Jump to content

dimri

Members
  • Δημοσιεύσεις

    172
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About dimri

  • Ημ. Γέννησης 25/02/1990

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

dimri's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. φιλε εννοειται αν εχεις την δυνατοτητα να διαλεξεις το maxx..!! αυτα τα 1,8 mm ετσι κ αλλιως δεν θα τα προσεξεις ουτε εσυ, ουτε κανενας..!! ετσι κ αλλιως σε θηκουλα θα το εχεις..!! σκεψου πως εχει σχεδον την διπλασια αυτονομια και θα ξεχνας να το φορτιζεις..!!! ;) παιδια μια ακυρη ερωτηση..! πως κανετε τα screenshots απο την οθονη σας?:confused:
  2. στα ΜΜ στο περιστερι φερανε και θηκες puro με 10 ευρω, διαφανες.. και απο το ιδιο καταστημα που το ειχα παρει πριν περιπου 3 βδομαδες μου ελεγε η πωλητρια πως δεν φερνουν γιατι ειναι ανθεκτικη η συσκευη και πως δεν θα βρω..!!!!:mad: χαιρω πολυ τωρα που ηδη περιμενω μαυρη θηκουλα απο ebay με ενα ταλιρο..! ελπιζω τουλαχιστον να ειναι καλη, γιατι δεν ειναι puro... παιδια ξερει κανεις απο που μπορω να του βρω μια οικονομικη καρτα μνημης 16αρα χωρις να λαγγαρει? δηλαδη class 10 υποθετω..
  3. απο που το παραγγειλες και ποσο αν επιτρεπετε? 8ηκη σηλικονης απο που εχετε παρει? γιατι θελω να παραγγειλω κ γω μια (puro τουλαχιστον που εχω ακουσει οτι ειναι καλες) και screensaver... με λινκ θα με βοηθουσατε πολυ... :) σε μαυρο που το πηρα ηταν σφραγισμενο και αριστο εως τωρα παντως..! media markt παντα..!
  4. μακαρι να δουμε αποτελεσματα απο την 4.0 γιατι οντως το wifi ειναι αρκετα αδυναμο... ημουν για καφε με εναν φιλο μου που ειχε το xperia mini και κεινος δεν ειχε κανενα προβλημα συνδεσης με μια γραμμη... ενω εγω επρεπε να τεντωθω προς το ρουτερ για να πιασω για λιγο γιατι αλλιως με πετουσε... παντως πρεπει να πω πως απο mobile internet (cosmote) σκιζει,σφαιρα παει..!!!! :) (τριτη φορτιση, μια ημερα και 18 ωρες..!!!) για οσους παντως ενδιαφερονται για το ασπρο πρεπει να το εχουν ακομα στα media markt αιγαλεω..! εγω διαλεξα το μαυρο, γιατι ειναι τελειο το γυρω γυρω που ειναι μαυρο και οταν ειναι κλειστο το τηλ. φαινεται λες και ειναι ολο μια οθονη..!! μαυρος καθρευτης..!! αλλα και το ασπρο ηταν πολυ ωραιο..! :happy:
  5. ευχαριστω πολυ φιλε και σορρυ για την επαναληψη..!:) θα το κανω οπως ειπες τις πρωτες 4/5 φορες.! αα και για πληροφορια γι'αυτους που ρωτανε για την μπαταρια..! μετα την πρωτη φορτιση, μου αντεξε με αρκετη χρηση ,τηλεφωνα, ιντερνετ, μουσικη και μυνηματα 1 ημερα και 4 ωρες..!! :happy:
  6. αμα το ξεχασει καποιος για κανα 8ωρο στην πριζα παθαινει τιποτα το τηλεφωνο? δεν θερω αν εχει ξανα συζητηθει,αλλα οταν το ανοιγω το κινητο σε σκοτεινο μερος παρατηρω στην οθονη οτι το μαυρο του δεν ειναι ομοιομορφο σε ολη την οθονη.. δεξια στην οθονη μου μοιαζει το μαυρο καπως ξεβαμμενο.. :blink:
  7. καλησπερα και απο μενα παιδια..!! το πηρα και γω απο τα media markt με 299... το κινητο ειναι απαιχτο και το συνιστω με τις παντες..!! νομιζω παντως οτι εκανα βλακεια με την μπαταρια... γιατι με το που το πηρα εβγαλα επι τοπου την micro sim sta media markt και η αλλη η παλια που ειχα στο παλιο κινητο μου μου λεγε ακυρη sim..!!! αναγκαστηκα να το ανοιξω, να το ξεφορτισω και μετα να το φορτισω απενεργοποιημενο για περιπου 5 ωρες.... μεχρι τωρα παντως ειναι στα 50% μετα απο 16 ωρες... το κανε και καποιος αλλος ετσι? μην χαλασει η μπαταρια με αγχωνει.. γιατι η συσκευασια ελεγε να το φορτισω πρωτα..
  8. το ειχαν στον κωτσοβολο και με το που το πηρα για να δω πως ειναι, ειπα αμεσως πως ειναι το επομενο κινητο μου..!!!! ( οχι απο κει παντως γιατι το χτυπανε ακομα στα 500 ευρω..!!:X) η κατασκευη του ειναι οτι καλυτερο και απο smοothness το βαζω πολυ ψηλα..!! ειχε διπλα και το xperia s και δεν με ενθουσιασε και τοσο... παιδια εδω στην αθηνα ta media markt το εχουν? αμα ειναι να παω απο βδομαδα να το παρω (μαλλον σε ασπρο :p ) ειναι κυριακη σημερα και δεν μπορω να παρω τηλ.!
  9. οταν το πηρα το 2006/07 αν θυμαμαι καλα με 250 ευρωπουλα απο τον κοτσωβολο του ειχα παρει και μια 512 memory stick και δεν ηθελα τιποτα αλλο..!! η καμερα του για μενα ηταν τοπ για 2 mp..!!το music player με τα handfree απαιχτο και ενα σωρο ακομα καλουδια..!! αυτο το κωλοjoystick να μην ειχε και να ηταν σαν του w810 θα το ειχα ακομα σαν δευτερο κινητο μου..!! βεβαια ακομα το εχω καπου στο σπιτι...! παντως η ειρωνεια ειναι παιδια οτι σημερα με τα ιδια λεφτα παιρνεις το sole που ειναι σαν μικρη φορητη ταμπλετα..!! :wacko: το 2015 να μας δω..!:p
  10. το wifi μια απ'τα ιδια??:worry:
  11. ναι, αλλα ποτε δεν εχουνε πει..! στην γερμανια μπορεις ηδη να το προπαραγγειλεις με 450..!!;)
  12. dimri

    Sony Xperia S

    καλησπερα παιδια..! χθες ειδα απο κοντα το xperia s απο εναν φιλο μου που το πηρε και η οθονη του ειναι οτι καλυτερο εχω δει..!! φανταστικη..!! ειμαι ενα τσακ πριν την αγορα του τωρα που εχει πεσει και η τιμη του..!! το μονο που με αγχωνει ειναι αυτη η κιτρινηλα που εχουν μερικες συσκευες.. (δεν την ειχε ο φιλος μου)...! που βεβαια με ενα service εχει λυθει.. αλλα ειναι και η μπαταρια του..! δεν εχω δει εδω μεσα πολυ θετικα σχολια για την αυτονομια του... μηπως γινεται να του περασουμε μια πιο μεγαλη μπαταρια? ξερω πως ειναι ενσοματωμενη αλλα λεω μηπως καποιος βρηκε μια λυση.. ζητω συγγνωμη αν εχει γραφτει κατι παροιομοιο στο forum... :worry:
  13. γεια σε ολους..! σημερα το πρωι εσπασε η οθονη του κινητου μου πεφτωντας.. δεν με πειραξε πολυ γιατι ετσι κ αλλιως θα επαιρνα καινουριο κινητο σε μια βδομαδα... αυτο που με προβληματιζει ειναι οι επαφες μου που ειναι πολλες και τα αρχεια στην μνημη του κινητου μου.. ξερει κανεις αν μπορω να τα μεταφερω στο καινουριο μου και πως? μηπως αν πηγαινα σε καποιο καταστημα? δεν θελω να δωσω τσαμπα λεφτα για νεα οθονη...
×
×
  • Create New...