Jump to content

milena03

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.005
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by milena03

  1. Με γεια,η θηκη εξτρα η υπηρχε στην συσκευασια,φαινετε πολυ πριμιουμ για μανισια.
  2. Μολις το μεντια εστειλε το κατωθι σμσ.........ΒΡIΣKETAI ΣE ΔIAΔIKAΣIA ANAZHTHΣHΣ. ΘA ΣAΣ ENHMEPΩΣOYME TIΣ EΠOMENEΣ HMEPEΣ.ενω εχω παραλαβη αυριο.
  3. Εκανα προπαραγγελια και εσταξα μια 500αρα προκατ,λεγοντας μου παραλαβη18 του μηνος αν δεν γινει παραδοση την συγκεκριμενη,μπορω να κανω τιποτα;
  4. milena03

    OnePlus 6

    Μια χαρά δουλεύει ,ακομα και με το samsung health. Παρεπιπτόντως αν γνωρίζει κάποιος, λέω να πάω σε root και άλλη rom αλλά το χρησιμοποιώ για πτήσεις με mavic προ θα έχω προβλήματα?
  5. milena03

    OnePlus 6

    Ευχαριστώ....
  6. milena03

    OnePlus 6

    https://goo.gl/images/3pr4F2 κανένας με γνώσεις photoshop να το φέρει στα μέτρα του oneplus?
  7. milena03

    OnePlus 6

    Ακριβώς.καθε φορά πρέπει να το συνδέσω στο bluetooth του αυτοκινήτου χειροκίνητα και στο κινητό δείχνει η μία η την άλλη συσκευή συνδεδεμένη,άραγε είναι θέμα software?
  8. milena03

    OnePlus 6

    Το bluethoo δεν μπορει να υποσηριξει 2 συσκευες ταυτοχρονα? Καθε φορα πρεπει να κανω συνδεση στο αυτοκίνητο επειδη το εχω συνδεδεμενο με το gear ,με το s7 edge συνδεονταν συτοματα
  9. Οχι, αυτο που ποσταρα ειναι power bank κουμποτο,4000mha,πολυ λεπτο και πολυ μικρο.
  10. https://m.ebay.com/itm/Mini-Power-Bank-Type-C-Portable-Charger-4500mAh-Ultra-Thin-Charging-for-Samsung/202340132570?hash=item2f1c6966da%3Am%3AmuiFfR-Ozr9tXIIAwupD7Qw&var=502317866449&_nkw=Oisle+power+bank&_from=R40&rt=nc&varId=502317866449 εχω βρει αυτο αλλα δεν στελνει ελλαδα.
  11. Εχει εντοπισει κανεις καμια battery case? Σκεφτομαι να βρω ενα power bank λεπτο και μεχρι το υψος της καμερας και να το ενσωματοσω σε μια 3d print case αλλα με δυσκολευει(δεν ξερω πως να κανω αναζητηση)γωνιακου κονεκτορα.
  12. Δεν προτρεπω κανενα να το κανει, αλλα εγω το εχω σχεδον 2 χρονια,απειρα μπανια σε πισινες και ντους,δεν το εβγαλα ποτε,εκτος θαλασσης ομως λογο αλατιου.
  13. milena03

    OnePlus 6

    Μηπως επειδη ειμαι στην wind?
  14. milena03

    OnePlus 6

    Το + διπλα στο 4g το εχετε δει;
  15. milena03

    OnePlus 6

    Ευχαριστω πολύ.
  16. milena03

    OnePlus 6

    Ερχόμενος από s7 edge,εχω να πω ότι είμαι απόλυτα ευχαριστημένος,άψογη συνεργασία με το gear s3 αν και μου κατσικωθηκαν 2 3 εφαρμογές της samsung για ευνόητους λόγους.μενει τώρα δοκιμή με το mavic pro.το μόνο που με ξενίζει είναι το led που αναβοσβήνει και δεν μένει σταθερά αναμμένο κατά τις ειδοποιήσεις, και μια απορία πως μπορώ να χρησιμοποιήω μόνο το πληκτρολόγιο του λειτουργικού και όχι της google?
  17. Παίζει τίποτα με το λουράκι της συσκευης;το φοράω και στο μπάνιο και το καλοκαίρι στη θάλασσα ,τέτοια φαγούρα και κοκκινιλα δεν είχα ποτέ, και είμαι χρήστης της Casio 30 χρονια με ότι πλαστικουρα συνεπάγεται.
  18. Υπάρχει στις ρυθμίσεις μπαταρίας επιλογή για αύξηση της αυτονομιας στις 42 μερες... ακυρώνει τον όρο smartwatch και γίνεται σκέτο watch
  19. Όντως συμβόλαιο υπέγραψα αλλά το ακύρωσαν σήμερα άρων αρων......έπρεπε να το αφήσω να τρέξει και μετά να τους :X:X α καιμια δώρο επιταγή 30€για συγνώμη μου έδιναν αλλά την αρνηθηκα.....Τέλος πάντων
  20. Όσο αφορά την απόκριση είναι θέμα Καρπιαίου οστού:lol:, πρέπει να το στρέψεις προς τα κάτω και όχι ας πούμε στο ύψος του ματιου
  21. Μόλις πριν λίγες μέρες η ΟΤΕ τβ μου πούλησε ένα πρόγραμμα 42 ευρώ με vdsl ,και μπήκα σε έναν κύκλο .με φορθνετ ΟΤΕ τβ SMS κλήσεις και αντεκλησεις.ενώ υπήρξαν συνομιλίες για μη αποδοχή και ακύρωση (αφού η περιοχή μου δεν υποστηρίζει vdsl ) σήμερα μου στείλανε και τον εξοπλισμό. Μπορώ να τους κάνω αγωγή για εξαπάτηση?
  22. Έχει καμία βδομάδα που πήρα την συσκευή από το σέρβις για αλλαγή πλακέτας, είχα και ένα κολλημένο πιξελ δεν φαινοταν( μύτη καρφιτσας)αλλά το μάτι όλο εκεί πήγαινε αλλαγή οθόνης, κλαφτηκα και για την μπαταρία και καλά ότι δεν κρατάει, την άλλαξαν και αυτήν και σαν δώρο μου άλλαξαν και το μικρόφωνο ενώ δεν είχα πρόβλημα. ........δεν μου δίναν καλύτερα μία καινουρια
×
×
  • Create New...