Jump to content

Spidey

Members
 • Δημοσιεύσεις

  1.923
 • Εγγραφή

 • Αξιολογήσεις

  100%

5 Followers

About Spidey

 • Ημ. Γέννησης 06/01/1978

Κινητή τηλεφωνία

 • Δίκτυο κινητής
  Wind - Ελλάδα

Spidey's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

 1. :) :) :)

  :) :) :)

 2. Την ώρα που όλα τα κινητά έχουν 2 χρόνια εγγύηση, το μηλαράκι έχει 1 χρόνο.Σηκώνει μεγάλη κουβέντα αν αυτό είναι νόμιμο ή όχι.. Σαν νομικός θα πω ότι η εγγύηση του σύμφωνα με τους ελληνικούς νόμους είναι 2 χρόνια..Αν ποτέ μου τύχαινε να παρουσιάσει πρόβλημα μετά τον έναν χρόνο προσωπικά θα το πήγαινα στα άκρα.. Επιπλέον, με αφορμή αυτό που είπες περί εγγύησης, μου δίνεις την ευκαιρία να πω ότι τις προάλλες που παρέλαβα το 4αρι μου, διάβαζα τους όρους εγγύησης της Apple..είναι για γέλια..έρχονται εντελώς σε αντίθεση με τους ελληνικούς νόμους και το νόμο περί καταναλωτή (ο οποίος είναι από ευρωπαϊκή οδηγία).. Σημειωτέον ότι σε περιπτώσεις σύγκρουσης νόμων, ο ελληνικός νόμος ομιλεί περί εφαρμογής του ελληνικού δικαίου.. Θενξ για την ευκαιρία που μου έδωσες να πω κάποια πράγματα :)
 3. Μολονότι είχε ακουστεί οτι οι εταιρείες,ανάμεσα σε αυτές κ η wind φυσικά,θα κοψουν τις μεγάλες επιδοτήσεις σε περίπτωση φορητότητας(κοινώς δε θα μασήσουν απέναντι στους καταναλωτές),η επιδότηση μου απο 190€ με το που εκανα φορητότητα,εκτινάχθηκε εν μία νυκτί στα 430€..ήδη όμως με παζάρι με την κοσμοτέ είχα εξασφαλίσει ακόμη καλύτερη επιδότηση.Το ίδιο ακριβώς έγινε κ με την κολλητή μου κ αφού την συμβούλεψα να κάνει το ίδιο,η επιδότησή της από τα 230€ πήγε στα 460€ ..
 4. συμβαίνουν κι αυτά :)
 5. Spidey

  LG Optimus (GT540)

  To παρόν θέμα έγινε sticky λόγω της επισκεψιμότητάς του. :)
 6. Spidey.... ahahaha Πρωτη φορα πετυχαινω ελληνα να μου χει κλεψει το nickname
 7. Spidey

  LG Optimus (GT540)

  Παρακαλώ όπως να είμαστε προσεκτικοί σε παραπομπές σε links που οδηγούν σε κατέβασμα εμπορικών προγραμμάτων, διότι απαγορεύεται. Ευχαριστώ για την κατανόηση, συνεχίζουμε.. :)
 8. Spidey

  LG GW620

  Eάν συνεχίσει αυτό το πρόβλημα, σέρβις, καλύπτεσαι φυσικά από την εγγύηση.
 9. Έχεις την πρώτη πρώτη έκδοση , το ξέρω γιατί τον Μάρτιο είχε πρωτοβγεί. Κάνε update μέσω pc suite. Η μπαταρία κρατάει 2 μέρες περίπου με μέτρια χρήση και ανοιχτό το βράδυ.Πέφτει αισθητά αν το σκαλίζεις συνέχεια και ακούς μουσική πολύ ( είναι εξαιρετικό σε αυτόν τον τομέα). Το google maps το έχει προεγκατεστημένο, μπορείς να δεις και αυτό το thread http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=256123
 10. Ξαναδοκιμάζεις να συνδεθείς, δοκιμάζεις και σε άλλη θύρα usb. Αν δε δουλέψει, απεγκατάσταση του pc suite και ξανά.Δοκίμασε επίσης να μην κάνεις update το pc suite, μείνε με την παλιά έκδοση.
 11. Εξαρτάται ποια έκδοση έχεις.Οι πρώτες δεν υποστηριζαν youtube μέσω wifi.Καλημέρα σε όλους.
 12. Ίσως ναι αλλά και ίσως όχι. Κοντινό μου πρόσωπο έκανε φορητότητα πρόσφατα, της τηλεφώνησαν και με πέτυχε να κερδίσει 200 ευρώ παραπάνω από την αρχική της επιδότηση.. Συν τοις άλλοις μου έκανε εντύπωση πως -ήξερα ότι είχε βγει η επιδότηση μου, είχα ρωτήσει σε κατάστημα- με πήραν 5 φορές τηλέφωνο να μου πούνε για την επιδότηση.Είχε πολύ καιρό να μου συμβεί.Επιπλέον δε ξέρω κατά πόσον θέλουν να χάσουν ενα πελάτη από το 2000 με παχυλούς λογαριασμούς (πράγματα που θα τους τα υπενθυμίσω, λέγοντας τους απλά " θα πάω στην άλλη εταιρία με τους ίδιους λογαριασμούς, για εσάς δεν είναι τίποτα μια αύξηση στην επιδότηση).Οψόμεθα..
 13. Θα το πας πισω και θα ζητησεις αντικατάσταση.θα μιλησεις με το σέρβις τους και θα ζητησεις αντικατάσταση.
 14. Εμένα σήμερα με ενημέρωσαν ότι η επιδότησή μου ανέρχεται στα 190 ευρώ, βέβαια κάνω λογαριασμούς μονίμως στα 150-200 ευρώ. Θα κάνω φορητότητα για να επαναδιαπραγματευθώ την επιδότηση.
×
×
 • Create New...