Jump to content

johnnie_

Members
  • Δημοσιεύσεις

    233
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by johnnie_

  1. johnnie_

    OnePlus 3

    Σκέφτομαι την πώληση του onePlus 3, οποίος ενδιαφέρεται ας στείλει μνμ.
  2. Στα 130€ που έρχεται το S & E τι θα πρότεινες εσύ που δεν πλαστικό και καθαρός Κινέζος? Σε ρωτάω γιατί έχεις αλλάξει περίπου 25 τμχ.
  3. Επιβεβαιώνω όσα είπε ο φίλος viper. Μόλις το παρέλαβα περίπου μία εβδομάδα μετά την παραγγελία. Οδικός από Πολωνία, χωρίς έξτρα χρεώσεις.
  4. Βρήκα ένα κουπόνι -20% και προχώρησα σε παραγγελία. Αναμονή τώρα τις 7 με 10 εργάσιμες για παραλαβή.
  5. Καλησπέρα, σκέφτομαι και 'γω για το E. Τώρα έχει και μια έκπτωση. Στο μόνο που κολλάω είναι το τελωνείο, αν και απ' ότι λέει ο φίλος από πάνω συμπεριλαμβάνονται όλα στο tax που εμφανίζεται κατά τη παραγγελία.
  6. Update: We're working on a small issue, the build will be rolled out later, we'll keep you posted
  7. OnePlus 3 δικό μου & Nexus 5x της γυναίκας, τρέχουν Oreo.
  8. Είναι γνωστά bugs, έχουν να φερθεί και στο αντίστοιχο thread του OnePlus community. Όπως πολύ σωστά ειπώθηκε παραπάνω είναι beta η Oreo, οπότε δικαιολογούνται.
  9. Όχι ρε παιδιά share στο Facebook. Δεν έχω. Καλή επιτυχία στις υπόλοιπους.
  10. Με την beta 25, έχω πολύ καλύτερη διαχείριση στη μπαταρία. Παρατήρησα ότι ο χρόνος φόρτισης είναι λίγο μεγαλύτερος, βέβαια μπορεί να είναι και ιδέα μου.
  11. Με beta 25, ανά τακτά χρονικά διαστήματα δεν έχω data, ενώ είναι ενεργοποιημένο και φαίνεται 4G/3G κλπ.. Ok είναι known bug, απ' όσο διάβασα στο community.
  12. OxygenOS Open Beta 25 for the OnePlus 3 and 16 for the OnePlus 3T (Android O).
  13. Στο Gmail, Settings_General settings. Απενεργοποιείς την επιλογή.
  14. Ακριβώς το ίδιο και μένα. Τώρα κατεβάζω το 1.5 GB.
  15. Μαύρη οθόνη και hard reset 4 με 5 φορές τον τελευταίο μήνα. Κακή επιλογή τελικά το 5X. Και για service αναμονή μήνα απ' ότι φαίνεται.. (δεν το έχω πάει ακόμα) p.s. completely stocκ το κινητό.
  16. Έχετε κάποια πρόταση για car mount κατά προτίμηση στο τζάμι.
  17. Το ίδιο συμβαίνει και σε 'μενα με την open 17.
  18. Χρόνια πολλά! Έχω τρελών battery drain, από : σύστημα Android, λειτουργικό σύστημα Android και τέλος από υπηρεσίες Google. Με ποσοστά 10/10/6 αντίστοιχα. Το κινητό είναι completely stock.
  19. Σκεφτόμαστε στη εταιρία που εργάζομαι να πάρουμε μερικά κινητά XA Xperia. Οι περισσότεροι θα τα έχουν σαν 2η συσκευή, έτσι και 'γω. Νομιζω είναι τίμια επιλογή, με τη τιμή που κυκλοφορεί.
  20. johnnie_

    OnePlus 3

    Αν δεν έχεις fingerprint για ξεκλείδωμα συσκευής, στο app lock σου βγάζει pin, pattern & password. Και γω θέλω fingerprint μόνο για εφαρμογές.
×
×
  • Create New...