Jump to content

trancer9

Members
  • Δημοσιεύσεις

    78
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About trancer9

  • Ημ. Γέννησης 20/08/1977

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

trancer9's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Λοιπόν, εγώ που αγόρασα και έβαλα το αυθεντικό είμαι απίστευτα ευχαριστημένος αν και δεν έχω δοκιμάσει άλλης εταιρίας. Να σου πω την αλήθεια φοβόμουν μήπως ασχημήνει το κινητό ή το κάνει να φαίνεται πιο "χοντρό". Καμία σχέση. Μην σου πω, πως είναι πιο όμορφο. Επίσης, σου αναφέρω πως λειτούργησα σχεδόν ένα μήνα το κινητό χωρίς την θήκη και βλέπω την διαφορά του πριν και του μετά ιδιάιτερα σε οτι έχει να κάνει με τις δαχτυλιές: μένουν οι μισές απ' ότι πριν και καθαρίζουν πιο εύκολα και γρήγορα. Τωρα, ως προς την προστασία από γρατζουνιές και πεσίματα δεν μπορώ γιατί (χτύπα ξύλο) δεν έχει συμβεί κάτι. Κοίτα και στον οδηγό τοποθέτησης που ανέβασα στο youtube:
  2. Μιας και έγραψα το βίντεο είπα να το ανεβάσω και να το μοιραστώ μαζί σας.....
  3. Μιας και έγραψα το βίντεο είπα να το ανεβάσω και να το μοιραστώ μαζί σας.....
  4. Ναι, το γνωρίζω για τις Τρίτες απλά μου φαίνεται πως την τελευταία εβδομάδα δεν μοίρασαν invites, ή τουλάχιστον, όχι τόσα όσα μοίραζαν τις πρηγούμενες μέρες. Σκέφτηκα μήπως οι πωλήσεις της τελευταίας Τρίτης ήταν πολλές και δεν μπορούσαν να αναταπεξέλθουν στην αύξηση των πωλήσεων. Τέλος πάντων, δεν με νοιάζει και πολύ... συζήτηση να γίνεται.
  5. Παιδιά αν έχω καταλάβει καλά από την προηγούμενη Τρίτη και μετά δεν έχουν μοιράσει καθόλου invites????
  6. Εγώ την έχω στο 90% γιατί ήταν η Default τιμή. Δεν ξέρω ποια τιμή να διαλέξω. Ξέρει κάποιος να βοηθήσει?
  7. Για το μόνο που μπορώ να σου απαντήσω από τις ερωτήσεις σου είναι για το 16:9 και 4:3. Πρέπει να πας στις ρυθμίσεις της κάμερας Advanced - > Viewfinder - > Letterbox. Έτσι θα βλέπεις ότι τραβάς.
  8. Καλημέρα ρε παιδιά. Η επέκταση επιφάνειας στις ρυθμίσεις τι ακριβώς είναι?
  9. Ερώτηση : Αλλάζει η ανάλυση της φωτογραφίας ανάλογα με το ποια ρύθμιση έχω κατά τη λήψη? Εννοώ τις διαφορετικές λειτουργίες λήψης που έχουμε κάνοντας slide down στην οθόνη όταν έχουμε ανοιχτή την κάμερα. Το λέω διότι κοιτάζοντας τώρα τις φωτογραφίες που τράβηξα όλη μέρα έχουν διαφορετικό μέγεθος. Άλλες πιάνουν όλη την οθόνη και άλλες όχι. Και εγώ το μόνο που άλλαζα ήταν οι λειτουργίες λήψης.
  10. Ρε παιδιά. Υπάρχει τρόπος να κάνουν κύκλο οι σελίδες της κεντρικής οθόνης?
  11. Προφανώς απο Μπολόνια έρχεται οδικως και θα το δεις ξαφνικά Αθήνα. Το έχω ξαναγράψει σε ποστ... το κινητό μας έρχεται ήδη πολυταξιδεμένο:)
  12. Φιλέ μου, εμένα που έφτασε Παρασκευή, έφυγε Δευτέρα από Γερμανία:(
  13. Έχετε προσπαθήσει να τραβήξετε φωτογραφία ενω ταυτόχρονα τραβατε βίντεο? Η κάμερα κολλάει και το κουμπί στοπ δεν λειτουργεί. Μόνο το pause. είναι μια λειτουργία που δεν υποστηρίζεται ή αποτελεί πρόβλημα. Και είναι πρόβλημα γενικό η μόνο στη συσκευή μου?
  14. Ρε αστέρια... Δεν λειτουργεί ο ήχος κλήσης. Εννοείται πως δεν το έχω στο αθόρυβο. Όταν πάω στις ρυθμίσεις να αλλάξω και καλά τον ήχο μπορω να τον αλλάξω αλλά δεν ακούω αυτούς που επιλέγω. Οι υπόλοιποι ηχοι δουλεύουν. Κάποια λύση? Λύθηκε.... Μην γελασετε.... Είχα αθόρυβο προφίλ :(
  15. Επειδή και σε μένα τα ίδια ακριβώς με σένα έτυχαν, και βιαζόμουν να δω τον τετραψήφιο, κοιτώντας τις κινήσεις της προπληρωμένης μου, ενώ δεν φαινόταν κάποια χρέωση , πάτησα κάπου και μου έδειξε τις processing χρεώσεις (δεν μπορώ να το εκφράσω καλύτερα) και εκεί υπήρχε η χρέωση της paypal και φυσικά και ο τεραψήφιος. Και όλα αυτά στη μια μέρα, γιατί αυτό με τις 2 ή 3 μέρες που έγραφε στο site της paypαl με είχε απογοητεύσει :)
×
×
  • Create New...