Jump to content

morpheusgr

Members
  • Δημοσιεύσεις

    206
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by morpheusgr

  1. Καλή επιτυχία και καλό μήνα να έχουμε!!!
  2. Χρόνια πολλά, καλές γιορτές και καλή επιτυχία!!
  3. Έχετε καμιά καλή πρόταση για tempered glass? Κατά προτίμηση να καλύπτει όλη την επιφάνεια μαζί με το μέρος που έχει καμπύλη. Πήρα αυτό TEMPERED GLASS ΓΙΑ XIAOMI REDMI NOTE 4X αλλά δε μπορώ να πω ότι με ικανοποίησε, είναι μικρότερο από την οθόνη για να μπορεί να κάθεται στο επίπεδο μέρος της οθόνης αλλά παρόλα αυτά περιμετρικά δε μπορεί να κολλήσει με αποτέλεσμα να είναι ξεκολλημένο γύρω γύρω και έτσι όπως το βλέπω είναι θέμα χρόνου να γεμίσει σκόνη και χνούδι πάνω στο αυτοκόλλητο. Πέρα από το γεγονός ότι δε μου αρέσει οπτικά το αποτέλεσμα. Έχετε να προτείνετε κάποια δοκιμασμένη λύση για αυτό? Θα προτιμούσα από Ελλάδα για να αποφύγω το μπάχαλο που επικρατεί με τις παραδόσεις εξωτερικού τους τελευταίους μήνες.
  4. Περιμένω ένα φάκελο από Κίνα εδώ και πάνω από μήνα, έχει μια βδομάδα που έχει κολλήσει στο Κ Δ. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ σύμφωνα με τα ΕΛΤΑ και έκτοτε καμία ενημέρωση ενώ θα έπρεπε να παραδοθεί την επόμενη εργάσιμη αν όχι την ίδια μέρα. Μέχρι τώρα ότι μου έχει έρθει δεν έχει χρειαστεί παραπάνω αλλά τώρα όταν παίρνω την εξυπηρέτηση των ΕΛΤΑ μου λένε ότι δεν έχουν επιπλέον ενημέρωση πέρα από τα όσα βλέπω στη σελίδα τους. Από που μπορώ να μάθω τι γίνεται με τον φάκελο και να τους ρίξω και καμιά χριστοπαναγία μπας και κάνουν την δουλειά τους? Αυτή είναι η ενημέρωση που μου βγάζει η σελίδα των ΕΛΤΑ. http://i237.photobucket.com/albums/ff190/morpheusgr/Capture.png
  5. Καλή επιτυχία!!! Έλα, ακόμα προλαβαίνετε να το σώσετε για τα γενέθλιά μου
  6. εεεεεεεπππππ, και είχα και γενέθλια πριν δυο μέρες...εεεεεεε φανταστικό myphone.gr??? :D
  7. Έγινε, σε ευχαριστω! Θα του κανω τοτε μονο bootloader unlock και root για να μπορεσω να απενεργοποιησω οτι δε θελω να τρεχει στο startup και θα το αφησω ετσι για την ωρα. Recovery να προτιμησω TWRP?
  8. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες, δεν γνωριζα για τα προβληματα της CyanogenMod, την εχω σε OnePlus One και ειμαι πολυ ευχαριστημενος. Η ελληνικη σε σχεση με την global εχει καποια διαφορα περα απο την ελληνικη μεταφραση του UI? Αν δεν υπαρχει αλλη διαφορα δεν με ενδιαφερει καθως ετσι και αλλιως το εχω παντα στα Αγγλικα καθως οι μεταφρασεις στα ελληνικα πολλες φορες μου φαινονται χαζες και μπερδευουν. Το CM για παραδειγμα που το εχω στο OnePlus One και σε ενα Nexus 7 το δουλευω μονο στα αγγλικα και εχω ελληνικα μονο στο πληκτρολογιο.
  9. Αυτη τη βδομαδα παρελαβα το δικο μου και του περασα για την ωρα την Global Stable μιας και ηρθε με μια μπουρδα rom περασμενη απο το gearbest. Στο επισημο φορουμ της εταιρειας ειδα οτι υπαρχει CyanogenMod 13 για την συσκευη και επειδη γενικα μου αρεσουν οι rom της cyanogen σκεφτομαι οταν ερθει ο κωδικος για το ξεκλειδωμα του bootloader να την περασω. Την εχει δοκιμασει κανενας σας να μου πει τη γνωμη του?
  10. Οκ, σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις, απλά ήθελα να ξέρω πριν το βάλω σε λειτουργία για να το στείλω για αντικατάσταση αν είναι λάθος εκδοση.
  11. Καλησπέρα, σήμερα παρέλαβα το δικό μου που είχα πάρει από το Gearbest. Ακόμα δεν το ενεργοποίησα, αλλά παρατήρησα στην πίσω πλευρά του κινητού στα αυτοκόλλητα που έχει πως αναφέρει TD-LTE το ίδιο αναφέρει και στην πίσω πλευρά του κουτιού του. [ATTACH]65062[/ATTACH] [ATTACH]65061[/ATTACH] Αν δεν κάνω λάθος στην Ελλάδα τα δίκτυα μας είναι FDD-LTE, και στην περιγραφή του Gearbest αναφέρει ότι το συγκεκριμένο υποστηρίζει τα FDD-LTE. Θα έχω πρόβλημα με τη λειτουργία του 4G? Τα δικά σας αναφέρουν τα ίδια στο κουτί και στα αυτοκόλλητα?
  12. Καλή επιτυχία να έχουμε και χρόνια πολλά σε όλους!!!
×
×
  • Create New...