Nikolas14 Δημ. March 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2017 Στο 3g έχω θέμα και με 2 συσκευές με Frog Ενώ είχα σχεδόν φουλ σήμα ξαφνικά το μεσημέρι το s7-edge νεκρό και ένα samsung Tablet μόνο 1 γραμμή Πάντα σε 3g, σε 2g μια χαρά Δεν μιλάω για μέσα στη πόλη Κατι κουλα με καμια υπηρεσια κανει και εμενα στο iPhone.Και η κεραια ειναι διπλα στο σπιτι.Απο το μπαλκονι τη βλεπω που λεει ο λογος. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis88888 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Με πήραν μετά από χθεσινή μου επικοινωνία και μου είπαν πως δεν υπάρχει βλάβη αλλά έγινε! αλλαγή στο σχεδιασμό του δικτύου Τέλεια :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Σας έχει τύχει εκεί που δείχνει να έχετε full σήμα 3g ξαφνικά να γίνει μια παύλα για παράδειγμα και μετά πάλι full? πρόσφατα αλλαξα κάρτα Sim Και θελω να πιστευω πως δεν εχω θέμα από τη Sim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Έχει να κάνει με το iOS. Το εμφανίζει και σε εμένα μερικές φορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikifoross Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 καλημερα, δε νομιζω οτι εχει να κανει με το λειτουργικο αλλα ουτε και με τις καρτες το σημα που λαμβανουμε τα κανει! εμενα γινεται επισης μερικες φορες με συσκευες android και μαλιστα με το παλιο κινητο μου με 2.3.7, με το νεοτερο με 4.4.2 και με ενα ταμπλετηλεφωνο 7αρι με 4.2.2. Επισης επειδη ειχα κοψει καρτα μικρη μονος μου και εγινε σαν πατατα νομιζα οτι φταιει αυτη, εβγαλα νεες καρτες twin sim γινεται και με τις 2 και επειδη μετα ηθελα 2 μικρες πηρα 2 νεες και παλι γινεται!!! ειναι καθαρα θεμα ληψης απο τον σταθμο που ειναι εκει που πιανουμε σημα. Γιαυτο και δεν γινεται παντα και γινεται σε μερικα σημεια. Οταν ειχα iphone και παλι συνεβαινε στα ιδια μερη και τοτε ηταν πολυ παλιοτερη εκδοση του ΙΟS. Oποτε μην ανησυχειτε αδικα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Εάν το έχετε σε αυτόματο 2G/3G/4G, δοκιμάστε εάν συνεχίζει να το κάνει ακόμη κι όταν το κλειδώσετε σε 3G. Μπορεί απλά να παρατηρείτε την εναλλαγή δικτύου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bezoss Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Εάν το έχετε σε αυτόματο 2G/3G/4G, δοκιμάστε εάν συνεχίζει να το κάνει ακόμη κι όταν το κλειδώσετε σε 3G. Μπορεί απλά να παρατηρείτε την εναλλαγή δικτύου. Καλημέρα minast, το έχω κλειδωμένο σε 2g/3g (έχω iphone) και κατέβηκα από τη μηχανή και ανάβω την οθόνη και είχα μια κουκίδα και μάλιστα νομίζω ούτε καν 3g και ξαφνικά full 3g και μου έκανε εντύπωση! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Καλημέρα minast, το έχω κλειδωμένο σε 2g/3g (έχω iphone) και κατέβηκα από τη μηχανή και ανάβω την οθόνη και είχα μια κουκίδα και μάλιστα νομίζω ούτε καν 3g και ξαφνικά full 3g και μου έκανε εντύπωση! :) Εμένα μου ακούγεται για bug συσκευής στην ένδειξη (polling). Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 UMTS @ band 8 στον Βόλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 UMTS @ band 8 στον Βόλο. Η κοσμοτε? Βρε μπράβο... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Μη λειτουργικό βέβαια, γιατί το γυρνούσε σε EDGE, αλλά είναι η 1 φορά που το είδα. Αν αρχίσει να γυρνάει σε κάποια προβληματικά μέρη το UMTS @ 900, σε συνδυασμό με το LTE @ 800 και με το πυκνό δίκτυο που έχει, σίγουρα τις έφαγε τις άλλες 2.. Οκ, έχει εύκολη πρόσβαση σε έτοιμο δίκτυο οπτικών ινών και είναι πολύ λιγότερο κοστοβόρο και χρονοβόρο να κάνει όλα αυτά, αλλά τον πελάτη δεν τον νοιάζει στην τελική Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Μη λειτουργικό βέβαια, γιατί το γυρνούσε σε EDGE, αλλά είναι η 1 φορά που το είδα. Αν αρχίσει να γυρνάει σε κάποια προβληματικά μέρη το UMTS @ 900, σε συνδυασμό με το LTE @ 800 και με το πυκνό δίκτυο που έχει, σίγουρα τις έφαγε τις άλλες 2.. Οκ, έχει εύκολη πρόσβαση σε έτοιμο δίκτυο οπτικών ινών και είναι πολύ λιγότερο κοστοβόρο και χρονοβόρο να κάνει όλα αυτά, αλλά τον πελάτη δεν τον νοιάζει στην τελική Τον πελάτη πλέον πρώτα τον νοιάζει η τιμή και μετά όλα τα άλλα οπότε .... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Μη λειτουργικό βέβαια, γιατί το γυρνούσε σε EDGE, αλλά είναι η 1 φορά που το είδα. Αν αρχίσει να γυρνάει σε κάποια προβληματικά μέρη το UMTS @ 900, σε συνδυασμό με το LTE @ 800 και με το πυκνό δίκτυο που έχει, σίγουρα τις έφαγε τις άλλες 2.. Οκ, έχει εύκολη πρόσβαση σε έτοιμο δίκτυο οπτικών ινών και είναι πολύ λιγότερο κοστοβόρο και χρονοβόρο να κάνει όλα αυτά, αλλά τον πελάτη δεν τον νοιάζει στην τελική Το 900αρι της κόκκινης πάντως στη Πελοπόννησο έκλεισε πολλές τρύπες από το 2014. Τι να πω.. μακαρι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 UMTS @ band 8 στον Βόλο. Για το Βόλο ακούγεται σαν λύση :lol: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Ενημέρωσε μας σχετικά με το 900αρι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Περιοχή Νοσοκομείου που το έπιασα δεν το κρατούσε. Πιθανολογώ πως υπήρχε θόρυβος, γιατί απο εμβέλεια ήταν δυνατό σχετικά. Με το που πήγαινα να κάνω κίνηση δεδομένων, γυρνούσε σε EDGE. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Περιοχή Νοσοκομείου που το έπιασα δεν το κρατούσε. Πιθανολογώ πως υπήρχε θόρυβος, γιατί απο εμβέλεια ήταν δυνατό σχετικά. Με το που πήγαινα να κάνω κίνηση δεδομένων, γυρνούσε σε EDGE. MHz? :blink::blink::blink: Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsianis7 Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 900 10 chars Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 900 10 chars Φάσμα εννοώ. Πόσο έδωσε; Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stapd_21 Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Καλό μεσημέρι. Αν ενεργοποιήσω το wifi calling θα επιβαρυνθώ με επιπλέον χρεώσεις από την cosmote; Είμαι σε καρτοκινητή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. March 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 28, 2017 Καλό μεσημέρι. Αν ενεργοποιήσω το wifi calling θα επιβαρυνθώ με επιπλέον χρεώσεις από την cosmote; Είμαι σε καρτοκινητή Η υπηρεσία παρέχεται μόνο σε συνδρομητές συμβολαίου προς το παρών και χωρίς επιπλέον χρέωση. Συζητείται στο 4G θέμα της Cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Εδώ και 15 μέρες στα Χανιά με καρτοκινητο cosmote 5 στις 10 εξερχόμενες που κάνω δεν κανουν τόνο κλήσης , ενω στον άλλον χτυπάει κανονικά. Απαντάει ο άλλος και δεν ακούμε τίποτα ουτε ο ένας ουτε ο άλλος. Εχουμε καμια ενημέρωση για αυτό το προβλημα? Δεν έχει να κανει τοπικά με την περιοχή μου, αλλά σε όλο τοωνομο αφου τον γυρίζω κάθε μέρα λογο δουλειας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Η συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skoulikomirmigot Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Nexus 6, δεν έχω αλλο smartphone να δοκιμασω, και χωρίς smartphone είμαι δεμένος στη δουλειά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 (edited) Nexus 6, δεν έχω αλλο smartphone να δοκιμασω, και χωρίς smartphone είμαι δεμένος στη δουλειά σιμ αλλου δικτυου να δοκιμασεις εχεις?εχεις παρατηρησει αν στο κανει σε 2g ή/και 3g? Edited March 29, 2017 by stefanos1999 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts