Jump to content

gokarbou

Members
  • Δημοσιεύσεις

    193
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About gokarbou

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 14

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Cosmote - Ελλάδα

gokarbou's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Η αλήθεια είναι ότι το S7 Edge το είχα βγάλει τελείως εκτός σύγκρισης γιατί νόμιζα ότι ήταν εκτός πεδίου τιμής μου (Ξέρω ότι θα μου πείτε για το 6s Plus ότι είναι 650+, αλλά είμαι Αγγλία και το βρίσκω στα ~400 αψεγάδιαστο μεταχειρισμένο οπότε κάπου εκεί είχα τραβήξει και το ανώτατο όριο), αλλά είδα ότι και το S7 Edge παίζει σε αυτά τα λεφτά καινούριο οπότε μεταξύ 6s Plus, T3 και S7 edge, όλοι ψηφίζετε δαγκωτό S7 edge? Αυτό το touch wiz δεν παλέυεται αλλά για αυτό είναι οι launchers θα μου πεις :D
  2. Καλησπερίζω άπαντες, Χρειάζομαι τα φώτα σας και τη γνώμη σας: είμαι κάτοχος ενός LG G3 που με υπηρέτησε άψογα τα τελευταία 3 χρόνια, αλλά τελευταία έχει αρχίσε να σέρνεται πάρα πολύ, να βγάζει κάτι ανεπαίσθητες γραμμές στην οθόνη και γενικά να μην τραβάει άλλο οπότε κοιτάω για αλλαγή. Το σχέδιο του μου άρεσε πάρα πολύ γιατί έχει πάρα πολύ μικρά bezels και δεν είμαι καθόλου fan των physical buttons. Λοιπόν είμαι ανάμεσα σε: Samsung Galaxy S6 Edge OnePlus 3T (Είμαι Αγγλία και το βρίσκω άνετα απο το επίσημο site) iPhone 6s Plus Αυτά που θέλω κυρίως είναι: - Απροβλημάτιστες επιδόσεις, όχι lag, κτλ - Όσο το δυνατόν καλύτερη φωτογραφική μηχανή - Ιδανικά όχι κάτω απο 5,5' μιας και έχω συνηθίσει απο το LG G3 - Μπαταρία να αντέχει μια εργάσιμη μέρα Αυτά είναι τα βασικά, ό,τι επιπλέον ευπρόσδεκτο αλλά αυτά ως προτεραιότητα. Γενικά ποτέ δεν ήμουνα φίλος των samsung πλην των Note. Ας πούμε τώρα θα έπαιρνα το Νοτε 7 χωρίς ψάξιμο αλλά...ας όψεται! Η σειρά S της Samsung ποτέ δεν μου άρεσε και με το Touch Wiz δεν την πάλευα αλλά διαβάζοντας εδώ μέσα βλέπω το S6 και το S7 να έχουν διθυραμβικά reviews και γνώμες για την κάμερα κτλ οπότε δεν γίνεται να μην το λάβω υπόψιν. Μειονέκτημα οι 5,1' Μετά έχουμε το OnePlus 3T, το μόνο που έχω καταλάβει είναι ότι από τα 3 που παραθέτω έχει τη χειρότερη φωτογραφική, ειδικά στις νυχτερινές λήψεις και αυτό με κρατάει πίσω αλλιώς νομίζω θα το επέλεγα χωρίς πολλά πολλά. Και τέλος έχουμε το iPhone 6s Plus, είναι στις 5,5' με πάρα πολύ αξιόλογη φωτογραφική και καλή αυτονομία από ότι έχω ακούσει. Παρόλο που μου άρεσε πολύ το LG G3, δεν θέλω να πάω στο G5 για όλα όσα έχω ακούσει και για το γεγονός ότι είναι 5,3'. Δεν με πολυνοιάζει το ecosystem Androis / iOS οπότε προτείνετε ελεύθερα από οποιοδήποτε στρατόπεδο. Δυστυχώς και τα 3 έχουν physical buttons και μεγάλα bezels σε σχέση με το G3 αλλά τι να κάνω, δεν μπορώ να τα έχω και όλα... :p Ευχαριστώ προκαταβολικά!
  3. Καταρχάς ας παραβλέψουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Σε τάμπλετ 8 ιντσών πως θα τρέξεις sony vegas? Τι editing να κάνεις εκεί και τι να καταλάβεις. :wacko: θα σου βγούν τα μάτια. Δεύτερον από κινέζικα τάμπλετ αυτό είναι τελείως άγνωστο. 1000 φορές να προτιμήσεις κανα teclast / onda. Από την άλλη αναφέροντας μόνο το sony vegas ως απαιτήσεις (τι άλλο θες να κάνεις όταν λες να αντικαταστήσεις το λαπτοπ? Γιατί ο καθένας το χρησιμοποιεί για διαφορετικά πράγματα το λάπτοπ). Θεωρώντας λοιπόν ότι θες να κάνεις video editing με το sony vegas η οποιοδήποτε θα λεγα ότι θες τουλάχιστον 10άρι αλλιώς θα σου βγουν τα μάτια. Για μένα κανένα κινέζικο ταμπλετ δεν θα σε καλύψει. Ιδανικό θα ήταν το surface pro 3 / 2 αλλά με 200 με έβαλες budget το ξεχνάμε προφάνως. Με 200 ευρώ εγώ δεν έχω κάτι να σου προτείνω. Σε αυτά τα λεφτά θα έχουν atom επεξεργαστή και maximum 2gb RAM (με 2gb δεν κάνεις video editing με την καμία και atom cpu). Δεν νομίζω ότι επαρκούν αυτά για αυτό που ζητάς. Η αυξάνεις (κατά πολύ) το budget σου η μειώνεις τις απαιτήσεις δυστυχώς...όλα δεν γίνονται...
  4. Ναι don't worry δεν θα έχει θέμα. Από τη στιγμή κιόλας που το πήγες στην LG και το πήρες πίσω δεν έχει κανένα "παραπάνω" θέμα. Όντως θερμαίνεται αρκετά όταν το πιέζεις πολύ αλλά δεν θα έχεις πρόβλημα. :)
  5. Ναι δεν διαφωνώ αλλά σκέψου ότι ξεκίνησα με ένα μπάτζετ ~600 μετά πήγα στα 700, μετά στα 800-900 για το σερφεις γιατί κάθε φορά έλεγα ναι άντε αλλα 100-200 για μια μνήμη παραπάνω μετά άντε άλλα 100 να παμε απο Ι3 σε Ι5 κ.ο.κ. Ήδη έχει ξεφύγει το μπάτζετ. 1000 ειναι ανωτατο και δεν θα βγω για κανα 2μηνο :X:lol:
  6. To 8GB μοντέλο είναι 1050, ενώ το 128 είναι στα 850 αυτή τη στιγμή στο fnac. Συν το πληκτρολογιο φτανω 1000άρικο που είναι ήδη ανώτατο budget για μένα. Δεν μπορώ να διαθέσω δυστυχώς 1200. Θα έχω μεγάλο θέμα? Θα κάνω υπαναχωρήσεις τι να γίνει... :cry:
  7. Alex σε ευχαριστώ. Είσαι πάντα και παντού για να δώσεις βοήθεια :happy: Και εγώ το I5 σκεφτόμουνα θα είναι καλύτερη επένδυση για μεγαλύτερο βάθος χρόνου, άντε χαλάλι τα παραπάνω λεφτά δεν θα βγούμε για κανά μήνα :lol: Θα το παραγγείλω απο fnac, ελπίζω να μη βγεί κανά ελλατωματικό κομμάτι, διάβασα και προηγούμενα μνματα για στραβά surface κτλ. thanks και πάλι Alex ;)
  8. Παδιά μετά από άπειρο ψάξιμο σε laptops, tablets, ultrabooks, είδα τα άπειρα reviews Και διάβασα όλα τα σχόλια αγοραστών για πολλές συσκευές κατέληξα στο surface pro 3. Θα ήθελα να ρωτήσω μερικά πραγματα κυρίως για το ποιά έκδοση θα με καλύψει με το min. budget δυνατόν γιατί No money honey δυστυχώς :cry: Το χρειάζομαι για heavy browsing (πολλά tabs ανοιχτά), 1080 ταινίες, office suite, web developement, και χαλαρό image editing (photoshop). Δεν με ενδιαφέρει το video editing η τα games. Οπότε να προτιμήσω το I3 64GB η το I5 128GB. Νομίζω ανάμεσα σε αυτά η ένσταση μου είναι κυρίως ο χώρος παρά ο επεξεργαστής γιατί θεωρώ κατά την ταπεινή μου γνώμη ότι και ο Ι3 θα με καλύψει για αυτά που σας ανέφερα. Για χώρο διάβασα ότι στο 64 μένουν κάπου 36 και στο 128 κάπου 96. Τί να πρωτοκάνεις με τα 36 free? Στο γερμανικο store to I3 http://www.microsoftstore.com/store/msde/de_DE/pdp/Surface-Pro-3/productID.300213900 είναι στα 799 και το Ι5 στα 999 (:X Δεν ηταν 850 αυτό?) Βάλε και 150 για το type cover ξέφυγε το θέμα. Εγώ έχω ως max budget τα 800-850 και υπολόγιζα μετά από ένα μήνα να έπαιρνα το type cover, να το δούλευα δηλαδή για ένα μήνα χωρίς. Επίσης να ρωτήσω και κάτι βασικό. από θέμα εγγύησης και service τι πάιζει? Επειδή δεν πουλιούνται εδώ επίσημα στο greek microsoft store τι γίνεται αν χτύπα ξύλο χαλάσει? Ποια είναι η διαδικασία?
  9. Το θεμα ειναι οτι το ταμπλετ παιρνει κανονικη σιμ και ολες μου οι συσκευες μικρο σιμ :(
  10. Καλησπερα παιδια, Πηρα εχθες εναν αριθμο Q και ενεργοποιησα το 1gb το μηνα (για οσους ενδιαφερονται ειναι μεχρι 14 του μηνα) και εχω βαλει τη καρτα σε ενα κινεζικο ταμπλετ. Ηθελα να ρωτησω, γιατι μου βγαζει R στο δικτυο? Κανει roaming? Με επηρεαζει αυτο καπως? Το θελω μονο για το 1gb internet για το ταμπλετ τιποτα αλλο. Επισης πως μπορω να δω το υπολοιπο mb ? Με το myq application? Γιατι δεν μπορω να κανω εγγραφη, δεν δεχεται μνματα το ταμπλετ για να μου ερθει ο προσωρινος κωδικος. Γινεται καπως αλλιως?
  11. Εμένα ναί. Με το Google Account σκέψου είχε κρατήσει του wifi κωδικούς από το G2 στο G3 όταν το πήρα και πήγαινα στις ίδιες καφετέριες, δουλειά, σπίτι και τσουπ έμπαινε μόνο του :D :D
  12. έχεις τα δίκια σου, δεν πρόσεξα το .in διάβασα .it :lol: :O
  13. το πουλαει το amazon Ιταλίας πάντως http://www.amazon.in/YU-Yureka/b?ie=UTF8&node=5606984031
×
×
  • Create New...