SergioChr Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Καλησπερα κ πάλι στα αλάνια.4g επιασα σήμερα επιτέλους.Ήταν προβλημα του παροχου της σιμ μου(cosmote),σήμερα όλα κομπλε. Θα ήθελα παιδιά αν μπορείτε να μου πειτε μια εφαρμογή αν ξέρετε για να κάνει μπλοκ τις διαφημίσεις. Adblocker εννοώ..Δεν βρηκα κατι αξιολογο στο μαρκετ. Γράφεις adfree apk στο google,το κατεβαζεις κ το περνας χειροκινητα,μια χαρα δουλευει... Κ μια ερωτηση απο εμενα,γνωριζει κανεις αν πωλειται και που το VR Headset για G3?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikchris Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Moυ χαλασε το sim tray (sim adapters ftw!!) Που το παμε για επισκευη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Moυ χαλασε το sim tray (sim adapters ftw!!) Που το παμε για επισκευη; Procordia φυσικα.60 ευρω κοστος,το ειχα παθει προσφατα γιατι ειχα χρησιμοποιησει νανο-σιμ με ανταπτορα....Αν δεν μπορεις να το πας εσυ τους παιρνεις τηλ και στελνουν courier και το παιρνουν.. Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Procordia φυσικα.60 ευρω κοστος,το ειχα παθει προσφατα γιατι ειχα χρησιμοποιησει νανο-σιμ με ανταπτορα....Αν δεν μπορεις να το πας εσυ τους παιρνεις τηλ και στελνουν courier και το παιρνουν.. 35€ δεν ήταν το κόστος? Το ανέβασαν? Έχω την εντύπωση ότι ένα παιδί το είχε φτιάξει με 35€ Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Procordia φυσικα.60 ευρω κοστος,το ειχα παθει προσφατα γιατι ειχα χρησιμοποιησει νανο-σιμ με ανταπτορα....Αν δεν μπορεις να το πας εσυ τους παιρνεις τηλ και στελνουν courier και το παιρνουν.. Και εγώ με ανταπτορα nano sim έχω υπάρχει περίπτωση να πάθει ζημιά η υποδοχή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikaki71 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 (edited) 35€ δεν ήταν το κόστος? Το ανέβασαν? Έχω την εντύπωση ότι ένα παιδί το είχε φτιάξει με 35€ Τι να σου πω...Εμενα με χρεωσαν 60 πριν κανενα μηνα. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και εγώ με ανταπτορα nano sim έχω υπάρχει περίπτωση να πάθει ζημιά η υποδοχή; Αν παιζει μην το πειραξεις!!Αν χρειαστει απλα να βγαλεις την σιμ,θελει χειρουργικες κινησεις για να μην σπασεις κανενα δοντακι γιατι εγω ετσι την ειχα πατησει.Καλυτερα να χρησιμοπιησεις κανενα τσιμπιδακι σαν αυτο που βγαζουν τα φρυδια τους οι γυναικες και σιγά σιγά να την βγαλεις γιατι διαφορετικα πολυ πιθανον να σπασεις κανενα δοντακι.Ειναι πολυ ευθραυστο το sim tray στο G3... Edited May 3, 2015 by nikaki71 Παράθεση Poco X3 nfc 6/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vag74 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Τι να σου πω...Εμενα με χρεωσαν 60 πριν κανενα μηνα. ----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αν παιζει μην το πειραξεις!!Αν χρειαστει απλα να βγαλεις την σιμ,θελει χειρουργικες κινησεις για να μην σπασεις κανενα δοντακι γιατι εγω ετσι την ειχα πατησει.Καλυτερα να χρησιμοπιησεις κανενα τσιμπιδακι σαν αυτο που βγαζουν τα φρυδια τους οι γυναικες και σιγά σιγά να την βγαλεις γιατι διαφορετικα πολυ πιθανον να σπασεις κανενα δοντακι.Ειναι πολυ ευθραυστο το sim tray στο G3... Οκ ευχαριστώ:o Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas701 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Καλησπέρα σε όλους. Έχω ένα θεματάκι με lg G3 που παρατήρησα εδώ και 2 μέρες. Εδώ και μήνες που χρησιμοποιώ τον boat browser ξέρω ότι έχει πρόβλημα και κλείνει διαρκώς. Τώρα μου κλείνει και ο maxthon στο ξαφνικό. Έχει συμβεί και σε άλλους αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Themis2004 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Κ μια ερωτηση απο εμενα,γνωριζει κανεις αν πωλειται και που το VR Headset για G3?? Ναι υπάρχει.Η LG έχει βγάλει ένα βασισμένο στο Google Cardboard.Δεν το έχω δει όμως σε Ελλάδα πουθενά. Παράθεση Previous devices:Samsung SGH X160, LG KE970, LG KU990i, Sony Ericsson X8, Sony Miro, Sony L, LG G2 Mini, LG G3 32GB , Xiaomi Mi band, Xiaomi Mi band 2, Samsung Galaxy Buds,Samsung S9+,LG G Pad 8.3,Xiaomi Mi band 4. Current devices:Samsung Note 20 Ultra 5G,Xiaomi Mi Band 5,Microsoft Surface 3, Samsung Galaxy Buds+ :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morcheeba Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Καλησπέρα μήπως μπορεί να μου πει καποιος αξιζει η αναβαθμιση σε lolipop: η καλύτερα kitkat; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Καλησπέρα μήπως μπορεί να μου πει καποιος αξιζει η αναβαθμιση σε lolipop: η καλύτερα kitkat; Για μένα είναι έγινε πολύ καλύτερο το κινητό με lollipop με μια μικρή εξαίρεση στην μπαταρία αλλά μην φανταστείς τραγικά πράγματα. Καταρχήν αν δεν περάσεις την lollipop δεν θα πάρεις και την την τελευταία έκδοση firmware v20h για stock μου μιλάω πάντα που βελτίωσε κατά πολύ το τηλέφωνο. Για μένα κάνε την αναβάθμιση απλά μετά την εγκατάσταση απαραίτητα factory reset για να αποφύγεις το ενδεχόμενο να μην έχει κάτσει κάτι καλά. Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CjGeorgio Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Ξέρει κανείς να με πει που μπορεί κάποιος να βρει εδώ στην Ελλάδα εξωτερικό φορτιστή για να πάρω μια μπαταρία να την έχω φορτισμενη; όπως στα samsung. Παράθεση Vw CC 1.8TSI K04.. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kokos_nikos Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Καλημέρα , θελω να ρωτησω αν εχει παρει κανεις την εκδοση 5.1 και αν ξερουμε ποτε περιπου να την περιμενουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Καλημέρα , θελω να ρωτησω αν εχει παρει κανεις την εκδοση 5.1 και αν ξερουμε ποτε περιπου να την περιμενουμε. Δυστυχώς όχι και στα δύο φίλε μου...! :blink: Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
divnick Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Έχω επιδότηση και το g3 32gb μου βγαίνει 220 ευρώ. Αξίζει να το αγοράσω? Τώρα εχω galaxy s3. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takaros31 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 (edited) Η διαφορά σε σχέση με το τηλέφωνο που έχεις είναι τεράστια... Για μένα προχωρά άφοβα... Edited May 5, 2015 by takaros31 Παράθεση Samsung Galaxy Note 20 Ultra + Huawei gt2 [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aetos100 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 το συζητας φιλε μου ?? απανω του ,καμια σχεση .....αριστο το s3 ,το ειχα δυο χρονια ,και αλλα τοσα θα εχω και αυτο νομιζω ....:) Παράθεση nokia n95/omnia/omnia2/hd2/galaxy s/s2/s3/S4/S5/note2/note 3- 4-9-10+/ S7/S7 EDGE/S8 PLUS/S9 PLUS/A9 PLUS/huawei mate7-8-9 /MATE 10 LITE GPS PRIMO 2.4-STREAT PILOT--COPILOT--NAVITEL-D/PAN-AUTOMAPA-NDRIVE-B/NROAD-NAVIGO-SYGIC-NAVITEL[/colorht] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Καλησπέρα παιδιά,μου έπεσε στα χέρια μου ένα άψογο G3 αγορασμένο απο σκρουτζομαγαζο,το οποιο κανει το κλασσικό πρόβλημα ορισμένων G3,υπερθέρμανση,το τηλεφωνω εχει σταλθει στην lg αλλα δεν ξερω τι το κανανε αλλα παλι κανει τα ιδια,υπαρχει καποια αλλη λυση? Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Καλησπέρα παιδιά,μου έπεσε στα χέρια μου ένα άψογο G3 αγορασμένο απο σκρουτζομαγαζο,το οποιο κανει το κλασσικό πρόβλημα ορισμένων G3,υπερθέρμανση,το τηλεφωνω εχει σταλθει στην lg αλλα δεν ξερω τι το κανανε αλλα παλι κανει τα ιδια,υπαρχει καποια αλλη λυση? Ολα τα g3 ετσι ειναι.... Παιδες το gsm buzz ειπαμε ειναι φυσιολογικο? Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drake19 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Ολα τα g3 ετσι ειναι.... Οπότε no worries and keep living with that?! Παράθεση 3310,3510,T65,V600,3650,6600,7710,Qtek 8500,N90,N93,N73,N95,5800,N900,TyTN,Iphone 2G,Iphone 3G,Milestone,Wildfire,Desire HD,Galaxy Nexus,Optimus 3D,Optimus 2X,Galaxy S3,Note,IoceanX7,Thl W200,Optimus G Pro,Huawei Mate,Mega 6.3-Nexus 6/Huawei Mate 7/Huawei Honor X1,Nexus 6,Samsung S8+,Samsung Note 8,Iphone XS Max,Iphone 12 Pro Max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MYianniS Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Παιδιά καλησπέρα. Έχω επιδότηση και το g3 32gb μου βγαίνει 220 ευρώ. Αξίζει να το αγοράσω? Τώρα εχω galaxy s3. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Έκανα την ίδια μετάβαση, ΜΗΝ το συζητάς αξίζει και καρά αξίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GUZGUN Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Έκανα την ίδια μετάβαση, ΜΗΝ το συζητάς αξίζει και καρά αξίζει Και εγώ την ίδια μετάβαση εκανα. Υπεραξιζει η μετάβαση. Παράθεση Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500 samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram LeEco le max 2 x820 6/64gb Xiaomi mi mix 2s 6/64 Xiaomi mi 9t pro 6/128 Poco F4 8/256 Vivo x80 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gokarbou Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Οπότε no worries and keep living with that?! Ναι don't worry δεν θα έχει θέμα. Από τη στιγμή κιόλας που το πήγες στην LG και το πήρες πίσω δεν έχει κανένα "παραπάνω" θέμα. Όντως θερμαίνεται αρκετά όταν το πιέζεις πολύ αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis6666 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Το g3 ειναι πιο φωτεινο απο το g4..... 19.50 Παράθεση Lg G pad 8.3 -> Running : 6.0.1 aosp Lg G3 32gb -> Running : 6.0.1 Ressurection remix Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qsis Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 άρα μούφα τα όσα υπόσχονταν.. το g2 λοιπόν παραμένει με διαφορά το πιο φωτεινό από τα 3.. Παράθεση 3210/t29/6340/t68/ngage/p910/p1/optimus one/gnex/z1/g3/mi a1/mi a3/poco f3/xperia 5 iv Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts