Jump to content

Nireas_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    27
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Nireas_

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 18

Nireas_'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Δε βρίσκω κάτι σχετικά με αγορά Tempered glass και θήκες στην πρώτη σελίδα και ποστάρω εδώ. Sorry αν έχει αναφερθεί κάπου, αλλά δύσκολα το βρίσκεις μέσα σε 700 σελίδες. Λοιπόν, έχει να προτείνει κανείς καλό tempered glass ή θήκη για το συγκεκριμένο κινητό με αγορά από Ελλάδα ή εξωτερικό; Για το Redmi Note 3 είχα temperede glass και θήκη της Nillkin αγορασμένα από Κίνα, φοβερή ποιότητα. Υπάρχει κάτι ανάλογο;
  2. Nireas_

    Redmi 4A

    Παιδιά, το πήρα το κινητό για την ανιψιά μου. Εδώ και μερικές μέρες έβαλε password, το ξέχασε και τώρα δεν μπορεί να ανοίξει το κινητό. Έχει κανείς καμιά λύση?
  3. Έχω το εξής πρόβλημα με την ενεργοποίηση του INTERNET. Η σύνδεση είναι what's up της COSMOTE. Είχα κάνει παλιότερα όλες τι ενέργειες για να έχω internet (μηνύματα στο 1333 με internet, start, 4G) και όλα δούλευαν τέλεια. Μετά από την τελευταία ανανέωση της κάρτας και αφού "φόρτωσα" 500ΜΒ, ενεργοποιώ το mobile data και δε γίνεται τίποτα. Δε μου βγάζει ούτε καν την ένδειξη "Η+" πάνω δεξιά που έβγαζε παλιά. Έχετε καμιά ιδέα?
  4. Προτείνετε ένα κινητό για το ανηψάκι μου γύρω στα 100-120 ευρώ από Κίνα (φαντάζομαι μόνο από εκεί βρίσκουμε κάτι αξιόλογο σε αυτήν τη τιμή). Δε της ενδιαφέρει κάποιο ιδιαίτερο χαρακτηριστικό. Απλά ψάχνω το best value for money για αυτό το έυρος τιμών.
  5. Ευχαριστώ, στο μενού CONTACTS > Display Preferences > Configure contact lists επιλέγουμε ποιες επαφές θα φαίνονται (για όσους το χρειαστούν)
  6. Παιδιά, εδώ και μερικές μέρες στα καλά καθούμενα οι επαφές διπλασιάστηκαν (κάθε επαφή φαίνεται 2 φορές). Έκανα τον κόπο και έσβησα τις διπλές, αλλά σε μία μέρα διπλασιάστηκαν και πάλι. Ξέρει κανείς γιατί γίνεται αυτό και πως θα το αποφύγω;
  7. Παιδιά, δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στις 700 σελίδες του thread, αλλά πως βάζω internet στη συσκευή με What's Up κάρτα? Έχω φορτώσει ΜΒ στην κάρτα, έχω ενεργοποιήσει το Mobile data από το κινητό, αλλά internet δεν έχω. Έχω στείλει και το μήνυμα ΙΝΤΕRNET στο 1333 που προτείνει η Cosmote αλλά τίποτα.
  8. Παιδιά μια απορία: Ήμασταν τις προάλλες σε ένα ξενοδοχείο και μου δώσαν username και password για wifi. Στο κινητό της γυναίκας μου, αφού συνδέθηκε στο wifi του ξενοδοχείου, μπήκε στον browser και εκεί άνοιξε αυτοματα και της ζητήθηκε το username και password. Στο RN3 pro όταν έμπαινα στον browser μου έβγαζε δεν υπάρχει σύνδεση. Ξέρετε καμία λύση?
  9. Έχει δίκιο ο φίλος, ο οδηγός που πρότεινα εγώ είναι για να πας από Chinese σε Global (εγώ πήγα από chinese dev σε global stable) χωρίς να ξεκλειδώσεις το κινητό.
  10. Φίλε, είχα ακριβώς το ίδιο θέμα και ακολούθησα τις οδηγίες εδώ και έγινε εύκολα και γρήγορα.... http://en.miui.com/thread-235865-1-1.html
  11. Παιδιά, μήπως ξέρετε: 1) Έχω το swiftkey default πληκτρολόγιο και συχνά-πυκνά αλλάζει από μόνο του και μπαίνει το google keyboard, υπάρχει τρόπος να έχω το swiftkey μόνιμα? 2) Έχω τη Global Stable Rom και όταν ορίζω την τοποθεσία μου στα settings του τηλεφώνου δεν έχει την Ελλάδα και αυτό δημιουργεί διάφορα προβληματάκια (ώρα, προεπιλογές διαφόρων apps κλπ). Προτείνετε κάτι?
  12. Θα επιλέξεις να έχει την Chinese official Dev rom
  13. Καλημέρα, Το couldn't verify το βγάζει όταν επιλέγω τη rom από το update tool του κινητού. Άρα λες να δοκιμάσω με το MiPhone και ας μην έχω ξεκλειδώσει το κινητό, έτσι?
  14. Παιδιά, έχω την chinese dev rom, μπορώ να βάλω την global stable χωρίς ξεκλείδωμα του bootloader? Προσπάθησα κατεβάζοντας το αντίστοιχο zip στο κινητό και να κάνω update manually, αλλά μου βγάζει couldn't verify.
  15. Παιδιά δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί στις 300 και πλέον σελίδες (έχω διαβάσει αρκετές), αλλά για πείτε μου αν έχετε αυτό το πρόβλημα και τι μπορώ να κάνω. Όταν μου κάνουν κλήση, "καλεί" πρώτα 2-3 φορές σε αυτόν που κάνει την κλήση και μετά ακούγεται ο ήχος κλήσης στο κινητό μου.
×
×
  • Create New...