Jump to content

nivakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    243
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About nivakis

  • Ημ. Γέννησης 20/11/1984

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

nivakis's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστούμε για τον ωραίο διαγωνισμό! Καλή μου επιτυχία!
  2. Άλλος ένας ωραίος διαγωνισμός! Καλή μας τύχη!
  3. Εγώ το χρησιμοποιώ και σε ρουταρισμένο Nexus 5 και σε μη-ρουταρισμένο τάμπλετ Galaxy Tab Pro 8.4 δουλεύει απ'όσο καταλαβαίνω κανονικά. Απλά να θυμηθείς ότι πρέπει να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία greenify σε μη ρουταρισμένες συσκευές.
  4. Όποιος όμως έχει το αυθεντικό και κατέβασε το τελευταίο official patch δεν μπορεί να βάλει το Mod για τα γραφικά απ'όσο ξέρω.
  5. Δεν έχω θέμα, άλλωστε έχουν μειώσει τα γραφικά επίτηδες στο pc!
  6. Δεν με τρέλανε. Το είχα για λίγο αλλά το βαρέθηκα γρήγορα. Το watchdogs το έχει δοκιμάσει κανείς; είναι τόσο ωραίο όσο λένε;
  7. Βασικά έχω κολλήσει λιγάκι με το angry birds epic... Είναι rpg!!!!!! Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν παίζει offline αλλά για όταν βαριέσαι καλό είναι! Επίσης λιώνω το ff8 στο pc για να θυμηθώ λίγο την ιστορία.
  8. Γίνεται αλλά θέλει υπομονή και έναν καλό οδηγό. Το είχα κάνει κι εγώ παλιότερα στο σπίτι για κάποιον λόγο. Σε πολύ γενικές γραμμές πρέπει: -Να έχεις ιντερνετ μέσω Ethernet από ρούτερ. -Μια κάρτα Ασύρματου δικτύου. ΚΑΙ 1) Να δημιουργήσεις γέφυρα συνδέσεων μεταξύ του Ethernet και WiFi. 2) Να πας στις ρυθμίσεις ασύρματων δικτύων και να φτιάξεις χειροκίνητα ένα δίκτυο "ad hoc" Ψάξε να βρεις έναν οδηγό στο νετ για περισσότερες πληροφορίες. Δεν θυμάμαι περισσότερα. ΒΕΒΑΙΑ!... το πιο εύκολο θα είναι να πάρετε ένα ρουτερ με wifi. Όλες οι εταιρείες δίνουν ένα με καινούρια σύνδεση, ξέρεις πόσα έχω μαζέψει και δεν ξέρω τι να τα κάνω;
  9. Οντως εννοώ του facebook. Οι εφαρμογές του fb (messenger & fb app) συνδέονται άμεσα με τον λογαριασμό αυτό που είναι κοινός και για τα 2. Ο μόνος τροπος απ'οσο ξέρω για να μην δημιουργείται αυτός ο λογαριασμός και να μπορείτε να κάνετε αποσύνδεση κι απο τα 2 είναι να καταργησετε τις εφαρμογές και να χρησιμοποιείτε κάποιον browser όπως και σε σταθερό pc.
  10. Γιατί δεν διαγράφετε απλα τον λογαριασμό απο τις ρυθμίσεις;
×
×
  • Create New...