kodorevi8ulis Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Α αυτο το cputemp εβαλε? Στο Κ3 μου δειχνε θερμοκρασια χαμηλοτερη του επεξεργαστη απο της μπαταριας και του δωματιου λειτουργει με αλλους νομους φυσικης :lol: ισως επειδη εχει επεξεργαστες Α72 που ειναι καινουργια αρχιτεκτονικη,να μη διαβαζει σωστα. και μενα φαινεται υπερβολη το 73. το κ3 60 το χα φτασει και ηταν αρκετα ζεστο. σαν ένα μέτρο-μεζούρα που είχα , κινέζικο , που έλααα μωρέ 1 ίντσα = 2 εκατοστά , δε μας απασχολούν τα ψιλά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. January 31, 2016 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2016 Με χαμηλότερο χρονισμό και λιγότερους πυρήνες και καλυτερο επεξεργαστή νομίζω ότι η θερμοκρασία των 73 βαθμών δεν στέκει ούτε στα χαρτιά.... Ενταξει δε γνωριζουμε οι Α72 πως λειτουργουν ακομα. Με βαση και το antutu εχουν παρα πολυ καλη αποδοση.ε θα εχουν και την αναλογη θερμοτητα Αλλα οι 4 υπολοιποι ειναι στα 1.2,δηλαδη εντελως οικονομια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Το μόνο σίγουρο είναι πως οι A72 θα βγάζουν αρκετή αναλογικά θερμότητα. Το γεγονός οτι έχουμε δει μόνο διαμόρφωση σε 2 μαζί και όχι παραπάνω (σε συνδυασμό με τις επιδόσεις) δείχνει οτι είναι μάλλον α) πολύ ενεργοβόροι β) παράγουν θερμότητα. Σε συνδυασμό και με την αρχιτεκτονική των 28nm αυτό δείχνει. Πάντως τα πράγματα θα δείξουν με τα πρώτα πλήρη review... Σε καμία περίπτωση πάντως δεν περιμένω να καίγεται το χέρι ή θερμοκρασίες 73 βαθμών κελσίου. Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Εχουν βγαλει και επεξεργαστη με 4 Α72. Τον φοραει το samsung A9. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
glynos Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Και σε κανένα review δεν έχουμε δει ακόμα διάρκεια και χρόνους μπαταρίας...! Η υλοποίηση με Snapdragon αντί για MediaTek είναι περισσότερο ενεργοβόρα ή όχι; Τι πιστεύετε; Υπάρχουν πουθενά αναφορές για το κομμάτι της μπαταρίας; Παράθεση Redesigning the web! www.slumdog.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Εχουν βγαλει και επεξεργαστη με 4 Α72. Τον φοραει το samsung A9. Και ο kirin 950 επίσης! Το έψαξα και εγώ αφού όμως πόσταρα πρώτα (κακώς:lol:). Και σε κανένα review δεν έχουμε δει ακόμα διάρκεια και χρόνους μπαταρίας...! Η υλοποίηση με Snapdragon αντί για MediaTek είναι περισσότερο ενεργοβόρα ή όχι; Τι πιστεύετε; Υπάρχουν πουθενά αναφορές για το κομμάτι της μπαταρίας; Βασικά εγώ αναμένω χρόνο μπαταρίας αντίστοιχο του απλού redmi note 3. Η αρχιτεκτονική και των 2 είναι στα 28nm και πιστεύω ο συνδυασμός των πυρήνων (6 αντί 8 ο snapdragon 650 αλλά με 2 A72 και τους A53 υποχρονισμένους) θα οδηγεί σε παρεμφερή αποτελέσματα. Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Καλα και ο Χ10 28nm ειναι. Για να εχει βαλει και η samsung τον 652(ο οποιος θα βαραει 100000 antutu ευκολα) πιστευω οτι δε θα εχει προβλημα με θερμοκρασιες. Ο 652 ειναι ιδιος με τον 650 με 2 εξτρα Α72,οποτε εαν ειχε θεμα θερμοτητας ο 650,τοτε στον 652 θα ψηνεις αυγα. Και εαν οντως βαραει 73 ο 650,τοτε 80αρια ο 652 που δε στεκει γιατι πολυ απλα θα πεθαιναν ολα μεσα μετα απο 2 ωρες παιχνιδι. Τωρα για μπαταρια πιστευω οτι παιζει να τα παει και καλυτερα. Ναι μεν μπορει να ειναι ζεστος και δυνατος αλλα ειναι καινουργια αρχιτεκτονικη οποτε δε δικαιολογειται να μη τα πηγαινει καλα στη διαχειριση ενεργειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 ...ψηνόμουνα γιά το κινητάκι... ...απότι φαίνεται δεν έχει πυξίδα... ...δεν τη διαπραγματεύομαι... ...άκυρο από εμένα... ...πιθανό το mi4c, που μάλλον έχει... ...έχει διαβάσει κανείς κάτι σχετικό με την πυξίδα ;; Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Απο που το καταλαβες οτι δεν εχει πυξιδα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Coolgreek Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Φυσικά και έχει πυξίδα... Δες και εδώ: (4:20 και μετά δείχνει τα sensors όπως τα βλέπει το ANTUTU). Παράθεση Βασίλης! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 ...λέει κάπου compass sensor ;; Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_Dante_ Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Κανενα δε λεει καπου compass sensor. Δεν υπαρχει τετοιο sensor γιατι δε λειτουργει ετσι η πυξιδα του. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jazzu4ia Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Φυσικά και έχει πυξίδα... Δες και εδώ: (4:20 και μετά δείχνει τα sensors όπως τα βλέπει το ANTUTU). ...παιδιά έχετε δίκιο...έχει... ...λάθος δικό μου, σόρρυ... ...λέει: magnetic field....YAMAHA orientation........QTI ...όλα καλά... ...thnx... Παράθεση Hate Me Now Bite Me Later Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kiriakosk Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Και σε κανένα review δεν έχουμε δει ακόμα διάρκεια και χρόνους μπαταρίας...! Η υλοποίηση με Snapdragon αντί για MediaTek είναι περισσότερο ενεργοβόρα ή όχι; Τι πιστεύετε; Στο απλό τα στατιστικά είναι: http://cdn.gsmarena.com/imgroot/reviews/15/xiaomi-redmi-note-3/battery/-728x314/gsmarena_001.jpg Πιστεύω ότι θα δούμε καλύτερες επιδόσεις.... χαμηλότεροι χρονισμοί λιγότεροι πυρήνες, δεν περιμένω καμιά δραματική βελτίωση βέβαια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 To Vickmall με ποια ενδιαμεση μεταφορικη δουλευει? Εχω ενα tr. number εδω και καμποσες μερες αλλα πουθενα, ουτε καν στο 17track.net:mad: Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chef_George_ Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 To Vickmall με ποια ενδιαμεση μεταφορικη δουλευει? Εχω ενα tr. number εδω και καμποσες μερες αλλα πουθενα, ουτε καν στο 17track.net:mad: εμενα πηγε με 4px απο βικ σιγκαπουρη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 To Vickmall με ποια ενδιαμεση μεταφορικη δουλευει? Εχω ενα tr. number εδω και καμποσες μερες αλλα πουθενα, ουτε καν στο 17track.net:mad: ποια είναι τα τελευταία δύο γράμματα του tracking? και πότε στο έδωσαν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_hd2 Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 ποια είναι τα τελευταία δύο γράμματα του tracking? και πότε στο έδωσαν? Για SG Post μιλαμε παντα, ειναι 4η μερα σημερα... Παράθεση Οσο μεγαλωνω μαθαινω.......!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lallasgr Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Εμένα μου βγάζει αυτό! Μήπως ξέρει κανείς τι είναι? το έχει ξαναδεί κάποιος?Μήπως απλά πρέπει να περιμένω λίγες μέρες για περισσότερες πληροφορίες? 2016-01-30 05:35 Information Received (This is not an acknowledgment of the physical receipt of the stated Registered Article) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Εμένα μου βγάζει αυτό! Μήπως ξέρει κανείς τι είναι? το έχει ξαναδεί κάποιος?Μήπως απλά πρέπει να περιμένω λίγες μέρες για περισσότερες πληροφορίες? απάντησες μόνος σου :) περιμένεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Degen Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Εμένα μου βγάζει αυτό! Μήπως ξέρει κανείς τι είναι? το έχει ξαναδεί κάποιος?Μήπως απλά πρέπει να περιμένω λίγες μέρες για περισσότερες πληροφορίες? Και εγώ σε αυτό το στάδιο είμαι, σημαίνει ότι η sg έχει ήδη ενημερωθεί και περιμένει το δέμα για να το στείλει. Στο επόμενο στάδιο λογικά θα δεις Received item from customer ή κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Και εγώ σε αυτό το στάδιο είμαι, σημαίνει ότι η sg έχει ήδη ενημερωθεί και περιμένει το δέμα για να το στείλει. Στο επόμενο στάδιο λογικά θα δεις Received item from customer ή κάτι τέτοιο Αυτή είναι η κλασική που@@ια των κινεζομαγαζων. Κρατάνε θέση δεσμεύοντας tracking number στο ταχυδρομείο, δλδ λένε ότι ΘΑ σου στείλω ένα δέμα στο ταχυδρομείο παίρνουν τον αριθμό τον στέλνουν σε εσένα, εσύ χαίρεσαι ότι το στειλαν! Και το κινητό μπορεί ακόμα να το περιμένουν τα μαγαζιά να φτάσει στα χέρια τους. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adversus Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Αυτή είναι η κλασική που@@ια των κινεζομαγαζων. Κρατάνε θέση δεσμεύοντας tracking number στο ταχυδρομείο, δλδ λένε ότι ΘΑ σου στείλω ένα δέμα στο ταχυδρομείο παίρνουν τον αριθμό τον στέλνουν σε εσένα, εσύ χαίρεσαι ότι το στειλαν! Και το κινητό μπορεί ακόμα να το περιμένουν τα μαγαζιά να φτάσει στα χέρια τους. Αν και είμαστε off topic, όχι πάντα. Απάντηση από την SG post : Information received tracking status means that we received posting notification but have not yet receive the parcel physically or we have not had a chance to take the initial acceptance scan after receiving the item. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kodorevi8ulis Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 Αυτή είναι η κλασική που@@ια των κινεζομαγαζων. Κρατάνε θέση δεσμεύοντας tracking number στο ταχυδρομείο, δλδ λένε ότι ΘΑ σου στείλω ένα δέμα στο ταχυδρομείο παίρνουν τον αριθμό τον στέλνουν σε εσένα, εσύ χαίρεσαι ότι το στειλαν! Και το κινητό μπορεί ακόμα να το περιμένουν τα μαγαζιά να φτάσει στα χέρια τους. όχι ότι είσαι υπερβολικός αλλά για να ξέρεις το έχω δει αυτό και στην Ελλάδα μας σε courier, που προφανώς και οι αποστάσεις είναι και μικρότερες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THANKIN Δημ. February 1, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 1, 2016 όχι ότι είσαι υπερβολικός αλλά για να ξέρεις το έχω δει αυτό και στην Ελλάδα μας σε courier, που προφανώς και οι αποστάσεις είναι και μικρότερες Δεν το γνωρίζω αυτό αλλά εδώ και να το κάνουν γίνεται για μια μέρα το πολύ αν μιλάμε για Κουριερ. Δεν θα σου έρθει σήμερα θα σου έρθει αύριο. Στην Κίνα μιλάμε για αρκετές μέρες. Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts