Jump to content

nodasz

Members
  • Δημοσιεύσεις

    158
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nodasz

  • Ημ. Γέννησης Μάρτιος 30

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Wind - Ελλάδα

nodasz's Achievements

  1. Χωρίς να είμαι σίγουρος αν ποστάρω στο σωστό νήμα αλλά επειδή έχω cosmote καρτοκινητο μου λέτε πως απενεργοποιώ την αυτόματη περιαγωγή ?
  2. Θέλω να ρωτήσω πως αλλάζει το προεπιλεγμένο πρόγραμμα για να ανοίγει κάποιος συγκεκριμένος τύπος αρχείου πχ pdf. Δεν βρίσκω πουθενά την αντίστοιχη ρύθμιση.
  3. Την έκανε άψογα τη δουλειά του, έχεις δίκιο. Ευχαριστώ πολύ, ακριβώς αυτό ήθελα.
  4. Ακριβώς... Σε μένα όχι. Σε xiaomi redmi 9 δεν έχω τέτοια επιλογή. Καμία ιδέα ?
  5. Καλησπέρα σε όλους. Μπορώ στην οθόνη να προσθέσω συντόμευση για αρχείο pdf και όχι για πρόγραμμα ?
  6. nodasz

    Redmi 9

    Εχω θέμα (τουλάχιστον σε σχέση με το παλιό μου xiaomi) με την ευαισθησία της οθόνης και τον αισθητήρα εγγύτητας. Γνωρίζει κανείς φίλος πως μπορώ να τη ρυθμισω ?
  7. Ομολογω οτι αρχιζω να "φτιανομαι" με την ιθανοτητα αγορας ενος redmi note 8. Διαβασα καλες κριτικες και έχει και το ledακι που θελω. Δεν υπάρχει πουθενα κανενα site που να εχει διπλα διπλα τα χαρακτηριστικα κινητων για να μπορεις να συγκρινεις ? Υπαρχουν τοσα μοντελα που χωρις συγκριση δεν γινεται τιποτα.
  8. nodasz

    Redmi 4A

    Δεν ξερω πως γινεται αυτό. UPDATE: και ενεργοποιημένη η εφαρμογη πάλι δεν δουλευει. Εχω εντυπωσιαστει. Καμία από τις εφαρμογες του ειδους δεν δουλευει. Τι μπορει να φταιει ?
  9. nodasz

    Redmi 4A

    Ευχαριστώ αλλά ουτε αυτή δουλεύει. Και μάλιστα μου κάνει το περίεργο να την ενεργοποιω και μόλις φεύγω από την εφαρμογή και αμέσως μετά να ξαναμπαίνω να εμφανίζεται απενεργοποιημενη. Και αυτό γίνεται συνέχεια,την ενεργοποιω και απενεργοποιειται μονη της Λες και κατι στο τηλεφωνο την απενεργοποιει αυτόματα. Καμια ιδέα ?
  10. nodasz

    Redmi 4A

    Γεια σας φίλοι. Κάτοχος εδώ και χρόνια Xiaomi redmi 4A με android 7.1.2. Εξαιρετικα ευχαριστημενος γι' αυτο και δεν το αλλαζω μια και ειναι πάνω από ολα εργαλειο. Φοβαμαι ενα νεο τηλεφωνο με τα πιθανα προβληματα του. Πριν απο λιγες μερες εσπασα την οθονη και την αλλαξα σε μαγαζι της γειτονιας μου. Δυστυχως η καινουργια (φυσικα δεν ειναι ιδια η παλια) δεν αφηνει να φανει το led των ειδοποιησεων με το οποιο εχω σχεση αγαπης γιατι θεωρω τεραστια ευκολια να βλεπω οτι εχω καποια ειδοποιηση χωρις να ενεργοποιω την οθονη καθε φορα. Σα λυση σκεφτηκα app που θα ενεργοποιει το flash. Δυστυχως για καποιο λογο καμια απο οσες κατεβασα δεν ενεργοποιει το flash. Κατεβασα: Flash Notification for All LED-Flash aναβοσβήνει στην κλήση και το μήνυμα Τελικός Λάμψη Ειδοποιήσεις και άλλες Υπαρχει καμια ιδεα, πως μπορω να ξεπερασω το προβλημα ? ΥΓ διάβασα ότι καποια μοντελα της xiaomi δεν εχουν εξ αρχης led. Τραγικό.
  11. Με εντυπωσιάζει ο μονόδρομος των επιλογων. Και το κακό είναι ότι διαβάζω αρκετά για μικροπροβληματακια στα νεα xiaomi (αποσυνδεσεις WIFI, κολλήματα) και τελικα θα επισκευασω τη σπασμενη οθονη στο 4Α και θα μεινω εκει. Γιατι να αλλάξω ?
  12. Καλημέρα σε όλους. Σκέφτομαι να αλλάξω το κινητό μου, ενα xiaomi redmi 4a. Μπορω να δώσω ως 150 ευρώ, δεν με ενδιαφερει η σουπερ ντουπερ φωτογραφικη, τα videos και η μουσική και η μεγαλη οθόνη αλλά θέλω καλή μνήμη και ταχύτητα για εφαρμογές γραφείου και δουλειά. Με απογοήτευσε που σε κάποιες νέες συσκευες της XIAOMI δεν υπάρχει το led ειδοποίησης που το βρισκω αφανταστα βολικό, θέλω κάποια πρόταση από ανθρώπους που εμπιστεύομαι.
  13. Φιλοι, κατι δεν καταλαβαινω. Το πακετο των 8,5 ευρω δεν καταργηθηκε? Γιατι ανανεώθηκε σημερα σε μενα μεσω της αυτοματαης ενεργοποιησης ?
  14. nodasz

    Redmi 4A

    Ευχαριστώ. Επιτέλους τα βρήκα.
  15. nodasz

    Redmi 4A

    Που φαίνονται τα μηνύματα κυψέλης της πολιτικής προστασίας ? Αρχικα ήρθε η ειδοποίηση αλλα αφου το εδιωξα από την οθονη δεν μπορω να το ξαναβρω. Δεν αποθηκεύεται κάπου ?
×
×
  • Create New...