Jump to content

vdanasto

Members
 • Δημοσιεύσεις

  365
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  0%

About vdanasto

 • Ημ. Γέννησης 22/03/1986

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Wind - Ελλάδα

vdanasto's Achievements

 1. Κι εμένα ίδια περίπτωση με το Galaxy S20+.
 2. Ακόμη και σε EUR δεν ενεργοποιείται (S20+). Τα έχουν κάνει μπάχαλο γενικά.
 3. vdanasto

  Wind VoLTE/VoWiFi

  Βασικά κι εμένα η SIM είναι από όταν ενεργοποιήθηκε το 4G πρώτη φορά. Λες να είναι αυτό;
 4. vdanasto

  Wind VoLTE/VoWiFi

  Είναι απαράδεκτοι, έχω καλέσει 3 φορές και μου έχουν ανοίξει ticket για να με καλέσει "εξειδικευμένος τεχνικός". Την πρώτη φορά απάντησα αλλά δεν άκουγα τίποτα και μετά από λίγα δευτερόλεπτα έκλεισαν την γραμμή. Την δεύτερη φορά με κάλεσε μια κοπέλα και μου ζήτησε να μιλήσω με Samsung (πράγμα που έκανα και αναφέρω την εξέλιξη παραπάνω). Την τρίτη φορά με έβαλαν στην αναμονή για να το κοιτάξουν και μου το έκλεισαν. Φυσικά δεν με ξανακάλεσαν. Αναρωτιέμαι αν τα tickets αυτά τα σημειώνουν ως επιλυθέντα. Είμαι πάρα πολλά χρόνια στη Wind (σταθερή και κινητή). Είμαι γενικά ευχαριστημένος από την ποιότητα των υπηρεσιών της, όσες φορές ωστόσο έχει προκύψει θέμα και χρειάστηκε επικοινωνία με την τεχνική υποστήριξη, η εξυπηρέτηση ήταν κάκιστη. 2 στα 10 ως customer support, με πολλή επιείκεια. Τα περί διαχωρισμού καρτοκινητής/σύνδεσης τα θεωρώ γελοία, όταν έχουμε φτάσει να δίνουμε 15-20€ το μήνα σε κάρτες πληρώνουμε πρακτικά πάγιο.
 5. vdanasto

  Wind VoLTE/VoWiFi

  Δεν θα είχα πρόβλημα να περιμένω, αν λάμβανα τέτοια οδηγία. Αν μου γνωστοποιούσαν ότι γνωρίζουν πως δεν λειτουργεί ακόμη και πως αναμένεται η ενεργοποίηση. Λαμβάνω ωστόσο απάντηση πως είναι όλα ΟΚ και ότι είναι θέμα της συσκευής μου. Δεν είναι όμως θέμα συσκευής και δεν ξέρω με ποιόν θα πρέπει να συνεννοηθώ για να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες (CSC - carrier update ή ότι άλλο χρειάζεται) ώστε να δουλέψει.
 6. vdanasto

  Wind VoLTE/VoWiFi

  Έχει αρχίσει να γίνεται εκνευριστικό το θέμα με το VoWiFi. Υποτίθεται ότι η συσκευή μου (Samsung Galaxy S20+) είναι ήδη συμβατή. Πράγματι έστειλα μήνυμα και έλαβα απάντηση επιτυχούς ενεργοποίησης. Η επιλογή ωστόσο του WiFi Calling δεν εμφανίζεται στο κινητό. Καλώ την εξυπηρέτηση πελατών, μου λένε πως από πλευράς τους έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες στη γραμμή μου και πως θα πρέπει να μιλήσω με Samsung. Επικοινωνώ με Samsung και μου λένε πως το VoWiFi είναι θέμα παρόχου και πως στις ελληνικές συσκευές υποστηρίζεται πλέον. Τους εξηγώ πως έχω συσκευή με EUR CSC που αγοράστηκε από ελληνική αλυσίδα. Μου απαντούν πως ίσως χρειάζεται κάποια ενημέρωση αλλά δεν γνωρίζουν κάτι παραπάνω και ούτε έχουν κάποιο χρονοδιάγραμμα. Παρεμπιπτόντως, όταν βάζω κάρτα της Cosmote ή της Vodafone εμφανίζεται κατευθείαν ο διακόπτης. Χωρίς επανεκκίνηση ή κάτι άλλο. Βγάζω την κάρτα και εξαφανίζεται. Καμιά ιδέα για το τι να κάνω;
 7. vdanasto

  Wind VoLTE/VoWiFi

  Είναι θέμα software ή ρύθμισης και πρέπει να συνεννοηθούν Wind και Samsung υποθέτω. Με το που έβαλα κάρτα Cosmote μέσα (ως 2η SIM), εμφανίστηκε ο διακόπτης. Όταν αφαίρεσα την κάρτα εξαφανίστηκε. Με ενεργοποιημένο κινητό αυτά, χωρίς επανεκκίνηση.
 8. vdanasto

  Wind VoLTE/VoWiFi

  Ναι, από Public είναι αγορασμένο.
 9. vdanasto

  Wind VoLTE/VoWiFi

  Υπάρχει κανείς με τηλέφωνο της σειράς S20 στον οποίο να λειτουργεί; Έχω το S20+, έστειλα μήνυμα και έλαβα απάντηση επιτυχούς ενεργοποίησης. Δεν εμφανίζεται ωστόσο ο διακόπτης πουθενά στο μενού. Σήμερα ήρθε και η αναβάθμιση με το Security Patch Σεπτεμβρίου αλλά δεν άλλαξε κάτι. Στην τεχνική υποστήριξη μου είπαν πως έχουν γίνει όλες οι ενέργειες από πλευράς παρόχου και πως πρέπει να μιλήσω με Samsung για οτιδήποτε παραπάνω χρειάζεται.
 10. Βγήκε ενημέρωση με το Security Patch Σεπτεμβρίου.
 11. vdanasto

  Wind VoLTE/VoWiFi

  Και σε εμένα σε S20+ (EUR CSC) δείχνει να ενεργοποιήθηκε με το SMS αλλά δεν έχει εμφανιστεί επιλογή μέσα στο μενού.
 12. vdanasto

  Wind VoLTE/VoWiFi

  Επικοινώνησα με την εξυπηρέτηση πελατών και, ενώ η συσκευή μου αναφέρεται στην ιστοσελίδα τους ως συμβατή, μου είπαν πως δεν είναι. Συγκεκριμένα, έχω το S20+ και μου είπαν ότι είναι διαφορετικό από το S20 Series. 😄 Δεν νομίζω ότι είχε νόημα να συνεχίσω τη συνομιλία. 😋
 13. Τσέκαρε καλά την υποδοχή στο εσωτερικό της, έχω δει να μαζεύεται χνούδι σταδιακά και να δημιουργεί ολόκληρο στρώμα. Δοκίμασε προσεκτικά να το αφαιρέσεις με μια καρφίτσα. Αν δεν κουμπώνει το καλώδιο και το βύσμα δεν έχει σπάσει, κάτι το εμποδίζει.
 14. Λογικά υγρής, εφόσον υπήρχαν φουσκάλες που εξαφανίστηκαν.
×
×
 • Create New...