Jump to content

costini

Members
  • Δημοσιεύσεις

    519
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by costini

  1. Ενώ έχω κλειστές γενικά Bixby υπηρεσίες, τι φάση αυτές οι ειδοποιήσεις? Επίσης καμιά φορά βλέπω στο status bar να πετάγεται για 1 δευτερόλεπτο το "b" σήμα και χάνεται, φαντάζομαι θα είναι από τις ειδοποιήσεις που φαίνονται παρακάτω που συμβαίνουν όταν έχω ανοιχτή την οθόνη.
  2. Το 10 Pro/Pro+ έχουν QR Code scanner όταν ανοίγεις την κάμερα? Το απλό 10 4G δεν έχει. Μπορώ να κάνω κάτι στην κάμερα ή αναγκαστική 3rd-party εφαρμογή? Edit: Έχει τελικά QR scanner μέσω του Google Lens στην κάμερα.
  3. (Γράφω εδώ μιας και δε βλέπω θέμα για το Realme 10 4G, ίσως αφορά και άλλα Realme της κατηγορίας): Πως το δουλεύετε πάρει σχετικά με την έλλειψη notification led? Το Always on Display δε με έχει βολέψει προς το παρόν. Νόμιζα πως το Edge Lighting θα έκανε αυτή τη δουλειά αλλά δεν έχω καταλάβει πως δουλεύει. Ίσως με ένα third-party app?
  4. costini

    Motorola G72

    Όσοι το πήρατε, πως πάει από μπαταρία? Το σκέφτομαι για μέχρι 200€, όπως και το Realme 10. Ευχαριστώ
  5. (Γράφω εδώ μιας και δε βλέπω θέμα για το Realme 10 5G): To Realme 10 5G έχει όντως μόνο 400nits φωτεινότητα όπως λέει στο gsmarena? Έχει φωτεινή οθόνη? Επίσης η 4G έκδοση βλέπω έχει καλύτερη οθόνη? Τι φάση? https://www.gsmarena.com/compare.php3?idPhone1=11951&idPhone2=11950
  6. Ξέρουμε αν το Smart Switch κάνει backup το Viber? (δεν χρησιμοποιώ Google Drive για Viber Back-up). Διάβασα ότι δε κάνει backup Whatsapp data, αλλά για Viber? Κάποιος που να το έχει κάνει? Επίσης, το backup/restore επαναφέρει και ρυθμίσεις, wallpapers, widgets, κλπ?
  7. Κάτοχος εδώ και 1 χρόνο του S21FE 5G, γενικά ευχαριστημένος (μερικές φορές η εφαρμογή της κάμερας κολλάει), αλλά με την μπαταρία έχω θέμα. Δεν βλέπω ότι κάποια εφαρμογή "ρουφάει" πολύ (ίσως μερικές φορές η Zepp Life που την έχω για σύνδεση ενός Xiaomi Mi band). Να το πάω για αλλαγή μπαταρίας, αλλά ο καλύτερος/ασφαλέστερος τρόπος για να μην χάσω δεδομένα και να τα ξαναεπαναφέρω ευκολότερα μετά? Υπάρχει? Να το κάνω hard reset πριν το δώσω για αντικατάσταση? Ευχαριστώ
  8. Εγώ που βρίσκω το A54 σε πάροχο με συμβόλαιο (T-Mobile Ολλανδίας, είμαι εξωτερικό) στα 385€, να παραβλέψω τον Exynos που έχει? Γιατί στα ~500€ που παίζει γενικώς (προς το παρόν μιας και είναι φρέσκο στην αγορά) μου φαίνονται πολλά.
  9. Παίδες, από specs μια χαρά μου φαίνεται το Α53, αλλά ως κάτοχοι, για ποιους λόγους θα αποτρέπατε κάποιον να το πάρει? Ο επεξεργαστής ίσως είναι αργός αλλά φαίνεται όντως στην καθημερινή χρήση?
  10. Σόρυ αν δε ρωτάω στο σωστό θέμα, πως βλέπετε βλέπετε το OnePlus Nord CE 2 Lite στα 180€ (αν παραβλέψουμε το χρώμα και την αναμονή παραλαβής)? https://www.jmctech.gr/product/oneplus-nord-ce2-lite-6128gb-6-59-5g-blue-tide-ds-ita Απ' ότι έχω διαβάσει έρχεται με θήκη, τζαμάκι, φορτιστή, όποτε είναι καλό πακέτο <200€ για απλά χρήση με μεγάλη (στα χαρτιά) μπαταρία. Ή να κοιτάξω κάτι άλλο?
  11. Παίδες στο Realme 9 Pro+ μπορείς να ορίσεις ρουτίνες (π.χ., να κλείνει αυτόματα τα data όταν μπαίνω σπίτι ή να κλείνει το Spotify μετά από 1 ώρα) χωρίς εφαρμογές τύπου Tasker? Έχω το S21 FE και έχει Bixby Routines (εφαρμογή της Samsung) και με έχει βολέψει και θα ήθελα κάτι αντίστοιχο σε κινητό που κοιτάω για 2ο (και το Realme 9 Pro+ είναι στα υπόψιν). Ευχαριστώ
  12. Όντως ρυθμίζεται από το Clock style αλλά σε μένα είναι απενεργοποιημένο και ο λόγος είναι πως είναι ενεργοποιημένο το Roaming Clock (είμαι σε ταξίδι). Απενεργοποιώντας το, μπορώ να ρυθμίσω το Clock style. Κάτι άλλο, το Goodlocks που αναφέρετε, συγκεκριμένη εφαρμογή είναι? Από Play Store ή Galaxy Store? Δεν είμαι σίγουρος τι ακριβώς να κατεβάσω? Ευχαριστώ.
  13. Βασθικά πλέον δε βρίσκω την επιλογή, μάλλον την έβγαλαν (το Clock style είναι απενεργοποιημένο/γκρίζο σε μένα, δε θυμάμαι αν ρυθμιζόταν από εκεί).
  14. Μετά από updates, 2-3 φορές μου αλλάζει το AOD. Ενώ το έχω να ανοίγει όταν έρχεται ειδοποίηση και να εμφανίζεται στο πλάι, μετά από κάποιο updates μου εμφαίνίζει τις ειδοποιήσεις στο κέντρο. Και συνήθως πρέπει να το ξανασετάρω. Το έχει παρατηρήσει και άλλος? Προτιμώ το AOD στο πλάι γιατί πιστεύω θα καταναλώνει λιγότερο μπαταρία (λιγότερα γράμματα και φωτεινότητα στο πλάι σε σχέση με το κέντρο).
  15. Εγώ πάλι δεν έχω καταλάβει το συσχετισμό του "Λειτουργία με ανοιχτή οθόνη" (Screen on time) και μπαταρίας. Αν εγώ δω 3 ώρες συνεχόμενα Youtube και μετά έχω κλειστή την οθόνη, πόσο να περιμένω να πέσει η μπαταρία? Αν πάλι κρατάω την οθόνη ανοιχτή απλά πατώντας με το δάχτυλο για ώρες ενώ δεν δουλεύω καμία εφαρμογή, τι νόημα θα έχει ένα SOT 5-6 ώρες? Όπως και να χει, εγώ δεν είμαι ικανοποιημένος γενικά από την μπαταρία ειδικά με το τελευταίο update (One UI 5.1). Ενδεικτικά 2 screenshots (για να είμαι δίκαιος το ~25 ώρες για κύκλο 85-10% κάπως παλεύεται αλλά γενικά αν το σκαλίζω το κινητό πρέπει να έχω εύκαιρο φορτιστή):
  16. To κινητό υποτίθεται είναι σφαιράτο, 5G υποτίθεται σήμα καμπάνα όταν είμαι σε κεντρικά σημεία. Αλλά γτ μερικές σελίδες έχουν λίγο lag να φορτώσουν? Είναι θέμα στησίματος του site? Οκ, ξέρω μπορεί η συζήτηση για το τι προσφέρει το 5G να είναι εκτός θέματος εδώ, αλλά προς το παρόν δεν έχω δει διαφορά σαν εμπειρία χρήσης από το να είχα 4G (και που να μην είχα και το S21FE). Σχετικά με τις φώτο, μερικές φορές που θέλω να βγάλω κάτι πολύ κοντά, δεν εστιάζει καθόλου και βγαίνει μια θολούρα απλά. Πολύ εκνευριστικό, εκτός αν κάνω κάτι τόσο λάθος.
  17. Και σε μένα πριν 5-6 μέρες μου έβγαλε Google 31% κατανάλωση. Αλλά δεν χρησιμοποιώ Assistant. Δεν έκανα κάτι για να διορθωθεί, ένα απλό restart και μερικά optimization από Device care και την επόμενη μέρα έστρωσε. Την ίδια μέρα έκανα και εγκατάσταση security patch Δεκεμβρίου αλλά νομίζω η υπερβολική κατανάλωση είχε ξεκινήσει ήδη.
  18. btw, στα Αγγλικά εμένα δε το κάνει, μόνο στα Ελληνικά.
  19. ois = optical image stabilization Τελικά αυτό με το πρώτο γράμμα μη-κεφαλαίο στη πληκτρολόγηση είναι θέμα OneUI 5? Android 13?
  20. Μια παρατήρηση για την κλασσική θήκη της Samsung (μιας και που ρώτησε κάποιος πρόσφατα): Είναι όντως καλή στο να μη γλιστράει αλλά με δυσκολεύει να μπει/βγει από τσέπες (ειδικά αν το παντελόνι είναι πιο εφαρμοστό). Γενικά μου αρέσει, αγκαλιάζει ωραία το κινητό. Κάτι βέβαια που παρατήρησα είναι πως στα σημεία των πλήκτρων και της υποδοχής για φόρτιση είναι πιο χαλαρή σε σχέση με την υπόλοιπο περίμετρο (βλ. φώτος). Δεν είναι ορατό από μόνο του απλά αν δε το πιάσεις καλά κάποια φορά θα το καταλάβεις. Το έχει παρατηρήσει και άλλος? Είναι σχεδιαστικό (που δε βρίσκω λόγο) ή έτυχε στο κομμάτι?
  21. Πήρα και εγώ 13, One UI 5.0, T-Mobile Ολλανδίας. Παρατήρησα το θέμα με το μη-κεφαλαίο πρώτο γράμμα. Άλλο που παρατήρησα που δε ξέρω αν ειναι θέμα update ή εφαρμογής, στο Viber όταν παράω το εικονίδιο να επισυνάψω μια φώτο, μου βγάζει τις φωτο που εχω λάβει στο Viber, χωρίς να βλέπω επιλογή να αλλάξω φάκελο. Ρυθμίζεται κάπου στο Viber?
  22. Μα με bulk απλά γλιτώνεις τα έξοδα συσκευασίας, σωστά? Έχει τόση διαφορά σε ποιότητα με έναν συσκευασμένο? Εμένα το ghost touch το έκανε με έναν Samsung Adaptive Fast Charger (15w) (EP-TA20EBE) που χρσιμοποιούσα για το S9 χωρίς κανένα πρόβλημα (που αν θυμάμαι καλά τον είχα πάρει retail!). (Συμφωνώ ότι για 500€ συσκευή πας σε γνήσια περιφερειακά αλλά αν θες να έχεις 2-3 φορτιστές για σπίτι, τσάντες, πάει πολύ το μαλλί με τα γνήσια. Επίσης, ολόκληρη Samsung και δεν έχει λυμένα τέτοια θέματα? Κατα τ'άλλα οδεύουμε προς universal USB-C φορτιστές..)
  23. Όχι δε νομίζω να παίζει ρόλο, ουτε στο S9 είχα. Πιστεύω είναι αυτό που λέει ο @vastegial_74, ίσως θέλει χρόνο να μάθει τα μέρη. Θα δω σε λίγες μέρες.
  24. Ναι ειναι μια λύση απλά δε καταλαβαίνω το "Turn on Wifi automatically" που λέει πως το ανοίγει σε συχνά μέρη και το κλείνει αλλού. Τεσπα.
  25. To Location είναι On. Και το Wifi-scanning. Εσείς δλδ πως το δουλεύτε το Wifi όταν βγαίνεται από το σπίτι? Κλείνετε αυτόματα το Wifi?
×
×
  • Create New...