mariodj Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Το αναγνωριστικό προϊόντος είναι ο αριθμός που παίρνει ο υπολογιστής σου από τη MSFT μετά την ενεργοποιήσει με ένα Product Key, δεν θα χρησιμοποιήσεις αυτό μελλοντικά αν κάνεις format, αλλάξεις κάποιο hardware κτλ και σου ζητήσει κλειδί! Ε τότε θα είναι το κλειδί των W8 που είχαμε, και τώρα προφανώς δουλεύουν τα W10 !!! άλλωστε σου δίνει 1 μήνα αν θες να ξανά γυρίσεις στα W8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Ε τότε θα είναι το κλειδί των W8 που είχαμε, και τώρα προφανώς δουλεύουν τα W10 !!! άλλωστε σου δίνει 1 μήνα αν θες να ξανά γυρίσεις στα W8.1 Τα Windows 10 έχουν δικό τους κλειδί ενεργοποίησης, δεν ισχύουν τα κλειδιά από τα 7/8.1 Απ'ότι διαβάζω σε άλλο θέμα εδώ μέσα, η MSFT έχει ενεργοποιήσει όλα τα Windows 10 με τα ίδια κλειδιά σε όλους μας. Για να βρείτε το κλειδί σας απλά κατεβάστε κάποιο πρόγραμμα που τα βρίσκει πχ KeyFinder και θα δείτε ότι δεν έχετε το ίδιο κλειδί με πριν. Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Τα Windows 10 έχουν δικό τους κλειδί ενεργοποίησης, δεν ισχύουν τα κλειδιά από τα 7/8.1 Απ'ότι διαβάζω σε άλλο θέμα εδώ μέσα, η MSFT έχει ενεργοποιήσει όλα τα Windows 10 με τα ίδια κλειδιά σε όλους μας. Για να βρείτε το κλειδί σας απλά κατεβάστε κάποιο πρόγραμμα που τα βρίσκει πχ KeyFinder και θα δείτε ότι δεν έχετε το ίδιο κλειδί με πριν. Αφού έχουμε όλοι τα ίδια κλειδιά, όποιος το βρει ας το ανεβάσει να το έχουμε όλοι, δεν βλέπω των λόγο να το κρύβουμε....:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ParafronGR Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 generic keys: Windows 10 Home - YTMG3-N6DKC-DKB77-7M9GH-8HVX7 Windows 10 Home SL- BT79Q-G7N6G-PGBYW-4YWX6-6F4BT Windows 10 Pro - VK7JG-NPHTM-C97JM-9MPGT-3V66T Windows 10 Pro VL-MAK - QJNXR-7D97Q-K7WH4-RYWQ8-6MT6Y Κατέβασε ένα πρόγραμμα τύπου KeyFinder και θες αν συμβαδίζει η θεωρία με την πράξη Παράθεση & άλλα που δεν φαίνονται =( myName: Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Κατέβασε ένα πρόγραμμα τύπου KeyFinder και θες αν συμβαδίζει η θεωρία με την πράξη Υπάρχει και W10 Pro....? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί τα 8.1 μου έπαιζαν τόσο καιρό καλά, τα 10 pro μπήκαν και για μέρα έπαιζαν και αυτά Καλά και μετά άρχισαν να ζητάν ενεργοποίηση. Και αφού δεν παίρνουν τα κλειδιά από τα προηγούμενα Windows δεν ξέρω τι να κάνω. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
egodemis Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Εγω δεν καταλαβαίνω γιατί τα 8.1 μου έπαιζαν τόσο καιρό καλά, τα 10 pro μπήκαν και για μέρα έπαιζαν και αυτά Καλά και μετά άρχισαν να ζητάν ενεργοποίηση. Και αφού δεν παίρνουν τα κλειδιά από τα προηγούμενα Windows δεν ξέρω τι να κάνω. pirate solution χαχα (δεν κάνω πλάκα.. άλλος πας για format) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otinanai33 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Τα περασα και εγω σημερα με MSFT σε εναν Acer 7720. Στην πρωτη επανεκινηση εβγαλε 3 error ολοι οι drivers ηταν κανονικα εκτος της καρτας γραφικων οπου και τους βρηκα στο site της nvidia και αφου τους εγκατεστησα εκαναν και αναβαθμιση. Μεχρι στιγμης το μονο που εχω παρατηρησει ειναι η τεραστια καθυστερηση στην επανεκινηση του λαπτοπ και 2 με 3 βαθμους ανεβασμενη την θερμοκρασια στην GPU. Κατα τα αλλα ολα μια χαρα μιας και δεν πειραχτηκε κανενα ποογραμμα ουτε και τα office. Και τελος να πω πως η αναβαθμιση εγινε απο σπασμενα 7 αρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosstamatis Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 μια ερώτηση αν μπορεί κανείς να βοηθήσει, στους driver δεν έχει βρει κάποιους drivers στο other devices και δεν ξέρω για ποια εννοεί για να τα κατεβάσω χειροκίνητα γιατι δεν τους βρίσκει αυτόματα ,καμιά ιδέα κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
otinanai33 Δημ. August 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2015 Driver indendifer ειναι δρεαν το κατεβαζεις και το τρεχεις αν δεν υπαρχουν το σιγουρο ειναι οτι θα δεις ποιες συσκευες ειναι χωρις προγραμμα οδηγησης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. August 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2015 (edited) Χρησιμοποιεί κανείς την Cortana; Έβαλε στις ρυθμίσεις γλώσσα και περιοχή US και δούλεψε; Στα αγαπημένα, στο favorites bar, πως γίνεται να κάνουμε τις συντομεύσεις να φαίνονται το εικονίδιο και η σύντομη περιγραφή της σελίδας, αντί για το πλήρες όνομα; Γενικότερα, είμαι πλήρως ικανοποιημένος με τα 10 και το μικρό και ταπεινό dell e6400 τα πηγαίνει περίφημα. Θα αρχίσω να καταβάζω και μερικά παιχίδια που έχω αγορασμένα, όπως τα halo και το δωρεάν Age Of Empires Castle Siege. Λόγω της σύνδεσης με το xbox (Στο πρόγραμμα είναι και η αγορά ενός Xbox One) μπορώ να παίζω και τα παιχνίδια από το Lumia 930. Βέβαια και πριν υπήρχε αυτή η δυνατότητα. Edited August 3, 2015 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Silky21 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 εχω ενα Vaio και μου ηρθε ειδοποιηση για upgrade. το θεμα μου ειναι οτι θελω να κανω καθαρη εγκατασταση και αν θα εχω/ισχυοθν οι drivers των windows 7. η sony μου απαντησε "Όσον αφορά την απορία σας σχετικά με τα function keys στα Windows 10, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι, προς το παρόν η SONY δεν έχει ολοκληρώσει τους απαραίτητους ελέγχους συμβατότητας για το λειτουργικό αυτό και συνιστούμε να μην προχωρήσετε στην αναβάθμισή του, γιατί υπάρχει κίνδυνος ενδεχόμενων προβλημάτων λογισμικού. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι, προς το παρόν, δεν υπάρχουν σχετικοί drivers." τι λετε να κανω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 εχω ενα Vaio και μου ηρθε ειδοποιηση για upgrade. το θεμα μου ειναι οτι θελω να κανω καθαρη εγκατασταση και αν θα εχω/ισχυοθν οι drivers των windows 7. η sony μου απαντησε "Όσον αφορά την απορία σας σχετικά με τα function keys στα Windows 10, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι, προς το παρόν η SONY δεν έχει ολοκληρώσει τους απαραίτητους ελέγχους συμβατότητας για το λειτουργικό αυτό και συνιστούμε να μην προχωρήσετε στην αναβάθμισή του, γιατί υπάρχει κίνδυνος ενδεχόμενων προβλημάτων λογισμικού. Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε οτι, προς το παρόν, δεν υπάρχουν σχετικοί drivers." τι λετε να κανω? Να περιμένεις,να αφήσεις να δοκιμάσει κάποιος αλλος πριν απο εσένα.Τι βιάζεσαι;Δεν χάθηκε ο κόσμος αν το κάνεις τον άλλο μήνα πχ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Αν επισκεφθείς το Vaio Update η Sony έχει βγάλει μια ανακοίνωση και λέει να μη κάνουμε τίποτε.Σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμά της, τον Αύγουστο θα τελειώσει τις δοκιμές και το Νοέμβριο θα κυκλοφορήσει drivers κ.λ.π.Εγώ έκανα στο σταθερό μου την αναβάθμιση χωρίς να μου έρθει ειδοποίηση μέσω του media tool και όλα καλά μέχρι τώρα. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Κι εγώ έκανα λήψη τα 10αρια, αλλά έχει 4 ώρες που κάνει προετοιμασία για εγκατάσταση. Αργεί τόσο πολύ ρε παιδιά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Κι εγώ έκανα λήψη τα 10αρια, αλλά έχει 4 ώρες που κάνει προετοιμασία για εγκατάσταση. Αργεί τόσο πολύ ρε παιδιά; Σε μένα γύρω στις 2 ώρες. Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TIM-RANGER Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Παιδια ξερετε αν θα μπορει να ειναι εφικτο να εχεις δυο λειτουργικα (7 και 10) στον ιδιο υπολογιστη? Η' αν βαλεις 10 δεν θα μπορεις ουτε με φορματ να επιστρεψεις στα 7?? Παράθεση Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mixahlid3 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 ΄Εχω sony vaio με win8.1, όταν ανατρέχω στο ιστορικό των ενημερώσεων παράλληλα με τις επιτυχείς εγκαταστάσεις των ενημερώσεων βλέπω και πάρα πολλές αποτυχημένες προσπάθειες στην εγκατάσταση των win10.Γνωρίζει κανείς κάτι? Παράθεση Harry_65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lek88 Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Κι εγώ έκανα λήψη τα 10αρια, αλλά έχει 4 ώρες που κάνει προετοιμασία για εγκατάσταση. Αργεί τόσο πολύ ρε παιδιά; Εγώ έχω 2 λαπτοπ! Στο ενα ( που είναι και το βασικό μου) έκανε 1 ωρα όλη η διαδικασία. Προετοιμασία και εγκατάσταση μαζί! Στον άλλον εκανε 4-5 ωρες η προετοιμασία κ άλλη μια ωρα περίπου η εγκατασταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 Παιδια ξερετε αν θα μπορει να ειναι εφικτο να εχεις δυο λειτουργικα (7 και 10) στον ιδιο υπολογιστη? Η' αν βαλεις 10 δεν θα μπορεις ουτε με φορματ να επιστρεψεις στα 7?? Εννοείται με dual boot. Και τρίτο άμα θες. Θέλει άλλο partition. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iStewie Δημ. August 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2015 επειδή τον τελευταίο καιρό γίνεται ένας χαμός με τα product key των windows 10 ότι όλοι έχουμε τα ίδια κτλ καλό θα ήταν όποιος θέλει να κάνει clean install σε περίπτωση που του ζητήσει product key, να αντιγράψει στο notepad τον παρακάτω κωδικό με ενεργές τις επεκτάσεις εφαρμογών και να το αποθηκεύσει σαν .vbs και στη συνέχεια να το τρέξει Set WshShell = WScript.CreateObject("WScript.Shell") KeyPath = "HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\DigitalProductId" MsgBox ExtractKey(WshShell.RegRead(KeyPath)) Function ExtractKey(KeyInput) Const KeyOffset = 52 i = 28 CharWhitelist = "BCDFGHJKMPQRTVWXY2346789" Do Cur = 0 x = 14 Do Cur = Cur * 256 Cur = KeyInput(x + KeyOffset) + Cur KeyInput(x + KeyOffset) = (Cur \ 24) And 255 Cur = Cur Mod 24 x = x -1 Loop While x >= 0 i = i -1 KeyOutput = Mid(CharWhitelist, Cur + 1, 1) & KeyOutput If (((29 - i) Mod 6) = 0) And (i <> -1) Then i = i -1 KeyOutput = "-" & KeyOutput End If Loop While i >= 0 ExtractKey = KeyOutput End Function Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Ο φάκελος Windows old χρειάζεται; Ούτως η άλλως έχω πάρει back up εικονικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Ο φάκελος Windows old χρειάζεται; Ούτως η άλλως έχω πάρει back up εικονικό. Από την μέρα που θα πας στα 10αρια και για ένα μήνα με τα Windows old μπορείς να επιστρέψεις στα 8.1;) τα Windows old είναι το backup που παίρνει πριν την εγκατάσταση των W10, και αυτός είναι ο λόγος που αργή κατά την εγκατάσταση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asikis Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Καλησπερα. Εχω ενα hp Stream 7 και ακομα δεν εχω παρει ειδοπιηση για αναβαθμιση στα 10αρια. Επισης εχω σε ενα iMac περασμενα με dual boot original Windows 8 Pro και ουτε εκει εχει ακομα ερθει ειδοποιηση για 10αρια. Για το tablet μαλλον θα πρεπει να περιμενω την hp να τα δωσει. Για τον Mac δεν θα επρεπε κανονικα να εχει ερθει η αναβαθμιση;;; Γιατι αργει τοσο πολυ εφοσον δεν ειναι και hardware dependent;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. August 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2015 Καλησπερα. Εχω ενα hp Stream 7 και ακομα δεν εχω παρει ειδοπιηση για αναβαθμιση στα 10αρια. Επισης εχω σε ενα iMac περασμενα με dual boot original Windows 8 Pro και ουτε εκει εχει ακομα ερθει ειδοποιηση για 10αρια. Για το tablet μαλλον θα πρεπει να περιμενω την hp να τα δωσει. Για τον Mac δεν θα επρεπε κανονικα να εχει ερθει η αναβαθμιση;;; Γιατι αργει τοσο πολυ εφοσον δεν ειναι και hardware dependent;; Πρέπει πρώτα να κατεβάσεις όλες της ενημερώσεις για W8.1 ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts