Jump to content

Degen

Members
  • Δημοσιεύσεις

    161
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Degen

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

Degen's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Απλα προσπαθω να καταλαβω τι εννοει μην βρεθω προ εκπληξεων
  2. Στα σχολια απο κατω,και εαν και προκειται για το mi 10 lite εαν ισχυει θα ισχυει και για αυτο.Ξερω οτι κατι τετοιο ισχυε παλαιοτερα για κινητα που ηταν σχεδιασμενα μονο για κινα αλλα τωρα μιλαμε για global εκδοσεις,εχω μπερδευτει.
  3. Ισχυει οτι απο Σκρουτζ δεν θα δουλευει το 5g?
  4. Ξεκλειδωμενος ειναι,το εχω τσεκαρει και απο το fastboot. Οταν μπαινω στο twrp απο το pc μου βγαζει αυτο C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot boot boot-recovery.img Warning: Device A/B support is outdated. Bootloader update required. downloading 'boot.img'... OKAY [ 0.612s] booting... OKAY [ 0.672s] finished. total time: 1.299s Μηπως φταιει αυτο που λεει bootloader update required?
  5. Καλησπερα παιδια προσπαθω να φλασαρω τη στοκ ρομ με το miFlash και μου βγαζει error Erasing boot failed, maybe the device is locked, καμια ιδεα;
  6. Εχω ακομα την 7.1.2 με ενημερωση ασφαλειας του Αυγουστου ----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπαρχει καπου καποιος οδηγος για την περασω?
  7. Καλησπερα στο φορουμ,εχω ενα θεμα με την συσκευη,απο τοτε που την πηρα δεν μου εχει βγαλει καμια ενημερωση.Την αγορασα απο μαγαζι οπου η συσκευασια ηταν ανοιχτη και ειδα στο root checker οτι το root δεν εχει εγκατασταθει σωστα,μηπως φταιει αυτο?Εχει κανεις καμια ιδεα για λυση?
  8. Όση ώρα θες, τα κινητά πλέον δεν χρειάζονται συγκεκριμένη φόρτιση την πρώτη φορά
  9. Το jiayu s3 έχει πολύ πιο δυνατό ηχείο, αλλά το redmi έχει απίστευτη ποιότητα ήχου από το ηχείο και από την θύρα ακουστικών. Έκανε πολύ καλή δουλειά ή xiaomi σε αυτό το κομμάτι.
  10. Δηλαδή εάν θέλουμε root πρέπει αν εγκαταστήσουμε αυτήν την ρομ? Δεν γίνεται root και official?
  11. Δεν έχει πρόβλημα φίλε, απλά σε κάποιους όταν ανοίγει κάνει αρκετή ώρα να βρει σήμα ή άμα το βάλουν σε λειτουργία πτήσης. Εμένα δεν έχει κανέναν θέμα και σε αυτούς που έχουν θα διορθωθεί με αναβάθμιση. Δεν χρειάζεται ούτε καν το σκέφτεσαι ως πρόβλημα αυτό.
  12. Άλλο κινητό είναι αυτό φίλε, πρόσεχε. Επίσης διάβασε για τρόπους αποστολής πριν αγοράσεις με κουριερ.
  13. Και μια συμβουλή για όσους δεν μπορούν να παραλαμβάνουν το πρωί, βρείτε τον ταχυδρομικο κώδικα ενός ταχυδρομείου που είναι ανοιχτό το απόγευμα και να δηλώνεται εκείνο. Εμένα υπάρχει ταχυδρομείο 3 στενά από το σπίτι μου αλλά δηλώνω ταχυδρομείο αρκετά μακριά μου επειδή είναι ανοιχτό το απόγευμα. Δεν υπάρχει πρόβλημα του τύπου ότι θα το στείλουν αναγκαστικά στο πιο κοντινό.
×
×
  • Create New...