Jump to content

darklord77

Members
  • Δημοσιεύσεις

    231
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by darklord77

  1. darklord77

    Realme 7 pro

    Συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση. Αυτό ήταν το πρόβλημα τελικά φίλε. Άνοιξα τις 3 άλλες επιλογές (προσκήνιο, παρασκήνιο κτλ) και έκλεισα αυτήν, επανεκκίνηση και το πρόβλημα λύθηκε. Δεν ξέρω αλλά το συγκεκριμένο τηλέφωνο το έχω λατρέψει τους λίγους μήνες που το έχω και φυσικά η συγκεκριμένη εταιρεία (την οποία δεν παρακολουθούσα καθόλου) τώρα θα είναι από τις πρώτες μου επιλογές. Βοηθάει και ότι έχω σαν στάση στον τομέα κινητό να μην ξεφεύγω ποτέ πάνω από 300€ - 350€ ακόμα και αν έχω οικονομική δυνατότητα.
  2. darklord77

    Realme 7 pro

    Ευχαριστώ φίλε.
  3. darklord77

    Realme 7 pro

    Δυστυχώς για εμένα το πρόβλημα συνεχίζεται. Έβγαλα την εφαρμογή την έβαλα ξανά αλλά αποτέλεσμα μηδέν. Όταν μπαίνουμε στην μπαταρία κάτω από το ποσοστό μπαταρίας γράφει "εξοικονόμηση ενέργειας" εκεί όταν μπαίνουμε τι ακριβώς γίνεται; Έχει 3 τικ επιλεγμένα.
  4. darklord77

    Realme 7 pro

    Κάποια βοήθεια παιδιά για το post #308 ; Τι ρυθμίσεις έχετε εσείς;
  5. darklord77

    Realme 7 pro

    Παιδιά λίγο να ξεκαθαρίσουμε το θέμα με τις ειδοποιήσεις γιατί έχω και εγώ πρόβλημα με το yahoo mail για παράδειγμα. Στις ρυθμίσεις μπαταρία διαχείριση μπαταρίας για εφαρμογές έχω ανοίξει και τις τρείς επιλογές για το yahoo. Τώρα στις γενικές επιλογές μπαταρίας έχω λειτουργία εξοικονόμησης και υπέρ εξοικονόμησης εννοείται κλειστά. Στην κατηγορία λειτουργία απόδοσης έχω επιλέξει έξυπνη λειτουργία απόδοσης και στο επιλογές εξοικονόμησης ενέργειας ανοιχτό τις επιλογές αναμονής αδράνειας. Αποτέλεσμα των παραπάνω αν πάω στις ρυθμίσεις χρήστες και λογαριασμοί για την εφαρμογή yahoo βλέπω ότι έχει να κάνει συγχρονισμό πάνω από δέκα μέρες. Δεν είναι θέμα εφαρμογής γιατί η ίδια έκδοση σε 3 άλλα κινητά λειτουργεί άμεσα και άψογα. Μοιάζει μπερδεμένο το μήνυμα μου αλλά είναι ακριβές. Όποιος γνωρίζει ας βοηθήσει.
  6. darklord77

    Realme 7 pro

    Το πρόβλημα με την κάμερα ναι (μέχρι τώρα). Η μπαταρία θα δούμε όταν θα το βάλω για φόρτιση. Έχω δύο κινητά είναι και σκύλος η μπαταρία οπότε θέλει δύο μέρες για να μπει φορτιστής. Φορτίζω πάντα 20 - 90 σε όλα τα κινητά. Πρέπει να είχε θέμα πριν γιατί γενικά το τηλέφωνο φαίνεται να λειτουργεί καλύτερα. Πριν είχε και ο chrome θέμα. Την ώρα που τον είχα ανοιχτό και τον δούλευα στο προσκήνιο "έκλεινε" πήγαινε στο παρασκήνιο μόνος του. Το τηλέφωνο μέχρι τώρα είναι μία από τις καλύτερες αγορές που έχω κάνει ever.
  7. darklord77

    Realme 7 pro

    Έφαγε επαναφορά και στήσιμο από την αρχή. Θα δω πως θα συμπεριληφθεί τώρα.
  8. darklord77

    Realme 7 pro

    Εμένα λέει 6 μέρες από την τελευταία φόρτιση (τότε που το αγόρασα) και 1 και μισή ημέρα ανοιχτή οθόνη ενώ έχω κάνει 3 φορτίσεις κλειστό.
  9. darklord77

    Realme 7 pro

    Λάθος μου την 26 έχω δεν ξέρω καν αν υπήρξε 24 μπερδεύτηκα. Άντε να στήνω ξανά και βαριέμαι.
  10. darklord77

    Realme 7 pro

    Καλησπέρα παιδιά, Νέος κάτοχος και είμαι στο σκάλισμα των πρώτων ημερών. Έχω ένα θέμα όμως με την τελευταία έκδοση 24 βγάζει ειδοποίηση πάνω ότι έχει ανοίξει και τρέχει η κάμερα χωρίς να έχω κάνει κάτι εγώ. Σε τυχαίες στιγμές συμβαίνει ακόμα και όταν είναι idle το τηλέφωνο. Να θεωρήσω ότι είναι bug του λογισμικού; Επίσης στα στατιστικά της μπαταρίας έχω πρόβλημα. Ενώ το κλείνω και το βάζω για φόρτιση αυτό λέει πχ ότι έχουν περάσει 4 μέρες ενώ η φόρτιση έγινε σήμερα. Λάθος και οι ώρες φυσικά οθόνης. Ελπίζω σε απάντηση αν και δεν υπάρχει κίνηση γενικά στα φόρουμ για realme :(
  11. darklord77

    Realme 7 pro

    Είναι άλλο τηλέφωνο καμία σχέση με το 7 pro. Άλλη οθόνη, άλλη Cpu, Gpu, σύστημα κάμερας, άλλη ταχυφόρτιση.
  12. Δεν τα χρειαζόμουν γιατί είχα WiFi στην δουλειά (ΔΕΗ). Εδώ και 3 μήνες όμως τέρμα το WiFi και το γυρίσαμε σε Data όλοι. Όπως τα βλέπω τα πράγματα θα βάλω 10€ αύριο (λήγουν στις 12/3).
  13. Επειδή μπερδεύτηκα λίγο παιδιά. Έχω μαζέψει περίπου 18GB data τα οποία λογικά είναι στην συντριπτική τους πλειοψηφία από το Reload. Αυτά θα χαθούν σωστά; Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω πόσα είναι από Reload και πόσα όχι; Γιατί αν είναι να χαθούν τότε να βάλω και αυτόν τον μήνα κάρτα.
  14. Τον προηγούμενο μήνα έκανα κανονικά ανανέωση. Απλά κάποιες φορές είχα βάλει και 12€ κάρτα και έτσι μάζεψα υπόλοιπο 9€ αφού τον μήνα αγοράζω πάντα το πακέτο των 8,5€ και περισσεύουν λεφτά. Ελπίζω να έγινα κατανοητός. Ευχαριστώ και τον φίλο στο παραπάνω μήνυμα για την απάντηση.
  15. Καλησπέρα παιδιά, Στο What's Up έχω υπόλοιπο 9€ και θέλω να αγοράσω το πακέτο με τα 8,5€. Η ερώτηση είναι τα λεπτά και τα Mb που έχω μαζέψει θα χαθούν επειδή δεν θα βάλω 10€ ανανέωση αυτόν το μήνα ή όχι;
  16. Εκεί που είπατε μπήκα και έγραψα το νούμερο αυτό. Φορτίζω με τον φορτιστή τον δικό του και 9/10 φορές είναι από 15% (εκεί που έβαλα να μπαίνει σε Stamina mode) μέχρι 90%. Μια φορά στους 3 μήνες κάνω και μια φόρτιση 0% - 100%. Δεν ξέρω αν είναι σχετικό αλλά δεν έχω ασχοληθεί με παιχνίδια (αύξηση θερμοκρασίας) ποτέ σε κανένα κινητό μου.
  17. Εμένα παιδιά γράφει 2792000 uAh αν μπήκα στο σωστό. Το κινητό είναι 1,5 χρόνο που το έχω.
  18. Δεν υπάρχει γυαλί της προκοπής άστο γυμνό. Το δικό μου με θήκη βιβλίο δεν έχει ίχνος γρατζουνιάς ένα χρόνο τώρα.
  19. Omnitech είχα άψογη εξυπηρέτηση. Ένα καμένο πιξελ τέρμα γωνία (ίσως και το πρώτο πιξελ μετά το bezel) και μου άλλαξαν οθόνη. Να λέμε και τα καλά όχι μόνο τα άσχημα.
  20. Συμφωνώ και με τους δυο σας. Εκεί που τρελαίνομαι είναι όταν βγαίνουν ναυαρχίδες android (στα iPhone δεν συμβαίνει σε τέτοιο βαθμό η πτώση τιμής) και σκάει ο άλλος 850-1000 ευρώ μετρητοίς αλλά και με δόσεις. Τόση κάψα έχεις ρε το κέρατο μου που δεν μπορείς να περιμένεις 3-4 μήνες, ακόμα και μισό χρόνο για να το πάρεις με έκπτωση 30%-40% από κάποιο skroutzomagazo.
  21. Το έχουμε και σαν νέο Έλληνες το κουσούρι του φαίνεσθαι για αυτό ξεπουλάνε. Εγώ αν και έχω μία σχετική άνεση οικονομική το έχω σαν νόμο όχι πάνω από 300€ για κινητό και αυτό μόνο αν αξίζει η αλλαγή. Αν πχ δεν υπάρχουν σημαντικές αλλαγές τα κρατάω 3-4 χρόνια με ένα μικρό έξοδο την αλλαγή μπαταρίας κάπου στο μέσο της ζωής του τηλεφώνου. Από την άλλη έχω γνωστούς που αν δεν πάρουν το καινούργιο iPhone μπορεί να πάθουν κατάθλιψη. Ούτε σταθερή δουλειά, να χρωστάς εφορία, να μην μετακινώ αυτοκίνητο για να πάρω το iPhone απλά με ξεπερνά.
  22. Για αυτό στα θέματα της Sony στο φόρουμ θα γράφουν δύο τρία άτομα. Εγώ αυτά που έγραψα αφορούσαν τον τομέα κάμερα. Υπάρχουν κινητά όπως πχ το K20 pro που έχουν 350€-400€ και έχουν καλύτερη κάμερα από το Xperia 1 πως να το κάνουμε.
  23. Συμφωνώ στα περισσότερα από αυτά που έχουν λεχθεί. Κάτοχος και εγώ XZ1 περσινής προσφοράς. Μην μπερδεύουμε όμως την τιμή που το αγοράσαμε οι περισσότεροι ~230€ η οποία οφείλεται στην πλήρη αδιαφορία των πελατών κινητής, με την αρχική τιμή ναυαρχίδας. Τώρα για παράδειγμα το Xperia 1 με την τιμή που έχει αξίζει αν θέλει κάποιος τηλέφωνο για την κάμερα; με 300€ - 350€ παίρνει κινέζικο με καλύτερη ή έστω με μικρές διαφορές ποιότητα φώτο. Τα ίδια που λέμε και εμείς με τα XZ1 & XZ2 σε σχέση με τα κινητά των 650€-850€.
  24. Και σε μένα μόλις μου ήρθε.
×
×
  • Create New...