Jump to content

nikos_T2008

Members
  • Δημοσιεύσεις

    184
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by nikos_T2008

  1. https://gr.gizchina.com/2019/08/03/emui-10-new-features-compatible-devices/
  2. Πολύ ωραία νέα! Δεν μένει παρά να επαληθευτούν.
  3. Το έκανε και σέ εμένα μέχρι που διέγραψα την εφαρμογή και έκανα εγκατάσταση από την αρχή. Τώρα εδώ και μια εβδομάδα όλα καλά, δεν ξέρω αν ξαναρχίσει τα ίδια. Μιλάω για την εφαρμογή του κινητου γιατί και το ρολόι είχε το ίδιο πρόβλημα και έστρωσαν μαζί.
  4. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Δεν θα τα βάψω μαύρα για αυτόν το λόγο, το ρολόι είναι πολύ καλό για πολλούς λόγους αλλά όχι τόσο καλό για να αλλάξω την value for money huawei,. και πάλι ευχαριστώ πολύ spinemm και καλές γιορτές σε όλους.
  5. ]Μια ερώτηση παιδιά ως νέος χρήστης. Γιατί δεν έχω εφαρμογή για τα γραπτά μηνύματα όπως στο κινητό για ανάγνωση; Δεν μιλάω τις ειδοποιήσεις αλλά για καθαρή εφαρμογή όπως π.χ οι επαφές μου. Είναι μόνο για Samsung κινητά; Κάνω κάτι λάθος; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  6. Είδα και τα τρία live και αγόρασα το μπλε που κατά την γνώμη μου είναι μακράν το ομορφότερο!
  7. Lag ? Τι είναι αυτό; Πάλεψα πολύ να το κάνω να lag-αρι επίτηδες αλλά δεν τα κατάφερα. Βέβαια αυτό έχει να κάνει με το πόσο φορτωμένο είναι το κινητό εκείνη την ώρα από ανοιχτές εφαρμογές, παρασκήνιο κ.α. Πάντως εμένα πάει τρένο!
  8. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου... Το κινητό δεν παίζεται τους δύο μήνες που το εχω. Απλά τα τσακάλια αποφάσισαν για επαγγελματικόυς λόγους να θάψουν το κινητό, μάλλον δεν τα σκάει η Huawei για ωραία σχόλια.
  9. Όχι δεν είναι φυσιολογικό, εμένα έκανε ενημέρωση με 3% μπαταρία αν θυμάμαι καλά.
  10. Μόλις ήρθε ΟΤΑ η 602. Τίποτα το ιδιαίτερο (ενημέρωση ασφαλείας).
  11. Και εμένα σήμερα... 598 με EMUI 4.0.3
  12. Ήρθε και στο δικό μου!
  13. Επίσημη είναι με όλα τα θετικά της marshmallow αλλά όπως λέει και ο φίλος/η vendetta το βαραίνει λίγο, όχι πολύ αλλά σίγουρα το νοιώθουμε όλοι κάπως μετά την αναβάθμιση.
  14. Μου ήρθε η 584 ΟΤΑ σήμερα! Με μια πρώτη ματιά καμία σοβαρή αλλαγή εκτός από κάποιες εφαρμογές που μετά την ενημέρωση άλλαξε το εικονίδιο τους.
  15. Έτοιμο και το δικό μου... ΟΤΑ update 6.0.1 mm, χωρίς προβλήματα!
  16. Μια από τα ίδια και για εμένα. ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπορεί να το δοκιμάσω, αν και το φοβάμαι λίγο.
  17. Έχεις το χέρι σου στον αισθητήρα και αυτό που κάνει είναι να κλείσει την οθόνη για προστασία μήπως και το έχεις στην τσέπη σου.
  18. sot... Αυτή τη στιγμή γράφει 8 ωρες και 32 λεπτά οθονη και είναι στο 32%. Το θεωρώ αρκετά καλό γιατί με αυτή την φόρτιση δούλεψα πολύ YouTube και ένα παιχνίδι.
  19. Οι 10ιντζες είναι όλα τα λεφτά... Είναι το πρώτο μου 10αρι και το απολαμβάνω κάθε μέρα. Όταν βλέπω πλέον το 7αρι της γυναίκας βάζω τα γέλια. Πότε ξανά tablet 7ιντζες. Όσο αφορά το συγκεκριμένο... Κανένα απολύτως πρόβλημα, γρήγορο ωραία οθόνη, κανένα κόλλημα, συχνές ενημερώσεις (3 σε 5 μήνες που το εχω) φοβερή μπαταρία!
  20. Κανένα απολύτως πρόβλημα και στο δικό μου, σε όλα τα θέματα.
  21. Δυστυχώς έτσι είναι, πρέπει να έχεις καμπάνα σήμα 3G/4G. Με WiFi είναι όλα μια χαρά.
  22. Δεν σας έρχεται μήνυμα ότι χάσατε την κλήση;
  23. Αναγνωριστικό Huawei. Το ενεργοποίησε κάποιος; Ποια είναι τα υπέρ και ποια τα κατά; Τα ρωτάω όλα αυτά για να δω αν αξίζει τον κόπο γιατί πολλά δικαιώματα αποκτά η Huawei και πολλά προσωπικά δεδομένα αποθηκεύει στους server.
  24. Ευχαριστώ πολύ φίλε!
  25. Το δικό μου παιδιά πήρε ΟΤΑ αναβάθμιση την 574. Περίεργο γιατί για την πρώτη αναβάθμιση (αν θυμάμαι καλά την 560) την είχα πάρει απο Hicare. Δεν το έψαξα καλά ακόμα για εντυπώσεις αλλά έχω μία ερώτηση σε αυτούς που την έχουν... Το αναγνωριστικό Huawei που έβγαλε στης ρυθμίσεις τι είναι;
×
×
  • Create New...