Jump to content

nivakis

Members
  • Δημοσιεύσεις

    243
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nivakis

  1. Ευχαριστούμε για τον ωραίο διαγωνισμό! Καλή μου επιτυχία!
  2. Άλλος ένας ωραίος διαγωνισμός! Καλή μας τύχη!
  3. Εγώ το χρησιμοποιώ και σε ρουταρισμένο Nexus 5 και σε μη-ρουταρισμένο τάμπλετ Galaxy Tab Pro 8.4 δουλεύει απ'όσο καταλαβαίνω κανονικά. Απλά να θυμηθείς ότι πρέπει να ενεργοποιήσεις την υπηρεσία greenify σε μη ρουταρισμένες συσκευές.
  4. Όποιος όμως έχει το αυθεντικό και κατέβασε το τελευταίο official patch δεν μπορεί να βάλει το Mod για τα γραφικά απ'όσο ξέρω.
  5. Δεν έχω θέμα, άλλωστε έχουν μειώσει τα γραφικά επίτηδες στο pc!
  6. Δεν με τρέλανε. Το είχα για λίγο αλλά το βαρέθηκα γρήγορα. Το watchdogs το έχει δοκιμάσει κανείς; είναι τόσο ωραίο όσο λένε;
  7. Βασικά έχω κολλήσει λιγάκι με το angry birds epic... Είναι rpg!!!!!! Το μόνο που με χαλάει είναι ότι δεν παίζει offline αλλά για όταν βαριέσαι καλό είναι! Επίσης λιώνω το ff8 στο pc για να θυμηθώ λίγο την ιστορία.
  8. Γίνεται αλλά θέλει υπομονή και έναν καλό οδηγό. Το είχα κάνει κι εγώ παλιότερα στο σπίτι για κάποιον λόγο. Σε πολύ γενικές γραμμές πρέπει: -Να έχεις ιντερνετ μέσω Ethernet από ρούτερ. -Μια κάρτα Ασύρματου δικτύου. ΚΑΙ 1) Να δημιουργήσεις γέφυρα συνδέσεων μεταξύ του Ethernet και WiFi. 2) Να πας στις ρυθμίσεις ασύρματων δικτύων και να φτιάξεις χειροκίνητα ένα δίκτυο "ad hoc" Ψάξε να βρεις έναν οδηγό στο νετ για περισσότερες πληροφορίες. Δεν θυμάμαι περισσότερα. ΒΕΒΑΙΑ!... το πιο εύκολο θα είναι να πάρετε ένα ρουτερ με wifi. Όλες οι εταιρείες δίνουν ένα με καινούρια σύνδεση, ξέρεις πόσα έχω μαζέψει και δεν ξέρω τι να τα κάνω;
  9. Οντως εννοώ του facebook. Οι εφαρμογές του fb (messenger & fb app) συνδέονται άμεσα με τον λογαριασμό αυτό που είναι κοινός και για τα 2. Ο μόνος τροπος απ'οσο ξέρω για να μην δημιουργείται αυτός ο λογαριασμός και να μπορείτε να κάνετε αποσύνδεση κι απο τα 2 είναι να καταργησετε τις εφαρμογές και να χρησιμοποιείτε κάποιον browser όπως και σε σταθερό pc.
  10. Γιατί δεν διαγράφετε απλα τον λογαριασμό απο τις ρυθμίσεις;
  11. Καλημέρα στην κοινότητα! Αντιμετωπίζω ένα χαζό πρόβλημα με το Samsung Galaxy Fame που αγόρασα στην κοπέλα μου. Όταν η μνήμη του κινητού γεμίζει (συνήθως όταν το "μπουκώνει" με εφαρμογές από το Play Store) το κινητό πέφτει σε φάση bootloop. Σβήνει δηλαδή και ενώ προσπαθεί να ανοίξει, πριν φορτώσει το σύστημα, ξανακάνει επανεκίννηση και τα ίδια συνέχεια. Ο μόνος τρόπος να το αντιμετωπίσω είναι να κάνω Wipe data/ factory reset αλλά εννοείται καταντάει κουραστικό. Το αντιμετωπίζει κανείς άλλος αυτό, ή/και υπάρχει κάποια λύση εκτός από το να στείλω το κινητό στον αγύριστο και να πάρω κάτι άλλο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  12. Η απλά κάνε reset γα να στρώσει το λειτουργικό. Κάτι τέτοια μοιυ βγάζει μέχρι να κάνω επανεκίνηση όταν κάνω ενσωμάτωση αναβαθμίσεων των εφαρμογών συστήματος.
  13. nivakis

    Sony Xperia T

    Overkill man... :rocket: Όχι απαραίτητα. Κάποιες τρέχουν συνεχώς στο παρασκήνιο και ελέγχουν τις συνδέσεις. Αυτό που πρέπει να ξέρετε όσοι θέλετε να το χρησιμοποιήσετε είναι ότι το android 4.4.2+ δεν τα πάει καλά με τα symplinks, οπότε όταν το εγκαταστήσετε, MHN επιλέξετε την επιλογή(ες) για symplinks... adfree.bigtincan.com
  14. nivakis

    Sony Xperia T

    Adfree και το ξεχνάς. Το θεωρώ καλύτερο απ'όλα, ούτε τρέχει στο παρασκήνιο, έχει συχνές ενημερώσεις κλπ.
  15. Μάλλον λες το Alice: Madness Returns. Να σου πω την αλήθεια το ευχαριστήθηκα όσο να'ναι! Καμία σχέση με την original ιστορία. Είναι γεμάτο αίμα και πολύ gore! Για την εμπειρία και μόνο δεν θα έλεγα όχι! Αν το βαρεθείς σταμάτα το απλά, δεν χάνεις και τίποτα.
  16. Καλή τύχη σε όλους και καλή αρχή για το SellSmart!
  17. Αυτό δεν αποτελεί πρόβλημα, ούτε καν θεωρείται bug, απλά έχει να κάνει με το κάθε πότε είναι ρυθμισμένος ο λογαριασμός να συγχρονίζεται. Αν αλλάξεις τις ρυθμίσεις με κάποιο τρόπο θα είσαι κομπλέ!
  18. nivakis

    Sony Xperia T

    Η ειρωνία είναι ότι το κατάστημα αυτό είναι κοντά μου, αλλά δεν ψώνισα από εκεί γιατί ήθελε γύρω στα 8€ για αντικαταβολή και αποστολή στην δίπλα γειτονιά και δεν είχε παραλαβή από κατάστημα. Για να είναι ελληνικό πρέπει να γράφει ελληνικά στο πλάι. Το Nexus γράφει εισαγωγέας LG Hellas και την διεύθυνση. Επίσης τα αυτοκόλλητα ασφαλείας του κουτιού έγραφαν ελληνικά. Μνήμη με 16GB(12 διαθέσιμα) είναι OK για μένα και ραδιόφωνο δεν χρησιμοποιούσα! Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι ότι στο κουτί είχε μόνο φορτιστή και κινητό, ΤΙΠΟΤΑ άλλο! :X Κάτι τέτοια είναι που με έκαναν να αλλάξω! Κι ύστερα σου λένε να έχεις εμπιστοσύνη!
  19. nivakis

    Sony Xperia T

    Έχεις κανένα βαρβάτο μείον πέρα από την κάμερα; Αν είναι έτσι, συγνώμη που το λέω, αλλά τέλος οι αναβαθμίσεις για το SP. Άντε να βγει μόνο καμιά έκδοση με bugfixes.
×
×
  • Create New...