Jump to content

Κινητή τηλεφωνία της CYTA

vastegial_74
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Η επόμενη έκδοση του προγράμματος έχει real time ενημέρωση.

Αυτό είναι πληροφορία εκ των έσω?

Στάλθηκε από το LG V10 μου

• Απαντήσεις 309
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

• 3 weeks later...
Μπορεί κανείς να στείλει φωτογραφία του λογαριασμού του να δούμε πώς είναι??

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

υπάρχει δυνατότητα αυτόματης ενεργοποιήσεις του πακέτου 200 λεπτά προς όλους (όταν φυσικά επαρκεί το υπόλοιπο των χρημάτων)?

υπάρχει δυνατότητα αυτόματης ενεργοποιήσεις του πακέτου 200 λεπτά προς όλους (όταν φυσικά επαρκεί το υπόλοιπο των χρημάτων)?

Όχι. Ρώτησα πριν από λίγο, στο 13877. Πάντως, χωρίς 4G, με 500 MB (και όχι 1 GB) στα 5€ και με χρηματικό υπόλοιπο που διαρκεί 3 (και όχι 6) μήνες, το καρτοκινητό θα πάει άπατο.

Όχι. Ρώτησα πριν από λίγο, στο 13877. Πάντως, χωρίς 4G, με 500 MB (και όχι 1 GB) στα 5€ και με χρηματικό υπόλοιπο που διαρκεί 3 (και όχι 6) μήνες, το καρτοκινητό θα πάει άπατο.

ευχαριστώ, τώρα είδα ότι ρώτησα σε λάθος thread

ευχαριστώ, τώρα είδα ότι ρώτησα σε λάθος thread

Γιατί είναι λάθος το thread? Για την κινητή τηλεφωνία της Cyta συζητάμε εδώ, είτε με συμβόλαιο, είτε καρτοκινητή.

Γιατί είναι λάθος το thread? Για την κινητή τηλεφωνία της Cyta συζητάμε εδώ, είτε με συμβόλαιο, είτε καρτοκινητή.

Για καρτοκινητά υπάρχει άλλο thread.

TCL 40 NXTPAPER

έχει ανοίξει νεο για την καρτοκινητής όπως έγραψε και ο snapp http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=436766

Μια χαρά εφαρμογή. Απλή και γρήγορη στην ενημέρωση.

https://uploads.tapatalk-cdn.com/20160525/0e25d8c26e6221cb81624e975424db2b.jpg

η εφαρμογή δουλεύει μόνο με αριθμο Cyta η δεν έχει σημασία? στης Vodafone πχ όταν είμαι με WiFi μπορώ να δω υπόλοιπο, ανανεώσω, αγοράσω πακέτο από τηλέφωνο με αριθμο cosmote

η εφαρμογή δουλεύει μόνο με αριθμο Cyta η δεν έχει σημασία? στης Vodafone πχ όταν είμαι με WiFi μπορώ να δω υπόλοιπο, ανανεώσω, αγοράσω πακέτο από τηλέφωνο με αριθμο cosmote

Δεν καταλαβαίνω το ερώτημα σου.

Εννοεί αν μπορεί να τρέξει την εφαρμογή σε συσκευή στην οποία δεν έχει εισαχθεί η συγκεκριμένη κάρτα sim, και έχει δεδομένα μέσω άλλου δικτύου ή wi-fi.

Αυτό παιδιά πρέπει να το τεστάρετε. Κατά την εγγραφή η εταιρεία σου στέλνει έναν κωδικό ενεργοποίησης με sms που τον περνάς στο πρόγραμμα.

Αν εσύ θες να ελέγχεις από άλλο κινητό το υπόλοιπο σου, δοκίμασε να περάσεις τον κωδικό αυτό στο πρόγραμμα που έχεις εγκαταστήσει στο κινητό που έχει άλλη sim.

Δεν ξέρω μπορεί και να παίξει. Ίσως και με τον ίδιο κωδικό λειτουργήσει ταυτόχρονα και στο κανονικό τηλέφωνο Cyta.

Μόνο με δοκιμή παιδιά θα δείτε αν παίζει αυτό το σενάριο η όχι.

Δεν καταλαβαίνω το ερώτημα σου.

εννοώ ότι εγώ έχω cosmote και η μανα μου vodafone,μπορω λοιπόν με την εφαρμογή της Vodafone από το δικό μου τηλέφωνο να ελέγξω το υπόλοιπο,ανανεωσω, αγοράσω πακέτα για το τηλέφωνο της μάνας, δεν στέλνει δηλαδή η εφαρμογή κάποιο sms για επαλήθευση αριθμού

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Στην καρτοκινητη το my Cyta mobile παιζει και σε αλλες συσκευες αρκει να βαλεις το username και το password

σε άλλες συσκευές που δεν έχουν sim Cyta? οπότε μάλλον λειτουργεί όπως της Vodafone

εννοώ ότι εγώ έχω cosmote και η μανα μου vodafone,μπορω λοιπόν με την εφαρμογή της Vodafone από το δικό μου τηλέφωνο να ελέγξω το υπόλοιπο,ανανεωσω, αγοράσω πακέτα για το τηλέφωνο της μάνας, δεν στέλνει δηλαδή η εφαρμογή κάποιο sms για επαλήθευση αριθμού

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σε άλλες συσκευές που δεν έχουν sim Cyta? οπότε μάλλον λειτουργεί όπως της Vodafone

Ναι στην αλλη συσκευη μου εχω vodafone και δουλευει κανονικα

Ναι στην αλλη συσκευη μου εχω vodafone και δουλευει κανονικα

ευχαριστώ για την απάντηση

Σε λειτουργικό blackberry παιζει η εφαρμογή ενημέρωσης υπολοιπου ?

Μπορεις να περασεις apk νομιζω.Στο OS 10 γινεται απ οσο εχω δει.

My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro 

Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi 

Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All

Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24

Σε λειτουργικό blackberry παιζει η εφαρμογή ενημέρωσης υπολοιπου ?

Δεν την έχετε ανάγκη αυτήν την υπηρεσία ρε παιδιά. Το μόνο που χρειάζεστε είναι έναν μετρητή κλήσεων μηνυμάτων και data.

Έτσι κι αλλιώς το μοντέλο χρέωσης της Cyta είναι πολύ απλό. Χρέωση ανά λεπτό, με ελάχιστη διάρκεια χρέωσης το πρώτο λεπτό.

ολα καλα ενεργοποιηθηκα αλλα οταν θελω να μπω στο μενου υπηρεσιων της σιμ με πεταει εξω,η cyta δεν εχει μενου υπηρεσιων ενσωματωμενες στη σιμ??? καποιος που εχει καρτοκινητη μπορει να μας διαφωτισει???

ολα καλα ενεργοποιηθηκα αλλα οταν θελω να μπω στο μενου υπηρεσιων της σιμ με πεταει εξω,η cyta δεν εχει μενου υπηρεσιων ενσωματωμενες στη σιμ??? καποιος που εχει καρτοκινητη μπορει να μας διαφωτισει???

Όχι δεν έχει. Μόνο κάποιες επαφές καταχωρημένες στη sim, όπως εξυπηρέτηση πελατών, αστυνομία κ.α.

1998 - 2015: Πάνω από 50 συσκευές, ουτε θυμάμαι ποιες... 2015: Nokia Lumia 930, 2016: Samsung S6 Edge Plus, 2017: LG G6, Sony Xperia XA1 Ultra, 2018: Xiaomi Mi A1, Samsung Note 8, 2019: Samsung Note 10 Plus
2023: Moving to IOS, iPhone 14 Pro Max, iPhone 15 Pro Max

συμφερει η καρτοκινητη της cyta; διοτι βλεπω πολυ κινηση στο φορουμ και πολλες ερωτησεις μια ματια που εριξα δεν μου φανηκαν κατι ιδιατερο τα πακετα , το μονο καλο που μιλας απεριοριστα στο σταθερο προς το κινητο cyta και το αντιστροφο κατι αλλο δεν ειδα! .

Κοινοποίηση

• Create New...