Jump to content

t_alexios

Members
  • Δημοσιεύσεις

    77
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by t_alexios

  1. Καλημέρα παιδιά, κάτοχος του Honor 8 4/32 μερικούς μήνες τώρα.... 1)Η συσκευή πάει πολύ γρήγορα, αν και έρχομαι από παλαιό Windows Phone οπότε η διαφορά θα φαινόταν όπως και να έχει. 2)Νομίζω ότι το P9 έχει καλύτερη κάμερα, αν κι εμένα με υπερκαλύπτει ειδικά σε stop and shoot λήψεις. 3)Σήμα άψογο και γρήγορο 4g. 4)Είμαι χωρίς μπροστινό κάλυμα-γυαλί μπροστά, μόνο στην πίσω πλευρά γιατί γλιστράει λίγο. 5)Μπαταρία μιάμιση μέρα με αρκετό ίντερνετ, κυρίως Instagram, όχι FB. Ελπίζω να βοήθησα λιγάκι, καλημέρα σε όλους!
  2. Καλησπέρα κι απο εμένα,προτείνω Lenovo Vibe K6 NOTE 3/32.
  3. Δεν έχω κατεβάσει κάποια εφαρμογή για να μετρήσω το SAR value της συσκευής,υποθέτω όμως οτι κάτι τέτοιο (για τις μετρήσεις λέω) μάλλον απαιτεί έλεγχο απο αναγνωρισμένο-πιστοποιημένο εργαστήριο .Επίσης,θεωρώ οτι θα έχει σχέση και με την ποιότητα σήματος ανάλογα με την περιοχή. Προερχόμενος απο Lumia πάντως,που έδινε τιμή SAR 0.39 αν θυμάμαι καλά, ηταν κάτι που έλαβα υπόψιν αλλά με το bluetooth δε νομίζω να έχω πρόβλημα.Το 4G πάντως πάει -κατά την άποψή μου πάντα- πολύ γρήγορα!(Wind - περιοχή Πειραιά κυρίως). Φιλικά πάντα.:)
  4. Καλησπέρα κι απο μένα.Κι εγώ είχα ενδοιασμούς για την υψηλή τιμή SAR,όμως πήρα Huawei κι έχω βολευτεί με ένα ακουστικό bluetooth - που ούτως ή άλλως χρησιμοποιούσα - κι όλα μια χαρά.Σαν συσκευή πάντως είμαι απόλυτα ικανοποιημένος.
  5. Καλημέρα.Εδω και μία εβδομάδα που έχω το Honor 8 δικαιώνει την καλή εντύπωση που επικρατεί όσον αφορά επιδόσεις κλπ. Αν έβλεπες προς P9 lite πλευρά σε καλύπτει;
  6. t_alexios

    Honor 8

    Καλησπέρα σε όλους κι απο μένα,κάτοχος της συσκευής τρεις μέρες τώρα αλλά λόγω δουλειάς δεν έχω ασχοληθεί και πολύ για να έχω "ολοκληρωμένη" άποψη.Απο τις πρώτες εικόνες μου όμως,το κινητό φαίνεται χαλαρά να ανταποκρίνεται σε όλα εύκολα και απροβλημάτιστα.Το περιβάλλον πολύ φιλικό και στρωτό,αν και θα μου πάρει λίγο χρόνο καθ' ότι προερχόμενος απο WP.....Οθόνη-κάμερα πολύ όμορφα,αυτονομία είμαι στη δεύτερη μέρα με 31% χρησιμοποιώντας εκτός απο ομιλία κατά κύρια χρήση Instagram. Συγχρονισμός λογαριασμών (outlook,gmail κλπ) παιχνιδάκι. Και μια ερώτηση φιλαράκια:Το κινητό δε μου βρίσκει το Bluetooth ακουστικό που χρησιμοποιούσα μέχρι πρότινος,ένα Nokia Bh-118. Είναι θέμα πρωτοκόλλου BT;Αν δεν είναι συμβατό,τι να ψάξω;:rolleyes:
  7. Δεν έχω καθόλου εμπειρία απο Moto,για το λες Antretng κάτι θα ξέρεις....Πάντως βλέπω οτι το G4 Plus έχει αρκετά υψηλό SAR. Με μια ματιά στο DXOMARK είδα οτι το M5 έχει 79 πόντους,το XA δεν το βλέπω στη λίστα (αν μιλάμε μόνο για SONY).Στο Skroutz το Μ5 έχει περίπου 200€.Ελπίζω να βοήθησα.....:happy:
  8. Το XIAOMI (4X) είναι το πρώτο που σκέφτηκα βλέποντας τον τίτλο και απο την λίστα των συσκευών που παρέθεσες. Τη θεωρώ πολύ τίμια και vfm συσκευή και θα σε καλύψει πλήρως.
  9. Καλησπέρα! Απ΄ όσο φαίνεται,το SONY έχει καλύτερο φακό.Έχω δει φωτογραφίες με τον "ενδιάμεσο" απο τους φακούς των δύο συσκευών που ενδιαφέρεσαι,τον IMX230 στο Xperia M5 και είναι πολύ ωραίες πράγματι.Βέβαια,ταπεινή μου γνώμη είναι οτι παίζει ρόλο και το software της εκάστοτε συσκευής ανεξαρτήτως φακού. Θεωρώ όμως ότι,πέρα απο τη λήψη και αποθήκευση της φωτογραφίας,το HUAWEI είναι overall καλύτερη και πιο vfm συσκευή,και έτσι πρέπει να το δεις. Φιλικά πάντα.:)
  10. Καλησπέρα GUZ και συγνώμη για την αργοπορημένη απάντηση,εδώ είδα το LeEco: https://www.kimovil.com/el/khoro-agora-leeco-le-pro-3-6gb-64gb
  11. Καλησπέρα κι από μένα,θα συμφωνήσω με την πιο πάνω δημοσίευση ότι το 6αρι θα έχει καλή μεταπωλητική αξία.Αν θες ρίξε μια ματιά και στο OnePlus 3.
  12. Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ είναι LeEco LePro 3,με 6/64 όπως θέλεις και φακό Sony.:)
  13. Εντάξει σε σύγκριση με άλλες 4/64 συσκευές "γνωστών" εταιρειών,τα 440€ δεν είναι και πολλά για νεοεισερχόμενο μοντέλο.Παραμένει όμως γενικά πολύ υψηλή τιμή για το come back,η οποία πιστεύω θα πέσει σε λίγο καιρό. Παρεμπιμπτόντως το 1320 που έχω χάλασε,το 950xl εκτοξεύτηκε και μάλλον πάω για Huawei.
  14. Απο 5.5'' έως και 6'' (που έχω τώρα) νομίζω οτι είναι ιδανικό.:happy:
  15. Όπως το βλέπω το G5 PLUS 4/64 είναι μια χαρά επιλογή γι΄αυτά που ζητάς,με ράδιο,καλή μπαταρία και πολύ καλή ανάλυση οθόνης.
  16. Καλημέρα. Ενδιαφέρουσα αναζήτηση συσκευής! Το x style ίσως σε δυσκολέψει στο τρέξιμο λόγω μεγέθους (5.7''), και δεν έχει και ράδιο... Το G4 απ΄όσο βλέπω,έχει υψηλό δείκτη SAR. Το G5 πραγματικά βγαίνει μόνο με 2 giga RAM; Απο ΝΟΚΙΑ με Android δεν έχω εμπειρία....μακάρι να βγεί καλό. Ελπίζω οι συσκευές που στοχεύεις να ανταπεξέλθουν στις προϋποθέσεις που θέτεις.Η συσκευή που θα σου πρότεινα να θέσεις ως υποψήφια είναι το LG G5se.
  17. @tolisfar Καλορίζικο και καλομίλητο! Χρόνια Πολλά σε όλους!:)
  18. Πιστεύω οτι θα πρέπει να επιλέξεις συσκευή ανάλογα με τη χρήση που προορίζεται.Το Ζ5 πχ έχει σαφώς καλύτερη κάμερα,όμως παίζει και σε διαφορετικό price range- αλλά δε νομίζω οτι πρέπει να συγκρίνουμε τα δύο μοντέλα (2015-2016).Είναι και θέμα επεξεργαστή,και διαχείρισης software κι άλλα πολλά που κρίνουν τις επιδόσεις σε μια συσκευή.Ένα XPERIA M5 με ΜΤΚ HELIO Χ10 που δουλεύω συχνά είναι μια χαρά σε όλα του και ρολλάρει άψογα.Ούτε ζεσταίνεται,ούτε κολλάει ούτε τίποτα. Θα παραμείνω στην άποψη που παρέθεσα νωρίτερα οτι θα προτιμούσα το Huawei. Φιλικά πάντα.
  19. Και οι δύο συσκευές είναι πολύ καλές,θα προτιμούσα Huawei γιατί είδα τη συσκευή απο κοντά και εντυπωσιάστηκα.
×
×
  • Create New...