Jump to content

lallasgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    318
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

2 Followers

About lallasgr

  • Ημ. Γέννησης 01/01/1983

lallasgr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Αυτός ο οδηγός γράφει για old miui version only και δεν ξέρω τι σημαίνει αυτό. Δεν μίλησα εγώ ότι δεν γίνεται να γίνει ροοτ απλά ότι κατά την άποψή μου δεν πρέπει να παροτρύνονται άτομα που δεν έχουν ιδέα με φλας ροοτ κλπ να ζητάνε από τα μαγαζιά να τους ροοτάρουν τα κινητά κλπ.
  2. Παιδιά μην μιλάτε γενικά όμως γιατί εδώ υπάρχουν παιδιά και διαβάζουν αυτά που γράφετε και στο τέλος θα πάρουνε το κινητό στο χέρι και θα πάνε για χτίσιμο μιας και θα είναι τούβλο. Ως ποιο έμπειροι θα έπρεπε να ξέρετε τι πρέπει να λέτε δημόσια και τι όχι. Εδώ μιλάμε για Xiaomi και όχι για Nexus ας πούμε. Φίλε μου το κινητό μην το ζητήσεις με ροοτ γιατί θα κάνεις το μεγαλύτερο λάθος στη ζωή σου. Όποιος στο πρότεινε αυτό δεν ξέρει τι του γίνεται περί κινητών. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να το παραγγείλεις με official rom και μετά να κάνεις εσύ ότι θες! Το πιθανότερο είναι ότι αφού δεν ξες τι είναι το ροοτ δεν θα το χρειαστείς και ποτέ στην ζωή σου οπότε περιττό να ζητήσεις ροοτ! Από κει και πέρα πράξε όπως νομίζεις αλλά μιας και δεν έχεις εμπειρία από αυτά όπως φαίνεται πήγαινε με εργοστασιακή ρομ για να μην το κλαις μετά το τηλέφωνο! :)
  3. Δεν νομίζω να απενεργοποιείται!
  4. Θα έχεις σίγουρα θέματα και καλό είναι να την Αλλάξεις!!!
  5. Για μούφα μου κάνει! Έχει επιλογή για Ελληνικά? Αν ναι είναι μούφα!
  6. Εδώ για να περάσεις μια official σε πρώτη φάση: https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/13290-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%B3%CF%8C%CF%82-Unbrick-Flash-Official-Rom-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-3-Pro-Kenzo/
  7. Γιατί στην αρχή το στέλνουν σε λίγους δοκιμαστικά και αφού δουν ότι όλα καλά το δίνουν σε όλους!
  8. efkola Πήγαινε στα developer options και απενεργοποίησε το usb debugging. Μετά ενεργοποίησέ το πάλι και δες στην οθόνη του κινητού αν σου πετάξει μήνυμα για trusted συσκευή και τίκαρε το always trusted και πάτα οκ!
  9. Ρε σεις βάλτε λίγο μεγαλύτερες φωτογραφίες δεν μπορούμε να διαβάσουμε τίποτα!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
  10. Αφαιρείς μέσα από τη ρομ το αρχείο superuser.zip και την αποθηκεύεις χωρίς αυτό και μετά φλας!! :) EDIT: Τώρα είδα ότι μιλάς για official. Δεν μπορείς να έχεις dev χωρίς ροοτ. Μόνο οι stable έρχονται χωρίς root που βασικά αυτό θες εσύ γιατί οι Stable rom είναι ουσιαστικά developer rom χωρίς ροοτ!!! ;) EDIT2: Ρίξε και εδώ μια ματιά κάτω κάτω -> http://www.bhudroid.com/2015/09/how-to-root-or-unroot-on-latest-builds_18.html
  11. Γρηγόρη κάνε ένα restart τον υπολογιστή και λογικά θα φύγει το θαυμαστικό! :) Κράτα πατημένο το power να ανοίξει το κινητό και ξαναβάλτο σε edl από την αρχή!
  12. gkontos10 κάνε αναβάθμιση στην τελευταία Stable και λογικά θα είσαι οκ! :)
  13. Ε άντε κάνε έναν οδηγό στο δίπλα φόρουμ... :P :D
  14. Μπορείς να προσπαθήσεις με σελοτέιπ να τραβήξεις τις σκόνες αλλά αν είναι πολλές μάλλον πάει χαμένη! ----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γιατί πολύ απλά δεν μπορείς να φλασάρεις official rom με TWRP! Μόνο custom roms Που έχουν πειραγμένο boot αρχείο. Αν θες να φλασάρεις official rom Και να μην brickάρει πρέπει στο καπάκι πριν το ρεσταρτ να φλασάρεις και το cracked_boot.img θα σου βάλει λινκ αν θες ο φίλτατος!! :)
×
×
  • Create New...