Jump to content

Silky21

Members
  • Δημοσιεύσεις

    65
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by Silky21

  1. οταν λες "custom watchfaces" τι εννοεις? παιρνεις ενα απο το gallery και το πειραζεις? τα περνας απο καπου μεσα στο ρολοι? πως περνας εξτρα εφαρμογες στο ρολοι, πχ spotify?
  2. καλημερα, η esim, σου καταναλωνει μπαταρια? περισσοτερο απο το συνηθισμενο?
  3. δοκιμασα να γυρισω χωρα Κινα.με αφησε να προχωρησω,αλλα μου ζητησε PIN για να ξεκλειδωνω καθε φορα το ρολοι και δεν προχωρησα.
  4. ο καιρος ανανεωνεται/ενημερωνεται μονο μεσω wifi. παλια ενημερωνοταν μεσω bluetooth.
  5. με 10 ευρω αυτο?εφαπαξ? και τι σου ηρθε με κουριερ? ενα qr code που σκαναρεις?
  6. Silky21

    Google Pixel 5

    wifi calling δεν υποστηριζει η συσκευη,σωστα? ουτε VoLTE?
  7. εχει καποιος το facemaker για να δημιουργησουμε/επεξεργαστουμε watchfaces?
  8. εχεις καπου αναλυτικες οδηγιες, γιατι περασα taichi / huawei mobile services / multiple faces / health και οταν κανω τα βηματα κολλαει η εφαρμογη health,δεν ανοιγει.
  9. Καλησπερα. Τώρα τελευταία η beta εφαρμογή δε με αφήνει να ανεβάσω watch faces. Δεν έχω αλλάξει κάτι, εχω κατεβάσει huawei services από huawei app gallery. Υπάρχει κάποια λυση;
  10. αν εχεις κανει λογαριασμο huawei id με χωρα Eλλαδα,μπορεις να τον γυρισεις σε Κινα για να εχεις περισσοτερες επιλογες watch faces? θελει επιβεβαιωση σε αριθμο τηλεφωνου Κινας? alipay μπορουμε να δημιουργησουμε με καρτα ελληνικης τραπεζας ωστε να αγορασουμε watch faces?
  11. Silky21

    Alipay

    Υπάρχει τρόπος με region ελλάδα και κάρτα ελληνικής τράπεζας να κάνεις λογαριασμό στο alipay? Θέλω να αγοράσω watch faces και οι μόνες επιλογές είναι Alipay Wechat China union card.
  12. ειχα και εγω προβληματα αποσυνδεσης και γυρισα σε παλιοτερη εκδοση του health app. εσυ με την τελευταια τωρα εισαι κομπλε απο αποσυνδεσεις?
  13. Εμένα όταν αποσυνδέεται,δεν επανασυνδέεται παρά μόνο όταν μπω στην εφαρμογή και πατήσω tap to connect. Είναι φυσιολογικό;
  14. Εμένα ρε παιδιά έχει συχνά αποσυνδέσεις,ακόμα και διπλα μου να έχω το κινητό.και σίγουρα δεν επανασυνδεεται μόνο του.πρέπει να μπω στην εφαρμογή. Τι μπορεί να φταίει; Xiaomi mi 6 το κινητό.
  15. εχει κανεις αλλος συχνες αποσυνδεσεις του bluetooth?
  16. δεν ξερω αν αν ειναι σχετικο,για να μην ανοιγω νεο θεμα, το ticwatch C2 το εχει παρει κανεις?
  17. Το πηρα το κινητο. Εξωτερικα υπεροχο.εχει θεμα με την μπαταρια,δεν βγαζει μερα και με το 3g σημα+gps. Υπαρχει πουθενα καμια λυση;
  18. Το κινητό υπάρχει στο skroutz.το έχει πάρει κανείς?λογικά τα αξίζει τα λεφτά του.
  19. Silky21

    cloud service

    καλησπερα παιδια, θελω να αγορασω ενα αξιοπιστο cloud για συγχρονισμο αρχειων,κυριως φωτογραφιων. ενδιαφερομαι για 100GB και πανω. εχω κανει μια ερευνα αγορας. το dropbox με 100 ευρω δινει 1ΤΒ. το ΜΕGA με 50 ευρω δινει 250GB. το Sync.com με 50 ευρω δινει 500GB. βασικο κριτηριο να εχει camera upload για φωτογραφιες και βιντεο,να ειναι αξιοπιστο και να εχει εφαρμογες συγχρονισμου για υπολογιστη και κινητο. ποιο προτεινετε,ή αν εχετε καποια καλυτερη εναλλακτικη ευπροσδεκτη.
  20. καλησπερα παιδια, εχω διαβασει αρκετα topics αλλα θα ηθελα την γνωμη σας πιο συγκεκριμενα. εχω το σπιτι μου και απεναντι 10 ενοικιαζομενα δωματια.αποσταση μεταξυ τους 50 μετρα χωρις εμποδια. το ρουτερ ειναι στο σπιτι και θελω να πιανουν καλο σημα και ταχυτητα (οσο γινεται) τα δωματια απεναντι.ασυρματα.αξιοπιστα. τι προτεινετε?
  21. Silky21

    Meizu M2

    ευχαριστω. αν κανεις και συ search "paypal" θα δεις οτι δεν θα εμφανιστει το topic.
  22. Silky21

    Meizu M2

    δεν το βρισκω..
  23. Silky21

    Meizu M2

    θελω να το αγορασω αλλα δεν ξερω τι γινεται με paypal. επανηλθε? ποιο site δεχεται καρτες?
  24. λιγο πιο κατω απο 300 ευρω μαζι με τα μεταφορικα.
×
×
  • Create New...