Jump to content

VIRUSD

Members
  • Δημοσιεύσεις

    105
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About VIRUSD

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

VIRUSD's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Οταν ηταν σαν HOL ηταν μια χαρα μετα που αλλαξε εγιναν αστα να πανε....
  2. Να την κανω δλδ μεχρι την τελευταία Ενημέρωση..Κανει καλη διαχειριση τις μνημης όπως η 584?
  3. Αξιζει να συνεχισω μεχρι την τελευταια ενημερωση γιατι βλεπω στην 584 να κανει καλη διαχειριση της μνημης?
  4. Παιδιά ποια ειναι η καλύτερη Ενημέρωση κατα την γνώμη σας..εχω την b584 να την κανω σε b594?ποια ειναι η τελευταία Ενημέρωση τις συσκευής?
  5. Παιδια μου επεσε θαλασσινο νερο στο κινητο..ευτυχος ειχα και την θηκη με πορτακι..το κινητο ανοιγει μπαινει στο προφιλ αλλα δεν δουλευει η αφη και μετα απο καποιες επανακαινισης μου βγαζει το σημα του androind και μου λεει για κατι update software και τετοια..καμια ιδεα τι να κανω
  6. Παιδια οταν ειχα κανει αναβαθμιση στην B574 μου χαλασε το wifi.το πηγα στο service μου το επισκευασανε το wifi και μου το γυρισανε στην εδοση B564.Αν κανω αναβαθμιση ξανα και βαλω την ποιο καινουργια λετε να εχω προβλημα ξανα..εχει κανεις καμια τετοια εμπειρια..
  7. Φιλε μου κατι τετοιο εχω παρατήρηση και εγω τωρα τελευταια..κληση μπωρεις να κανεις?εμενα οχι δεν ακουγετε ο ηχος κληση και δεν κανει κληση..οταν κανω επανεκκίνηση τοτε στρώνει και λειτουργει κανονικα..
  8. Γεια σας παιδοα και καλη χρονια..δυστυχως μου επεσε το κινητο κατω και μου εσπασε τζαμι και οθονη ολοσχερώς..γνωριζει καποιος αν αξιζει να του αλλαξω οθονη και τζαμι η να παω στην αγορα καινουργιου κινητου ----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γεια σας παιδια και καλη χρονια..δυστυχως μου επεσε το κινητο κατω και μου εσπασε τζαμι και οθονη ολοσχερώς..γνωριζει καποιος αν αξιζει να του αλλαξω οθονη και τζαμι η να παω στην αγορα καινουργιου κινητου
  9. Και εμενα στο viber ανάβει κανονικά το led στις ειδοποιήσεις
  10. Θα το πας στο service να σου αλλαξουν πλακετα το επαθε και εμενα μονο το wifi..ποτε σου παρουσιασε το προβλημα??ποια εκδοση ενημέρωσης εχεις??
  11. Παιδια πως θα κανω στην αναντητη κληση να μην φαινεται το ονομα που με εχει καλέσει στην ειδοποίηση οταν ειναι κλειδομενη η οθονη??
  12. Γεια σας παιδια μετα απο ενα μηνα σχεδον πηρα το τηλ απο το επισημο service αφου τους πηρα τηλ και μου ειπαν οτι ειναι ετοιμο.το τηλ ειχε προβλημα μετα απο αναβαθμιση που εκανα στο λογισμικο απο οτα με το wifi...το τηλ εφτιαξε μου αλλαξαν πλακετα και μου αναβαθμισαν και το λογισμικο.το τηλ ηταν μεσα στην εγγυηση..μια απορια ομως στις ρυθμισης λογισμικου απο οτα μου λεει οτι υπαρχει νεα αναβαθμιση λογισμικου και ειναι η ιδια με αυτη που εχει περασμενη να την κανω ??η θα ξανα χαλασει κανα wifi και θα τρεχουμε παλι Ακυρο παιδια σορρυ εχω περασμενη την 564 και μου βγαζει την 574 απο οτα σαν ενημέρωση.να την κανω??
  13. Το πηγα το κινητο πριν δυο μερες στο επισημο service γισ το γνωστο προβλημα με το WIFI..θα σας πως τις εξελιξεις παιδια μολις το παραλαβω
  14. Εμενα τα βρισκει τα δικτυα αλα δεν συνδεεται..σου γραφει και εσενα αρνηση συνδεση στο δικτυο??υπαρχει κανα αλλο παιδια που ειχε το ιδιο προβλημα να μας πει τι εκανε??δλδ θελει service?
  15. Παντως τα δικτυα τα βρισκει που σημενει οτι λειτουργει το wifi..οταν παει να συνδεθει στο δικτυο γραφει συνδεση δεν μπενει καθολου στο διαδυκτιο και μετα γραφει Αρνηση προσβασης στο δικτυο..Αν ειναι και αργη τοσο το service μπορω να να το παω σε αλλο Service?τι μου προτεινετε?
×
×
  • Create New...