cayman84 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Καλημέρα στην lock screen της 4.3 όταν έχω αναπάντητη ή sms μου βγαίνει ένα τεράστιο notification. Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να το απενεργοποιήσω; Θέλω να χρησιμοποιήσω μόνο τα notification του dashclock και δεν ξέρω πώς!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivakis Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Καλημέρα στην lock screen της 4.3 όταν έχω αναπάντητη ή sms μου βγαίνει ένα τεράστιο notification. Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να το απενεργοποιήσω; Θέλω να χρησιμοποιήσω μόνο τα notification του dashclock και δεν ξέρω πώς!! Δεν έχω 4.3 για να σου πω με σιγουριά, αλλά στην 4.1.2 όλες οι ρυθμίσεις της οθόνης κλειδώματος είναι στο: Ρυθμίσεις -> Οθόνη -> Οθόνη Κλειδώματος Παράθεση Proud to be an anime otaku! Judge me if you dare! :yinyang: Nokia 3210 -> Nokia 3330 -> SE T610i -> SE k750i -> Nokia Ν95 -> Samsung Wave -> SE Xperia Neo V -> Sony Xperia SP -> LG Nexus 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Στις "Γενικές απορίες" θα κολλήσει μια χαρά νομίζω :) Αν η εφαρμογή υποστηρίζει push, τότε δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα άλλο από το να ενεργοποιήσεις την συγκεκριμένη επιλογή στις ρυθμίσεις της. Που λογικά θα είναι ενεργοποιημένη by default παρά κάθε 10 λεπτά π.χ. Καταναλώνει όμως παραπανω μπαταρία... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios_85_07 Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 (edited) Καταναλώνει όμως παραπανω μπαταρία... Αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει. Αφού με τον εναλλακτικό τρόπο κάνει συνεχώς ελέγχους ανά διαστήματα για να δει αν υπάρχει νέο email ενώ με τα push notifications του έρχεται η ενημέρωση σαν sms μόνο όταν υπάρξει νέο email. Άρα γιατί η κατανάλωση μπαταρίας να είναι μεγαλύτερη? Edited December 24, 2013 by stelios_85_07 Παράθεση | Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra | Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DimGalaxyS Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Καλημέρα στην lock screen της 4.3 όταν έχω αναπάντητη ή sms μου βγαίνει ένα τεράστιο notification. Γνωρίζει κανείς πώς μπορώ να το απενεργοποιήσω; Θέλω να χρησιμοποιήσω μόνο τα notification του dashclock και δεν ξέρω πώς!! Έχω την εντύπωση πως είναι οι αναδυόμενες σημειώσεις, ξετικαρε το βρίσκεται στις ρυθμίσεις - κλείδωμα οθόνης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2013 Χάρη στην ενημέρωση από τον φίλο snoof η amazon έχει promo δίνει 5$ πιστωτικό με το κατέβασμα μιας Free Εφαρμογής απο το store της μέχρι 28/12 το 5$ ισχύει εως το μαρτιο Το δοκίμασα με μια δωρεάν εφαρμογή που βρήκα και αμέσως μου ήρθε email με την παροχή του ποσού. Δυστυχώς όμως δεν βρήκα τρόπο μέσα από τον λογαριασμό μου στο Αμαζον να μου δείξει κάπου το διαθέσιμο υπόλοιπο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Χάρη στην ενημέρωση από τον φίλο snoof η amazon έχει promo δίνει 5$ πιστωτικό με το κατέβασμα μιας Free Εφαρμογής απο το store της μέχρι 28/12 το 5$ ισχύει εως το μαρτιο Το δοκίμασα με μια δωρεάν εφαρμογή που βρήκα και αμέσως μου ήρθε email με την παροχή του ποσού. Δυστυχώς όμως δεν βρήκα τρόπο μέσα από τον λογαριασμό μου στο Αμαζον να μου δείξει κάπου το διαθέσιμο υπόλοιπο. Κι εγώ το έψαχνα εχθές αλλά δεν... Άν ξέρει κάποιος άς μας λύση την απορία. Μην ξεχνιόμαστε.Καλά Χριστούγεννα σε όλους;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Σήμερα δίνουν δωρεάν το Angry Birds Star Wars II :-) Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diecast Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Παιδια δειτε λιγο αυτο που μου βγαζει το adaway Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 εχετε να προτείνετε κανένα πρόγραμμα σαν το 1mobile ή aptoide αλλά να έχουν πραγματικά ποικιλία και να είναι όσο το δυνατόν ποιο ενημερωμενα. ευχαριστώ πολύ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Παιδια δειτε λιγο αυτο που μου βγαζει το adaway Αυτο θα πρεπε να βγαζει. εχετε να προτείνετε κανένα πρόγραμμα σαν το 1mobile ή aptoide αλλά να έχουν πραγματικά ποικιλία και να είναι όσο το δυνατόν ποιο ενημερωμενα. ευχαριστώ πολύ Δες το mobilism Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nico4gr Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Χάρη στην ενημέρωση από τον φίλο snoof η amazon έχει promo δίνει 5$ πιστωτικό με το κατέβασμα μιας Free Εφαρμογής απο το store της μέχρι 28/12 το 5$ ισχύει εως το μαρτιο Το δοκίμασα με μια δωρεάν εφαρμογή που βρήκα και αμέσως μου ήρθε email με την παροχή του ποσού. Δυστυχώς όμως δεν βρήκα τρόπο μέσα από τον λογαριασμό μου στο Αμαζον να μου δείξει κάπου το διαθέσιμο υπόλοιπο. Μπαίνει το ποσό στο balance αυτόματα. Αν πας να αγοράσεις κάποια εφαρμογή πάτα εκεί που λέει "Redeem a gift card or promotion code & view balance" και θα δεις το ποσό στο AMAZON APPSTORE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftko Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Η εφαρμογή είναι η K-9 Mail, από τις πιο γνωστές και διαδεδομένες για το είδος της. Απ όσο βλέπω και καταλαβαίνω υποστηρίζει αυτή την δυνατότητα αλλά παράλληλα υποστηρίζει και την ανανέωση. Δεν ξέρω πως διαλέγω τι θέλω να κάνει και δεν βρίσκω ποια επιλογή με την οποία να διαλέγω τρόπο χρήσης. Οι λογαριασμοί που έχω είναι GMAIL, Yahoo, ΑΠΘmail και Hotmail. Απ΄ όσο ξέρω απ όλους αυτούς μόνο το hotmail δεν υποστηρίζει imap για το οποίο δεν με νοιάζει και ιδιαίτερα. Για τα υπόλοιπα που υποστηρίζουν imap είναι σίγουρο πως υποστηρίζουν μαζί και push notification? Και αν ναι χρειάζονται ρυθμίσεις στον κάθε πάροχο? Υπάρχει Και ένας άλλος τρόπος. Θα φτιάξεις φακέλους στο gmail Και θα κάνεις προώθηση όλους του λογαριασμούς στο gmail, Και θα το ρυθμίσεις ανάλογα το μήνυμα να πηγαίνει στο κατάλληλο φάκελο. Εγώ αυτό έχω κάνει Και μου δουλεύει χωρίς κανένα πρόβλημα, Και με έχει βολέψει.Επίσης μπορείς να επιλέξεις από ποιο λογαριασμό θα απαντήσεις. Αλλά, δεν μπορείς να δεις τα αποσταλμένα οπότε στο προτείνω αν το βασικό μαιλ σου είναι το gmail. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xsol Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Κάνω εγκατάσταση το apk του Amazon σε Samsung Galaxy Y Duos με custom rom και το κινητό αρχίζει τα bootloop. Ευτυχώς από το ένα boot μέχρι το άλλο είχα λίγο χρόνο και έσβησα το Amazon και έστρωσε το κινητό. Τί μπορεί να φταίει; Παράθεση ••• Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Μπαίνει το ποσό στο balance αυτόματα. Αν πας να αγοράσεις κάποια εφαρμογή πάτα εκεί που λέει "Redeem a gift card or promotion code & view balance" και θα δεις το ποσό στο AMAZON APPSTORE. Μόλις αγόρασα μία, αλλά δεν βλέπω την επιλογή που λες. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
snoof Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 στο .UK δίνει free το sonic 2 και ενα ακόμα extra πρόγραμμα που στο .com δεν το δινει για να τα πάρετε πρεπει να έχετε account στο .uk αλλιώς δε τα εμφανίζει , εγω έφτιαξα ένα και εκει παρατήρησα ομως οτι στο app store στο android δεν εχει sing out για να κάνω login με το αλλο account και αναγκάστηκα να κάνω uninstall/install για να βάλω το άλλο account μήπως ειμαι γκαβος και δεν βλέπω την επιλογή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Παιδια δειτε λιγο αυτο που μου βγαζει το adaway πατα οχι, δουλευει και χωρις reboot. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zafpinto Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Σίγουρα έχει ξανά ερωτηθεί. Κάπου πρεπει να το πήρε το μάτι μου αλλά δεν το βρίσκω.... Πήρε δώρο ο ανηψιός απο τον αη Βασίλη ενα ταμπλετ crypto, αυτό δεν έχει google play store αλλά ενα άλλο 1market (?).... Υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης του official χωρίς να χρειαζεται root ? Κατέβασα ενα .apk απο androidpolice (νομιζω) κάνω install αλλά δεν ανοίγει η εφαρμογη, κανει να ανοίξει αλλά το πετάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marras Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 (edited) Σίγουρα έχει ξανά ερωτηθεί. Κάπου πρεπει να το πήρε το μάτι μου αλλά δεν το βρίσκω.... Πήρε δώρο ο ανηψιός απο τον αη Βασίλη ενα ταμπλετ crypto, αυτό δεν έχει google play store αλλά ενα άλλο 1market (?).... Υπάρχει η δυνατότητα εγκατάστασης του official χωρίς να χρειαζεται root ? Κατέβασα ενα .apk απο androidpolice (νομιζω) κάνω install αλλά δεν ανοίγει η εφαρμογη, κανει να ανοίξει αλλά το πετάει. Μάλλον το 1mobile εννοείς, αλλά μέσα από αυτό μπορείς να εγκαταστήσεις το play αν θέλεις. Το γνήσιο playstore, από τη στιγμή που δεν το έχει εγκατεστημένο, θα σου δείχνει πολλές ασυμβατότητες στις εφαρμογές, οπότε είναι καλύτερα να μην το προτιμήσεις. Υπάρχει όμως η εφαρμογή App Stores που έχει πολλά άλλα markets, μερικά καλύτερα από το γνήσιο. :) Edited December 26, 2013 by marras Παράθεση http://www.ibizaclub.gr/lottaria.gr/marras//titans/caliber002.jpg Ευτυχώς που ξέχασα να μεγαλώσω... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrios87 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Καλησπέρα Παιδιά, Χρόνια Πολλα! Έχω το Samsung Galaxy note 3 και αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα! Καθώς μπαίνω στο google play μου βγάζει να ανανεώσω την εφαρμογή Beaming service for beep'n go την οποία δεν μπορώ να βρώ πουθενά στο κινητό μου!Ξέρετε αν παίζει κάτι με αυτή την εφαρμογή ή τι μπορώ να κάνω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
darklord77 Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Χρόνια πολλά παιδιά !!! Νέος χρήστης android (stock, 4.4.2) και θέλω να ρωτήσω πως μπορώ να μετακινήσω τις εφαρμογές στο μενού. Κάθε εγκατάσταση που κάνω την τοποθετεί με αλφαβητική σειρά. Επίσης πως μπορώ να βλέπω ποιες είναι οι εφαρμογές πού έχω εγώ εγκαταστήσει και πότε. Παράθεση Welcome to Rapture Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gxrhstos Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 (edited) Ειμαι νεος χρηστης SAMSUNG GALAXY S3 ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΡΩΣΙΑ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΕΚΙΝΙΣΗ Η ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΙΤ ΚΑΤ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΩ ΜΕΣΩ ΚΙΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις, αλλά απαγορεύονται και από τους Ο.Π.Χ.. Edited December 26, 2013 by kollatos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jbpaok Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Έχω μία απορία. Είναι δυνατόν με το που συνδέω το κινητό μου στο pc να συνδέεται με την επιλογή "Πρόσδεση usb" και όχι ως "Συσκευή πολυμέσων"; Το χρησιμοποιώ σαν modem αυτή την περίοδο και βαριέμαι τη διαδικασία... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
razkal Δημ. December 27, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2013 Υπάρχει τρόπος να κάνουμε import bookmarks από άλλον browser στον aosp? (nexus 10, kitkat ). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekos_al Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Παρατήρησα ότι η mac address στο android 4.2.1 αλλάζει κάθε φορά που ενεργοποιείται το wifi. Αυτό σημαίνει ότι το router που είναι ρυθμισμένο να μη δεχεται νεες συνδέσεις να μην αναγνωρίζει το κινητο καθε φορά. Υπάρχει τρόπος να σταθεροποιηθεί η mac καθώς η ρύθμιση του ρουτερ πρεπει να μεινει έτσι λόγω υποκλοπών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts