THANKIN Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 σε μενα παντως δεν δουλευει τπτ. Ενω εχω κανει κανονικα εγγραφή και την εχω ενεργοποιησει. Οτι και να κάνω για αγορα με πετάει στο αμερικάνικο και από εκεί παγωμα... Παράθεση https://www.etsy.com/shop/KrystaliaHandmade?ref=seller-platform-mcnav https://www.jamjar.gr/store/krystaliahandmade Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNT4YOU Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Εμένα τελικα με αφησε και το παρηγγειλα. Ειχα φτιάξει account....διαλεξα απο κατω δεξιά (στη σημαία) Ελλάδα.... και ολα οκ μετα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Για αξεσουάρ συμφέρει ομαδική αγορά, για να μοιραστεί το κόστος μεταφορικών :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNT4YOU Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Για αξεσουάρ συμφέρει ομαδική αγορά, για να μοιραστεί το κόστος μεταφορικών :) Σωστός! Και εγω αν καποια στιγμή θελησω να παρω κατι εξτρα...θα ενημερωσω μήπως θελει και κανείς αλλος ....οπότε να να μας στοιχίσει πιο φθηνά απο μεταφορικά ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Εντάξει μην είμαστε υπερβολικοί. Τι να γλυτώσεις από τα 3,99€ του royal mail; :lol: Εκτός αν σε ενδιαφέρει να πάρεις μια απλή μεμβράνη. Το ευχάριστο της ιστορίας πάντως είναι ότι πλέον δεν έχουμε ενδιάμεσους σταθμούς και επιπλέον φέσια ! Την επόμενη βδομάδα θα χτυπήσω τα jbl γιατί σήμερα πιάστηκα στον ύπνο! :D Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNT4YOU Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Εντάξει μην είμαστε υπερβολικοί. Τι να γλυτώσεις από τα 3,99€ του royal mail; :lol: Εκτός αν σε ενδιαφέρει να πάρεις μια απλή μεμβράνη. Το ευχάριστο της ιστορίας πάντως είναι ότι πλέον δεν έχουμε ενδιάμεσους σταθμούς και επιπλέον φέσια ! Την επόμενη βδομάδα θα χτυπήσω τα jbl γιατί σήμερα πιάστηκα στον ύπνο! :D Προς θεου...δεν λεω για τα 3.90 ....απλα αν θελει καποιος θηκη /screen κτλ και θελει με το express...δεν πιστευω οτι ειναι ασχημα αν μαζευτουν 3 -4 ατομα και μοιραστουν τα 19 € που χρεώνουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Με το xpress έχει νόημα εννοείται ! :cool: Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rolexakias Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Kαλησπερα,μονο paypal δεχεται η oneplus?ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giannakis Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Έπεσε παραγγελία για δύο 64άρια. Το αστείο είναι πως για τα δύο κινητά μαζί με δύο θήκες και ένα ζευγάρι ακουστικά το Royal mail ανεβαίνει όσο το express στα 26.99€ . Τώρα υπομονή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Τοσο ανετα ρε γμτ πεφτουν παραγγελίες με royal mail? Αν ειναι υπήρεσια απλού δέματος , λογικά και θα αργήσει, παιζει να μην υπάρχει ουτε tracking # ,και φυσικά ουτε εγγυηση για το δέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ea6gka Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 λογικα θα ειναι registered international. με tracking φυσικα αλλα θα κανει 5 εργασιμες περιπου. Γμτ εχω ξεχασει το κωδικο απο το paypal και δεν εχω και λεφτα μεσα σε αυτο, Αν λεω αν διαβαζει κανεις απο θεσσαλονικη και ψηνεται για 64ρι ας ριξει ενα συρμα Παράθεση All it takes is a swipe... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morpheusgr Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Από προηγούμενες αγορές μου που μου ήρθαν με royal mail, έρχεται το δέμα με ταχυδρομείο αλλά είναι πολύ γρήγορο (γύρω στη βδομάδα για Θεσσαλονίκη) και έχει και αριθμό παρακολούθησης της αποστολής. Γενικά δεν είχα ποτέ πρόβλημα με royal mail σε θέμα ταχύτητας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Γερμανιες, zitau, mailboxde κτλ, τα σβήνουμε πλέον από τα στοιχεία μας? Η μήπως πρέπει να τα αφήσουμε, γιατί έτσι είχαν εκδοθεί αποδείξεις κτλ....?? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapadolias Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Χαίρεται παιδιά.Έχετε υπόψη σας ,πώς αντιστοιχίζω τραγούδια που πέρασα εγώ στο oneplus σε επαφές?Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
poseidvn Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Χαίρεται παιδιά.Έχετε υπόψη σας ,πώς αντιστοιχίζω τραγούδια που πέρασα εγώ στο oneplus σε επαφές?Ευχαριστώ. Πήγαινε Άτομα,επέλεξε μια επαφή και στο παράθυρο που θα ανοίξει θα δεις ψηλά στα δεξιά σου τρεις βούλες κατακόρυφες.Πάτα τες και θα δεις την επιλογή που θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giachtas Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Καλησπέρα, έχω εδώ και μερικές ημέρες το one plus one. Το πήρα μεταχειρισμένο από φίλο. Είναι από Κίνα και γι' αυτό έχει αντάπτορα στον φορτιστή. Κοιτούσα στο site της One Plus στα αξεσουάρ μήπως έχει ευρωπαϊκό φορτιστή, αλλά δεν είδα να έχει κανένα τύπο φορτιστή. Δεν υπάρχει ευρωπαϊκός φορτιστής και εάν ναι, ξέρετε που μπορώ να βρω; Είδα και στο ebay κάποιους φορτιστές για το one, αλλά έχω κάποιες επιφυλάξεις για την ποιότητα τους. Παράθεση Τάσος Συναντήσεις μελών στην Πάτρα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Φορτιστής ευρωπαϊκός υπάρχει, δεν ρίχνεις μια ματιά στο vifocal, νομίζω ότι έχει Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Τα jbl τα ακουστικα ειναι καλυτερα απο τα χαιομι πιστονς? Γενικα, αναμεσα στα σιλβερ βουλετ, χαιομι κ τα jbl, ξερουμε ποια ειναι τα καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikoSoti Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 Γερμανιες, zitau, mailboxde κτλ, τα σβήνουμε πλέον από τα στοιχεία μας? Η μήπως πρέπει να τα αφήσουμε, γιατί έτσι είχαν εκδοθεί αποδείξεις κτλ....?? Εγώ πάντως τα άλλαξα! Δεν νομίζω πάντως ότι χρειάζονται πλέον κάπου! Εξάλλου στο oneplus.net στα κρατάει σαν 2η διεύθυνση αν θες. Τοσο ανετα ρε γμτ πεφτουν παραγγελίες με royal mail? Αν ειναι υπήρεσια απλού δέματος , λογικά και θα αργήσει, παιζει να μην υπάρχει ουτε tracking # ,και φυσικά ουτε εγγυηση για το δέμα. Όπως είπαν και τα παιδιά πιο πριν, δεν υπάρχει θέμα καθυστέρησης. Όταν είχα πάρει το δικό μου από Αγγλία για Γερμανία έκανε 3 μέρες και μπορούσες να το κάνεις track μέσα από το site της oneplus. Επίσης εφόσον πληρώνεις με paypal έχεις ασφάλεια θεωρητικά Παράθεση 7+ years with the legend... Oneplus One // Xiaomi Mi 6 // Huawei P30 // Apple iPhone 11 // Apple iPhone 13 + Google Pixel 6a Apple Watch SE Apple iPad (6th gen) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
COCOON1 Δημ. March 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2015 απο το γερμανικο site της one κανουμε την παραγγελια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapadolias Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 (edited) ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΠΕΡΑΣΑ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΜΕΣΩ GMAIL ΣΤΟ ONEPLUS ΚΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΤΩΝ ΕΠΑΦΩΝ.ΜΠΟΡΩ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK ΚΑΠΩΣ ΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΩ ΤΑ ΓΕΝΕΘΛΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ?ΥΓ :ΕΧΩ ΣΥΓΧΡΟΝΙΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΝΑΝΕΩΣΕΙΣ ,ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. -Ομάδα Διαχείρισης- Απαγορεύεται η αποκλειστική χρήση κεφαλαίων σύμφωνα με τους Όρους Χρήσης του myphone γιατί είναι σαν να φωνάζεις. Edited March 11, 2015 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. March 11, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2015 Μήπως γίνεται μέσω ημερολογίου αυτό; Δεν έχω Facebook γι'αυτό το λέω αλλά νομίζω πρέπει να γίνεται Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapadolias Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Παιδιά συγγνώμη για τα κεφαλαία.Απλά ξεχάστηκα.Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer9 Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Μιας και έγραψα το βίντεο είπα να το ανεβάσω και να το μοιραστώ μαζί σας..... Παράθεση Trust In Trance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TNT4YOU Δημ. March 12, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2015 Μηπως ξερει κανείς γιατι υπαρχει καθυστέρηση στην αποστολή (εχω κανει παραγγελία την τριτη ενα one plus)....και ακομη δεν εχουν κανει αποστολη!! Ειναι φυσιολογικός χρονος..η δεν εχουν τεμαχια να στειλουν?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts