Jump to content

Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Προτείνετε ένα κινητό για το ανηψάκι μου γύρω στα 100-120 ευρώ από Κίνα (φαντάζομαι μόνο από εκεί βρίσκουμε κάτι αξιόλογο σε αυτήν τη τιμή). Δε της ενδιαφέρει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Απλά ψάχνω το best value for money για αυτό το έυρος τιμών.

• Απαντήσεις 6,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Προτείνετε ένα κινητό για το ανηψάκι μου γύρω στα 100-120 ευρώ από Κίνα (φαντάζομαι μόνο από εκεί βρίσκουμε κάτι αξιόλογο σε αυτήν τη τιμή). Δε της ενδιαφέρει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Απλά ψάχνω το best value for money για αυτό το έυρος τιμών.

θα προτεινα το xiaomi 4A international (μνημες 2/16), ειτε gold ή rose gold. στο geekbuying, από τα πιο αξιοπιστα κινεζικα, νομιζω το ειχα δει 99.99 δολλαρια, αρα ουτε 100ευρω.

εναλλακτικα, το xiaomi redmi 3s, παλι international, γυρω στα 120+κατι ευρω λογικα θα σου βγει (131.8 ευρω για την ακριβεια, 139.99 δολλαρια το εχουν.βγαινει επισης σε ολοχρυσο εμπρος πισω ή σε μαυρο εμπρος/γκρι πισω (εκδοση με μνημες 3/32).εχει επισης δαχτυλικο αποτυπωμα.

Edited by Thou_Bou

Ό,τι κλειδώνει, ξεκλειδώνει.

Επαναφορά ΙΜΕΙ σε android.

Εγώ θα πήγαινα εδώ

6e025baa61e7ceaa40df011a383a1284.jpg

Κρατάει ακόμα πάρα πολύ γερά. Πριν λίγες μέρες είχε 95 ευρώ λογικά θα ξανά πάει εκεί σύντομα μόλις έχουν stock.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

Εδώ είσαι

8eee3544400119c584cd4bfb64d9d709.jpg

Κάτι καλύτερο από Ελλάδα σε επώνυμο δεν θα βρεις σε αυτά τα χρήματα. Μετά πας σε Redmi Note με 4000ma μπαταρία αλλά θα πέσεις σε οθόνη κάμερα που είναι σημαντικά για μια γυναίκα.

Send From Note 3 With Note 7 Port Rom

καλησπερα, οπως αναφερω στον τιτλο ψαχνω για κινητο εως 100, το πολυ λιγο παραπανω για γενικη χρηση και οχι πανω απο 5 ιντσες, απο Κινα (εκτος αν υπαρχει καποια καλυτερη προταση απο μαγαζι εδω). Τι προτεινετε? Edited by Deschain

Για την μπαταρία lg x power.

Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei P20 | Kenwood KP-3022 (N-39 mkII) | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 |QED XT Evolution    Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη...

Ulefone u008 pro. Παίζει γύρω στα 75€, τίμια κινητά τα ulefone.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Καλημέρα

Τα κινητά πια ανεβαίνουν σε μέγεθος και οι 5.5' θεωρούνται πια mainstream....

Το θέμα αφορά συζήτηση για κινητά 6+ Ιντσων, android προφανώς...

Θα αναφέρω μερικά

ΜΑΤΕ7-8-9

Huawei P8/P9 Plus

XIAOMI Mix/Max κτλ

Doogee Y6 max

Cubot Max

Θα είχε ένα μικρό ενδιαφέρον θα έλεγα αυτή η συζήτηση

In the down down of the writing we became robes...

Μεγάλη οθονη, σήμαινει και μεγάλη μπαταρία αλλιώς είναι αχρηστη...Εγώ διάλεξα leagoo shark με 6αρα οθόνη 6300 μπαταρία.το μέγεθος του σε σχέση με την οθόνη του είναι μικρό λόγω των μικρών του bezel

Τι έχετε να πείτε για το vodafone platinum από vodafone στα 249e ?

Πολύ ακτινοβολία φιλαράκι το Vodafone..Για το φίλο a5 2016 Και j7 2016..Ειδικά το δεύτερο βγάζει 10 ώρες οθόνης..

τελικα παρηγγειλα το Ulefone Metal! Θα τσιμπουσα το 4A αλλα ειχε αθλια χρωματα :P

Εντυπωσεις στο αναλογο θρεντ, οταν παραλαβω με το καλο. Ευχαριστω για τις προτασεις!

Mate 7 μεταχειρισμενο στα 200 με 250 πολύ καλό.

το βρίσκεις και στα 250 ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

αν ψαξεις ΚΑΛΑ

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μεγάλη οθονη, σήμαινει και μεγάλη μπαταρία αλλιώς είναι αχρηστη...Εγώ διάλεξα leagoo shark με 6αρα οθόνη 6300 μπαταρία.το μέγεθος του σε σχέση με την οθόνη του είναι μικρό λόγω των μικρών του bezel

από ποιοτητα καλό?

...........

δειτε και αυτά

https://www.kimovil.com/en/compare-smartphones/order.usdPrice,order_type.asc,f_min_d+screenSize.5.8,f_min_dr+value.2048

In the down down of the writing we became robes...

Γεια σας ψαχνω το επομενο xiaomi μου και ημουν αναμεσα απο 4 prime και 3s και πεταγεται στο gearbest αυτη η προσφορα το Mi4s στα 173 ευρω ,παιρνει τα 7αρια ,τι προτεινετε ?

• The title was changed to Περί... επιλογής συσκευής γενικά (Μέρος ΙΙΙ)
  • The topic was locked
Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...