Jump to content

divnick

Members
  • Δημοσιεύσεις

    21
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by divnick

  1. Παιδιά καλησπέρα, ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Το απόγευμα θα πάω να το τσιμπήσω ευελπιστωντας να είναι άμεσα διαθέσιμο. Οπότε αν το πάρω, το βράδυ θα σας πω τις πρώτες εντυπώσεις από το κινητό.
  2. Παιδιά καλησπέρα. Έχω επιδότηση και το g3 32gb μου βγαίνει 220 ευρώ. Αξίζει να το αγοράσω? Τώρα εχω galaxy s3. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Γεια σας παιδιά και από μένα. Αποφάσισα να αγοράσω το S3 από πουλόφωνο μιας και έχω ακούσει καλά λόγια, αν και βρίσκομαι Θεσσαλονίκη και θα το παραγγείλω μέσω ίντερνετ (ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα, αν και θα κάνω πρώτα ένα τηλέφωνο για τις σχετικές ερωτήσεις). Βέβαια τις 2 τελευταίες μέρες δεν ξέρω ποιο χρώμα να διαλέξω (μπλε ή μαύρο) και καθυστερώ την παραγγελία. Οποιαδήποτε γνώμη ευπρόσδεκτη. :ninja:
  4. Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα μου έπεσε το κινητό και έσπασε το γυαλί της οθόνης (αλλά το εσωτερικό είναι οκ). Ξέρει κανείς πόσο κοστίζει, αν το πιάνει η εγγύηση(που δε νομίζω) και πόσο χρόνο χρειάζεται να γίνει;
  5. Γεια σας παιδιά. Θα ήθελα να κάνω (μια μάλλον χαζή) ερώτηση.Όταν ρυθμίζω την ένταση ήχου συστήματος από το κουμπάκι στο πλάι για την ένταση γίνεται να μην ακούγονται τα πλήκτρα (π.χ. όταν μπαίνω στο μητρώο κλήσεων); Γιατί την έχω συνεχώς στο μηδέν και όταν έρχονται μηνύματα χτυπάει μόνο με δόνηση.
  6. Καλημέρα παιδιά. Έκανα την αναβάθμιση μέσω kies και όλα καλά εκτός από ένα πράγμα. Όταν κλείνω τα προγράμματα με το "Χ" δεν κλείνουν τελείως. Δηλαδή πρέπει να πάω στο πρόγραμμα εναλλαγής εργασιών και να κάνω από εκεί τερματισμό. Υπάρχει μήπως καμιά ρύθμιση;
  7. Καλησπέρα παιδιά. Μόλις έκανα αναβάθμιση μέσω kies. Δεν αντεμετώπισα κανένα πρόβλημα. Βρήκε με τη μία την αναβάθμιση (πολύ τυχερός...μην πω κ....οφαρδος). Έχω windows xp pro 32 bit (αν έχει καμιά σημασία). Οι αλλαγές που έχει η νέα αναβάθμιση είναι αρκετά καλές πάντως.
  8. Σ'ευχαριστω φίλε για τη βοήθεια. Με το tcpmp ανοίγουν κανονικά οι φώτο. Αλλά στο άλμπουμ παραμένει το ίδιο πρόβλημα.
  9. Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με το άλμπουμ φωτογραφιών. Όταν πάω να ανοίξω μια φώτο, η μισή φωτογραφία γίνεται γκρι. Ξέρει κανείς αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα;
  10. Καλησπέρα παιδιά. Έχω ένα πρόβλημα με το άλμπουμ φωτογραφιών. Όταν πάω να ανοίξω μια φώτο, η μισή φωτογραφία γίνεται γκρι. Ξέρει κανείς αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα;
  11. Εννοώ ότι φαίνεται αρκετά η σκόνη πάνω του, αλλά με ενα πανάκι όλα οκ. Εγώ πήγα στο Πλαίσιο στη Θεσσαλονίκη και ο πωλητής μου τα έδειξε και τα 2. Και γω πριν το πάρω αυτό το πρόβλημα είχα, αλλά μόνο αν τα δεις από κοντά και τα 2 θα καταλήξεις κάπου.
  12. Και γω ήμουν σε δίλλημα πριν το πάρω. Αλλά πήγα και το είδα από κοντά και το άσπρο μου άρεσε περισότερο. Οπότε πήρα το άσπρο και δεν το έχω μετανιώσει μιας και είχα βαρεθεί συνέχεια τα μαύρα κινητά. Το μόνο κακό είναι λερώνεται εύκολα. Αλλά αυτό είναι υποκειμενικό. Δεν έχουμε όλοι τα ίδια γούστα. Αναφέρομαι στο χρήστη niki_zor που ρώτησε πιο πάνω.
  13. Έχω εδώ και 2 βδομάδες το κινητό και έχω εντυπωσιαστεί. Ούτε πρόβλημα μου έχει βγάλει ούτε τίποτα. Το έχω φορτώσει με προγράμματα, mp3 κτλ και όλα καλά. Το μόνο "πρόβλημα" είναι ότι λερώνει πολύ εύκολα λόγω ότι είναι άσπρο. Δεν έχω αλλάξει ακόμα rom και σκέφτομαι να το κάνω. Σκέφτομαι να πάω για Α5 αλλά δεν είμαι σίγουρος, μιας και είναι όλα καλά. Καμιά συμβουλή; Δηλαδή να το αφήσω όπως είναι και αν αρχίσει να lag-άρει να αλλάξω; ή να αλλάξω τώρα για να είναι πιο γρήγορο. Αλλά προβληματίζομαι γιατί δεν ξαναέχω flash-άρει κινητό.
  14. Σ' Ευχαριστώ. θα δοκιμάσω κανένα άλλο πρόγραμμα για να δω. Και αν έχω κάποιο πρόβλημα θα σε ξαναρωτήσω. Και πάλι ευχαριστώ Οκ. Εγκατέστησα ένα παιχνίδι και όλα καλά. Είχα να ασχοληθώ με wm από το qtek s200. Θέλουν αρκετό ψάξιμο τελικά τα καινούργια wm. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  15. Πριν κάνω εγκατάσταση για παράδειγμα το spb shell έχω στον κύριο χώρο μνήμης 85.96ΜΒ ελεύθερα και στο χώρο αποθήκευσης 7272.06ΜΒ ελεύθερα. Με το που το κάνω εγκατάσταση στην αποθήκη μου, έχω στον κύριο χώρο μνήμης 74.17 ΜΒ ελεύθερα και στο χώρο αποθήκευσης πάλι 7272.06 ΜΒ ελεύθερα. Kαι από προγράμματα έχω περάσει το resco explorer και το no data. Αν έχει καμιά σχέση αυτό. --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνυμάτων.
  16. Έχω μια μικρή απορία. Κάνω εγκατάσταση τα προγράμματα στην αποθήκη μου και αυτά εμφανίζονται στον κύριο χώρο αποθήκευσης και "τρώνε" χώρο απο εκεί, όταν πάω να τσεκάρω τις ρυθμίσεις μνήμης. Γιατι?
  17. Σήμερα πήρα κ γω το omnia II σε άσπρο. Μέχρι στιγμής μου φαίνεται πολύ καλό, αν και δεν προλαβαίνω να ασχοληθώ τώρα (αυτή η εξεταστική μας έχει καταστρέψει):lol:. Οπότε το βράδυ μια και καλή. Και αν χρειαστώ κάτι διαβάζω όλο το forum και αν δε βρω άκρη θα ζητήσω τη βοήθειά σας.
  18. Γεια σας παιδιά και από μένα. Εγώ θα ήθελα να κάνω μια άσχετη ερώτηση. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το omnia II αλλά δε ξέρω σε τι χρώμα. Έχω δει και σε μαύρο και σε άσπρο αλλά έιναι δύσκολη επιλογή. Οποιαδήποτε γνώμη θα με βοηθούσε. Σας ευχαριστώ. Καμιά γνώμη παιδιά; Παρασκευή που γυρίζω Θεσσαλονίκη πάω να το πάρω.
  19. Γεια σας παιδιά και από μένα. Το συγκεκριμένο κινητό το πήρε η αδερφή μου αλλά ακόμα δεν το έχω δει από κοντά για να πω τη γνώμη μου. Αλλά με έχει πρήξει, γιατί χτυπάει όταν δεν έχει μπαταρία, ακόμα και όταν είναι στο αθόρυβο. Γίνεται να το απενεργοποιήσει με κάποιο τρόπο; Δυστυχώς δεν έχω ξαναασχοληθεί με lg και δεν ξέρω (και φυσικά δεν την ανέχω άλλο):X... Αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει, θα το εκτιμούσα.
  20. Γεια σας παιδιά και από μένα. Εγώ θα ήθελα να κάνω μια άσχετη ερώτηση. Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το omnia II [ούτε 10 μέρες δεν έκλεισα με το n900 γιατί δεν βόλευε καθόλου λόγω μεγέθους(κυρίως το πάχος)] αλλά δε ξέρω σε τι χρώμα. Έχω δει και σε μαύρο και σε άσπρο αλλά έιναι δύσκολη επιλογή. Οποιαδήποτε γνώμη θα με βοηθούσε. Σας ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...