Jump to content

bert68

Members
  • Δημοσιεύσεις

    125
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About bert68

  • Ημ. Γέννησης 20/01/1968

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

bert68's Achievements

  1. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

    • Πώληση
    • Μεταχειρισμένο
    Αγορασμένο 20/5/22 από Κωτσόβολο σε άριστη κατάσταση, δίνονται μαζί τα ακουστικά στην συσκευασία τους FreeBuds 4 μαζί και οι αποδείξεις του ρολογιού και τον ακουστικών, δεκτός έλεγχος δεν γίνονται αποστολές , συναλλαγή χερι με χέρι σε σταθμό μετρό.

    380 €

    Αθήνα - GR

  2. Καλημέρα, ξέρει κάποιος να βοηθήσει?
  3. Καλημέρα Χρόνια Πολλά και σε μενα δεν έρχεται sms και εχω στείλει και μήνυμα μπορεί να μας απαντήσει καποιος ευχαριστώ.
  4. Καλημέρα και χρόνια πολλά να ρωτήσω miui center έκανα ότι λένε οι οδηγίες αλλά δεν μου το εμφανίζει, πρέπει να κανω κατι άλλο?? σας ευχαριστώ και καλό Πάσχα σε όλους!
  5. Καλημέρα σε όλους , μια ερώτηση τι έχω ενεργοποιηση και μου βγάζει συνέχεια τις ταπετσαρίες καρουζέλ σαν πρόταση?? αν ξερει καποιος να βοηθήσει είναι πολύ ενοχλητικό, σας ευχαριστώ.
  6. καλησπέρα να σας ρωτήσω όσοι καναμε χειροκίνητα την 12.5.7 θα ερθει ενημέρωση για την επόμενη?? και κατι άλλο που μπαίνουμε να βγάλουμε τις ενημερώσεις του καιρού τις google είναι σπαστικό...σας ευχαριστώ.
  7. θα το ψάξω, σε ευχαριστώ!
  8. δεν είναι ανεβασμένα τα παιχνίδια είναι τα προτεινόμενα που ναι μεν τα σβήνει αλλά πάλι την άλλη μερα εμφανίζονται.
  9. Καλησπέρα σε όλους, μπορεί κάποιος να βοηθήσει σε Note 10 Pro που εχω πάρει στην σύζυγο ενώ σβήνει τα παιχνίδια που εμφανίζονται στο φάκελο παιχνίδια την άλλη μερα ξανα εμφανίζονται, υπάρχει κάποια ρύθμιση?? και μια ερώτηση με πλήρες φόρτιση και κλειστά δεδομένα και wifi μεσα σε έξι ώρες να εχει πέσει η μπαταρία 6% σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  10. Την καλημέρα μου σε όλους , ναι δεν είναι τρίξιμο αλλά δόνηση όπως έγραψες, το άκουσα και όντως δονήται η πλάτη βέβαια υπερβολικά θα έλεγα σε άλλα κομμάτια. ρώτησα για να ξερω μήπως πρέπει να παει στο σέρβις, σας ευχαριστώ όλους.
  11. την καλησπέρα μου σε όλους, πήρα το MI 10T και θα ήθελα να σας ρωτήσω στον ήχο η ακόμα και στην δόνηση καταλαβαίνεται ότι το τηλέφωνο σαν να τρίζει ολόκληρο??
  12. Την καλημέρα μου, να σας ρωτήσω παλικάρια οι ειδοποιήσεις απο fb. gmail, μία έρχονται και μια όχι μπορεί να έρθουν όλες μαζί ξαφνικά, υπάρχει κάποια ρύθμιση που πρέπει να κανω?? σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
  13. Καλημέρα, σε ευχαριστώ πολύ!!
  14. Την καλησπέρα μου και καλή Μεγαλοβδομάδα σε όλους, μια διευκρίνηση αν δεν σας κουραζει το Xiaomi Mi 10T έχει dual sim και ασύρματη φόρτιση???
  15. Καλησπέρα καλή εβδομάδα και χρόνια πολλά στους εορτάζοντες.... να σας ρωτήσω προσπαθώ να βαλω σε επαφές διαφορετικούς ήχους αλλά δεν τους κρατάει στην μνήμη παρα μόνο απο ένα φάκελο music που έχουν αποθηκευτή 3 τραγούδια (δεν ξερω πως αποθηκεύτηκαν) ενω απο την θέση που εχω τους ήχους δεν τα κρατάει, ακόμα να αναφέρω ότι στο εν λόγο φάκελο music που ανέφερα δεν μπορώ να μεταφέρω ήχους μεσα.....όποιος μπορεί να βοηθήσει ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...