Jump to content

gavromania

Members
  • Δημοσιεύσεις

    112
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gavromania

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 11

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Άγνωστο

gavromania's Achievements

  1. Καλησπέρα, γνωρίζει κάποιος που να πάω στις ρυθμίσεις ώστε όταν δέχομαι sms να μην ανάβει η οθόνη; μόνο στα sms μου το κάνει αυτό. Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα. Ευχαριστώ!!!
  2. Ένα πεταμένο που βρήκα στην αποθήκη μου το pass το γράφει από κάτω. το εβαλα και αυτο αλλα τιποτα , σε ολα τα site γραφουν οταν του κανεις factory reset μπαινεις με admin και Pss : 1234 . Το περιεργο ειναι οτι μια σελιδα γραφει οτι για να γινει αυτο πρεπει να ειναι συνδεδεμενο με το wifi του χωρου σου , στεκει αυτο ? και πως γινεται να συνδεθει οταν υπαρχει αλλο ρουτερ στο σπιτι ?
  3. Καλημερα , εχω ενα παλιο router baudtec tw263r4-a2 το οποιο θελω να το κανω access point , το προβλημα ειναι οτι ενω του εκανα επαναφορα στις εργοστασιακες ρυθμισεις και συνδεομαι με αυτο μεσω του υπολογιστη στο 192.168.1.1 ωστε να μπω στο μενου για αλλαγες ( να μην αλλαζουν οι ΙΡ ) εχω δει παντου σε site που εχω ψαξει οτι ειναι US : admin και PASS: 1234 ομως δεν τα δεχεται , γνωριζει κανεις το λογο ή αν υπαρχει κατι αλλο που πρεπει να βαζω ωστε να μπω ? Ευχαριστω .
  4. Αυτο εκανα και επιασε , σταματησε να χτυπαει
  5. Μου χτυπήσανε και σε μένα φίλε μου , το έκανα πολλές φόρες hard reset μέχρι να το πετύχω , τελικά αυτό που έκανα και δούλεψε είναι μια λεπτομέρεια που δεν γράφεται στην σειρά που αναφέρει ο τύπος στην διαδικασία , όταν έμπαινα στις εφαρμογές η το σύστημα για να διαγράψω αυτά που λέει έκανα πιο βαθύ καθαρισμό δηλ . πάταγα πάνω σε αυτό που ήθελα να διαγραφεί μετά πάταγα αποθηκευτικό χώρο μετά διαγραφή cach μετά διαγραφή δεδομένων μετά αναγκαστική διακοπή και μετά απεγκατάσταση . Μόλις το έκανα αυτό το πήρε κανονικά . Επιπλέον όταν προσθέσεις λογαριασμούς gmail στην αρχή πρόσθεσε όποιους έχεις γιατί μετά δεν θα σε αφήνει .
  6. Ευχαριστω , πετυχε η εισαγωγη των google services
  7. καλημερα γνωριζει κανεις γιατι δεν αναβει το λαμπακι σε χρωματα κοκκινο μπλε πρασινο αναλογα με την πορεια φορτισης της μπαταριας οπως συνέβαινε σε αλλες σειρες huawei ? το εχουν καταργησει .
  8. Μέχρι στιγμής όντως παει πολυ καλα . Οσο για την μπαταρια βλεπουμε . Παντως εαν βρεθει και τροπος για το play store θα ειναι τουμπανο .
  9. Καλημέρα , το αγόρασα και το έχω στην κατοχή μου απο εχθές , με το αντίγραφο τηλεφώνου μιας και είχα το p10 lite περάσανε όλα εκτός από εφαρμογή GMAIL φυσικά play store και google drive και κάποιες άλλες , και δεν δουλεύει και η εφαρμογή stoiximan . Τα υπόλοιπα που είχα είναι ΟΚ . Ψάχνοντας στο youtube είδα ότι με την εγκατάσταση της εφαρμογής chat partner μπορείς να εγκαταστήσεις όλο το πακέτο της google ,δυστυχώς το ανακάλυψαν και δεν δουλεύει πλέον . Εαν έχει βρει κανείς άλλο πλάγιο τρόπο εγκατάστασης του play store περιμένουμε βοήθεια .
  10. Έχω το δικαρτο p10 lite, πριν 1,5 χρόνο έστειλα μήνυμα στην cosmote και ενεργοποιηθηκε αλλά παρατηρώ ότι έχει επιλογή κλήσης με wifi που σημαίνει (το δοκίμασα) ότι εάν είσαι συνδεδεμένος με WiFi internet και το βάλεις σε λειτουργία πτήσης το κινητό δηλαδή δεν έχεις σήμα καθόλου δέχεται και πραγματοποιεί κλήσεις σε άψογα σε ήχο. Τώρα στην wind δεν μπορώ να το ενεργοποιήσω αλλά το βλέπω στην κοπέλα μου που ενεργοποιηθηκε αυτόματα έχει το P20 lite λείπει το κουμπί ενεργοποίηση wifi το οποίο είναι και το σημαντικό για την καλή εφαρμογή της εν λόγω υπηρεσίας.
  11. Εγω την αλλαξα με 40 ευρω σε huawei καταστημα στην Μιχαλακοπουλου
  12. Καλησπέρα υπάρχει εφαρμογή ώστε ανοίγοντας την να έχω επιλογή για επανεκκίνηση ή κλεισιμου κινητού ή tablet , και να μην χρειάζεται να πατάω το κουμπί . Ευχαριστώ
  13. Καλησπέρα υπάρχει κάποια εφαρμογή να κατεβάσω στο Tablet ώστε να παραμένει ενεργή κάποια εφαρμογή στο παρασκήνιο πχ viber ή messager γιατί αδρανοποιουνται όταν μείνει αρκετή ώρα σε αδράνεια το tablet και ενώ είναι μόνιμα συνδεδεμένο σε WiFi δεν χτυπάει ας πούμε η βιντεοκληση που κάνω προς αυτό πάρα μόνο αν ανοίξω την οθόνη και πατήσω πάνω στην εφαρμογή. Ευχαριστώ..
×
×
  • Create New...