delay.τωρα ποιο ειναι δε μπορω να το βρω εγω, οταν παω στις εφαρμογες και παταω συστημα μου βγαζει παρα πολλα εικονιδια με το πρασινο ανθρωπακι που μερικα απο αυτα λενε screenlock, monitor...κλ .Πιστευω καποιο απο αυτα αν απενεργοποιηθει θα λειτουργησει σωστα. Νομιζω πως αυτα τα υποπρογραμματα ειναι για τη εξοικονομιση ενεργειας μπαταριας. Edited August 13, 2017 by Apostolis_nok3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adais Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Όχι δεν είναι αυτο. Απλά τσεκάρει εφαρμογές του Play store. Sent from mTalk Και αυτο τι ακριβως σημαινει? Δηλαδη δεν θα μπορουμε να εγκαθιστουμε εφαρογες εκτος google play? Και λυθηκε το "προβλημα" που υπηρχε παλιοτερα που δεν σε αφηναν να επεξεργαζεσαι αρχεια με αλλα προγραμματα εκτος απο το αρχικο/μαμα του καθε κινητου? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 (edited) Λοιπον εκανα μια σημαντικη ανακαλυψη μολις τωρα, αφου τα εχω δοκιμασει ολα. Αφησα την οθονη ανοιχτη χωρις να μπει σε sleep mode και εβαλα 10 ξυπνητηρια ανα 5λεπτο και χτυπησαν ολα κανονικα.Μολις μπει η οθονη σε sleep mode δημιουργειται αυτη η καθηστερηση. Αρα καποιο υποπρογραμα που λειτουργει σε κατασταση αδρανειας του κινητου δημιουργει delay.τωρα ποιο ειναι δε μπορω να το βρω εγω, οταν παω στις εφαρμογες και παταω συστημα μου βγαζει παρα πολλα εικονιδια με το πρασινο ανθρωπακι που μερικα απο αυτα λενε screenlock, monitor...κλ .Πιστευω καποιο απο αυτα αν απενεργοποιηθει θα λειτουργησει σωστα. Νομιζω πως αυτα τα υποπρογραμματα ειναι για τη εξοικονομιση ενεργειας μπαταριας. Τι Android version έχεις? Στις ρυθμίσεις λογικά θα έχει επιλογή για παράβλεψη βελτιστοποίησης, δες εκεί αν έχει την εφαρμογή ή κάποια άλλη εφαρμογή που έβαλες για ξυπνητήρι και κάνε εξαίρεση. Και αυτο τι ακριβως σημαινει? Δηλαδη δεν θα μπορουμε να εγκαθιστουμε εφαρογες εκτος google play? Δεν αναφέρει κάτι τέτοιο. Ουσιαστικά αυτό υπήρχε και πριν σε άλλη μορφή, σε κάποια στιγμή μόλις ενεργοποιείς τον λογαριασμό Google σε ρωτάει αν επιτρέπεις η google να ελέγχει κατά καιρούς για κακόβουλες εφαρμογές. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Edited August 13, 2017 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Και αυτο τι ακριβως σημαινει? Δηλαδη δεν θα μπορουμε να εγκαθιστουμε εφαρογες εκτος google play? Και λυθηκε το "προβλημα" που υπηρχε παλιοτερα που δεν σε αφηναν να επεξεργαζεσαι αρχεια με αλλα προγραμματα εκτος απο το αρχικο/μαμα του καθε κινητου?Έγραψαν πόσα παιδιά πιο πάνω το τι κάνει και ακόμα δεν το κατάλαβες; Και σου απάντησα ήδη ότι δεν θα κάνει αυτό που λες και εξακολουθείς να Ρωτάς το ίδιο πράγμα. Με λίγα λόγια, μην αγχώνεσαι, ότι ίσχυε πριν και ότι προγράμματα περνούσες θα μπορείς και τώρα να τα περνάς. Unleashed by ONEPLUS 3T rooted Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Apostolis_nok3 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Τι Android version έχεις? Στις ρυθμίσεις λογικά θα έχει επιλογή για παράβλεψη βελτιστοποίησης, δες εκεί αν έχει την εφαρμογή ή κάποια άλλη εφαρμογή που έβαλες για ξυπνητήρι και κάνε εξαίρεση. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk εχω nougat 7.0 εχω κανει παραβλεψη βελτιστοποιησης μπαταριας για το ρολοι.για τη λειτουργια που κλεινει η οθονη ομως δεν υπαρχει κατι να ρυθμισεις μονο το χρονο που θα απενεργοποιηθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christo_p Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Καλησπέρα στο forum.. Έχω την συσκευή μου από το Δεκέμβριο του '13.. Σήμερα την έκανα root και σκέφτομαι να αλλάξω rom (για να γίνει πιο γρήγορο και να διορθωθεί και η κατανάλωση της μπαταρίας).. Έχετε να μου προτείνετε κάτι δοκιμασμένο (να μην λαγκάρει και να δουλεύουν όλες οι λειτουργίες του, και το LTE) που να παίρνει update από νέες εκδώσεις.. Ευχαριστώ.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfikos Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 σώζει ζωές! http://www.fjsoft.at/en/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo29 Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 καλήμερα και χρόνια πολλά σε όλους christo καλώς ήρθες στο φόρουμ πήγαινε στην ενότητα του s4 εδώ θα βρεις όλες της απαντήσεις που ψάχνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Christo_p Δημ. August 15, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2017 Ευχαριστώ πολύ! ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. August 16, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 16, 2017 Έχω διαγράψει ένα παιχνίδι (το μοναδικό που παίζω......) και όταν το ξανακατεβάζω δεν μου επαναφέρει την πρόοδο που είχα (ενώ την τελευταία φορά που το έκανα πριν κανένα 3μηνο δεν είχα θέμα). Εννοείται πως είμαι συνδεδεμένος κανονικά με τον (ίδιο) λογαριασμό μου. Καμία βοήθεια? Ευχαριστώ Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill2p Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 (edited) καλημερα.. εχω το thl 500 και εκανα επαναφορα σε εργοστασιακες ρυθμισεις απο τοτε δεν μπαινει ουτε στο google play ,δεν ανοιγει το youtube και δεν μπαινει σε σελιδες στο ιντερνετ εχει android 4.4.2 *να πω πως WIFI βρισκει κανονικα και κανει συνδεση σε ολα τα δικτυα Edited August 18, 2017 by bill2p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sedif Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Εδώ και λίγες μέρες έχω θέμα με το facebook app , μόλις ανοίξω την εφαρμογή μου δείχνει ότι έχω αδιάβαστο μήνυμα. από browser , messenger δεν υπάρχει τέτοια ειδοποίηση και ούτε υπάρχει κάτι στα others Παράθεση Μερικές φορές καλύτερα να μιλάς, παρά να τα μασάς ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johny_pl Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 σε πολλούς το κάνει απότι έχω δει Παράθεση 1+6 omnirom - smurfkernel - microG - edxposed Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Εδώ και λίγες μέρες έχω θέμα με το facebook app , μόλις ανοίξω την εφαρμογή μου δείχνει ότι έχω αδιάβαστο μήνυμα. από browser , messenger δεν υπάρχει τέτοια ειδοποίηση και ούτε υπάρχει κάτι στα others Κλασικό πρόβλημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Πολύ θα ήθελα να μιλήσω με κάποιον developer του Facebook να ακούσω τι σκατά αναβαθμίζουν κάθε λίγες μέρες. Και δεν μιλάμε για μια εφαρμογή που την αναπτύσουν δύο φίλοι σε μια γκαρσονιέρα στο Μπραχάμι, μιλάμε για τον κολοσσό Facebook. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Πολύ θα ήθελα να μιλήσω με κάποιον developer του Facebook να ακούσω τι σκατά αναβαθμίζουν κάθε λίγες μέρες. Και δεν μιλάμε για μια εφαρμογή που την αναπτύσουν δύο φίλοι σε μια γκαρσονιέρα στο Μπραχάμι, μιλάμε για τον κολοσσό Facebook. Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται. Αυτό ακριβώς. Είναι εφαρμογή που αναπτύσσεται από πολλούς και απευθύνεται σε πολλές διαφορετικές συσκευές. Φτιάχνουν κάτι για την Χ συσκευή και χαλάει κάτι άλλο στις Ζ,Ψ,Ω. Απλά στο Facebook έχει παραγίνει το κακό εδώ και πολλά χρόνια. Το αξιοσημείωτο δε με αυτούς είναι ότι και στην εφαρμογή για iPhone τα ίδια χάλια. Sent from my Amstrad CPC 6128 Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 18, 2017 Αυτό ακριβώς. Είναι εφαρμογή που αναπτύσσεται από πολλούς και απευθύνεται σε πολλές διαφορετικές συσκευές. Φτιάχνουν κάτι για την Χ συσκευή και χαλάει κάτι άλλο στις Ζ,Ψ,Ω. Απλά στο Facebook έχει παραγίνει το κακό εδώ και πολλά χρόνια. Το αξιοσημείωτο δε με αυτούς είναι ότι και στην εφαρμογή για iPhone τα ίδια χάλια. Sent from my Amstrad CPC 6128 Και πως γίνεται άλλες εφαρμογές να λειτουργούν καλά σε όλες τις συσκευές; πχ δεν έχω ακούσει ποτέ να έχει θέμα κάποιος με το WhatsApp. Κάτι γίνεται λάθος εκεί. Γιατί μήπως και το αδερφάκι του Facebook, το messenger, δεν έχει τα θέματά του; Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος, υπάρχει τρόπος να κατεβάζω μια ταινία και να ορίζω ως προορισμό το memory stick που θα έχω συνδεδεμένο με καλώδιο otg; χωρίς να περνάει καθόλου όμως από την εσωτερική μνήμη του κινητού. Να πηγαίνει δηλαδή κατευθείαν εκεί. Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
king2009 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος, υπάρχει τρόπος να κατεβάζω μια ταινία και να ορίζω ως προορισμό το memory stick που θα έχω συνδεδεμένο με καλώδιο otg; χωρίς να περνάει καθόλου όμως από την εσωτερική μνήμη του κινητού. Να πηγαίνει δηλαδή κατευθείαν εκεί. Αν είσαι με root πρέπει να γίνεται με κάποιον torrent client. Το έκανα παλιότερα με καρτα SD. Send From Note 3 With S8 Port Rom Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
testatos Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Δεν ξέρω αν είμαι στο σωστό μέρος, υπάρχει τρόπος να κατεβάζω μια ταινία και να ορίζω ως προορισμό το memory stick που θα έχω συνδεδεμένο με καλώδιο otg; χωρίς να περνάει καθόλου όμως από την εσωτερική μνήμη του κινητού. Να πηγαίνει δηλαδή κατευθείαν εκεί. Συνδεεις το otg με το στικακι στο κινητό και αλλάζεις τον προεπιλεγμενο χώρο αποθήκευσης.(Αν θυμάμαι οτι λέγετε έτσι) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
D_G Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Και πως γίνεται άλλες εφαρμογές να λειτουργούν καλά σε όλες τις συσκευές; πχ δεν έχω ακούσει ποτέ να έχει θέμα κάποιος με το WhatsApp. Κάτι γίνεται λάθος εκεί. Γιατί μήπως και το αδερφάκι του Facebook, το messenger, δεν έχει τα θέματά του; Εδώ και πάνω από εξάμηνο χρησιμοποιώ μόνο το facebook lite και είμαι μια χαρά, και με τον messeger ενσωματωμένο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nodasz Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Υπαρχει app που να μου λεει ποιες άλλες ασυρματες συσκευες ειναι συνδεδεμενες στο WLAN μου και τι δεδομενα τραβαει η καθεμια ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill971 Δημ. August 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 19, 2017 Καλησπέρα! Νέος στο Android. Θέλω να κατεβάσω μια εφαρμογή επί πληρωμή. Μου βγάζει επιλογές: 1/Χρεωστική κάρτα, 2/PayPal, 3/Εξαργύρωση κωδικού. Στα Windows 10 είχα επιλογή να χρεωθεί από το ποσό που είχε μέσα το Vodafone καρτοκινητό μου. Εδώ δεν έχω τέτοια επιλογή; Παράθεση Samsung S8 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts