Jump to content

_Dante_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    1.817
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    100%

Everything posted by _Dante_

  1. Αν κλεισω τη τηλεοραση,κλεινει και το box παντως,αλλα δε γινεται το αντιθετο. Ναι το εχω ανοιξει απο τη τηλεοραση και γινεται κανονικα και ο ελεγχος απο το χειριστηριο της τηλεορασης. Αν ανοιγε με καποιο τροπο το box με το χειριστηριο της τηλεορασης,θα ημουν οκ. Το θεμα ειναι οτι ανοιγει μονο βγαζοντας τη πριζα. Ισως να δοκιμασω να του κανω κανα factory reset,μπας και στρωσει,αν και μαλλον προσωρινα θα ειναι.
  2. Καλημερα, Εχω εδω και κατι μηνες ενα mi box S. Το τελευταιο καιρο ,αν το βαλω σε sleep ,τοτε δεν ανοιγει με το χειριστηριο και αναγκαζομαι και βγαζω τη πριζα για να παρει μπροστα,οπου μετα συνδεεται μονο του και λειτουργει μια χαρα το χειριστηριο. Εχω ενεργοποιησει το CEC αλλα και οταν το γυρναω σε HDMI,δε παιρνει μπροστα (δε ξερω κιολας αν υποτιθεται οτι πρεπει να ανοιγει ετσι). Υπαρχει καποια λυση,περα απο το να το ρυθμισω να μη μπαινει ποτε σε sleep?εννοειται οτι εχω κανει pair το χειριστηριο ενα σκασμο φορες. Απλα χρησιμοποιεται σπανια και ειναι κριμα να το αφηνω μονιμα ανοιχτο για τις 1-2 φορες που θα λειτουργησει τη βδομαδα. Εχω δει παντως οτι ειναι πολυ γνωστο προβλημα εδω και πολλα χρονια.Και νομιζω ειναι απαραδεκτο σε ενα tv box τοσο διαδεδομενο να μην εχει λυθει τοσο καιρο μετα.
  3. Απο οτι διαβασα η εκδοση με τον 780 θα σταματησει και θα μεινει με τον 778. Ειναι λιγο πιο αδυναμος στα χαρτια ο 778.Η GPU του σιγουρα.
  4. Ευτυχως απο αυτα που αναφερεις εχω μονο το θεμα που δεν ακουγεται οτι καλει και απλα το σηκωνει απευθειας ο αλλος. Αν και νομιζω μετα το factory reset δε το κανει πλεον. Τη καμερα και εγω νομιζω πως τη χειροτερεψαν. Γενικα κοιταζω σιγα σιγα για συσκευη καθως νομιζω πως τα εφαγε τα ψωμια του μετα απο 2,5 χρονια.Καλοκοιταω το Mi 11 Lite.
  5. Εχω το θεμα ακομα οπου μετα απο κληση αν το ειχα στο αθορυβο,το απενεργοποιει. Εκανα και factory reset γιατι ειχα και καποια αλλα θεματα ,αλλα το συγκεκριμενο δε λυθηκε. Το εχει και κανενας αλλο αυτο?
  6. Θα παω πιθανοτατα για mi box s τοτε.Οπως ειπα δεν ειναι και οι απαιτησεις περα απο streaming πολλες.
  7. Εχω διαβασει τις τελευταιες σελιδες και ειδα καποιες προτασεις. Το θεμα ειναι πως το θελω για τους γονεις οποτε θα ηθελα κατι που να παιζει αξιοπιστα και απο οτι ειδα το mi box s ειναι αρκετα δοκιμασμενο. Εαν το ηθελα για μενα,δεν ειχα θεμα να μπλεξω με custom rom.Επισης τα διαφορα στο banggood ,με εξαιρεση το Η96 αν δε κανω λαθος,δε παιζουν netflix hd.Που δε με καιει αυτη τη στιγμη αλλα θα το ηθελα να υπαρχει. Επισης επειδη θα βρισκεται σχεδον 3 τοιχους περα απο το modem ,ψαχνω κατι που να εχει καλο wifi μιας και οσο διαβασα ειδα οτι η πλειοψηφια εχει θεματακια με το ασυρματο. Ειδα και το mecool km2 που ειχε προταθει πιο παλια που εχει και το hd που ζηταω.
  8. Ψαχνω android tv box με μπατζετ εως 60-70 ευρω. Θα ειναι για kodi/youtube/netflix και γενικα streaming.Θελω απλα να σηκωνει απροβληματιστα 4Κ. Τι επιλογες υπαρχουν? Ανοικτος και σε προτασεις απο banggood.
  9. Μου ηρθε και μενα προχθες η αναβαθμιση. Δεν εχω τα προβληματα που αναφερεις. Γενικα ισως λιγο πιο σβελτο το κινητο.Η καθυστερηση στο να ανοιξει εφαρμογη απο την ειδοποιηση υπαρχει ακομα. Το δακτυλικο οντως το καναν αρκετα γρηγοροτερο.Πως τους ηρθε τωρα ,2 χρονια αργοτερα,αγνωστο :lol:
  10. Και με τη 12.0.4 μου το κανει αυτο με τη καθυστερηση. Οτιδηποτε πατησω απο τη κουρτινα ,κανει 2-3 δευτερα να με βαλει στην εφαρμογη.
  11. Στις ρυθμισεις ποια εκδοση σου λεει ακριβως οτι φορας?Ο κωδικος με ενδιαφερει πιο πολυ. Εχουν βγαλει stable global,αλλα οχι stable EEA ακομα.
  12. Μου το εβγαλε το πρωι το update αλλα δε το εκανα γιατι δεν ειχα δεδομενα. Τωρα δε το βρισκει για να κανει :confused:
  13. Μου το εκανε μια φορα και μενα αυτο με το white noise.Με νεα κληση διορθωθηκε. Λογικα κατι software ειναι.
  14. Τους τελευταιους μηνες,σε τυχαιες κλησεις κλεινει η γραμμη μονη της. Εχει τυχει και σε καποιον αλλο?99% ειναι θεμα της συσκευης.
  15. Αραγε Android 11 / Miui 13 θα παρουμε?
  16. Καλα και στην εφαρμογη για το τηλεχειριστηριο,ειχε μαύρο θεμα και το βγάλανε. Θα τα ξαναβαλουν. Αναδυόμενο παράθυρο απο ειδοποίηση δεν εχω καταφέρει να κανω
  17. Καλουτσικες αλλαγες. Στα gestures χρειαζοταν αυτο για να γυρνας στη προηγουμενη εφαρμογη. Το control center δε μου αρεσε. Με ενα θεμα που ειχα ψιλοσερνοταν,με τα μαμα παει μια χαρα. Τον ηχο που κανει οταν βγαινει απο το αθορυβο γινεται να τον απενεργοποιήσουμε καπως;
  18. Εμενα δε μου την εχει βγαλει ακομα παντως.Οταν ειναι θα τη δοκιμασω και θα γραψω... ΥΓ.Μολις δοκιμασα με δεδομενα και μου την εβγαζε και τη κατεβαζω.
  19. Ναι το κοιταξα και εκει,οχι δεν εχει. Οπως και να εχει,εφτιαξε μονο του μετα απο φορτιση. :lol:
  20. Μπηκα στο CIT menu,δεν εχει επιλογη calibration αλλα μια μπαρα με την ευαισθησια. Ε οσο και να το βαλω,αν κραταω τη συσκευη καθετα η τιμη δεν αλλαζει οταν βαζω το χερι μπροστα. Tempered glass δε φοραω. Εκανα 2-3 restarts μπας και στρωσει αλλα τιποτα.
  21. Με τη τελευταια αναβαθμιση δε μου δουλευει ο proximity sensor στις κλησεις. Εψαξα και ειδα οτι είναι bug σε αρκετά χιαομι. Αν το εχεις καθετα δε δουλευει. Αν το βαλεις οριζοντια τοτε δουλευει. Το εχει και κανεις αλλος;
  22. Δεν εχω παρατηρησει κατι με το ηχειο.Εκτος αν εγινε με το νεο update. Μου φαινεται διορθωσαν αυτο που μετα απο κληση εξαφανιζοταν ο launcher.
  23. Παλι καλα που εισαι και εσυ και ειδοποιεις γιατι δε το παταω να τσεκαρει :lol:
  24. Κανει κατι τετοια κουλα και μενα. Εχουν βαλει να δονειται οταν εμφανιζονται ειδοποιησεις και γενικα τα εχουν κανει χαλια. Πχ κανει τα update στο store,και δονειται και πλεον δε δειχνει μετα ποιες ενημερωθηκαν. Δηλαδη πιο βλαμμενο συστημα δε μπορουσαν.
×
×
  • Create New...