Jump to content

taratsa

Members
  • Δημοσιεύσεις

    119
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

taratsa's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

10

Φήμη

  1. Ποιες 3 κλιμακες αλλάζουμε? Εκεί που λεει σχέδιο?
  2. 2 φορές πήρα Xiaomi (redmi note 3 pro, redmi note 5) και ενώ και τα δύο λειτουργούσαν άψογα εμφάνισαν το ίδιο κάψιμο οθόνης 2 μικρά καψίματα λες και κάηκε από τσιγάρο εβγαλαν και τα δυο πάνω στον 1 χρόνο χρήσης περίπου στο ύψος του παουερ μπατον Ήθελα να τα πάρω το συγκεκριμένο αλλά τα φοβάμαι πλέον
  3. Το παρήγγειλα απο το plus3 Έχει κανείς άποψη για το μαγαζί?
  4. Είχα πάθει το ιδιο στο redmi note 3 pro, σιγα σιγά το κάψιμο έπιασε το 1/3 της οθόνης Ειχε ξεκινήσει στο υψος εκει που μπαινει η σιμ ----- προσθήκη μηνύματος 66 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----
  5. Έχει fm radio? Από σκρουτζομάγαζο θα το πάρω
  6. Στο φορουμ της miui τους ρωτάω αλλά με έχουν γραμμένο δεν ξερω γιατί. Μπορεί να μου πει κάποιος πως γυρνάμε στην προηγούμενη έκδοση λογισμικου? Αυτή η 8.2.4 μου έχει διαλύσει την μπαταρία!
  7. Απο που το κατεβαζουμε αυτο?
  8. Άσχετο αλλά αν έχει κανείς τηλεόραση turbo-x το Mi Remote δουλεύει με τις ρυθμίσεις Philips!:rolleyes:
  9. Αν ηταν ετσι παιρνουμε απο Κινα. Το μοναδικο προσόν των εδώ καταστημάτων είναι η εγγύηση. Αν πέσει στην Αρβατο 30% θα φτιαχτει και όχι γρήγορα και 70% πας για άλλη συσκευη. Έχει ρεκορ καταγγελιών απο κόσμο!
  10. Στο Honor με τρομοκρατεί η Αρβάτο:mad:
  11. Να είσαι καλά. Απλά μερικές φορές κάνεις μια ερώτηση για τεχνικά θέματα και μερικοί έχουν ύφος Steve Jobs όταν σου απαντάνε! Ευχαριστώ και πάλι!
  12. Ηλίθια ερώτηση, τα εικονίδια στην αρχική οθόνη γίνεται να φύγουν? Εννοώ να αφήσεις μόνο μια σειρά στο κάτω μέρος της οθόνης η είναι σαν τα Apple που αναγκαστικά τα έχει όλα στην πρώτη σελίδα?
  13. Στο skroutz έχει οθόνες και με 40 ευρώ!
×
×
  • Create New...