Jump to content

NetSurfer_g7

Members
  • Δημοσιεύσεις

    3.306
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by NetSurfer_g7

  1. Η καινούρια ηλιθιότητα των jumbo για τα σχολικά.Μετά από μία σύντομη ανάπαυλα (όλως περιέργως η πασχαλινή και η καλοκαιρινή ήταν αρκετά παλέψιμες σε σχέση με τα "τέρατα" που έχουμε δει στο παρελθόν) ,επέστρεψαν σε αυτό που ξέρουν να κάνουν πολύ καλά εδώ και χρόνια:Τις άθλιες διαφημίσεις.Ακόμη έχω βαρεθεί όλες των στοιχηματικών,που παίζουν σε εκνευριστική συχνότητα τις βραδυνές ώρες μετά τις 11 μμ.Όλες είναι τόσο ίδιες και τόσο αδιάφορες,απολύτως καμμία πρωτοτυπία.
  2. Ο Σωτος και η Κουλα τι απεγιναν και γιατι δεν υπαρχει καμμια αναφορα σε αυτους στο υπολοιπο ανεκδοτο αλλα σε ενα αλλο ζευγαρι?
  3. Το εχω πετυχει 2-3 φορες στο Star.Θυμιζει λιγο θυληκη εκδοση του Johnny English. Για ταινιες τυπου American pie κτλ. τα πρωτα που μου ερχονται στο μυαλο ειναι το Project X και το Superbad
  4. Πέθανε ο ηθοποιός Χρήστος Μπίρος που έγινε γνωστός από τον ρόλο του καφετζή στην σειρά "Περί ανέμων και υδάτων"
  5. Υπερβολικα ακριβα και αμφιβολου ποιοτητας.Δεν θα εμπιστευομουν μια κινεζικη εταιρεια που ειδικετεται στα κινητα για φουρνακια,φριτεζες,μπλεντερ,σκουπες,πλυντηρια και οτιδειποτε αλλο διαθετει μηχανικα μερη,ποσο μαλλον αν πωλειται σε τοσο υψηλη τιμη.Γιατι να δωσω 150 € μονο για τις φιοριτουρες και για να εχω να λεω οτι μπορω να βαλω μπροστα το μπλεντερ απ'το κινητο,ενω μπορω να βρω ενα αξιοπρεπεστατο γνωστης εταιρειας κουζινικων συσκευων πολυ καλυτερης ποιοτητας με τα μισα λεφτα.
  6. Λογικα μετα το Πασχα θα επιστρεψει στο καθημερινο προγραμμα.
  7. Τουλαχιστον παλι καλα απ'οτι ειπαν φετος θα τελειωσουν αρκετα νωριτερα,στις 6/4, οποτε απο 10/4 θα επανερθει ο "εκατομμυριουχος"
  8. Δυστυχώς μάλλον έπεσα έξω γιατι η παρουσία τους στις τηλεοπτικές οθόνες καλά κρατεί.Τα λαμόγια πάντα βρίσκουν τρόπο να την βγάζουν καθαρή.Περισσότερο όμως απ'όλα με ενοχλεί που μου κόβουν τον "Εκατομμυριούχο" εξαιτίας τους,ενώ θα μπορούσαν να έβγαιναν late-night όπως παλιά για να μην επηρεάζεται το καθημερινό πρόγραμμα.
  9. Εμενα το ονομα δικτυου ακομα WIND GR το εμφανιζει.Θα αλλαξει καποια στιγμη απο μονο του ή πρεπει να κανω κατι εγω για να ενημερωθει? update:εκανα restart το κινητο και ενημερωθηκε
  10. Παρατηρω την συμμετοχη που ειχε αυτο το thread πριν απο καμια 10αρια χρονια και την συμμετοχη που εχει τωρα και με πιανει μια θλιψη γιατι διαπιστωνω οτι δυστυχως το forum αργοπεθαινει.Στους λιγοστους λοιπον που παραμενουν πιστοι και διαβαζουν αυτο το post ευχομαι χρονια πολλα ,καλο υπολοιπο γιορτων και ευτυχισμενο το 2023 με υγεια,χαμογελα και πολλες χαρουμενες στιγμες.
  11. Μιας που ειδα αυτο το θεμα,να εκφρασω κι εγω μια απορια μου.Που καταληγουν τα γραμματα που ριχνουν τα παιδακια στα κοκκινα γραμματοκιβωτια για τον Αη Βασιλη?Τα μαζευει καποιος ή τα πετανε απλως στα σκουπιδια,οποτε το κοκκινο γραμματοκιβωτιο δεν ειναι παρα ενας σκουπιδοτενεκες πολυτελειας?
  12. [offtopic]Δεν ξερω,εχω μια εμπαθεια προς ολους οσους δηλωνουν "επαγγελματιες unboxers".Απο ποτε θεωρειται επαγγελμα το να ανοιγεις κουτια απο αντικειμενα που παιρνεις τζαμπα λογω χορηγιων?[\offtopic]
  13. Οι χριστουγεννιατικες του Γερμανου με αυτους τους 2 αχωνευτους γιουτουμπερς
  14. Εχει βγει και 2η,εκτος απο εκεινη με τα τεραστια τριγωνα?Εκτος αν εννοεις την παιδικη-animated με τον Αη Βασιλη που η στολη του ξεβαφει και γινεται κατασπρη μετα απο λαθος πλυσιμο στο πλυντηριο, ετσι οι γνωστες ανθρωπομοφρες τζαμποσακουλες του φτιαχνουν μια αυτοσχεδια στολη απο τζαμποσακουλες και στο τελος η διαφημιση κλεινει με την γνωστη αντιστροφη μετρηση .Την συγκεκρειμενη ομως την εχω πετυχει μονο στο Nickelodeon.
  15. Media markt και Κοτσοβολος - Black friday H φτήνια και η κακογουστιά σε ολο της το μεγαλείο.
  16. Ενταξει,δεν ειναι και χαλια ,απλως περναει σχετικα αδιαφορη σε σχεση με τις προηγουμενες χρονιες. Διαφωνω.Μεσα σε εναν καταιγισμο απαισιοδοξιας και αρνητικων ειδησεων που βλεπουμε και ακουμε συνεχως τα τελευταια 2 χρονια (κορονοϊος,πολεμος,ακριβεια,ενεργειακη κριση),το χρειαζομαστε περισσοτερο απο ποτε αυτο το ευχαριστο διαλειμμα των γιορτων.Οσο νωριτερα μπαινουμε στο πνευμα τοσο το καλυτερο.
  17. Εγω βλεπω το Κάνε οτι κοιμασαι και το Ποιος Παπαδοπουλος.Επισεις συνεχιζω να βλεπω και "Τα καλύτερα μας χρονια" ,αλλα εχει χαλασει αρκετα φετος.Ειχα ξεκινησει να βλεπω και "τα νουμερα" αλλα ενω στην αρχη φαινοταν κατι ενδιαφερον και διαφορετικο απο τα συνηθισμενα,στην πορεια το βαρεθηκα,αρχιζει και μου φαινεται ενας αχταρμας χωρις νοημα.
  18. Συνεχίζουμε εδώ, βάση των προηγούμενων ετών, σχετικά με την νέα τηλεοπτική σεζόν 2022-2023.Παραθέτω τις αντίστοιχες αναρτήσεις από το blog μου σχετικά με τα νέα προγράμματα που αναμένονται ανά κανάλι: ΑΝΤ1 MEGA ΣΚΑΪ STAR ALPHA
  19. ΓΙΑΤΙ???? ΑΠΛΑ ΓΙΑΤΙ???Παλι το κακόμοιρο το τηλεκοντρόλ θα την πληρώσει.Σταματηστε τις διαφιμισεις-μιούζικαλ!!!Ειναι κακόγουστες,εκνευριστικές και cringe Sent from my iPad using Tapatalk
  20. Δυστυχως αλλιως ξεκινησαν και αλλιως κατεληξαν.Οταν πρωτοεφτιαξα facebook το 2009,ειχα σχετικα θετικη γνωμη.Εμπαινες απ'το pc ισα-ισα να χαλαρωσεις για καμια δυο ωρες την ημερα, για να χαζεψεις καμια ωραια φωτογραφια(οχι σελφι),να ανεβασεις κανενα τραγουδι στον τοιχο σου,να ποτισεις τις διαδικτυακες σου φραουλες στο farmville και μετα συνεχιζες την ζωη σου.Απο τοτε που βγηκαν τα smartphones και μπορουν ολοι να εχουν προσβαση 24/7 δυστυχως χαθηκε το μετρο σε βαθμο που η επιρροη τους εχει αρνητικο αντικτυπο σε ολοκληρη την κοινωνια.Πραγματικα θλιβομαι και αναπολω προηγουμενες δεκαετιες οταν βλεπω νεους να πανε διακοπες και να ειναι ολη μερα με το κινητο στο χερι και να ανεβαζουν stories για το ποσο "ευλογημενοι" νιωθουν αντι να χαρουν πραγματικα το ταξιδι τους,να βγαινουν για καφε και να μην λενε κουβεντα γιατι δεν παιρνουν τα ματια τους απ΄το κινητο,να πανε σε συναυλιες και να καταληγουν να βλεπουν ολη την συναυλια απ την οθονη του κινητου τους γιατι ειναι πιο σημαντικο να κανουν live στο fb/instagram για να δουν ολοι τους οι "φιλοι" ποσο "ουαου" περνανε παρα να απολαυσουν την συναυλια.
  21. Δεν φαινεται το link στο youtube που εχω επισυναψει? Δυνατα-τα-τα-τα - E-shop,σε αυτο αναφέρομαι
  22. http:// EΛΕΟΣ! Γιατι καθε λαλακία τραγούδι που γίνεται viral πρέπει να το τρώμε στην μάπα και σε διαφημίσεις? Sent from my iPad using Tapatalk
  23. Lakta και what’s up.Βαρέθηκα τις μελοδραματικες και δήθεν συγκινητικές διαφημίσεις
  24. Το Free 2 go.Άλλη μια απόδειξη οτι διαφημίσεις «νεανικών» πακέτων καρτοκινητής=ηλιθιότητες.
×
×
  • Create New...