VIRUSD Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Εμενα τα βρισκει τα δικτυα αλα δεν συνδεεται..σου γραφει και εσενα αρνηση συνδεση στο δικτυο??υπαρχει κανα αλλο παιδια που ειχε το ιδιο προβλημα να μας πει τι εκανε??δλδ θελει service? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 παιδια ειπαμε ότι υπαρχει καποια πιθανοτητα να εχει θεμα με το wifi. και το δικο μου ενώ εβρισκε δικτυο δεν συνδεοταν η κατεβαζε πολύ αργα οποτε πηγε σερβις και εγινε αντικατασταση συσκευης. μην περιμενετε τζαμπα, σερβις αμεσως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Καλησπέρα σας. Διάβασα τις 2 τελευταίες 2 σελίδες και βλέπω πολύ προβλήματα. Όντως έτσι είναι ή τα παραλένε κάποιοι? Βασικά ενδιαφέρομαι να το πάρω για τη γυναίκα μου την οποία την ενδιαφέρει καταρχήν να βγάζει καλή φωτογραφία και καλό βίντεο και να μην έχει προβλήματα στην υπόλοιπη χρήση, browsing, facebook και τέτοια ψιλολόγια. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 Γνωρίζει κανείς όταν συνδέω το κινητό στον υπολογιστή πώς θα μπορώ να δω τα αρχεία και τις φωτογραφίες πού έχω μέσα,δεν με αφήνει,πρέπει να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bert68 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 καλησπέρα σε όλους εχω δύο p8lite και στα δύο βγάζει το εξεις μήνυμα οταν είναι καλυμένη η πάνω μεριά του κινητού μερικές φορές: <<μην καλύπτετε το πάνω μέρος τις οθόνης βεβαιωθήτε ότι αυτη η περιοχή είναι καθαρή>> τα άλλα δεν προλαβαίνω να τα δω καλά καμιά ιδέα κανείς?? ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γνωρίζει κανείς όταν συνδέω το κινητό στον υπολογιστή πώς θα μπορώ να δω τα αρχεία και τις φωτογραφίες πού έχω μέσα,δεν με αφήνει,πρέπει να κάνω κάτι στις ρυθμίσεις? στην μαυρη οθόνη σου λέει φόρτιση και αρχεία αν πατήσεις αρχεία θα σου βγάλει στον υπολογιστή το τηλέφωνο ALE 21 αν δεν κανω λάθος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos_T2008 Δημ. September 27, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 27, 2016 καλησπέρα σε όλους εχω δύο p8lite και στα δύο βγάζει το εξεις μήνυμα οταν είναι καλυμένη η πάνω μεριά του κινητού μερικές φορές: <<μην καλύπτετε το πάνω μέρος τις οθόνης βεβαιωθήτε ότι αυτη η περιοχή είναι καθαρή>> τα άλλα δεν προλαβαίνω να τα δω καλά καμιά ιδέα κανείς?? ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στην μαυρη οθόνη σου λέει φόρτιση και αρχεία αν πατήσεις αρχεία θα σου βγάλει στον υπολογιστή το τηλέφωνο ALE 21 αν δεν κανω λάθος. Έχεις το χέρι σου στον αισθητήρα και αυτό που κάνει είναι να κλείσει την οθόνη για προστασία μήπως και το έχεις στην τσέπη σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanbono Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Ειχα κι εγω προβλημα με το wifi, το εστειλα στο service και εγινε αλλαγη πλακετας. Αρα κατα πασα πιθανοτητα οσοι εχουν προβλημα ειναι μαλλον θεμα hardware.Πηρε σχεδον 1 μηνα να το παραλαβω, τωρα λειτουργει μια χαρα.Ηταν μεσα στην εγγυηση και δεν μου κοστισε τπτ παρα μονο να το στειλω στην αρβατο. Κινητο αγορασμενο 1 μηνα παρακαλω, δεν ξερω αν θα ξαναπροτιμησω την huawei στο μελλον. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doukas77 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Εμενα τα βρισκει τα δικτυα αλα δεν συνδεεται..σου γραφει και εσενα αρνηση συνδεση στο δικτυο??υπαρχει κανα αλλο παιδια που ειχε το ιδιο προβλημα να μας πει τι εκανε??δλδ θελει service? Εμένα βρίσκει τα δίκτυα....στο σπιτι μου και σε καφέ που συχναζω κάνει αμέσως σύνδεση,σ την δουλειά ενώ τ βρίσκει δεν μπορεί να συνδεθεί πάντα και μ γραφεί άρνηση προσβασης.. αυτό δεν ξέρω αν έχει να κάνει με θέμα στο hardware ή απλά με το δίκτυο Στάλθηκε από το MediaPad T1 8.0 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefrop Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Καλησπερα παιδια!! Ειμαι καινουρια στο forum και θα ηθελα την πολυτιμη βοηθεια σας! Εχω εδω και 4 μηνες περιπου το P8 Lite με αριθμο εκδοσης Β170. Πριν μερικες ημερες μου ηρθε ενημερωση απο το Hicare σε Β574.... και εδω θελω τα φωτα σας!!!! Οσοι εχετε κανει την αναβαθμιση εχετε αντιμετωπισει πολλα προβληματα? Και επισης επειδη εχω μπερδευτει με αυτα που διαβαζω εδω μπορει καποιος να μου πει 1ον τι ειναι το ΟΤΑ και πως ακριβως χρησιμοποιειται , 2ον προσπαθησα να κατεβασω στη συσκευη το firmware αλλα μου εβγαλε ανεπιτυχης εγκατασταση και 3ον απο τη στιγμη που εχω κανει back up ολα τα αρχεια μου στο HιSuite αν κανω την αναβαθμιση μονο απο το κινητο χωρις καμια αλλη ενεργεια θα δημιουργηθουν προβληματα?? Συγνωμη για τις τοσες αποριες μου αλλα πραγματικα εχω μπερδευτει...ευχαριστω εκ των προτερων και θα αναμενω απαντηση!! :) :) Εγω προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα με την αναβαθμιση και ημουν απο τους πρωτους που την ειχαν κανει(χειροκινητα).OTA σημαινει over the air δηλαδη απευθειας στο κινητο μεσω δικτυου χωρις να το συνδεσεις σε υπολογιστη ωστε να μεταφερεις τα αρχεια που χρειαζονται.Για το 2ο μπορεις να προσπαθησεις ξανα και το 3ο οι αναβαθμισεις OTA δεν σβηνουν τα αρχεια απο το κινητο . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirto82 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Καλημέρα. Ως γνωστόν, πάρα πολλοί, έχουν πρόβλημε με το συγκεκριμένο μοντέλο, όσον αφορά, το δέκτη wifi. Εμένα από χθες δε λειτουργεί καθόλου. Επικοινώνησα με το service της Huawei στην Ελλάδα, και μου είπαν να πάω το κινητό από εκεί (με το που είπα το μοντέλο, η κοπελιά, μου είπε να το πάω από εκεί κατευθείαν γιατί ίσως να είναι κατασκευαστικό=> γνωστό πρόβλημα). Επίσης μου είπε πως υπάρχει περίπτωση να γίνει επισκευή - ακόμε και εκτός εγγύησης, εφοσον βεβαιωθεί, ότι αυτά που του έχω κάνει δεν επηρεάζουν το δέκτη και τη λειτουργία του. Εγώ είμαι εκτός εγγύησης καθώς το έχω ροοτάρει. Υπάρχει περίπτωση, αν είναι το harware ελαττωματικό, να με καλύπτει η εγγύηση; Ή αν γνωρίζετε, μήπως έχει έρθει γενική οδηγία από τη Huawei για επισκευή ακόμα και με root - καθώς όπως φαίνεται είναι κατασκευαστικό; Έχει προσπαθήσει κανένας για επισκευή μέσω service; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanbono Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Καλημέρα. Ως γνωστόν, πάρα πολλοί, έχουν πρόβλημε με το συγκεκριμένο μοντέλο, όσον αφορά, το δέκτη wifi. Εμένα από χθες δε λειτουργεί καθόλου. Επικοινώνησα με το service της Huawei στην Ελλάδα, και μου είπαν να πάω το κινητό από εκεί (με το που είπα το μοντέλο, η κοπελιά, μου είπε να το πάω από εκεί κατευθείαν γιατί ίσως να είναι κατασκευαστικό=> γνωστό πρόβλημα). Επίσης μου είπε πως υπάρχει περίπτωση να γίνει επισκευή - ακόμε και εκτός εγγύησης, εφοσον βεβαιωθεί, ότι αυτά που του έχω κάνει δεν επηρεάζουν το δέκτη και τη λειτουργία του. Εγώ είμαι εκτός εγγύησης καθώς το έχω ροοτάρει. Υπάρχει περίπτωση, αν είναι το harware ελαττωματικό, να με καλύπτει η εγγύηση; Ή αν γνωρίζετε, μήπως έχει έρθει γενική οδηγία από τη Huawei για επισκευή ακόμα και με root - καθώς όπως φαίνεται είναι κατασκευαστικό; Έχει προσπαθήσει κανένας για επισκευή μέσω service; Οπως εγραψα παραπανω, ειχα το ιδιο προβλημα και το εστειλα στο service - T.S. Solutions ή αλλιως γνωστη ως Αρβατο. Αλλαγη πλακετας μητρικης στο δικο μου και ολα οκ.Πηρε περιπου 1 μηνα - το εστειλα με δικη μου χρεωση κ το στελνουν πισω μετα αυτοι με δικη τους χρεωση.Ολα αυτα μεσα στην εγγυηση μιας και ηταν συσκευη αγορασμενη λιγοτερο απο 1 μηνα.Ειχα κανει διαφορες αλλαγες στις ρομ, μηπως και ηταν θεμα ρομ αλλα τπτ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirto82 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Οπως εγραψα παραπανω, ειχα το ιδιο προβλημα και το εστειλα στο service - T.S. Solutions ή αλλιως γνωστη ως Αρβατο. Αλλαγη πλακετας μητρικης στο δικο μου και ολα οκ.Πηρε περιπου 1 μηνα - το εστειλα με δικη μου χρεωση κ το στελνουν πισω μετα αυτοι με δικη τους χρεωση.Ολα αυτα μεσα στην εγγυηση μιας και ηταν συσκευη αγορασμενη λιγοτερο απο 1 μηνα.Ειχα κανει διαφορες αλλαγες στις ρομ, μηπως και ηταν θεμα ρομ αλλα τπτ. Για να καταλάβω, το είχες ροοτάρει ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MarakiRose Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Εγω προσωπικα δεν εχω αντιμετωπισει προβληματα με την αναβαθμιση και ημουν απο τους πρωτους που την ειχαν κανει(χειροκινητα).OTA σημαινει over the air δηλαδη απευθειας στο κινητο μεσω δικτυου χωρις να το συνδεσεις σε υπολογιστη ωστε να μεταφερεις τα αρχεια που χρειαζονται.Για το 2ο μπορεις να προσπαθησεις ξανα και το 3ο οι αναβαθμισεις OTA δεν σβηνουν τα αρχεια απο το κινητο . Σ'ευχαριστω παρά πολύ για τη βοήθεια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konnak Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Παιδιά, όσοι έχετε προβλήματα με το WiFi, εμφανίστηκαν με την αναβάθμιση σε Android 6 ή και νωρίτερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirto82 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Παιδιά, όσοι έχετε προβλήματα με το WiFi, εμφανίστηκαν με την αναβάθμιση σε Android 6 ή και νωρίτερα; Παίζει να είναι καασκευαστικό, γιατί είχα θεματάκια από την αρχή εγώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vastegial_74 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 (edited) Πρεπει να ειναι καποια φουρνια που εχει το προβλημα. Εγω δεν εχω τετοιο θεμα. Αυτο που αντιμετωπιζω ειναι πως η εφαρμογη του καιρου δεν δουλευει σωσατα. Για καποιες μερες ανανεωνει και μετα σταματαει. Με διακοπη η καθαρισμο των δεδομενων της εφαρμογης στρωνει και μετα παλυ τα ιδια. ΤΗν εχω απενεργωoποιησει και χρησιμοποω το weather timeline που θεωρω κορυφη. Edited September 28, 2016 by vastegial_74 Παράθεση ΕΝ ΟΙΔΑ ΟΤΙ ΟΥΔΕΝ ΟΙΔΑ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanbono Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Για να καταλάβω, το είχες ροοτάρει ή όχι; Οχι, δεν το πειραξα αλλα αλλαξα πολλες ρομ.Το εστειλα με το κουτι κ την αποδειξη αγορας. Μου το επιστραψανε με το Android 6.0 ενω οταν το αγορασα ειχε το 5.0 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirto82 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Οχι, δεν το πειραξα αλλα αλλαξα πολλες ρομ.Το εστειλα με το κουτι κ την αποδειξη αγορας. Μου το επιστραψανε με το Android 6.0 ενω οταν το αγορασα ειχε το 5.0 ok. Ευχαριστώ. Απλά εγώ το έχω κάνει root και μάλλον θα το φάω το άκυρό μου .... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vanbono Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 ok. Ευχαριστώ. Απλά εγώ το έχω κάνει root και μάλλον θα το φάω το άκυρό μου .... Κανε μια ερωτηση πρωτα, αν και αφου ειναι θεμα hardware δεν εχει να κανει με το αν ειναι root ή οχι. Το θεμα να εισαι μεσα στην εγγυηση.Kι εγω πχ εβαλα ρομ που δεν ειναι στο επισημο ελληνικο σαητ της huawei, δεν μου ειπαν τπτ. Πρωτα παρε τηλ στην huawei μιλα μαζι τους - θα σου πουνε φυσικα να δοκιμασεις καποια νεα εκδοση κι αν οχι να το στειλεις στο service.Αν εισαι Αθηνα πηγαινε κατευθειαν απο το service. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexnt Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Πρεπει να ειναι καποια φουρνια που εχει το προβλημα. Εγω δεν εχω τετοιο θεμα. Αυτο που αντιμετωπιζω ειναι πως η εφαρμογη του καιρου δεν δουλευει σωσατα. Για καποιες μερες ανανεωνει και μετα σταματαει. Με διακοπη η καθαρισμο των δεδομενων της εφαρμογης στρωνει και μετα παλυ τα ιδια. ΤΗν εχω απενεργωoποιησει και χρησιμοποω το weather timeline που θεωρω κορυφη. Εχω κι εγω θεμα με τον καιρο.παρατήρησα όμως οτι εχει πρόβλημα μονο με wifi,με 3g/4g δουλεύει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirto82 Δημ. September 28, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 28, 2016 Κανε μια ερωτηση πρωτα, αν και αφου ειναι θεμα hardware δεν εχει να κανει με το αν ειναι root ή οχι. Το θεμα να εισαι μεσα στην εγγυηση.Kι εγω πχ εβαλα ρομ που δεν ειναι στο επισημο ελληνικο σαητ της huawei, δεν μου ειπαν τπτ. Πρωτα παρε τηλ στην huawei μιλα μαζι τους - θα σου πουνε φυσικα να δοκιμασεις καποια νεα εκδοση κι αν οχι να το στειλεις στο service.Αν εισαι Αθηνα πηγαινε κατευθειαν απο το service. Μίλησα το πρωί μαζί τους. Από ότι κατάλαβα, υπήρξαν πολλά κρούσματα ..... μου είπε οτι οι τεχνικοί θα το δουν και θα μου πουν αν το καλύπτει η εγγύηση ή όχι. Αν είναι H/W, λογικά θα πρέπει να μου το επισκευάσουν, ακόμα και με root. πασχίζω τουλάχιστον μήπως βάλω μία επίσημη έκδοση - μην κάνει τόσο μπαμ, ότι είναι ροοταρισμένο, αλλά δε βλέπω φως ..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gavromania Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 (edited) καλησπέρα σε όλους εχω δύο p8lite και στα δύο βγάζει το εξεις μήνυμα οταν είναι καλυμένη η πάνω μεριά του κινητού μερικές φορές: <<μην καλύπτετε το πάνω μέρος τις οθόνης βεβαιωθήτε ότι αυτη η περιοχή είναι καθαρή>> τα άλλα δεν προλαβαίνω να τα δω καλά καμιά ιδέα κανείς?? ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- στην μαυρη οθόνη σου λέει φόρτιση και αρχεία αν πατήσεις αρχεία θα σου βγάλει στον υπολογιστή το τηλέφωνο ALE 21 αν δεν κανω λάθος. Ευχαριστώ!!! Edited September 29, 2016 by gavromania Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalou13 Δημ. September 29, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2016 (edited) Καλησπερα, μολις αγορασα το κινητο απο ΓΕΡΜΑΝΟ, με προοπτικη να το κανω δικαρτο αμεσα. Φοραει επανω την ALE-L21GRCC150B194 (lollipop 5.0.1) και μου εβγαλε αναβαθμιση την ALE-L21C150B565. ερωτηση: να ακολουθησω την 'δικη μας" μεθοδο με την Β132 και μετα αναβαθμιση σε ΜΜ 6 ή αυτη του xda. Ας μου πουνε οσοι εκαναν προσφατα την αλλαγη, ποια μεθοδο ακολουθησαν. update: Ολα οκ ακολουθησα το 1ο ποστ, πηγα Β170 και μετα Β574(ΜΜ 6). Edited October 3, 2016 by kalou13 Παράθεση Sony Ericsson x8|root|cwm|cypress|overclock|ginderdx 2.3.7 v24|Jimdem Tweak v24.1 Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirto82 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Αν κάποιος έχει αυτό το κινητό ή έχει σκοπό να το αγοράσει - ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΡΟΥΤΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ!!! Υπάρχουν πολλές αναφορές για χαλασμένο/ελαττωματικό δέκτη Wi-Fi. Αν το έχετε "πειράξει", δε σας καλύπτει η εγγύηση ακόμή και αν είναι κατασκευαστικό το λάθος. Εμένα μου έσκασε το πρόβλημα στους 10 μήνες και το έχω αυτή τη στιγμή στο service να μου βγάλουν πρακτικά μόνο το κόστος, αν με συμφέρει να το φτιάξω. Κάπου διάβασα ότι η κεντρική πλακέτα κοστίζει 150 ευρώ (Jesus christ :cry:). Δε γνωρίζω αν είναι καμιά πατέντα (στυλ HP) για να "αυτοκαταστρέφεται" κάποιο part μετά από μη εξουσιοδοτημένη χρήση........ :wacko: Εγώ όσο ευχαριστημένος έμεινα από το κινητό, τόσο απογοητεύτηκα από την πολιτική της αντικατάστασης. Huawei πλέον μόνο θα δέχομαι ως δώρο! lol :lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egeorge11 Δημ. September 30, 2016 Κοινοποίηση Δημ. September 30, 2016 Πρεπει να ειναι καποια φουρνια που εχει το προβλημα. Εγω δεν εχω τετοιο θεμα. Αυτο που αντιμετωπιζω ειναι πως η εφαρμογη του καιρου δεν δουλευει σωσατα. Για καποιες μερες ανανεωνει και μετα σταματαει. Με διακοπη η καθαρισμο των δεδομενων της εφαρμογης στρωνει και μετα παλυ τα ιδια. ΤΗν εχω απενεργωoποιησει και χρησιμοποω το weather timeline που θεωρω κορυφη. μπορεις να σε παρακαλω να μου πεις πως την απενεργοποιησες και πως εβαλες το weather timeline στην θεση της. το κατεβασα . αλλα πως το βαζουμε στην αρχικη οθονη να μας δειχνει τον καιρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts