alex_gate_7 Δημ. May 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 UC Browser Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 UC Browser Το φτιάξανε καθόλου; Γιατί θυμάμαι ξαφνικά στα καλά καθούμενα σε πέταγε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Redshift Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 υπαρχει app που να βγαζει tile με την ωρα ,ημερομηνια κ επιπεδο φορτισης μπαταριας στα ελληνικα? Παράθεση Settings > Wi-Fi & Internet > Private DNS > dns.adguard.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 o ucbrowser στα δεκαρια ειναι οτι πιο αθλιο υπαρχει. τα λογκιν δεν δουλευουν σε πετραει για πλακα και αλλες χιλιες 2 βλακειες. στα 8.1 δουλευε αψογα. εγω χτες δοκιμασα τον maxthon browser που του μοιαζει παααρα πολυ και ολα δουλευουν αψογα. απλα εχει ενα λαγκ ενος δευτερολεπτου καθε φορα που μπαινει σε μια σελιδα. μικρο το κακο. ειναι ο πιο ολοκληρωμενος για μενα. μεχρι να παρει αναβαθμιση το ucbrowser τουλαχιστον, που οπως το παει σιγα μην παρει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taratsa Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Για εμένα ο καλύτερος σε 10αρια:) https://www.microsoft.com/el-gr/store/apps/surfy-browser/9wzdncrfhvrf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Τι σας χαλάει στον edge και ψάχνετε άλλους? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Τι σας χαλάει στον edge και ψάχνετε άλλους? Έλα, ντε. Τώρα που κρατάει και όλα τα tabs. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Έχω δοκιμάσει αρκετούς browsers και όταν είχα τα 8.1, αλλά και τώρα με τα 10άρια. Δεν με ενθουσίασε κάποιος ιδιαίτερα, γι' αυτό και έμεινα στον edge. Αυτό που με ενοχλεί στους browsers των windows mobile και που ευχαριστιόμουν στο android, είναι η γνωστή αναδίπλωση κειμένου που δεν υποστηρίζεται στα windows και πρέπει να πηγαίνεις τη σελίδα πέρα δώθε για να διαβάσεις κάτι σε zoom. Τουλάχιστον, τόσο το myphone, όσο και κάποια άλλα γνωστά sites του ίδιου περιεχομένου, έχουν προσαρμόσει τη μεγέθυνση και μπορείς να διαβάσεις κάτι άνετα. Ένα άλλο που μου αρέσει στον edge και σε συνδυασμό με τον edge σε σταθερό pc, είναι ο συγχρονισμός των σελιδοδεικτών. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Μιας και μιλάμε για τον edge. Είχα βάλει τα 10, χωρίς hard reset. Έκανα hard reset και οι σελιδοδείκτες παρέμειναν. Είναι φυσιολογικό; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BURNIN_AMBITION Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 εγω θελω εναν μπροουσερ που με το που ανοιγει να εχει ταιλς με τα μπουκμαρκς μου. ο ετζ δεν το εχει. μονο ο ucbrowser και ο maxthon. οποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 4, 2016 Author Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Μιας και μιλάμε για τον edge. Είχα βάλει τα 10, χωρίς hard reset. Έκανα hard reset και οι σελιδοδείκτες παρέμειναν. Είναι φυσιολογικό; Ναι. Αν δεν τους θες πρέπει να τους διαγράψεις είτε από το κινητό είτε από τον Edge στο PC αν έχεις Windows 10 και το ίδιο MS Account συνδεδεμένο... Οι σελιδοδείκτες συγχρονίζουν με το MS Account σου ώστε να τους έχεις σε όλες τις Windows 10 συσκευές (αντίστοιχο που κάνει και η Google με τον Chrome)... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bep1995 Δημ. May 4, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2016 Ναι. Αν δεν τους θες πρέπει να τους διαγράψεις είτε από το κινητό είτε από τον Edge στο PC αν έχεις Windows 10 και το ίδιο MS Account συνδεδεμένο... Οι σελιδοδείκτες συγχρονίζουν με το MS Account σου ώστε να τους έχεις σε όλες τις Windows 10 συσκευές (αντίστοιχο που κάνει και η Google με τον Chrome)... Στο περίπου.... Οι σελιδοδείκτες δεν αποθηκεύονται στο account, απλός συγχρονίζονται ανάμεσα στις συσκευές, αν έχεις ένα pc και ένα κινητό με windows 10 και κάνεις φορμάτ στο pc και βάλεις π.χ. άλλο account θα ξεσυγχρονιστούν οι σελιδοδείκτες και αν όχι, τότε θα συμβεί αυτό αν κάνεις φορτμάτ και στο κινητό, δηλαδή δεν θα έχεις κάποια άλλη συσκευή από την οποία θα μπορεί το κινητό να συγχρονίσει τους σελιδοδείκτες. Η αλήθεια είναι ότι έχοντας windows 10 εικονικά (VMware Workstation) οι σελιδοδείκτες συγχρόνιζαν όποτε τους κάπνιζε.... με τη Redstone αυτό, θα το δοκιμάσω και με τα επίσημα (.218) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Έχω δοκιμάσει αρκετούς browsers και όταν είχα τα 8.1, αλλά και τώρα με τα 10άρια. Δεν με ενθουσίασε κάποιος ιδιαίτερα, γι' αυτό και έμεινα στον edge. Αυτό που με ενοχλεί στους browsers των windows mobile και που ευχαριστιόμουν στο android, είναι η γνωστή αναδίπλωση κειμένου που δεν υποστηρίζεται στα windows και πρέπει να πηγαίνεις τη σελίδα πέρα δώθε για να διαβάσεις κάτι σε zoom. Τουλάχιστον, τόσο το myphone, όσο και κάποια άλλα γνωστά sites του ίδιου περιεχομένου, έχουν προσαρμόσει τη μεγέθυνση και μπορείς να διαβάσεις κάτι άνετα. Ένα άλλο που μου αρέσει στον edge και σε συνδυασμό με τον edge σε σταθερό pc, είναι ο συγχρονισμός των σελιδοδεικτών. Γιατί δεν πατάς το πλήκτρο κάτω δεξιά (βιβλιαράκι) για να διαβάσεις άνετα? Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Ναι. Αν δεν τους θες πρέπει να τους διαγράψεις είτε από το κινητό είτε από τον Edge στο PC αν έχεις Windows 10 και το ίδιο MS Account συνδεδεμένο... Οι σελιδοδείκτες συγχρονίζουν με το MS Account σου ώστε να τους έχεις σε όλες τις Windows 10 συσκευές (αντίστοιχο που κάνει και η Google με τον Chrome)... Α, κατάλαβα. Βασικά, με βόλεψε απίστευτα, γιατί έχω πολλά bookmarks και δεν είναι για αντιγραφή με το χέρι. :happy: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Κυκλοφόρησε και η Universal εφαρμογή του Viber. Στο κινητό, στις επαφές πλέον έχει προστεθεί και ένα ακόμα πεδίο με το εικονίδιο του Viber το οποίο όταν το πατάς σε πηγαίνει στην αντίστοιχη Viber εφαρμογή. Επίσης, οι αναπάντητες κλήσεις του Viber φαίνονται και στο "τηλέφωνο" ως αναπάντητες. Ωραίες λειτουργίες τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν και οι άλλες αντίστοιχες εφαρμογές. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Κυκλοφόρησε και η Universal εφαρμογή του Viber. Στο κινητό, στις επαφές πλέον έχει προστεθεί και ένα ακόμα πεδίο με το εικονίδιο του Viber το οποίο όταν το πατάς σε πηγαίνει στην αντίστοιχη Viber εφαρμογή. Επίσης, οι αναπάντητες κλήσεις του Viber φαίνονται και στο "τηλέφωνο" ως αναπάντητες. Ωραίες λειτουργίες τις οποίες θα πρέπει να εκμεταλλευτούν και οι άλλες αντίστοιχες εφαρμογές. την κάνεις απλά αναζήτηση;Γιατί εμένα μου βγάζει ακόμα αυτή που έχουμε... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stewe Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 την κάνεις απλά αναζήτηση;Γιατί εμένα μου βγάζει ακόμα αυτή που έχουμε... Ακόμα είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους είχαν γραφτεί για την beta. Την ίδια εφαρμογή βρίσκουμε με την αναζήτηση στο store, απλά με κάποιο τρόπο αναγνωρίζει αν εσύ είσαι beta tester ή όχι, και σου κατεβάζει την ανάλογη. Άρα και λινκ να δώσω, πάλι την παλιά θα σου κατεβάσει. Παράθεση Τα Windows Phone ήταν αποτυχία!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dantspet Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 την κάνεις απλά αναζήτηση;Γιατί εμένα μου βγάζει ακόμα αυτή που έχουμε... Όταν πηγαίνεις στις επαφές και επιλέξεις μια που έχει και Viber σου δίνει την δυνατότητα να καλέσεις και μέσω Viber.Στην v6.0 έκδοση ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ακόμα είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους είχαν γραφτεί για την beta. Την ίδια εφαρμογή βρίσκουμε με την αναζήτηση στο store, απλά με κάποιο τρόπο αναγνωρίζει αν εσύ είσαι beta tester ή όχι, και σου κατεβάζει την ανάλογη. Άρα και λινκ να δώσω, πάλι την παλιά θα σου κατεβάσει. Εγώ την πήρα χωρίς να είμαι tester. Παράθεση Htc wilfire,samsung galaxy ace s5839i,galaxy core i8260, lumia 640 ds 8gb,samsung galaxy j5(2016) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Ακόμα είναι διαθέσιμη μόνο σε όσους είχαν γραφτεί για την beta. Την ίδια εφαρμογή βρίσκουμε με την αναζήτηση στο store, απλά με κάποιο τρόπο αναγνωρίζει αν εσύ είσαι beta tester ή όχι, και σου κατεβάζει την ανάλογη. Άρα και λινκ να δώσω, πάλι την παλιά θα σου κατεβάσει. Ε αυτό το ξέραμε. Γράφτε όμως και τις λεπτομέρειες μη ψάχνουμε τσάμπα. Με λίγα λόγια δεν ήρθε η universal εφαρμογή ακόμα. Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Ενημέρωση για χάρτες και φωτογραφίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Όταν βγει για όλους η UWP Viber εφαρμογή, θα την πάρουμε σαν αναβάθμιση σε αυτή που έχουμε, ή θα πρέπει να κατεβάσουμε άλλη από το store; Πάντως εγώ που δεν είμαι beta tester και που δοκίμασα με το QR, με πάει στο store σε αυτή που έχω ήδη. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasose Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Όταν βγει για όλους η UWP Viber εφαρμογή, θα την πάρουμε σαν αναβάθμιση σε αυτή που έχουμε, ή θα πρέπει να κατεβάσουμε άλλη από το store; Πάντως εγώ που δεν είμαι beta tester και που δοκίμασα με το QR, με πάει στο store σε αυτή που έχω ήδη. Την beta tester την πήρα σαν αναβάθμιση από αυτήν που κυκλοφορεί. Θέλει λίγο δουλεία ακόμη αφού έχουν βάλει και βίντεο κλήση (που υπάρχει και στις επαφές σε όσους έχουν Viber ) αλλά δεν λειτουργεί ακόμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. May 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2016 Σε όσους δεν λειτουργούν τα living images, βρήκα τη λύση. Θα πρέπει η εφαρμογή της κάμερας να τρέχει στο background. Θα το δείτε στην οικονομία της μπαταρίας αν είναι ενεργοποιημένο ή όχι. Εγώ τώρα που το ενεργοποίησα λειτουργεί κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Σε όσους δεν λειτουργούν τα living images, βρήκα τη λύση. Θα πρέπει η εφαρμογή της κάμερας να τρέχει στο background. Θα το δείτε στην οικονομία της μπαταρίας αν είναι ενεργοποιημένο ή όχι. Εγώ τώρα που το ενεργοποίησα λειτουργεί κανονικά. Το είχα πάθει και εγώ αυτό με την μπαταρία. Για οικονομία στην μπαταρία, είχα απενεργοποιήσει όλες τις εφαρμογές στο background, με αποτέλεσμα να μην μου δείχνει το πραγματικό επίπεδο μπαταρίας το live tile της αντίστοιχης εφαρμογής. Όντως εάν κάποιος θέλει να δουλεύουν τα live tiles, δεν πρέπει να τα απενεργοποιεί στο παρασκήνιο. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chryssostomos Δημ. May 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2016 Το είχα πάθει και εγώ αυτό με την μπαταρία. Για οικονομία στην μπαταρία, είχα απενεργοποιήσει όλες τις εφαρμογές στο background, με αποτέλεσμα να μην μου δείχνει το πραγματικό επίπεδο μπαταρίας το live tile της αντίστοιχης εφαρμογής. Όντως εάν κάποιος θέλει να δουλεύουν τα live tiles, δεν πρέπει να τα απενεργοποιεί στο παρασκήνιο. άλλο πράγμα λέτε... Παράθεση Xiaomi 12 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts