Jump to content

cayman84

Members
  • Δημοσιεύσεις

    261
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by cayman84

  1. Καλησπέρα σας, είναι η πρώτη φορά που θα κάνω την μετάβαση απο Android σε ios. Όπως καταλαβαίνετε, το ιστορικό σε viber και whatsapp μετράει περίπου 8 χρονια και δεν είναι κάτι που θέλω να χάσω. Υπάρχει κάποιος τρόπος για να μεταφερθεί το ιστορικό από τις δύο αυτές εφαρμογές από Android σε ios;
  2. Τι εννοείς; Οτι αυτές οι ενδείξεις είναι μερος του watchface και όχι του τηλεφώνου;
  3. Καλησπέρα, ανεβαζω δυο φωτογραφιες οι οποιες αν και φαινονται ιδιες, αν προσεξετε στη μια δεν υπαρχουν περιμετρικα οι ενδειξεις που εχει το ρολοι. Ειναι δυνατον να γινεται κατι τετοιο ή ειναι photoshop;
  4. Καλησοερα <b>καλησπερα</b>
  5. Δυστυχώς το πρόβλημα παραμένει. Δεν δούλεψε ούτε αυτός ο τρόπος, εκτός αν δεν έκανα κάτι σωστά. Έχω δοκιμάσει εννοείται το clear cache στις εφαρμογές που αφορούν το ρολόι (wearable και plugin) αλλα τίποτα. Κάθε φορά που βγαίνω εκτός εμβέλειας το ρολόι αποσυνδέεται (λογικό) αλλά δεν επανασυνδέεται αυτόματα όταν ξαναβρίσκομαι εντός εμβέλειας παρά μόνο αν ενεργοποιήσω την οθόνη του κινητού μου (Huawei p20 pro). Μήπως φταίει το ότι η συσκευή μου δεν είναι Samsung? Εσάς συνδέεται κανονικά?
  6. Καλημέρα, το τηλέφωνο όταν βγαίνει εκτός εμβέλειας Bluetooth αποσυνδέεται αλλά δεν ξανασυνδέεται από μόνο του όταν βρεθώ εντός. Πρεπει να ενεργοποιήσω την οθόνη του κινητού μου (p20 pro) για να συνδεθεί. Είναι κάτι φυσιολογικό η πρέπει να κάνω κάτι;
  7. Κανένα απολύτως πρόβλημα. Είχα πάρει της Ringke, το έχω βγάλει και το έχω ξαναβάλει 2 φορές και κολλάει μια χαρά, ούτε αφήνει κόλλα στη μαύρη περιστρεφόμενη στεφάνη.
  8. Το back key έχω την εντύπωση ότι δεν δουλεύει. Το ρολόι το έχω ένα 24ωρο μόνο και ενώ το home key με ένα απλό κλικ ανταποκρίνεται μια χαρά, το back key δεν κάνει κάτι. Αν το πιέσω αρκετά πιο δυνατά (σε σχέση με το home key) δουλεύει. Δεν μου φαίνεται φυσιολογικό όμως αυτό. Το έχει πάθει κάποιος άλλος; Να το πάω πίσω; Κάνοντας χρήση του DOA το πάω πίσω και παίρνω επί τόπου άλλο ή πρέπει να σταλεί στο service πρώτα;
  9. Έχω το ίδιο δίλημμα με σένα. Ειμαι ανάμεσα σε Stratos Plus και Galaxy Watch 46mm.
  10. Μόλις ήρθε και σε μένα. Αγορασμένο από Πλαίσιο, δικαρτο.
  11. Φίλε BOOM και στο δικό μου το βγάζει τόσο στο WhatsApp όσο και στο Messenger. Η αλήθεια είναι ότι το παρατήρησα όταν το ανέφερες εσύ.
  12. Πολλά προβλήματα η 574! Το πρόβλημα με το WiFi ειναι οτι σπάνια βρίσκει δίκτυο και όταν βρει δεν συνδέεται! Η μόνη λύση είναι να το πάω στο service?
  13. δεν θα ηθελα να μπω σε αυτη την διαδικασια. εκανα οτι λεει το firmware στη σελιδα 21 αλλα βγαζει "fail" αυτη τη στιγμή το τηλέφωνο εχει αριθμο εκδοσης: BalongC52B311 Εκδοση Android 6.0 Τι δεν κάνω σωστά? Υπάρχει κάποιος που το πήρε Branded και το εκανε δίκαρτο?
  14. Ακριβως! Υπάρχει τρόπος να γίνει dual με αλλαγή firmware?
  15. Είναι dual branded απο Vodafone.
  16. Υπάρχει κάποιος τρόπος να εμφανιστεί η επιλογή για την δεύτερη sim? Το τηλεφωνο το πηρα για dual sim αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι θα πρεπει να εχει καποιος γνωσεις απο φλασαρισματα για να το κανει dual?
  17. Καλημερα σας! Αγόρασα το κινητό απο Vodafone για να το έχω dual sim. Στο αρχικό πόστ υπήρχε ένα link από mega για να κατεβάσω official firmware ώστε να εμφανιστεί η επιλογή διαχείρισης dual sim. Το link πλέον δεν δουλεύει! Ποιος είναι ο τρόπος ώστε να γίνει το τηλέφωνο dual sim; ευχαριστώ!
  18. Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά! Έχω βρει το συγκεκριμένο tablet μεταχειρισμένο σε άριστη "θεωρητικά" κατάσταση στην χρυσή ευκαιρία στα 320€. Πιστεύεται αξίζει η αγορά του και το ρωτάω διότι είστε κάτοχοι της εν λόγω συσκευής και μετά από αρκετό καιρό οι περισσότεροι είστε σε θέση να ζυγίσετε τα θετικά και τα αρνητικά του εν έτη 2016. Ευχαριστώ και καλές γιορτές σε όλους σας.
  19. Το πίσω τζάμι έχει ένα κόστος περίπου 20€. Το πλαισίου αλουμινίου είναι περίπου στα 50€. Οι τιμές που σου αναφέρω είναι από το επίσημο service της Samsung στην Ευελπίδων.
  20. Το τηλέφωνο είναι μόνο με 3G. Καθόλου WiFi. Είναι όλα ανοιχτά ( GPS όποτε το χρειαζομαι) 2 email με επιλογή push, αλλά 2 email με συγχρονισμό ανα ώρα. Σήμα συχνά κακό μιας και είμαι συνεχώς σε κίνηση.
  21. Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που κολλάει σε μένα είναι το play store
  22. Σου παραθέτω το κείμενο όπως ακριβώς το βρήκα. Εγώ προσωπικά έτσι αγοράζω τον τελευταίο καιρό. "Αρχικά, χρειαζόμαστε μια δεύτερη διεύθυνση email (όχι αυτή που έχουμε στο PayPal) και στην οποία έχουμε πρόσβαση. Εγώ χρησιμοποίησα ένα παλιό gmail που είχα. Εννοείται χρειαζόμαστε και χρεωστική κάρτα που να έχει μέσα το υπόλοιπο που θέλουμε να μεταφέρουμε (προσωπικά δεν δοκίμασα με πιστωτική). Μπαίνουμε στο PayPal, πηγαίνουμε εκεί που λέει Request Money (τρίτο tab στο πάνω μέρος), και μόλις ανοίξει πατάμε πάλι το εικονίδιο Request Money. Εκεί δίνουμε το δεύτερο email μας, το ποσό που θέλουμε, επιλέγουμε Services εκεί που λέει «Request payment for» (σε κάποιους δούλεψε μόνο επιλέγοντας Goods) και πατάμε Continue. Στην επόμενη σελίδα κάνουμε review την αίτηση, και απλά πατάμε το Request Money κάτω κάτω. Ουσιαστικά δηλαδή αυτό που έχουμε κάνει είναι να «ζητήσουμε» από τον εαυτό μας (!) το ποσό που θέλουμε! Πάμε παρακάτω. Ανοίγουμε το δεύτερο email, αυτό στο οποίο στείλαμε την αίτηση δηλαδή, λογικά ήδη έχει έρθει το invoice. Πατάμε το Pay Now και στη σελίδα που ανοίγει πατάμε Continue. Στην επόμενη σελίδα -δεν- επιλέγουμε «Pay with my PayPal account» αλλά «Pay with my credit or debit card». Βάζουμε τα στοιχεία της κάρτας μας, εγώ διάλεξα διαφορετική κάρτα από αυτή που έχω συνδέσει με το PayPal, αν και κάποιοι δήλωσαν ότι δούλεψε ακόμα και όταν έβαλαν την ίδια. Πατάμε Review and Continue, περιμένουμε λίγο, και αν όλα πάνε καλά τα χρήματα άμεσα εμφανίζονται στο υπόλοιπο του PayPal!"
  23. Το νυχτερινό ρολόι είναι φοβερό! Με έχει βολέψει πολύ. Υπάρχει αραγε τρόπος να εμφανίζεται συνέχεια και κατά προτίμηση οριζόντια;
  24. Με ενδιαφέρει και μένα η Nilkin. Επίσης θα ήθελα να μάθω τι διαφορά έχει απ' αυτή http://m.ebay.com/itm/351423235468?_trksid=p2057872.m2749.l2649&_mwBanner=1
×
×
  • Create New...