Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ρε παιδια, θελω τη βοηθεια σας...

Εχω το x10 mini και σημερα τραβηξα μια φωτογραφια αλλα καταλαθος μου την διεγραψαν :((

Υπαρχει καποιο application που μπορω να επαναφερω αυτη τη φωτογραφια???:worry:

Ρε παιδια, θελω τη βοηθεια σας...

Εχω το x10 mini και σημερα τραβηξα μια φωτογραφια αλλα καταλαθος μου την διεγραψαν :((

Υπαρχει καποιο application που μπορω να επαναφερω αυτη τη φωτογραφια???:worry:

Οι φωτογραφίες αποθηκεύονται στην κάρτα SD; Εαν ναι, μπορείς να δοκιμάσεις να την επαναφέρεις με κάποιο πρόγραμμα file recovery στον υπολογιστή.

PC Inspector file recovery. Περισσότερα στο Computing. Με μια αναζήτηση θα βρεις και σχετικά θέματα. :)
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση, το ιδιο ειχα κανει αλλα δεν μπορει το νοκια5530 να συνδεθει με καμια δυναμη με το nexus.. :!::(

Ρυθμισεις bluetooth > ''τικαρε'' το να γινει η συσκευη ανιχνευσιμη .

Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος.

Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει.

2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love:

καλησπέρα παιδιά, πήρα το alcatel ot-908 και θέλω να ρωτήσω 2 πράματα.

αρχικά γίνετε να αλλάξω το όνομα τον φακέλων που δημιουργώ στην "επιφάνεια εργασίας"?

και δεύτερον μπορώ με ένα τρόπο να αλλάξω τους ηχους σε μην, υπενθυμίσεις, και ξυπνητήρι??

ευχαριστω!

καλησπέρα παιδιά, πήρα το alcatel ot-908 και θέλω να ρωτήσω 2 πράματα.

αρχικά γίνετε να αλλάξω το όνομα τον φακέλων που δημιουργώ στην "επιφάνεια εργασίας"?

και δεύτερον μπορώ με ένα τρόπο να αλλάξω τους ηχους σε μην, υπενθυμίσεις, και ξυπνητήρι??

ευχαριστω!

Για το πρώτο δοκίμασε να ανοίξεις το φάκελο και μετά να πατήσεις παρατεταμένα στο όνομα του φακέλου. Για το δεύτερο κοίταξε αυτό:

-Πως βάζουμε τους ήχους που θέλουμε για κλήσεις, μηνύματα, ειδοποιήσεις κλπ.

Φτιάχνουμε τους εξής φακέλους στην κάρτα μνήμης media->audio και στην συνέχεια τους φακέλους

alarms, notifications, ringtones μέσα στον φάκελο audio.

Τους ήχους τους βάζουμε ανάλογα, δηλαδή:

alarms: Βάζουμε τους ήχους που θέλουμε για το ξυπνητήρι.

notifications: Βάζουμε τους ήχους που θέλουμε για μηνύματα, e-mail και γενικά τις ειδοποιήσεις του κινητού.

ringtones: Βάζουμε τους ήχους που θέλουμε για τις κλήσεις.

Φαντάζομαι θα δουλέψει κανονικά ;)
Τhe end of an era...

ok φιλε όλα καλά και 2 δουλεύουν σε ευχαριστώ.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=3764881

:!:Επισήμανση από την Ο.Δ.:!:: Η χρήση greeklish δεν είναι αποδεκτή από 01/09/09

Edited by zxr

και το πιο κουφο απο ολα................με 2.3.3 το βαζω στην φορτιση με 65% και το πρωι ειχε πεσει στα 27% ,και ολο το βραδι ηταν στην πριζα :blink::blink::blink:

αλλα και αυτο το εκνευριστικο να σου δειχνει 100% και αφου το βγαζεις απο την μπριζα να πεφτει στο 94%\

εβαλα και εγω την miui και μαλλον ησυχασα ,,αλλα το gps της ειναι για τα μπαζα :mad:

[sIGPIC][/sIGPIC]

υπάρχει τρόπος να συνδεθεί ταμπλέτα Android σε ασύρματο δίκτυο με windows 7 μεσω ενός Thomson TG585v7 προκειμένου να παίζουν στην ταμμπλέτα mp3s που είναι αποθηκευμένα σε κοινόχρηστους φακέλους του pc που είναι στο ίδιο δίκτυο με Ethernet, προκειμένου η ταμπλέτα να συνδεθεί με την έξοδο ήχο σε στερεοφωνικό σύστημα γιά την ακρόαση της μουσικής. Το remote του winamp δεν βοηθάει γιατί απαιτεί αποθήκευση των κομματιών στην ταμπλέτα.
http://www.danasoft.com/sig/thuvusign.jpg

Qloud media server

http://www.qiss.mobi/products_free/qme/qloud-video

Κανεις install τον server στο PC.Του δειχνεις που ειναι ο φακελος ,κατεβαζεις το Qloud app απο android market και εισαι ετοιμος.

ΣΑΝ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΟΡΤΩΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SD ΤΟ GPS Sygic ΜΕΣΩ PC ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΙΓΑΙΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ SD ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ SETUP. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΣΩ PC ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ APK. ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ SUMSUNG GT-S5830 ANDROID 2,2 ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ SD ΣΤΟ HTC

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΤΑΣΟΣ

:!:Θα σε παρακαλούσα θερμά να αποφεύγεις τα κεφαλαία και να γράφεις με πεζούς χαρακτήρες, διότι είναι σαν να φωνάζεις και απαγορεύεται από τους Ο.Π.Χ.:!:

Edited by zxr

ΣΑΝ ΑΡΧΑΡΙΟΣ ΕΧΩ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΦΟΡΤΩΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ SD ΤΟ GPS Sygic ΜΕΣΩ PC ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΠΕΙΓΑΙΝΩ ΝΑ ΒΡΩ ΣΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ SD ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΦΑΚΕΛΟΣ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΩ SETUP. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΜΕΣΩ PC ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ APK. ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ SUMSUNG GT-S5830 ANDROID 2,2 ΤΟ ΦΟΡΤΩΣΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΤΗΣ ΚΑΡΤΑΣ.

ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΒΡΩ ΤΟΝ ΦΑΚΕΛΟ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ SD ΣΤΟ HTC

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

ΤΑΣΟΣ

Όπως ειπώθηκε, κατέβασε και εγκατέστησε από το market κάποιον file manager. Ωστόσο θα σε παρακαλούσα να μη γράφεις κεφαλαία, γιατί είναι σα να φωνάζεις ;)

Τhe end of an era...

• Administrators
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια

Όσο για τις φωνές με τα κεφαλαία είδη το πρόβλημα το λύσαμε

Κατά τα άλλα μπορείς να απευθύνεσαι και στο υπάρχον θέμα της συσκευής σου για ότι έχει να κάνει με αυτή.

Modpic.gif

Στην οθονη αφης κινητων με android μπορει να μπει μεμβρανη προστασιας για τυχον γρατσουνιες; επηρεαζεται ο χειρισμος της συσκευης μεσω αφης;

Γενικα αυτες οι οθονες, γρατζουνιζονται ευκολα;

ναι, μπορείς να τοποθετήσεις μεμβρανη προστασίας. σε όλες.

αν είναι καλής ποιότητας δε θα καταλάβεις διαφορά στην αφή.

στη συσκευή μου φοράω φθηνή ζελατίνα. κάποιοες φορές "χάνει" σημεία, κάτι το οποίο δε συνέβαινε χωρίς αυτήν ;)

έχω στα σχέδια να πάρω μια κλύτερης ποιότητας για να μην έχω τέτοια "προβληματα"

ενδιαφέρσαι για κάποια συγκεκριμένη συσκευή;

Ναι, λεω να παρω το zte skate. Εχω ζελατινες για οθονες ηλεκτρονικων συσκευων, καμερες, κινητα, στον υπαρχον κινητο μου που δεν ειναι αφης, εχω βαλει. Απλα το νεο κινητο εχει πιο μεγαλες διαστασεις και μαλλον πρεπει να αγορασω νεα μεμβρανη να καλυπτει ολη την οθονη.

Αφου μου λες οτι δεν χανει κατι σε αισθηση ή στον χειρισμο, θα την βαλω για προστασια.

Παιδιά μπορώ να χρησιμοποιήσω τον ίδιο λογαριασμό gmail σε 2 κινητά? Ή πρέπει να τον διαγράψω από το παλιό για να τον περάσω στο καινούριο μου κινητό?

Το λέω βασικά επειδή προσπαθεί φίλος μου να συνδεθεί στο market στο Χ10 mini pro (2.1) και δε μπορεί ίσως επειδή στον gmail account του είναι δηλωμένο το παλιό του κινητό (Χ10 mini). Εκτός αν φταίει κάτι άλλο.

Thanks!

Edited by costini

Καλησπερα σε ολους

καταρχην να ξεκινησω οτι εχο το sony ericsson arc κ το κινητο ειναι ενα απο τα καλυτερα κ απο θεμα ομορφιας κ απο θεμα αποδοσης

φυσικα εννοειτε οτι ειναι η προσοπικη μου αποψη.

στο ψητο.....πως γινεται να κανω backup τις εφαρμογες μου κ να τις χρησιμοποιησω σε καπιο αλλο κινητο?

π.χ αγορασα το cyberon voice commander και απλα τα σπαει.το θεμα ειναι πως ψηθηκε κ το φιλαρακι μου να το βαλει αλλα δεν θελει να πληρωσει...βρηκαμε καποιες 'σπασμενες' εκδοσης αλλα μονο σε US σε αλλες γλωσσες γενικα πολλες αλλα ελληνικη οχι.

εχω ψαξει λιγο και εχω δει οτι γινετε να κανεις backup εφαρμογη πληρωμενη η οχι κ να την δωσεις αλλου.

εχω σαν file manager to adao file manager που εχει backup για τις εφαρμογες απλα δεν ξερω αν ειναι εκτελεσιμες κ φυσικα που τις αποθηκευει.ωστοσο δεν ειναι κ το φιλαρακι μου εδω για να με ζορισει λιγο να το ψαξω παραπανω το θεμα..οποτε οπιαδηποτε γνωση ειναι εκπροσδεκτη.

αντε εκθεση εγραψα παλι :P

samurai II

Απίστευτο gameplay αλλά δυσκολεύει απότομα

Νokia Ngage(x2) -> SE K700 -> SE K750 -> N73 -> N95 -> Nokia N8-> 808 Pureview-> Meizu M2 Note -> Lumia 950 -> LG V40 (όλο στα μυστήρια πάω και πέφτω :p )

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned